Covern som Brian och Janel (som spelar Mona i PLL ) gör på Sam Smiths låt "lay me down" är såååååå bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Direkt efter jag hade jobbat färdigt fick jag ett nytt mejl. Det var en familj som bor i Redmond, 30 min från Seattle. Så denna matchningen var på västkusten. När jag läste deras profil lät det verkligen som mig! Allt som jag hade med i min profil matchade med vad de ville ha. Vilket är jätte bra. Sen hade de massor av info om familjen. Så jag mejlade tillbaka och ska fixa ett Skype samtal snart. 

#2

Location: Redmond, Washington​ (30 minutes from Seattle)

Children: 1 girl, 8 years old

Pets: several cats (how many???)

​En familj som är väldigt aktiva och gör gärna flera aktiviteter tillsammans. Föräldrarna jobbar på microsoft (familjerna som söker en au pair har ju inga dåliga jobb...) Vill ha någon som blir som en förebild för sin dotter och som kan hjälpa henne att bli mer självständig.

Likes

Comments

Har nästan precis avslutat en timmes skype samtal med den första familjen. Har varit lite små nervös hela dagen. Men när det var en halvtimme kvar tills vi skulle snacka blev jag sjukt nervös. Log stort under hela samtalet och fick ont i käkarna för att jag log så mycket... vill ju inte se sur ut haha.

Men det började med att mamman snackade om familjen och allt de där. Sen började jag fråga henne om allt från barnens personligheter till barnens och au pairens regler. Hon var sjukt trevlig att prata med och var jättesnäll. Hon sa att hon och barnen hade kollat på ansökningar dagen innan. Den lilla killen tyckte att min video var jätte bra och ville verkligen prata med mig. Fick även säga hej till deras Svenska au pair och i slutet av samtalet kom även den äldsta killen in och snackade. 

Att jag har tillgång till bil hela tiden och att de brukar åka till Florida till sina morföräldrar är ganska nice och att jag har ett schysst schema..

Hade jag inte skrivit ner alla mina frågor hade jag säkert fått en blackout. Sen att min engelska suger...

Ja vi får väl se vad som händer..

UPDATE: ​Snackade precis med pappan som satt på sitt kontor som var på typ 36 våningen, MITT I NEW YORK. Han pratade om att mamman och han äldsta tyckte om mig sen babblade han också lite om rutiner och sånt. Känns nästan som det går fööööör fort nu. De är även lite stressande då de vill hitta en au pair så snabbt så möjligt. Även om man ska åka i Augusti.

Likes

Comments

Efter att min profil hade varit uppe i 3 timmar fick jag en matchning från en familj i New York. Familjen skrev kvart i 3 i natt att de gärna ville snacka på Skype snart. Så jag har precis skickat iväg ett mejl om vilka tider jag kunde snacka. Jag som nördar massor av au pair bloggar hade tänkt göra som många andra gör. Alltså skriva lite om familjen så även ni får följa med mig lite närmare i matchningsprocessen.

#1

Location: scarsdale, New York (25 minutes from Manhattan)

Children: 2 boys, 10 and 13 years old

Pets: 1 dog

Verkar vara en jätte trevligt familj. Bra schema, gillar att vara aktiva och hitta på nya grejer, egen bil. Gillar också att det är lite äldre barn. Så är väldigt intresserad av denna familjen. Känns konstigt att man redan från första matchningen känner "De här är kanske min future host family" Men får ju se efter första samtalet eller se om jag får en ny matchning :)


Likes

Comments

Jag som skulle vara duktig och blogga lite mer.. Hahah det gick ju bra. Men känner att det är dags för uppdatering nu! Eller ja kanske för att jag är extremt glad just nu. Har ju hållit på med min Au pair ansökan. Har varit väldigt seg med den då jag var på intervjun i början på Februari och skickade in hela ansökan igår (Måndags). När jag pratade med STS igår samtidigt som vi accepterade min ansökan sa de att de kan ta upp till 10 dagar tills man blir godkänd och kan börja matchas med familjer. Men fick PRECIS ett mejl (typ 24 timmar efter) att jag redan är på matchnings processen. Höll på att skita på mig när jag fick mejlet. Typ helt skakis! Det är verkligen nu man fattar att man faktiskt ska åka!

Likes

Comments

Gaaash! Känner mig så stressad på allt just nu. Skolan dödar ju verkligen en det sista året. Ligger alltid efter i något ämne och så får man nya inlämningar och prov varje sekund. Samtidigt ska man försöka fylla i au pair ansökan, gå på volleybollen och umgås med vänner så mycket som det går. Sen håller man på att fixa studentklänning och balklänning. Vet inte om jag tycker det känns som sista minuten eller att jag ändå har lång tid på mig. Det är ju ändå mindre än 4 månader kvar till balen. Men när jag läser detta känns det nästan som att jag inte gör ett skit. Men det är iallafall skolan som gör mig mest stressig nu. BLÄÄÄ

På måndag ska jag på intervju med sts au pair. Håller på med mina referenser nu och har skrivit ut alla papper man ska ha med sig. Förutom kopia på pass, körkort och slutbetyg från gymnasiet. Sen har jag även bokat tid till hälsokontroll och idag har jag beställt mitt utdrag ur polisregistret.


Gammal bild från hösten 2013, (nouw som det nu heter, förstör kvalitén på bilden! -.-)

Likes

Comments

I tisdags beställde jag "bean boozled" vilket jag ska testa med tjejerna någon gång. Det är Jelly Bellys, alltså godis. Men inte vilket godis som helst. Utan de har väldigt speciella smaker. Det finns massor med olika färger men det speciella med dessa färgerna är att det är två helt olika smaker i varje färg. Det finns en god och en äcklig godisbit men man vet inte vilken man får i munnen då de är exakt likadana. På tex gula godis bitar kan man få antingen popcorn smak eller ruttet ägg. Med färgen brun kan du antingen få chokladpudding eller hundmat i munnen. Tyckte de var en rolig grej så det ska vi testa någon gång. Kanske kommer upp en video när vi smakar ;)

Likes

Comments

Onsdag idag då. Har hunnit med mycket på min lediga dag. Är som sagt ledig varje onsdag vilket är sjukt skönt. Började dagen i Örkelljunga vid salongen där Julia fixade mitt hår. De blev färgning och klippning och jag blev jätte nöjd som vanligt! ;) Sen tog vi en spontanare till Lager 157 men där var inte så mycket att se så vi drog till Väla efter. Där blev det yogiboost och lite shopping.

Kom hem för ungefär 1 timme sen och nu har jag även betalat min ansökningsavgift till au pair programmet. Så då kommer nästa steg bli, intervju!

Likes

Comments