Hej alla ni! Hoppas ni haft en bra dag, det har jag haft och fått mycket gjort. Började dagen med dressyrträning med Gingi, han gick jättefint men va väldigt pigg. Var nära på att flyga av en gång då han blev trött och hoppade i luften för att sluta övningen och där var inte jag bered så jag flög upp och nästan av på sidan men lyckas hålla mig kvar.

Efter det mockade, packade hö och fixade kraften, senare tog jag ut Gingi och in Minta. Skulle ha tömkörningssövning med Britt-Marie och Minta skötte sig sååå bra, hon svarade superfint på tömkörningen, blev helt förvånad. Gjorde det i ca en timme och i slutet så sökte hon även sig neråt i galoppen.


Efter fick jag skynda mig och ta av henne för när vi slutade med det så började Svenskan och jag hade inte ätit så kom 20 minuter sen men jobbade in det på rasten. Nu har vi resurstid där jag skickat in ett arbete och väntar nu på att tiden går snabbare så att jag kan ta bussen hem.

Väl hemma blir det att ta det lugnt, plugga lite grann, ja, Mer kommer sen. pUss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Måndagen avklarad och jag har precis duschat och satt mig tillrätta i soffan, skoldagen har varit lång och kall. Började dagen med stalltjänst där vi var tre TRE personer från början men efter ett tag droppade in fler och fler, var klar med de ca halv 10 och började nästa lektion 10 i 10, klassråd samt ridteori. Där efter åkte jag och Emma till Svedala och handlade mat då det va äcklig mat i skolan, sen hade vi gymnasiearbete och djuren i naturbruk och till sist stalltjänst igen.

Slutade runt halv 4 och fixade Gingi direkt, red markarbete med två studshinder, han va JÄTTEFIIN! Inte så mycket att säga om det, sedan Mintas tur med selen, longerade henne i ca 15 minuter men mycket galopp, hon skötte sig super!

Nu ska jag plugga lite så hörs senare puss

Likes

Comments

Tävlingarna har dragit igång och bloggmoodet har kommit tillbaka, har saknat bloggandet men har varken haft tid eller något roligt att skriva om.. Längesedan sist, jag vet men nu kommer jag tillbaka med mycket roligt att berätta och många uppdateringar kring tävlingar och träningar då massa är bokat.

Ska tävla nu på lördag i Ängelholm med Mintis 1.10 och min andra 1.15 så det ska bli kul! Lördagen efter det är det Gingis tur då han ska få lulla rundor på Ld+ och Lc klasser just för att han ska få en bra känsla och tycka att det är kul att komma ut så bebisklasser fick det bli för hans del, så kul att ha Minta nu då jag verkligen kan satsa med henne, målet är ju som sagt att ha stadiga rundor i 1,20 detta året och om hon fortsätter som hon gjort nu kommer det absolut inte vara några problem!

Imorgon startar skolan 08:15 med stalltjänst, lång dag men typ bara massa hästämnen så det är ganska ok. Uppdatering kring det kommer imorgon! Puss och godnatt

1.20 lekande lätt

Likes

Comments

Fullt upp både idag och igår så därför jag inte kunnat blogga så mycket.. Sorry för det, igår så var jag i stallet tills 12 sen åkte jag hem då jag inte mådde bra. Sov då och sen vaknade jag, lagade mat sen somnade jag igen..

Idag har det varit fullt upp i skolan och efter så åkte jag och jojjo till Svedala och åt på en pizzeria sen handlade vi.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla serie! Förlåt för extremt tråkiga inlägg dessa dagar men kommer ett roligt imorgon, + så har vi dressyrträning och jag ska ha Alfa isabelles häst så kan skriva hur det gick.

Hörs imorgon puss

Likes

Comments

Började dagen med att få ett samtal av Isabelle, hon väckte mig för att hon skulle hämta mig, hon va hos mig runt 10 över 8 och vi åkte till stallet. Jag började ta ut hästarna. 7 stycken som skulle ut, tog mig 40 minuter att få ut alla då 4/7 går i de hagar som är allra längst bort...

Efter packade jag jag hö till Minta, Ginger, Lady och Prins, ska packa till Joe och Pom också.

Jonte kommer sen och fixar till Boss så slipper det.
Just nu sitter jag i grupprummet i stallet då det blev svinkallt så ville in och värma mig lite + har jag inte brotom så behöver inte skynda mig.

Idag ska jag rida Minta och ta Ginger på selen, om det kommer det ett inlägg.

Vi kan höras mer sen. Puss

Likes

Comments

Provridningen gick som den gick igår, lite bra i vissa stunder sen lite mindre i andra..
Jättehärlig familj!


Just nu sitter jag i bilen påväg till Vellinge - Isabelle för att senare åka på hockey.
Efter det händer det inte så mycket så får väl se vad som händer, måste nog sätta mig plugga..

Stalltjänsten idag gick bra, mockade 5 hästar sen red jag Ginger, red markarbete och sen hoppade jag lite. Luftade på 1.20 och han gör det som INGENTING! Nu är han riktigt riktigt fin!

Marrekatt va snäll och hjälpte mig att rida Minta, hon skulle skrittas och det gick bra.

Kommer roligare inlägg sen! Puss

Likes

Comments