Header

Har ni testat Therese produkter hon har gjort i samarbete med CCS? Jag har testat en handkräm och ett lip shine och jag älskar dom verkligen! Skulle vilja testa dom andra produkterna också. Kommentera gärna vad ni testat 😊 Ni som testat shower gel och body lotion, vad tyckte ni om dessa två produkter?

Likes

Comments

Jag och Tobbe har varit och handlat en sväng och vi har även fått i oss en lite sen lunch. Nu tänkte jag lägga mig och kolla på Syrror och Wahlgrens Värld och bara njuta av söndagen och en ledig dag. Kanske går till gymmet lite senare om jag orkar, är ganska trött idag. Jobbar imorgon så tänkte ladda upp batterierna lite 😊 Måste ner och boka om tvättstugan också för jag har råkat boka den imorgon och jag ska ju jobba så någon kommer sno den om jag kommer hem och börjat tvätta vid 4 tiden för tvättiden börjar kl 1.

Likes

Comments

Hej. Mår ni bra? Jag mår bra, jag sov riktigt länge idag faktiskt. Jag var ledig och tänkte passa på att ta lite sovmorgon eftersom jag jobbar imorgon. Jag var ute på en sväng igår med My och Emma dock var jag inte ute så länge. Vi tog två cider på G sen kom Tobbe och hämtade mig och dom gick vidare till ett dans ställe 😊 Tänkte ta en dusch och sen göra något jag kan äta till lunch. Måste även städa lite idag. Har ni haft en bra helg? Jag har haft en super bra helg.

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bra, jag mår jätte bra 😊 Det är hur skönt väder som helst och jag känner mig pigg och glad. Igår träffade jag Elvira på kvällen och vi tog ett glas vin sen åkte vi till Norrtälje, vi gick ut på en restaurang/krog som heter G och där tog vi en cider innan vi gick hem till en kompis. Jag var alltså nykter igår och tog det lugnt eftersom jag skulle jobba idag. Jag och Elvira tog en taxi hem och vi var hemma ganska sent, typ halv 4...Men jag fick sova ett par timmar och eftersom jag inte drack mycket (endast två drycker) så vaknade jag ju inte upp bakis och det tackar jag gudarna för.

Dagen planer består av jobb och sen ska jag nog hem till Elvira och kolla på film eller någonting, vi får se men någonting ska vi två hitta på iallafall. Vi båda är lediga imorgon och det är väldigt sällan vi är lediga samtidigt så något kul kanske man borde hitta på. Vi får se helt enkelt, jag uppdaterar er 😉

Likes

Comments

Jag ligger i sängen och vilar en stund, har varit ganska seg och slö sen jag slutade jobbet faktiskt. Kl 10 ska jag träffa Elvira och vi ska ta ett glas vin, vi kanske går ut men det är inte helt säkert än så vi får se helt enkelt 😊 Jag jobbar ju imorgon så det blir ingen sen kväll för min del faktiskt men någonting känner jag ändå att jag vill göra. Har ni några planer inför kvällen? Jag är super hungrig så måste få i mig lite mat men jag är så lat så jag orkar faktiskt inte ställa mig och laga någonting nu, kanske delar en pizza med Elvira eller någonting.

Likes

Comments

Hej fina ni!! Det blev inge mer bloggning för min del igår och imorse hann jag faktiskt inte kika in och säga hej, men nu är jag här 😊 Jag hade en jätte trevlig kväll igår, det var jätte mysigt att träffa Tobbes släktingar och vi blev bjudna på smörgåstårta och den var riktigt god. Jag kom hem vid 12 tiden, gick och la mig direkt eftersom jag skulle upp och jobba idag. Man är lite trött och seg men det är det värt. Jag jobbar som sagt idag och funderar på att åka till Solna lite senare och träffa Elvira, vi får se om jag piggnar till för isåfall är det de som är planen. Vad ska ni göra idag och i helgen? Jag jobbar imorgon så det blir nog en lugn fredag för min del.

Några bilder från kvällen!

Likes

Comments