Min Julkalender för i år är fullsmockad med superfina priser! 8 luckor har redan öpnnats, men fortfarnade en massa superpriswr att tävla om.

Just nu är Lucka 9 och 10 öppen . Ni kan tävla både på min blogg: http://vicktoria.malmolife.se eller på min Instagram @vicktoriamurawskaDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min ordinare blogg -> Confessions of a Shopaholic http://vicktoria.malmolife.se

Då var det dags för nästa Loppis Med Lyx i Malmö Baltiska Hallen den 4:e September. 

Kl. 10.30-15.30 

Inträde: 20kr


Fynda bland 80 säljare, nya företag på plats med fina erbjudanden och tävlingar.


Vi har några platser kvar om du vill vara med och sälja, maila till loppismedlyx@gmail.com

Facebook-sidan: Lyxloppis Goes Live 

Eventet med mer info: https://www.facebook.com/events/254382361620919/

xoxo,
Vicky 

Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska   

Likes

Comments

Usch vilken natt det vat fredag mot lördag. Jag var verkligen nära att åka in till akuten/sjukhuset. Det hela började egentligen redun under dagen. Vår lilla bula brukar vara ganska aktiv, inte så mycket buffande under dagen, men när jag brukar lägga mig i sängen på kvällen och speciellt efter klockan 22 på kvällenså brukar hon komma igång ordentligt. Hon brukar pressa mot höger sida så att det blir obehagligt för mig, därtill sparkar och buffar hon på och sedan kallar jag det att runt midnatt så sätter hon igång diskmaskinen för då händer det allt möjligt där inne. I fredags var hon dock ovanligt lugn under dagen, knappt någon buff eller spark och likadant på kvällen, rent ut sagt nada. Någon väldigt lätt buff/spark typ 2-3 gånger så var det bra. Och sen när jag skulle lägga mig efter midnatt så var det fortfarande tyst.

Så jag gjorde vad jag gör som alltid får henne irriterad och börja sparka, jag lägger mig på höger sida och ännu mer magen än på sidan, då kommer det alltid ordentliga sparkar i protest mot att jag trycker ihop hennes space. Men det kom typ ingenting, en eller två superlätta buffar, som jag inte ens var säker på om det var mitt önsketänkande eller ej. Och jag blev bara mer och mer orlig, men försökte såklart lugna ner mig själv med att hon bara är trött och att jag faktiskt känner henne…lite… eller gör jag det? önsketänkande?

fortsätt läsa här...


xoxo,

Vicky

http://vicktoria.malmolife.se

Likes

Comments

​min ordinarie blogg: http://vicktoria.malmolife.se

Som ni vet är jag tillbaka i Sverige. Orkade inte riktigt skriva om allt som hände då jag både psykiskt och fysiskt varit utmattad efter hela händelseförloppet, men nu ska nu ska ni få höra hela storyn, som kändes som något som lugnt tar sig in på listan som en av de värsta dagarna i mitt liv.

Dagen började dåligt. Först glömde jag min svenska mobil hemma, vilket gjorde att jag inte hade någon som helst kontakt med omvärlden då min turkiska mobil är per kontantkort med fria minuter endast inom Turkiet. Vi kommer till Hyllie för att ta tåget till Kastrup, finns absolut inga parkeringsplatser så när jag kommer ner på perrongen och trycker på knappen för att öpnna dörrarna till Öresundståget så kör det iväg. Ja, jag är alltid last minute på flygplatsen, men trots att jag bara behöver checka in 45 min innan så brukar jag vilja vara där 1h innan…you never know with those trains…

Kom till incheckningen ca 50min innan, inga problem. Får min biljett, beställer en macka på Joe & the Juice och boardar planet. Fullt plan och jag får ett mittsäte

12788517_10154648829214129_1630326503_o


Landar i Turkiet strax innan klockan 21, går till passkontrollen där jag visste att jag skulle bli tvungen att betala böter för att jag stannade över längre sist (fick detta besked i Istanbul när jag lämnade Turkiet sist). Så bli intagen i ett rum. ”visum?” Ursäkta? Jag behöver inget visum. Får då besked om att eftersom jag stannade över så får jag inte komma in i landet. Och även om de sa i Istanbul att jag skulle betala böter för att få komma in så stämde detta inte fullt ut. Jag måste alltså åka tillbaka till mitt land, ansöka om visum och med visum i mitt pass komma tillbaka och först då betala mina böter för att få komma in. Jag blir helt paralyserad, vaddå åka tillbaka, visum och sen ändå komma tillbaka och betala här? Det var ju inte vad som var sagt innan.

Så kommer nästa smäll, inte bara att jag inte ska få komma in i landet, utan de säger att nästa plan tillbaka till Köpenhamn går först om en vecka och under denna tid vill de sätta mig i ett rum på ca 4x4m med stolar på flygplatsen där de kommer komma 3 gånger per dag och ge mig mat. Nu börjar jag få riktigt panik och tårarna bara kommer, kanske inte så mycket för att jag är ledsen (vilket jag såklart är, E väntar på andra sidan och jag kan inte ens ringa honom just nu, samtidigt har jag ingen mobil som fungerar för att ringa utanför Turkiet), utan för att jag är så förbannad. Dels har jag redan varit i Sverige i 3 veckor, då mina 180dagar inte tog slut innan (som jag blev sagt att jag var tvungen att vänta ut), hade jag fått rätt info hade jag kunnat skaffa ett j*vla visum under tiden, dels säger de att de ska ”låsa in mig här” och sen är jag trött. Tillslut säger de att de kan sätta mig på planet som jag kom med tillbaka till Danmark, men det går till Billund (var fan i DK ligger Billund?!?!) jag inser samtidigt att jag kommer landa någonstans i Danmark mitt i natten, utan en fungerande mobil och jag kan inte ens ringa mina föräldrar.

