Hej det var längesedan men det har bara varit för att jag inte haft något att blogga om . Just det det är ju lördag😊.Idag var jag hos min farmor och jag var på mobilia med pappa . Imorn fyller min mamma år . Jag åker snart till Marocko jag längtar till Marocko sååå roligt jag ska till Afrika jag åker med mamma och lillasyster jag åker nästa söndag . Det var allt jag hade att skriva jag önskade jag fick några sammmanbeten skulle va jätteroligt .

Hejdå ha en fortsatt bra kväll😊😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! då var det fredagkväll och klockan är 21:41 . Idag har jag varit med kompis sen 2 till 8 vi va ute och va med 2 killar det var trevligt . Imorn ska jag till farmor och en möbelaffär . Jag är inte säker på söndag men på söndag ska jag kanske in till Malmö med en kompis och dens kompis eller jag får se vad som händer . Det har varit en hel okej vecka . Jag har en sak att berätta förresten på höstlovet ska jag till Marocko med mammma och lillasyster Jag längtar till Marocko .

Hejdå ha en trevlig helg

Likes

Comments

Hej idag är det torsdag ock klockan är 21:25 . I onsdags hade jag So prov det gick nog bra eller vet ej .Imorgon är det ju fredag och en dag närmare helg på lördag ska jag på kiviks marknad med mamma eller hela familjen vi får se. På söndag vet jag inte vad som kommer hända.

Likes

Comments

Idag hade vi vuxenklass för min lillasyster. Hon fyllde 10 igår vi var ute och åt igår på en resturang som serverade fish and ships för min Lillasyster gillar fish and ships . I Torsdags hade jag No -prov och glosförhör i engelska en jobbig dag .

Vi hörs 😊

Likes

Comments

Hej idag är det tisdag och klockan är 19:47 jag har tränat och varit på ett köpcentrum med en vän har inte varit hemma Så mycket men jag ska komma fram till varför jag ville skriva detta inlägg . Vissa kommer säkert tycka plugga mer gör ditt bästa men jag är sååååååå deprimerad i skolan vi har No prov i övermorgon och engelskläxa och nästa vecka so prov jag orkar inte med all press. . Jag har extra svårt med skolan för jag har en diagnos som heter CVI jag har F i matte Och i svenskan har vi en bok och på svenskan håller vi på med något som heter huset och nu är vi på kapitel 2 och det ska va klart denna fredagen . Jag orkar inte med alla grejer men jag vill inte ha F i ämnen men jag försöker mitt bästa.

Likes

Comments

Då var det fredag och det innebär slutet på denna första skolveckan i 8an den har gått bra men varit dryg . Idag efter skolan åkte jag , min pappa och min lillasyster till Trelleborg Vi hade glömt att det var palmfestival så vi gick lite på den. Sen på kvällen åkte jag mamma och min syster till Trelleborg för gå lite igen på palmfestivalen för den är bara 2 dagar idag och imorn det var mysigt att gå i Trelleborg . Imorm ska mina föräldrar gå på ett 50 års fest 🎉och jag och min syster ska stanna hemma 😊🏡. Är trött efter denna veckan . På söndag ska jag kanske till emporia med min bästa vän 👭 hoppas det går .Hejdå vi ses

Likes

Comments

Idag är det onsdag och det är sista sommarlovsdagen 😢 jag har gjort mycket på sommarlovet . Igår var jag på MF ( Malmöfestivalen ) med mammma och min lillasyster det var mysigt . Idag ska jag shoppa nya kläder till skolstarten imorn . På fredag ska jag till ven med klassen vi ska till något museeum . Är inte taggad för att börja 8an 😱är sååå nervös .

Min skolväska inför 8an kommer från newyorker 👜

Likes

Comments

Hej snart är mitt sommarlov över det är torsdag idag och nästa torsdag börjar jag är inte taggad för att börja skolan igen men denna terminen . Jag har faktiskt haft en bra sommar jag ska inte glömma vad jag varit med om .

Den första bilden är från Tyskland

Likes

Comments

Hej idag är det söndag idag kom jag hem från släktträff från Valje jag var där från fredag till söndag med mamma och syster det var roligt . Jag och min syster var med vår nästkusin mirijam hon är super rolig att va med .

Likes

Comments

Hej idag är det måndag , igår var jag på tosselilla med mamma och min lillasyster det var trevligt och mysigt . I lördags var jag med pappa och lillasyster vi åkte till farmor efter farmor åkte vi till emporia , jag hade sett en snygg väska i en affär någon Dag innan så ville jag ha den så jag köpte den med med pappa när vi var på emporia efter emporia åkte vi till Ikea och åt . I fredags åkte jag med en kompis till en strand det var såååå himla kallt i vattnet 😂.

Likes

Comments