Imorgon är det skolfoto vid ungefär 12:00 då mitt platta hår kommer att ha förändrats till afro och jag kommer säkert spilla nått på mina kläder på lunchen innan fotot. Men men här är en bild på en kanin jag målat med sketchbook express i min iPad. Man kan hitta denna bilden på min instagram pencil_sketches_7


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag somnade typ kl 18-19 och jag vakna nyss mitt i natten med kläder på och lyktstolparnas ljus lyste upp hela mitt rum så jag tog på mig sovkläder och tog ner mina persienner och just nu ligger jag i min säng. Utvilad och pigg. Fan.


http://cyberpikachu.deviantart.com/art/Sleepy-Doggy-397116304

Likes

Comments

Ja rubriken säger det mesta. Snart är det ett år sedan jag blogga sist hehe. Men ja. Det som fick mig att öppna min blogg igen var endast för ett enkelt inlägg som handlar om skolan. SKOLAN. Det är en hemsk plats. Jag gillar syftet med skola och iden med den. Min åsikt är att det ska vara mindre stökigt i klassen och då menar jag att man ska inte slåss, kasta saker på varandra och inte skrika på sin kompis som en jävla idiot. Alltså ett krav på skolan borde väl ändå vara att man lär sig nått och inte har ett syfte att få folk att förlora livslusten (överdriver lite) och att lyckas i livet men vad vet jag. Jag tror att skolan hade varit bättre om man tex började kl 09:00 och slutade kl 15:00, det tycker jag låter rimligt. Att det skulle finnas tillräckligt med lärare för att få ha ett C språk och att man inte skulle behöva ha hålltimmar. Och läxor är nog det jag hatar mest. Jag tränar handboll tre gånger i veckan och joggar nån gång i veckan. Jag pluggar då jag inte får något gjort på lektionerna kan inte koncentrera mig och när jag behöver hjälp av läraren så är hen upptagen eller skäller på en annan elev. Föräldrar däremot älskar läxor och tycker det är bra att vi har nått att göra efter skolan. Men jag tycker att man ska få ha en hobby som jag har tex då jag målar jag tror faktist att jag kommer lägga upp nått jag målar om jag nu får tid med det. Jag återkommer

Likes

Comments

Idag åkte jag, syrran, jojje, Amanda och Emelie till nordstan och jag skulle köpa julklappar till min bror, kusin som är ett år äldre, syster och mamma. Mamma fick hudkräm som hon ville ha. Kusinen fick en tränings tröja eftersom han tränar mycket. