Idag är det onsdag och det är sista sommarlovsdagen 😢 jag har gjort mycket på sommarlovet . Igår var jag på MF ( Malmöfestivalen ) med mammma och min lillasyster det var mysigt . Idag ska jag shoppa nya kläder till skolstarten imorn . På fredag ska jag till ven med klassen vi ska till något museeum . Är inte taggad för att börja 8an 😱är sååå nervös .

Min skolväska inför 8an kommer från newyorker 👜

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej snart är mitt sommarlov över det är torsdag idag och nästa torsdag börjar jag är inte taggad för att börja skolan igen men denna terminen . Jag har faktiskt haft en bra sommar jag ska inte glömma vad jag varit med om .

Den första bilden är från Tyskland

Likes

Comments

Hej idag är det söndag idag kom jag hem från släktträff från Valje jag var där från fredag till söndag med mamma och syster det var roligt . Jag och min syster var med vår nästkusin mirijam hon är super rolig att va med .

Likes

Comments

Hej idag är det måndag , igår var jag på tosselilla med mamma och min lillasyster det var trevligt och mysigt . I lördags var jag med pappa och lillasyster vi åkte till farmor efter farmor åkte vi till emporia , jag hade sett en snygg väska i en affär någon Dag innan så ville jag ha den så jag köpte den med med pappa när vi var på emporia efter emporia åkte vi till Ikea och åt . I fredags åkte jag med en kompis till en strand det var såååå himla kallt i vattnet 😂.

Likes

Comments

Hej idag är det måndag klockan är 10:04 idag ska jag och min lillasyster åka till Malmö och gå på ett köpcentrum som heter triangeln sen ska vi nog gå på gågatan i Malmö lite eller jag vet ej men det ska nog bli mysigt har lite syster tid med lillasystern , vi åker nog något med ett för pappa börja jobba halv 3 eller vet ej men han ska släppa av mig och min syster.

Hoppas jag uppdatera snart igen hejdå puss 😊💋

Likes

Comments

Hej igår var jag med min föredetta granne det var mysigt , vi hade picknick och spelade mjölkky det var roligt ,och jag vann hihi . Idag ska jag , min farmor och pappa till ett köpcentrum 😊. Imorn ska jag kanske åka till bakken med min familj .

Hejdå vi hörs 👋🏻😊

Likes

Comments

Hej oj det var längesen jag bloggade sist , senaste gången jag bloggade var jag ju på bilsemester och jag fyllde år , idag var jag på Hörby marknad med min familj Jag är svag för marknadsgodis. Efter vi var på Hörby marknad så åkte vi till Lomma och åt Sen lunch det var trevligt bi på nåt ställe där de hade något med fisk jag valde en traditionell Caesarsallad , jag har har haft En bra dag med familjen .

De sista bilderna är från Rom när jag var där på bilsemester 🚗

Likes

Comments

Hej mina läsare idag är det sista dagen i Frankrike sen åker jag till Italien . Jag har haft en bra vecka i Frankrike , jag har ätit mycket gott och badat . Detta har nog varit bästa starten på sommarlovet började första veckan i Frankrike sen andra veckan på sommarlovet åker jag till Italien 😍🇮🇹.det är ju midsommar också vi har inte firat så speciellt i Frankrike 🇫🇷.

Hoppas ni får en fortsatt bra midsommar 🍓☀️

Vi åt på resturang idag också för det va sista dagen i Frankrike

Likes

Comments

Hej idag är det tisdag den 20 juni ,jag är i Frankrike , det är Såå vackert i Cotignac. , jag badar mycket och äter gott. Idag är det min födelsedag också . Imorse var vi på en marknad i Cotignac. Det var olika stånd på marknaden jag hittade inget . Vårt hus i Cotignac är väldigt fint , vi har egen pool . Det är Såå varmt i Cotignac ☀️.

Hejdå vi hörs❤️❤️

Likes

Comments

Imorn åker jag på bilsemester , vi åker typ 5 på morgonen . Sen ska vi köra till Danmark och ta båt till Tyskland sen ska vi sova över på ett motell sen kör vi igen , jag är sjukt taggad 😱😱😱,
Sen på tisdag fyller jag år 🎉 då blir jag 14 . Förlåt att jag tjatar om bilsemestern och min födelsedag men jag är bara sååå taggad 😱.

Jag kanske kommer uppdatera mer eller jag vet ej ???

Hejdå hoppas ni får en bra sommar😊😊.

Likes

Comments