Fullt upp både idag och igår så därför jag inte kunnat blogga så mycket.. Sorry för det, igår så var jag i stallet tills 12 sen åkte jag hem då jag inte mådde bra. Sov då och sen vaknade jag, lagade mat sen somnade jag igen..

Idag har det varit fullt upp i skolan och efter så åkte jag och jojjo till Svedala och åt på en pizzeria sen handlade vi.

Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla serie! Förlåt för extremt tråkiga inlägg dessa dagar men kommer ett roligt imorgon, + så har vi dressyrträning och jag ska ha Alfa isabelles häst så kan skriva hur det gick.

Hörs imorgon puss

Likes

Comments

Började dagen med att få ett samtal av Isabelle, hon väckte mig för att hon skulle hämta mig, hon va hos mig runt 10 över 8 och vi åkte till stallet. Jag började ta ut hästarna. 7 stycken som skulle ut, tog mig 40 minuter att få ut alla då 4/7 går i de hagar som är allra längst bort...

Efter packade jag jag hö till Minta, Ginger, Lady och Prins, ska packa till Joe och Pom också.

Jonte kommer sen och fixar till Boss så slipper det.
Just nu sitter jag i grupprummet i stallet då det blev svinkallt så ville in och värma mig lite + har jag inte brotom så behöver inte skynda mig.

Idag ska jag rida Minta och ta Ginger på selen, om det kommer det ett inlägg.

Vi kan höras mer sen. Puss

Likes

Comments

Provridningen gick som den gick igår, lite bra i vissa stunder sen lite mindre i andra..
Jättehärlig familj!


Just nu sitter jag i bilen påväg till Vellinge - Isabelle för att senare åka på hockey.
Efter det händer det inte så mycket så får väl se vad som händer, måste nog sätta mig plugga..

Stalltjänsten idag gick bra, mockade 5 hästar sen red jag Ginger, red markarbete och sen hoppade jag lite. Luftade på 1.20 och han gör det som INGENTING! Nu är han riktigt riktigt fin!

Marrekatt va snäll och hjälpte mig att rida Minta, hon skulle skrittas och det gick bra.

Kommer roligare inlägg sen! Puss

Likes

Comments

Som jag tidigare nämnde i bloggen så var mitt nyårsmål att börja gymma, träna upp muskler och kondition.

Ridsporten är en mycket krävande sport både psykiskt men också även fysisk och har då satt som mål att börja gymma/träna för att orka med och även få en bättre hållning i min ridning.

Vad behöver man då när man tränar?

- Jo träningskläder, jag har suttit och kollat på många olika hemsidor och kollar efter snygga träningskläder då jag måste införskaffa mig nya. Det finns så pass många olika typer av kläder och hur ska man kunna välja?

När jag tränar på gymmet så har jag oftast vanliga träningstights/löpartights men när jag springer utomhus hemma brukar jag vilja ha lite mer i mjukismaterial och en lite tjockare tröja.

Jag hittade en jättebra hemsida som heter JHNSport som jag också skriver detta inlägg tillsammans med som sålde riktigt snygga ''träningsoveraller''

Här nedanför kommer två exempel:

Jag tycker att såna här plagg är riktigt snygga och man behöver inte bara ha dem till träning då jag även tycker att man kan ha dem till att bara gå och mysa hemma eller ha dem till vardags.

Hemsidan säljer inte bara träningskläder, dem säljer även linnen, strumpor, mjukisbyxor, skjortor, pikétröjor och massa annat. Länk hittar ni Här till hemsidan .
Har ni som läser detta andra åsikter? Vad tycker ni om dessa plagg? Vad tycker ni? Dela gärna med er av en kommentar!

Likes

Comments

Dagen som jag inte ville komma har kommit, dagen då Ginger ska provridas... Klockan 6 kommer dem, även fast jag inte vill så hoppas jag att det går bra. Hoppas att det går bra för både Gingers och tjejens skull!


Just nu sitter jag på bussen påväg till Hörby, där ska jag byta till 2:an mot Lund och sen vidare till skolan. Börjar 20 i 10 så behövde inte ta bussen klockan 6 som jag brukar få göra. Skönt!

Börjar med religion och sen samhälle, har lång rast där emellan så hade tänkt skritta Minta och pyssla om henne lite. Kan inte låta henne vila helt nu för då kommer den hästen gå i taket om hon inte får röra på sit haha... Hon är redan pigg när jag tar ut och in så vill inte veta hur det blir när jag ska rida ;D

Om hon är friskt och igångsatt så ska jag tävla henne den 12 i Skabersjö, en 1m och 1.10 hade jag tänkt. Mjukstarta året, 1 m för mjukstart och 1.10 för att hon hoppar det lika lätt som om det vore 50 cm ;)
Känner mig trygg på den höjden så det är skönt :)

Kommer fler inlägg senare idag, ha en bra morgon så höra vi kanske ikväll efter provridningen så får ni kanake veta lite om hur det gick :)
Puss

Likes

Comments

Lång dag idag, började dagen med stalltjänst som gick bra men segt. Efter hade vi historia och efter hade jag lunch. Tog in Minta då veterinären kom och kollade henne. Va inte jätteallvarligt men vi tog bandage + gav vi henne stelkramp och influensavaccin.

Hon fick vara deras "försökskanin" till att stå och låta dem linda henne då vet va där också för att undervisa på en lektion. Efter ca 1h blev hon väldigt rastlös så fick släppa ut henne och gud va hon drog. Det ska bli kul att sätta igång henne efter en månads vila..

Efter hade vi rast och senare terori i hoppning med Annsi, väldigt kul och lärorikt att lyssna på! En grym tränare och väldigt inspirerande!

Nu sitter jag på bussen hem till Mamma för att hämta lite saker jag glömt hemma som jag behöver.

Kommer mer sen, puss

Tb till i somras ♡

Likes

Comments