Header

hallihallå!
Har inte så mycket att skriva om för tillfället faktiskt, har skrivit lite på en redovisning jag har i svenska & nu ligger jag och har american horror story, skit bra serie!
Planer för helgen är väl att jag ska dricka med en vän och hennes pojkvän imorgon och sen resten av helgen blir det nog att bara mysa med pojkvännen min.

Hoppas ni får en jättebra helg så skriver jag snart igen :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Va en runda på stan igår med en vän och spontan shoppade lite och gick även o lyxade till det med massa go mat, så tänkte visa vad jag fick med mig hem igår :)
1 vit jättefin bh som satt hur bra som helst, ett nagellack kit med 6 olika nyanser, en rosa shaker ifrån fitnessbutiken här i stan & även 3 st ögonskugor ifrån märket elf.


Likes

Comments

Hellu!
Det va längesen det blev ett inlägg här nu & jag ber om ursäkt för det, hade helt glömt bort bloggen. Ska försöka komma igång nu och börja blogga om allt mellan himmel och jord :)

Just nu ligger jag och drar mig i sängen för att orka gå upp och fixa till mig innan jag ska åka till skolan, ska käka någon frukost med men har ingen fantasi på vad en go frulle kan va haha. Går ju på LCHF, det betyder att jag inte får äta kolhydrater som t.ex bröd, pasta, ris osv, det var faktiskt jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara men än sålänge så har det gått bra :)

Skriver mer senare när jag är i skolan eller efter, puss!
Likes

Comments

Godmorgon!
Sitter i skolan för tillfället och har samhällskunskap & sen ska vi ha engelska, slutar vid halv 12 idag så det är rätt skönt. Blir nog en lugn fredag idag, ska möta min kära mormor på stan & senare hämta upp lillebrorsan i skolan så ska vi åka och fika sen. Oftast när jag säger att det blir en lugn helg så brukar det bli tvärtom, men vi fårse!

Uppdaterar er senare om det händer något intressant, för det är ju inte så kul att läsa om att man är i skolan, haha.
puss!

Likes

Comments

Jag vet inte hur jag ska börja men vill ta upp det här med att känna sig annorlunda. Under hela min tonår kände jag mig som ett missfoster. Jag ställde mig alltid frågan vad det var för fel på mig. När jag var mindre så blev jag mobbad i skolan, blev kallad för fetto när jag stod i matledet i matsalen för att ta mat men när jag blev kallad för alla dessa glåpord så struntade jag att äta & gick i skolan alla timmar med en kurrande mage & illamående. Jag tycker det är hemskt nu när man är vuxen och ser hur mobbingen utvecklas i båda skolan & utanför.

För 3 år sen när jag var 16 så fick jag reda på att jag hade diagnoserna ADHD, PTSD, uppmärksamhets svårigheter & grova aggressions problem.
Hade jag fått reda på min adhd diagnos i tidigare ålder så hade allt varit mycket lättare nu. PTSD:n har kommit efter våldtäkten jag var med om för 4 år sen. PTSD står för Post Traumatisk Stress Syndrom, det är något man kan få om man varit med om något traumatiskt i livet. tex krig, våldtäkt & misshandel.

När jag var liten så var jag ofta arg vad jag fått veta av min familj så det har jag alltid haft med mig. Men mina aggressioner har blivit värre & värre med tiden. Jag jobbar stenhårt på att kontrollera min ilska men det är en lång & svår resa. Oftast så tänker jag mig inte för när jag blir arg. Antingen smäller det eller så står jag och skriker saker jag inte menar.

Vetinte hur jag ska förklara hur dessa diagnoser påverkar mig så ni förstår ordentligt men om vi börjar med ADHD:n.
Adhd står för attention deficit hyperactivity disorder.

Dom största symtomerna jag har är
1. Konsentrations svårigheter
2. rastlöshet
3. hyperaktivitet
4. humörsvängningar

Finns så mycket olika symtomer på adhd. Men det jag tycker är jobbigast är att jag inte kan Konsentrera mig. Jag går tredje året på folkhögskolan och 2 av dom åren så har jag inte lyckats med ett skit, jag sitter på lektionerna och somnar för att jag inte kan sova på nätterna då jag legat och tänkt på allt möjligt under halva natten, jag pillar på mobilen, går på toa fast jag inte behöver, vässar pennan 5 gånger osv. Jag klarar verkligen inte av att sitta still en längre tid och ta in massor av information. Det är skit jobbigt att ha det så verkligen, men nu ska jag prova medicinering & hoppas mer än allt att det hjälper mig.

Min rastlöshet brukar inte störa mig så mycket men mina nära & kära kan störa sig på det ibland. Sitter jag hemma och gör ingenting så får jag panik. Jag går ut o röker hela tiden bara för att jag måste ha något att göra, springer upp o ner i trappan, lagar något att äta osvosv. Måste alltid ha någonting att göra & just det förstår inte dom i min omgivning. Har många gånger blivit kallad för dampbarn i skolan bara för att jag inte kan sitta still. Just då visste jag inte vad det var för fel på mig & hade jag vetat det då så hade jag sluppit att må så dåligt under hela den tiden.

Humörsvängningar, det är det jobbigaste av allt. Att ena sekunden vara jätteglad & känna mig lycklig och sen andra sekunden bli skit förbannad för ingenting och verkligen stå o skrika och slå på saker. Jag kämpar så otroligt för att slippa vara arg & ledsen hela tiden men det tar tid och det får man ha i bakhuvudet. I jämförelse mot en "normal" människa så reagerar jag starkare på en besvikelse tillexempel, om jag blit besviken eller sårad då går verkligen hela min värld under. Jag är så otroligt kärleksfull som person & om jag älskar någon så gör jag verkligen allt för personen. Om någon sårar nån som står mig nära så skulle jag kunna döda för den personen. Mina känslor är alltid lite större än en "normal" människas känslor. Om jag bestämmer något med en kompis tillexempel och om det sen inte blir av så kan det verkligen förstöra en hel dag. Jag är väldigt spontan av mig men har jag något planerat då måste det gå som det är sagt.

Jag har förlorat massor av vänner & människor jag älskat pga att dom inte orkat med mig på olika sätt & för att dom inte har förstått varför jag reagerar som jag gör ibland. Men jag gör det aldrig med meningen, jag tänker aldrig efter innan jag gör någonting.
Nu har jag äntligen lärt mig att leva med att jag inte är som alla andra, jag är en 19 årig tjej med många olika "problem".

Men allt jag har varit med om har gjort mig stark, jag har varit drogfri i över 2 år, jag är inte längre nere i en depression som jag var innan, jag jobbar på att kontrollera min ilska osv. Jag är en jävligt snäll & omtänksam tjej som alltid vill att andra ska må bra men jag har även alla dessa brister. Jag förstår att alla inte klarar av att ha en vän som mig men jag tycker folk borde lära sig mer om olika sorts diagnoser så dom får sig en förståelse till varför jag & alla andra som lider av det här beter sig som vi gör. Jag är en riktig glädjespridare & vill alltid se mina vänner skratta, jag skäms aldrig för vad jag gör & älskar att träffa nya människor.

- Man är inte dum för att man har adhd eller andra diagnoser, man är bara annorlunda.

Du är bra som du är, låt aldrig någon få dig att känna dig otillräcklig och värdelös. Alla har något fint men det är inte alla som vill se det.

kram!

Likes

Comments