Tjoo people!

Började min Lördag med att gå upp kl 05:00 för att jobba, en såndär jobb helg är det, men det är roligt, jobbar med gamla tanter och gubbar. 

När jag kom hem efter jag hade slutat så möttes jag av min prins som jag har saknat så sjukt mycket ( alltså min syrras hund ) han är min ena prins den andra är min underbara katt som jag kan snacka om någon annan dag haha, men iallfall tillbaka till där jag var, jag fick oxå våfflor med gott på oxå som Evvi min bästa kompis hade gjort till mig bara sådär; blev lite varm där om hjärtat när jag såg vad som stod på boret <3 

Nu ligger jag här i sägen och typ halvsover medan jag ligger och skriver, om en stund ska jag och Evvi dra till gymmet och träna bort alla jävla kalorier efter våfflorna.

Hoppas alla ni har haft en bra Lördag hittills. 

XOXO Vicky


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjoo people!

Hoppas ni har haft en underbar torsdag och varit ute i solen som har börjat titta fram nu. Känner att jag vill att sommaren ska komma för så trött på alla kläder man måste ha på sig.

Min torsdag har varit väldig långsam. Kom till skolan och gjorde inte ett piss hade dans men hade ingen inspiration för att göra något, vi har nämligen en vår konsert som alla dans och musik 3or gör och vi på dansen ska göra danser till låtar som musiken gör cover på. Men idag hade jag ingen inspiration för att skapa någon dans, ibland har jag dem dagarna och det är jobbigt men finns inte så mycket att göra åt dem dagarna när det finns annat som snurrar runt i hjärnan. .

Jag satt mig i en annan danssal och där inne fick jag lite feeling att göra lite koreografi så jag gjorde lite tillslut som jag tror kommer bli så coolt till den låten jag och min grupp håller på mig, och ja juste jag var ju själv från min grupp för att dem andra två var sjuka så hade ju oxå lite fri vilja så det var ju skönt.

Nu har jag äntligen suttit mig i min säg med mitt detox tea som är så sjuk gott haha ville bara nämna det,  lyssnar på musik och bara chillar för imorgon är det nya tag och ny energi som måste användas. :)

XOXO Vicky

Likes

Comments

Jag heter Victoria men kallas för Vicky,Vic,Vickan, men jag har blivit uppväxt med att kallas Vicky.

Jag är en väldigt glad tjej och vill alltid att alla runt om mig ska ha det bra och ha ett leende på läpparna. Jag brinner för att dansa och stävar i mot att nå mina drömmar, just nu går jag 3 året på ett gymnasium i Örebro som heter Karolinska men kallas för karro, jag går dans estet. Jag har en väldigt lång väg att ta med mina drömmar om att bli en dansar, det kommer inte bli en dans på rosor men jag vet att jag och min envishet kommer komma ditt en vacker dag. :)


Hoppas just du vill läsa om mitt otroliga roliga liv Hehe.

XoXo Vicky!

Likes

Comments