Vardag

Bloggen startas igen efter en låång paus. Jag har tid och lust så varför inte starta upp bloggen igen. Jag tävlar varannan vecka och är tillbaka med träningarna regelbundet så har massa att skriva om. Det har hänt mycket sedan sist och ska även debutera ny höjd med Minta om en vecka.


Sen sist jag bloggade har jag startat några starter, vet inte hur många men ja, det har gått bra. Minta blir bara finare och finare.

Tävlade nu i helgen i Willands. Lokal 105 och Regional 1.10. 105 klassen gick helt okej, nollade grunden med en någorlunda stadig runda, kom in på omhopp och fick med oss ett pet så utanför placering annars hade jag haft en tredjeplacering med tiden.

1.10 klassen gick över förväntan. Nollade grundan och omhopp med stadiga rundor. Ville ha en lugn och stadig runda så ökade inte på i omhopp så fick inte en jättebra tid men det räckte ändå till en 6':e placering utav 9 placerade 36 startande. Jättenöjd över henne då hon hoppade helt fantastisk och kan faktiskt ge mig en klapp på axlen då även jag red över förväntan.

I och med denna fina rundan och med 5 starter i 1.10 med 3 dubbelnollor, en med 0+4 och en med 4 fel så har jag bestämt mig för att starta en 115 den 30 i Perstorp. Lite nervös men tränar på 1.20 så det ska nog inte vara några problem.


puss hörs imorgon 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Praktik

Då jag va sååå trött imorse så pallade jag inte blogga. Sov till typ 10 minuter innan vi skulle köra till praktiken så hann inte och orkade inte blogga sådär på tre sekunder så ja, får bli detta inlägg idag.

Kommer nog bara komma ett inlägg om dagarna då jag verkligen inte hinner något annat..

Börjar praktiken 8 och slutar 5, sticker senare till antigen Minta eller alfa och fixar dem. Då dem inte står i samma stall så tar det ju tid att åka där emellan och därefter sticker vi till gymmet.

Åkte inte till gymmet idag då vi va klara i stallet halv 9 så kände inte för att gymma då det skulle bli så sent. Kom hem kvart i 9 och då åt vi. Isabelle hoppade nyss in i duschen så jag passar på att blogga nu. Sen ska vi kolla idol och sen lägga oss haha Men ja.

Dagen har varit bra, började dagen med att mocka, senare red jag två stycken. Gick lite sådär med den första men den andra gick som en klocka! Sååå fiiin ponny! Efter så åt vi och sen fixade vi lite i stallarna, mockade hagar och sen red jag en till.

Slutade klockan 5 och åkte senare och köpte foder och sen direkt till Alfa, mockade och longerade honom. Åkte sen till Minta och mockade till henne, medans jag mockade så gick Isabelle med henne då hon får en liten vila idag då hon va så fin igår men ville samtidigt inte att hon skulle bli stel. Åkte direkt ''hem'' & ja. Nu sitter jag i min säng.

Har fått ett helt eget rum! Mys

Måste sluta nu, puss

Likes

Comments

Praktik

Lång dag idag.
Började dagen klockan 8 med praktik, mockade & fixade lite, red, åt & fixade lite till i stallet.
Slutade där klockan 5, åkte direkt till Skolan/Minta & mockade & red henne.

Hoppade bock & en linje på 3 galoppsprång, hon va såå fin!
Isabelle satt upp & hon fick också hoppa lite.
Höjde till 1m & dem flög över hur fint som helst.
Så nöja över dem då Isabelle inte hoppat högre än 50 på ca 2,5 år så är så sjukt glad & stolt att dem kom över det & att hon red henne så fint!

Åkte senare till Alfa (Isabelles häst) mockade & jag ryktade honom medans hon mockade.
Han fick vila idag då han va så fin igår.

Åkte sen direkt till gymmet & vi va där ca en timme.
Tränade rygg mage, rumpa mm.
Kan säga att det känns redan nu ;)
Men imorgon ska vi på det igen xD

<-- Isaballe & minta --> jag & Minta ♡

Kom precis hem & ska äta lite snabbt för att sen duscha & sen är det sent så man måste lägga sig för att palla sig upp imorgon hehe

Nä men skriver ett inlägg kanske senare.
Puss

Likes

Comments

Praktik

Såhär tidigt har jag inte gått upp på länge.. Klockan är 06:49 när jag börjar detta inlägg. Är förvånade inte så jättetrött men det kommer väl under dagen.

Somnade runt kvart över 2 tiden då det va så sjukligt varmt på rummet, har fönstret uppe men nä det ska ju inte hjälpa...

Men efter många om & men så lyckades jag somna på något vis.
Glad över det då jag bara kände att jag inte skulle lyckas somna..
Men ja, nu ska jag ta på mig kläder sen fixa mig lite.
Hörs senare idag! Ha en bra morgon så hörs vi senare.
Puss

Likes

Comments

Vardag

Skolan är igång och det är lättare för mig att starta upp bloggen på riktigt igen. Sitter just nu hemma hos Isabelle från klassen och lyssnar på musik och kollar på gamla bilder från ettan.

Ska bo os henne nu i 5 veckor då vi ska ha praktik tillsammans typ 10 minuter bort från där hon bor så jag fick flytta in hos dem dessa 5 veckor! Så sjukt snällt.

Idag gick jag upp runt 12 och fixade klart allt jag skulle ha med mig och åt frukost. Åkte kvart över 1 till skolan. Lämnade Minta och red.

Minta skötte sig perfekt och är såå nöjd över henne.

Efter åkte vi till Isabelle, va här runt kvart i 6 och då fikade vi sen åkte jag och Isabelle till alfa mockade och red. Jag fick hoppa upp på honom lite och hoppade bockar och ett terränghinder! Så sjukt fin har han blivit!

Sen kom vi hem och åt mat och sen ja nu sitter vi i sängen.

Imorgon börjar vi praktiken klockan 8.

Mer vad som händer där vet jag inte men efter praktiken ska vi ner till skolan och rida och fixa till minta sen vidare till alfa och sen sist till gymmet.

Ja ni läste rätt.. Jag ska faktiskt börja gymma XD Uppdatering om det kommer komma om dagarna haha

Nä men ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon! :D


​En ny favvo låt ^^

Likes

Comments