​Hejsan!

Nu har jag äntligen packat upp allt och känner mig redan som hemma, trivs super bra här.
Det är verkligen skillnad från att bo hemma hos mamma och pappa, det som är jobbigast är nog att veta att de är så långt ifrån.
Jag råkade ut för halsfluss första dagarna såklart, idag fick jag antibiotika hos läkaren så hoppas på att bli frisk så fort som möjligt. Har inte kunnat göra så mycket annat än att ligga i sängen och vila. 
Idag var första dagen i skolan och jag fick träffa min nya klass, det är bara jag från min klass som bor här på internatet.

Jag hade planerat att bara bo här på internatet max en månad tills jag fick min egna lägenhet, men det blir en mysig gemenskap när man bor här och jag har hittat en hel del sköningar här. Samt fick jag det största rummet och det enda med bäddsoffa vilket betyder att jag kan ha folk som kommer hit ändå vilket egentligen var den enda anledningen till varför jag skulle skaffa eget. Plus att det är så många fördelar med att bo här, får frukost och lunch lagat till mig och det ingår i hyran. Sedan har vi även ett gym i källaren, samt bastu osv. 
Så jag tror nog att jag kommer bo kvar här.

Tänkte lägga upp lite bilder senare på hur det ser ut här, nu ska jag gå kolla vad folket gör här utanför.
Puss 
Likes

Comments

Tänkte att jag skulle börja blogga igen så att ni kan få lite uppdatering om vad jag gör nu när jag inte längre bor i Stockholm och man träffar på mig lite här och var haha.
Kan även vara kul för mig att se vad detta år kommer göra med mig.
Jag och en vän pratade om det i helgen att det är sjukt hur mycket jag har förändrats på bara ett år och jag kan inte vänta på att se hur mitt liv ser ut om ytterligare ett år.
Just nu sitter jag i bilen med mamma och pappa som kör mig och alla mina grejer till Kristinehamn.

Likes

Comments