Godmorgon bloggen! Hoppas ni sovit gott, de har jag gjort så hoppas ni gjort det med! Har precis slutat stalltjänsten så passar på att lägga in ett litet inlägg här! Morgonstalltjänsten har gått bra som tur e.

Minta va så söt idag och ja, även många andra morgnar men när jag kommer så säger jag alltid " hej minta " och då gnäggar hon jättemycket. Jo det är för att hon vill ha mat men tyst nu! XD

Hon är fortfarande jättesöt ;)

En liten bild från förra veckans jobb! Hon börjar bli snygg, lång väg kvar men musklerna sitter äntligen på rätt plats så nu kan man börja jobba henne på riktigt! Detta ska bli spännande!

Åh juste, har inte berättat mina framtidsplaner för er än! Ett inlägg om det kommer senare idag eller imorgon! Beroende på vad jag hinner! Nu börjar jag så måste gå! Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En vecka sedan sist, hästarna tränade, och valborg firad. Har haft en bra vecka trots förkylning. Valborg firades på bästa sätt, första stadsparken Lund med klasskompisar och några andra, senare på kvällen drog vi på fest. Dagen och även kvällen blev lyckad och väldigt trevligt folk! En grym valborg med bra människor, hade superkul som alltid! Har man de bästa vännerna så har man. Hästarna tränade, Minta testade jag på hack förra veckan. Hon funkade såå sååå bra på det så ska testa hoppa henne på det imorgon. Ska försöka få någon att filma, kan inte lova men kan försöka.


Morgondagen är stall på schemat, stalltjänst, djurhållning, stalltjänst, hoppning stalltjänst så rätt chill dag. Efter skolan blir det Emporia med Saga och hennes familj antagligen, måste hitta studentklänning och en till lärarmiddagen.. Börjar känna mig väldigt stressad angående det.

Efter blir de väl bara att plugga. Har inte så jättemycket efter mig nu så det är skönt!

Inlägg om morgondagens träning kommer i alla fall, kanske inte film men ja. Om de går skitdåligt så lär jag inte vara på humör för att skriva så får hoppas att Minta sköter sig denna vecka XD

Inlägg kommer imorgon! Puss

Likes

Comments

Dagens händelser har varit helt okej, började dagen med historia där vi va 5 stycken av 17, bra jobbat klassen haha

Efter mockade jag till Minta och fixade hennes hö, hade senare Svenska utan lärare på 3 pers där vi förberedde inför NP på Tisdag. Gick helt okej och fick faktiskt saker gjort. Efter satt jag Emma Saga och Sara i bilen och lyssnade på musik. Halv 1 stack vi till skurup ( typ ) och skulle ha lektion på fältet. Kom dit 1 när vi skulle börja men läraren kom inte förens halv 2 ca och då harvade vi åkern sen slutade vi.


Väl på skolan longerade jag minta lite snabbt, gick jättebra! Hon börjar bli så såå fin! Longerade henne med selen + travbommar och ett bockhinder. Hon va duktig men tyckte att det va jobbigt i slutet så fick avsluta henne efter 20 minuter. Efter stack jag med Saga till Stora Flyinge där vi löshoppade 2 av deras unghästar, gick super och bebisarna va jätteduktiga. Efter åkte vi hem, Saga red Måra och senare åt vi.

Efter de hände de inte så mycket mer, dem lämnade av mig och när jag kom hem satte jag mig direkt i sängen! Så ja, här sitter jag med datan i knät och musik, ganska gos!

Imorgon är de hoppning så ska försöka få någon att filma så det kan komma upp här! Annars får ni reda på hur de gick imorgon! Puss

Juste, har kanske inte berättat det här men har köpt en mus! Visst är han söt! Caramell!

Likes

Comments

Pannkaksdejt och serie, två ord som beskriver min dag. Började dagen med sovmorgon då jag inte kunde vara med på longeringen pga smärta i kroppen ifrån tävlingen. Kom till skolan vid 11 och mockade, fixade hö och kraft till Minta, hade senare Svenska då vi gick igenom för Svenska nationella som vi ska ha nästa vecka.

Började på talet som gick helt okej, slutade 20 över 1 och då slutade jag för dagen, jag Isabelle, Tilda, Emma och Saga stack hem till Isabelle där vi gjorde pannkakor och bara snackade! Såå välbehövligt och gud vad jag gillar dessa tjejer!

Efter åkte jag hem då jag bara satte mig i soffan och kollade EX on the beach Sverige. Roligare än så blev det inte när jag kom hem, tänkte plugga men så blev det inte haha


Imorgon är de rätt chill skoldag, historia, svenska och sist fordon och redskap. Tre helt okej lektioner så ska bli kul att gå till skolan imorgon XD

Efter skolan hade jag tänkt ridda ut Minta om vädret tillåter, annars blir de longering eller markarbetspass. Mer om de kommer imorgon, Eller ja idag. Lite sent inlägg men ja. Så fick det bli idag!

Likes

Comments

2 månader sen sist, lång tid men jag är nästintill i fas i skolan så kan lägga mer tid på bloggen. Har varit mycket plugg, mycket tävlande och mycket tränande. Ginger har tävlat, Minta har tävlat och jag har tränat.

Nej, nej jag inte inte tränat.. Man får väl drömma.

Jag tävlade senast igår och ja, det gick som de gick. Ni som är vänner med mig på facebook har redan sätt film och ni på Instagram kanske inte vet om det. Men det va såhär:


Igår var jag och tävlade i Eslöv, två klasser 1m 105. Första klassen gick helt okej, Minta hoppade helt fantastiskt men jag tabbade med distansen till sista i grunden så gjorde att hon hoppade åt sidan, tyvärr. Annars superduper fin runda.


105 gick som den gick, superfin runda över lag, jättefin grund och omhopp, Kom till dem två sista i omhopp, helt okej tempo, oxer båge 6 galoppsprång räcke mål - Hoppade oxern bra, minta blev allt mer starkare så jag ryckte tag i henne för att - hallå du får inte sticka - hon blev sur och vi tappade distansen till räcket så hon tvärstannade och jag flyger rätt in i hindret, gör en volt i ( i?? ) hindret och jag tappar andan rätt rejält.. Men inget annat hände, landa på huvudet och axeln, blåmärke på axeln och ont i både huvud och rygg men inget som är farligt.



En liten film från 105 klassen!

Likes

Comments

Hej alla ni! Hoppas ni haft en bra dag, det har jag haft och fått mycket gjort. Började dagen med dressyrträning med Gingi, han gick jättefint men va väldigt pigg. Var nära på att flyga av en gång då han blev trött och hoppade i luften för att sluta övningen och där var inte jag bered så jag flög upp och nästan av på sidan men lyckas hålla mig kvar.

Efter det mockade, packade hö och fixade kraften, senare tog jag ut Gingi och in Minta. Skulle ha tömkörningssövning med Britt-Marie och Minta skötte sig sååå bra, hon svarade superfint på tömkörningen, blev helt förvånad. Gjorde det i ca en timme och i slutet så sökte hon även sig neråt i galoppen.


Efter fick jag skynda mig och ta av henne för när vi slutade med det så började Svenskan och jag hade inte ätit så kom 20 minuter sen men jobbade in det på rasten. Nu har vi resurstid där jag skickat in ett arbete och väntar nu på att tiden går snabbare så att jag kan ta bussen hem.

Väl hemma blir det att ta det lugnt, plugga lite grann, ja, Mer kommer sen. pUss

Likes

Comments