Hello!
Nu var det ett tag sen igen men men. Jag har suttit nästan varje dag och tränat på ett kemi prov som vi hade igår som gick jättebra tyckte jag men direkt efter provet fick vi reda på vad vi skulle få i nationella och vi kommer att få kemi. Det var det ämnet som alla verkligen inte ville ha men vi får göra så gott vi kan och tänka positivt att man kanske kan höja sig i set ämnet.
Ha det bra!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen!
Nu är det äntligen sportlov och det är riktigt skönt att få komma bort från skolan och bara ta det lugnt.
Igår så var det jätte fint väder här och då bestämde vi att vi skulle ta en tur till högheden för att åka skidor. Backarna var jättefina plus att det inte alls var mycket folk.
Idag så har jag varit på en gymnasieskola och kollat på teknik programmet men det var ingenting för mig. (Jag har valt naturvetarlinjen)
Hoppas ni har haft eller har ett bra lov så hörs vi snart!!
KramBilder från högheden

Likes

Comments

Hello
Nu var det ett tag sen sist men jag har en förklaring till varför det blev så att jag inte uppdaterade en enda gång under hela lovet.
Det berodde på att vi inte haft något internet på hela jullovet det var rena katastrofen.
Jag hoppas att ert lov var mycket bättre.

Känner nu när jag börjat skolan igen att jag typ bara legat i soffan och slöat med filmtittande för det har varit så många bra filmer på tven.
Dock har jag inte tränat något på hela lovet men var idag iväg på tabata det var jättekul men jobbigt så får se hur kroppen känns imorgon!

Ha det så bra så hörs vi snart!! :)Bilden är från jul!

Likes

Comments

Hej vill bara göra ett snabbt inlägg om en bra serie jag kollar på. Den heter pretty little liars tror nog att många har hört talas om den någon gång men det är verkligen något att rekommendera.
Ha det bra så hörs vi sen! 😘En bild från serien. (Emily Fields)

Likes

Comments

Nu sitter jag i skolan och är hur uttråkad som helst.
Idag har vi haft elevens val och jag och mina kompisar valde att lära oss att göra en egen hemsida. Det har vi gjort hela dagen. Det är så tråkigt för det blir fel hela tiden och vi har typ haft tre fem minuters raster. :(Bild på min hemsida!

Likes

Comments

Hej!

Förlåt fön dåliga uppdateringen men det är för jag lagt all min energi på skolan nu inför betygen. Men nu är ju betygen satta så har lite mer tid. Tänkte berätta Nattstad har bestämt att byta namn till nouw för de som inte visste det.

En annan anledning till varför ag inte har bloggat är för jag väntade på datorn som jag tänkte köpa och nu har jag gjort det. Det blev som en tidig julklapp. Prat om jul så är det bara nio dagar kvar till jul, gud vad tiden går fort. Jag har bara ett litet problem vet inte riktigt vad jag önskar mig. Men har ju några dagar kvar att ta reda på vad jag önskar mig.

Hoppas att ni har det bra så hörs vi sen!!!

Kram :)

Bild från en utflykt i Brighton!​

Likes

Comments

Hej nu var jag tillbaks i skolan, jag var hemma igår pågrund av att jag hade lite feber och är jätte förkyld.
Idag hade vi fysik prov som gick jättebra. Men annars har dagen varit jättelång bara långa lektioner med korta raster usch. Hopas det blir bättre imorgon.
Kram


Likes

Comments

Hej!
Igår var jag i skolan, för mig var det en jobbig dag eftersom jag var jätte trött förkyld och ont i halsen. Sen på kvällen var jag och titta/ tränade lite lätt. Plus att jag var på ledarträff och bestämde lite saker inför uppvisningen.


Likes

Comments

Första natten på stora strand var inte så bra har sovit sjukt dåligt och hur varmt som helst på rummet så inte mycket sömn inatt.
Idag kommer konfirmanderna på eftermiddagen. Ska bli jättekul!!
Ha en bra morgon!! :)


Går dagen i en selfie

Likes

Comments

Nu är det äntligen dags att åka iväg på konfaläfer men inte som konfirmand utan som ledare ska bli hur kul som helst. Dock kommer det var väldigt dålig uppkoppling där så vi får se hur det går med bloggandet då!
Ha en bra helg!!


Jag och Matilda (kompis) efter konfirmationsdagen

Likes

Comments