Fortsätt läsa...

Likes

Comments


Igår ringde Sydsvenskan upp mig gällande vår Loppis med Lyx som vi har i Baltiska Hallen i Malmö imorgon. Idag är vi med i papperstidningen och på webben :)Hoppas vi ses imorgon!Ni hittar hela artikeln här: http://www.sydsvenskan.se/malmo/en-lyxloppis-for-en-battre-varld/
Loppis med lyx flyers
xo--Vicky 
Bloggar även på http://vicktoria.malmolife.se 
Follow Me on Twitter VicktoriaM!
Follow Me on Instagram vicktoriamurawska 
 

Likes

Comments

Läs gärna min ordinare blogg: http://vicktoria.malmolife.se

Senaste inlägg:Den Nakna Sanningen

Sommar, då tycker jag att det finns parfymer som man bör byta ut ur sitt repetoar, som inte känns det minsta somriga, samtidigt som det finns superhärliga parfymer som är väldigt sommar. Nedan beskriver jag mina favoriter.

1. Gucci Envy ME – en all time favorit hos mig som jag använder året runt och som ALLTID finns i min parfymhylla. Inom backhoppningen, så är det t.o.m. s att när folk känner denna parfym, så tänker de på mig…haha.. Hade den ALLTID under många år :)

2. Paris Hilton – Paris första parfym, en klockren sommardoft som också alltid finns i min parfymhylla. Lite i liknande doftnot som Guccin ovan, dock mycket billigare.

3. Burberry Body – sensuell doft, enligt mig bättre för sommarkvällar än dagar. Och bredvid ser ni deras body oil som jag ÄLSKAR (dryg och väl värd vartenda krona).

4. Victoria’s Secret Shimmer body spray – perfekt att använda på ben och kropp för lite glitter och en fräsch doft. Billiga!

5. Paris Hilton Siren - en parfym som också ständigt återfinns i min parfymhylla, jag är överlag ett stort fan av Paris’ dofter. Väldigt lätta och fräscha.

6. Justin Bieber Girlfriend – en flörtig doft, lite sötare, passar också fint till sommaren.

7. Clean Warm Cotton – för en dag när man bara vill känna sig extra fräsch. Alla gillar dokc inte Clean’s parfymer, då de tycker de luktar ”för vanligt” för de luktar typ exakt vad de heter.

8. Juicy Couture Couture Couture – en sötare doft, som passar bra dag som natt

9. Gucci by Gucci Première- perfekt för en datenight.

10.  Stella McCartney Rose Absolute EdP intense- en doft som är fräsch, men helt ur en annan doftskala än jag använder i vanliga fall…måste säga att den inte är min favorit, men för övrigt en bra sommardoft.

11. Paris Hilton Tease – yes ännu en Paris parym, en sötare doft, passar riktigt bra på kvällen, men även på dan.

IMG_1992

Vill man ha lite billigare parfymer, så finns det hos Secrets.

xoxo,

Vicky

Likes

Comments

Min ordinarie blogg hittar du här: http://vicktoria.malmolife.se

Nu så är det kanske lite svårt med sommaren i stora delar av landet, men fräsha och friska sommardrinkar kan man väl ändå bjuda vännerna på? Här kommer 3st recept som är superfriska & goda.

Cointreau Fizz with a twist
Klassiska Cointreau Fizz görs av Cointreau, lime och sodavatten, men drinken passar utmärkt att twista med spännande smaksättningar.  På bilden ser ni hallon, men testa gärna gurka, jordgubb & mynta, passionsfrukt & chili, apelsin eller basilika. Använd färska råvaror för bästa smakupplevelse.

Ingredienser:
1/3 Cointreau
Juice av ½ lime
2/3 sodavatten
Färska hallon

Hur gör man:
Muddla hallon (eller den frukt du väljer) med limejuicen och Cointreau i en shaker. Fyll med is, skaka ordentligt och häll upp i ett glas. Fyll upp med sodavatten och garnera med lime och färska hallon. Viktigt att du inte skakar drinken med sodavatten i för då kommer shakern att explodera.

Fler recept? här har du två drinkar till

Likes

Comments

Tyvärr finns det en hel del sådana. I mitt inlägg varnar jag för en agentur inom mode. Läs mitt inlägg i min ordinarie blogg HÄR

Likes

Comments

​Jag har i några månader varit lite off i perioder. Visst har jag haft perioder där jag verkligen bloggat ordentligt (på min ordinarie blogg: http://vicktoria.malmolife.se, men jag vet att ni som följt mig länge har märkt skillnad i mina inlägg. Detta året har inte varit det lättaste, även om ett av mina motton är ”always put on a smile”, det maskerar mycket och folk vet inte vad som egentligen händer.

För några månader sedan så var jag inne med min mamma på akuten, hon hade lunginflammation, efter två veckor hade det inte bättrats och hon var inne igen och sedan igen. Efter en massa undersökningar så sa läkaren att det är lungcancer… 

ni kan läsa hela min story i min ordinarie blogg här: http://vicktoria.malmolife.se/privat/varfor-jag-varit-off-lungcancer/

Likes

Comments