Killar killar killar……… killar är så otroligt jobbiga, men vi älskar dom fortfarande. Dom får våra känslor att gå åt alla håll och kanter, får oss att känna oss som den gladaste människan på hela denna planet ena stunden och nästa så känner man sig som skit. Vissa stunder tycker man att de är bäst i världen och vissa vill man ba slå dem.

Jag tror att de är därför vi ofta säger ”jag hatar killar” eftersom de kan göra så vi tappar all kontroll som vi har över våra känslor på bara några sekunder som kan göra oss väldigt osäkra.

För några veckor sen så fick jag ett utbrott på en kille i min klass. Han pratar ofta om tjejers utseende i allmänhet och säger ofta dumma saker om dem och de gör han faktiskt väldigt oftast typ varje dag. En dag hade vi grupparbete om utseendefixering just. Vi va i samma grupp och han som sa en dum kommentar. Den kommentaren va inte så farlig men han hade hållt på med hans dumma kommentarer ganska länge så när han väl sa den här kommentaren så spårade jag. Jag började skälla och skrika på honom och blev skit arg på honom. Jag sa ungefär ”du är så jävla utseendefixerade de är de enda du bryr dig om och tänker på”. Jag kan bli arg men jag brukar inte skrika så hahah. Jag sa såklart förlåt men han fick mig verkligen att spåra. Killar är bra på många sätt men ibland så spårar de, då blir man faktiskt arg och tänker liksom är dom verkligen så dumma, hur tänker dom? Vi säger inte att alla killar är skit men ibland så spårar de.

Likes

Comments

VÄLKOMMEN!
Hej! Välkommen till våran blogg, här kommer det att uppdateras av oss två, Alicia och Victoria. Vi tänkte att de skulle vara lite kul om vi kunde dela med oss av våra liv, tankar och problem! Vi kommer att uppdatera bloggen så ofta vi bara kan. Vi hoppas att ni kommer finna våra liv iallafall lite intressanta!

Puss & Kram

//A & V

Likes

Comments