Header

Ni vet när den känslan även kallad ångest uppstår då du inte vet.... Du vet inte hur du ska göra, när du ska göra det och om det änns går och göra något? Du vill inte att saker och ting ska eskalera mer än nödvändigt för det ska finnas så lite skador så möjligt för och kunna läka.... Man vill återhämta sig så fort så möjligt och kunna njuta istället för och lida.

Vi tog oss tillbaka en gång och då kan vi göra det igen. Några djupa andetag och vi trycker på paus, när vi trycker play igen kommer bandet rulla på som förr. Vi kommer njuta av hela filmen som om inget hänt!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vaknade upp med ett piggare huvud och ett bättre humör, är taggad för dagens händelse..... Jag ska köra halkan! Lite små nervös men det kommer nog bli kanon kul!
Inser att det börjar närma sig nu och det ska rå pluggas fram till uppskrivningen!

Känner mig för övrigt lite små seg sen helgens spritintag och party. Haft en super kul helg med nya människor och fnitter. Fick dessutom träffa en hel hög av gamla vänner när vi var ute i lördags, happy girl!

Ni får ha en underbar start på veckan ;*
xo Vicky


Likes

Comments

Idag har varit en dag där en konflikt börjar vid några få ord från ingenstans. Jag o sambon verkar inte alls förstå varandra idag. Så fort vi börjat prata så har där uppstått en disskution.... Hatar sånt!
Jag vet inte vad jag ska säga eller göra för och hålla vänskapen idag, det blir bara så jävla fel!

Lyckades iallafall ha en underbar kväll på Stäket i Lund ikv. Vi firade pappa och det blev en mysig och lyckad kväll.
Nu blir det sängen och ladda upp inför halkan imorgon och så hoppas jag på en bättre dag imorgon.

Hoppas ni haft en trevlig helg iallafall ;*
xo vicky


Likes

Comments

Idag är sista dagen på intensivkursen, det har varit två jobbiga men sjukt roliga veckor! Mycket skratt och tönterier men något smartare har vi nog lyckats bli!
Nästa vecka står halkan på schemat sen är det uppskrivning och uppkörning veckan därpå. Trött men jävligt stolt över mig själv att jag gått upp var morgon 05:45 och kämpat med allt pluggande!
Ikväll invigs min sista helg som normal människa med min kära vän och med den otroligt goda drycken vin i Kristianstad. Avslutar veckan och börjar helgen på det bästa sätt!

Ha en awesome fredag !
xo VickyLikes

Comments

Då var det söndag och helgen gick förbi med ett jävla swich!
Dock har helgen varit full med händelser.
I fredags efter jobb blev det en runda med pappi och shoppa en padda till mig -
samsung galaxy S pro- och en ps4 och killzone till sambon. Sen blev det en runda till en vän och käka godis och kolla på film.
I lördags stod kräftskiva på schemat och när jag skulle köra upp så upptäcker vi att vi fått punka så det var bara till och byta däck och greja i regnet. När väl det var fixat så åkte vi upp till mamma och det blev en lyckad kväll. Spriten flödade och bl.a. syrran blev bra på det och fan va kul vi hade! Lyckat på långa vägar!
Idag får jag rycka in på jobb så det blir ett pass mellan 16-23. Skönt och få jobba lite eftersom det blivit mycket med plugg och körkort den sista veckan. Sambon blev helnöjd för då kan han med gott samvete sitta och spela hela kvällen ;)

Jag hoppas ni haft en awesome helg allihopa ;*
xo Vicky


Likes

Comments

Två dagar kvar sen får jag äntligen en sovmorgon, välbehövligt!!! Jag och klockan är inte riktigt vänner än o i morse vakna jag kl 5 o kunde icke somna om heller .... Sucks!!

Har även en liten skum känsla i kroppen idag. Ni vet när det känns som det är något men man kan inte sätta fingret på de? Det är skit jobbigt juh! Iallafall så ligger den och gror på insidan och tankeverksamhet jobbar för fullt för o komma på vad det handlar om.

Nu taggar vi för mer plugg!
Ha en fin torsdag ;*
xo Vicky


Likes

Comments

Att äntligen kunna slappna av och bara vara med någon av de bästa vännerna jag har var verkligen efterlängtat!
Haft en lång men bra dag på körskolan som sen avslutade med min underbara vän i regnet. Myst i henne och hennes killes nya lägenhet med god mat och många skratt!
Big Love till henne!


Likes

Comments

Jag minns nu varför jag verkligen inte tyckte om skolan....
Tidiga morgnar, så himla mycket text att läsa och man ska sitta still. Ingen utav de tre sakerna är på min starka överhuvudtaget. Nu gäller de bara och bita ihop för två veckor är juh ingen tid alls? När jag väl gjort det denna gången behöver jag aldrig (förhoppningsvis) göra om det!

Ni får ursäkta min lilla gnällighet men att gå upp 05:30 borde vara förbjudet!
Gårdagen gick bra, det var väldigt annorlunda och köra en annan bil dock men det blir bättre :) bara till och köra järnet dessa veckorna !

Ni får ha en underbar tisdag ;*
xo Vicky


Likes

Comments

Idag är dagen jag äntligen tar mig i kragen och börjar på intensivkursen för körkortet som jag skjutit upp i 2 år.....
Det är ca ett år sedan jag sist hade ett "svenssonliv". Kommer kännas skumt och gå upp samma tid, komma hem i rimlig tid och hålla helger. Kommer bli kul men nog kämpigt med de tidiga mornarna!
Kommer nu även hamna i skolbänken som inte alltid varit min bästa tid i livet, det blir verkligen en helomvändning o jag älskar de!
Need something new!

Hoppas ni har en underbar start på veckan ;
*
xo Vic
ky


Likes

Comments

Idag smygstartar en liten avstickare som kommer de närmsta veckorna. Blir några timmar med Risk 1 denna Onsdag morgon. Blir en liten avstickare pga att istället för och jobba och gå rundor kommer jag nu hamna i skolbänken några veckor och mestadels sitta still. Men ska bli skönt med lite annorlunda!

Hade totalt glömt hur fruktansvärt tråkigt det är och åka buss till Kristianstad.... En jävla tur jag snart får mitt körkort så jag slipper bussdelen iallafall!
Är trots den tråkiga vägen oförskämt pigg denna morgon... Jag har inte varit uppe så här tidigt sen jag hade ansvar för konferenserna på jobb. En dag kommer nog gå bra men när kl ska ringa så tidigt i 10 dagar kommer det nog inte vara lika lätt, får njuta så länge det varar ^^

Aja, jag hoppas ni har en underbar dag !
xo Vicky


Likes

Comments