View tracker
Vardag

Tidig morgon idag, gick upp 7 då Thea kom och hämtade mig och Isabelle då. Åkte till skolan och bytte täcken och lite så på våra hästar. Jag åkte sen hem för att byta om då jag hade mjukiskläder och vi ska ha tömkörningsexamen idag och då måste vi ha åtsittande kläder.

Idag blir det att longera Gingi och rida Minta. Ginger blev riden igår av Amira och jag longerade Minta. Det var nog smart då Minta for upp i luften och sparkade och drog iväg som en kanonkula. Ja som hon brukar göra men i de stunder då vi dödar varandra.

Efter ett tag gick Minta jättefint med selen och jag jobbade henne ca 20 minuter, Amira hade Gingi på dressyrlektionen och det gick sådär. Hon red honom jättebra men han va på sitt dra iväg och skita i allt humör så ja, det gick ju som det gick. Men han va söt i alla fall XD
Nu sitter jag i soffan hemma och ska snart tillbaka till skolan, kommer komma till skolan 10 över 10 och då måste jag direkt ner till ridhuset då jag börjar tömkörningen kvart över, bussarna gick inte tidigare så felicia får fixa den häst vi ska ha då det inte gick någon tidigare buss..


Hann verkligen inte blogga igår, ville men kunde inte då jag va i skolan till klockan halv 8 på kvällen igår och sen kom jag hem lagade mat sen så åkte jag till Isabelle och då va klockan 0 och då kände jag att det inte va lönt att blogga.. Men ja, inlägg om hur tömkörningen, longeringen och ridningen gick kommer ikväll, hörs senare puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
Vardag

Dessa hemska Måndagar..

Klockan är nu 9 & jag väntar på min buss till skolan, sovmorgon tills nu då vi börjar 20 i 10 på Måndagar, helt okej om jag får säga det själv.

Idag har vi 4 lektioner ( tror jag )
Typ bara hästlektioner så det är okej.

Efter skolan hade jag tänkt longera båda Minta & Gingi då jag inte gjort det på ett bra tag & dem båda skulle behövas gå igenom med selen.

Mer är inte planerat idag, plugga när jag kommet hem får det väl bli.

Nä men mer kommer sen. Puss

Likes

Comments

View tracker
Vardag

Motivationen, tiden, orken.. Vart finns den? Min syster brukar reta mig mig för att jag bloggar ett tag, slutar och sen skriver jag varje gång att jag ska bättra mig och bla bla bla.


Går i 3an i gymnasiet som ni alla nog redan vet om ni följt mig, mycket plugg och mycket med mina hästar. Minta tävlas varannan helg, Ginger har jag försökt att få bra och emellan allt detta har jag varken haft tid eller lust att blogga.

Ska inte komma och säga nu att jag kommer uppdatera flera inlägg var dag och att jag ska bättra mig.

Jag saknar bloggandet, det gör jag och vill verkligen få upp motivationen till det igen, har gått igenom gamla inlägg nu och vill hitta tillbaka till det.

Jag kommer uppdatera när jag orkar och känner för det, saknar skrivandet men vill inte ha pressen att uppdatera flera gånger om dagen.

Nu vet ni det och så inlägg kommer!Gammal bild på mig och Minta, från våran 3:e tävling. Vann denna klassen med 2 sekunden ;D

Ska tävla våran sista start för i år den 6 på Flyinge Hästsportklubb. En reg 1.10


Likes

Comments

Vardag

Bloggen startas igen efter en låång paus. Jag har tid och lust så varför inte starta upp bloggen igen. Jag tävlar varannan vecka och är tillbaka med träningarna regelbundet så har massa att skriva om. Det har hänt mycket sedan sist och ska även debutera ny höjd med Minta om en vecka.


Sen sist jag bloggade har jag startat några starter, vet inte hur många men ja, det har gått bra. Minta blir bara finare och finare.

Tävlade nu i helgen i Willands. Lokal 105 och Regional 1.10. 105 klassen gick helt okej, nollade grunden med en någorlunda stadig runda, kom in på omhopp och fick med oss ett pet så utanför placering annars hade jag haft en tredjeplacering med tiden.

1.10 klassen gick över förväntan. Nollade grundan och omhopp med stadiga rundor. Ville ha en lugn och stadig runda så ökade inte på i omhopp så fick inte en jättebra tid men det räckte ändå till en 6':e placering utav 9 placerade 36 startande. Jättenöjd över henne då hon hoppade helt fantastisk och kan faktiskt ge mig en klapp på axlen då även jag red över förväntan.

I och med denna fina rundan och med 5 starter i 1.10 med 3 dubbelnollor, en med 0+4 och en med 4 fel så har jag bestämt mig för att starta en 115 den 30 i Perstorp. Lite nervös men tränar på 1.20 så det ska nog inte vara några problem.


puss hörs imorgon 

Likes

Comments

Praktik

Då jag va sååå trött imorse så pallade jag inte blogga. Sov till typ 10 minuter innan vi skulle köra till praktiken så hann inte och orkade inte blogga sådär på tre sekunder så ja, får bli detta inlägg idag.

Kommer nog bara komma ett inlägg om dagarna då jag verkligen inte hinner något annat..

Börjar praktiken 8 och slutar 5, sticker senare till antigen Minta eller alfa och fixar dem. Då dem inte står i samma stall så tar det ju tid att åka där emellan och därefter sticker vi till gymmet.

Åkte inte till gymmet idag då vi va klara i stallet halv 9 så kände inte för att gymma då det skulle bli så sent. Kom hem kvart i 9 och då åt vi. Isabelle hoppade nyss in i duschen så jag passar på att blogga nu. Sen ska vi kolla idol och sen lägga oss haha Men ja.

Dagen har varit bra, började dagen med att mocka, senare red jag två stycken. Gick lite sådär med den första men den andra gick som en klocka! Sååå fiiin ponny! Efter så åt vi och sen fixade vi lite i stallarna, mockade hagar och sen red jag en till.

Slutade klockan 5 och åkte senare och köpte foder och sen direkt till Alfa, mockade och longerade honom. Åkte sen till Minta och mockade till henne, medans jag mockade så gick Isabelle med henne då hon får en liten vila idag då hon va så fin igår men ville samtidigt inte att hon skulle bli stel. Åkte direkt ''hem'' & ja. Nu sitter jag i min säng.

Har fått ett helt eget rum! Mys

Måste sluta nu, puss

Likes

Comments