Vecka 19 (18+1)
------------------------------

Igår gick vi in i vecka 19 i denna graviditet och snart är vi halvvägs. Jag kan helt ärligt inte förstå hur tiden kan gå så fort. Många säger att andra graviditeten går fortare än den första, men riktigt så här fort trodde jag inte det skulle gå. Dessutom är det snart dags för RUL, gissa om jag längtar! 

​Barnet: ​Barnet är nu ca 20 cm mellan huvud och fot och väger ca 170g i början av veckan och 220g vid veckans slut. Det är vanligt att man gör ultraljud i denna vecka för att fastställa bf och även kolla alla organ och moderkakans läge. Vårt RUL är bokat den 9:e Maj, så det närmar sig ❤

​Mamma: ​Håret och naglarna kan reagera på den ökade ämnesomsättningen och den ökade blodmängden, även huden kan påverkas. Det är viktigt att skydda huden när man vistas ute i solen och alltid tänka på att smörja in sig. Man kan även få en mörk rand från blygdbenet upp till naveln som kallas linea nigra, men den bleknar ofta bort efter barnets födsel.

​Mina tankar: ​Ännu en vecka som har flugit förbi. Jag har fortfarande väldig tur med min andra graviditet och jag känner inte av så mycket mer än att jag blir trött i fötterna när jag står eller går för mycket på en dag. Min energi är på topp och även min aptit har blivit bättre även om jag inte äter så mycket just nu. Jag försöker njuta så mycket jag kan av graviditeten och även mysa massor med William, en underbar tid helt enkelt ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Trevlig 1 Maj på er! ​Så underbart att det äntligen är Maj månad. Ännu en månad närmare sommar, jag har nog aldrig längtat så mycket efter sommaren som jag gör i år. Jag hoppas att det blir en fin sommar med värme och sol. 

Hur har er Valborgs helg varit? Min var kanon mysig. Igår var vi ju på Ullared med resten av Sveriges befolkning ungefär. Jag köpte inte så mycket utan mest kläder till W så jag slänger nog upp det i ett inlägg i eftermiddag eller i morgon, får se lite vad jag hinner med idag. Jag ska börja plocka och greja här snart, de gamla vanliga sysslorna.

Likes

Comments

Ännu en Fredag som snart är slut. Dagen blev inte alls så stressig som jag trodde i morse, så det var skönt. Jag kunde i lugn och ro ta Frank till veterinären. Allt gick bra där och hon sa att han var en helt perfekt liten kisse, det firade Frank med att vara ute hela kvällen. Vi får se om han vill vara ute i natt också eller om han kommer in när Henrik ska lägga sig.

I morgon är planerna att jag, mamma & William ska åka en sväng till Ullared. Vi ska kolla på morgonen om det är kö först, är det kö så åker vi inte dit. Det är fördelen med att bo 1 timma därifrån, man behöver inte åka om det visar sig vara kö. Hur har er Fredag varit? Hoppas att den har varit bra!

​Vem vill ni ska lämna Let´s Dance? Jag hoppas verkligen på att Thomas Wassberg åker ut, men är rädd att det blir Linda som åker idag. 

Likes

Comments

Underbart med Fredag! Dessutom har jag en skoj grej planerad i morgon, men mer om det i eftermiddag. Nu var precis Williams farmor här och fikade lite samt busade med William så klart. Hon åkte precis hem och jag passade på att lägga W för lite vila.

I eftermiddag ska vi åka till veterinären med Frank så han kan få andra dosen av vaccinet han ska ha. Innan dess ska vi dessutom hinna köra Henriks bror så han kan hämta sin bil. En stressig dag men det ska nog ordna sig. Nu ska jag ta det lugnt i soffan en stund innan jag hänger och sorterar tvätten, ha en fin Fredag ❤

Likes

Comments

Bildbrist!

​Godmorgon på er! Hoppas att allt är bra med er, redan Torsdag idag. Hur galet är inte det? Och snart är April månad slut. Tiden springer verkligen iväg.

Idag har vi inga speciella planer, W ligger och sover just nu och jag passar på att ta det lugnt i soffan. Han är fortfarande snorig och hostig, när ska det släppa egentligen. Det enda han får i sig just nu är gröt, frukt och mellanmål, vanlig mat ratar han och spottar bara ut det han får i munnen. Nu har han varit så här i ca en vecka, det borde släppa snart tycker jag.

Likes

Comments

Denna fina lära-gå-vagn fick William utav mig och Henrik i Söndags när han fyllde år. Han fick den på morgonen och var helt lyrisk och jätte glad när han knuffade den framför sig. Han kom även på att det var väldigt kul att sitta i vagnen när pappa eller farbror körde 😊

​Denna fina verktygslåda fick han utav sin farbror. Både W´s farbror och farfar är snickare så de tycker att William ska följa i deras fotspår och bli snickare han också. Vi får väl se vad framtiden har i beredskap. Men denna söta lilla verktygslåda är så fin och personlig. Verktygslådan är komplett med verktyg i, men han är lite för liten för att leka med dom än, så den får vara som prydnad tills han vuxit till sig lite.

Självklart fick han mycket annat fint också, men det kommer jag visa upp när han använder det. Han fick bland annat en gungställning med gunga och en sandlåda med leksaker, men det får ni se när vi använder det i sommar 😁

  • Filed under: William

Likes

Comments

​Idag är det ett år sedan vi kom hem med vår lilla goding. Helt otroligt att tiden kan gå så fort! 

För övrigt börjar vi äntligen bli friska igen. Både jag och Henrik är friska och William är så gott som frisk också. Han har lite hosta kvar och hans aptit har inte riktigt kommit tillbaka än, men annars är han pigg och glad. Så skönt, han har varit krasslig i en vecka snart, så tycker att det borde gå över snart.

Likes

Comments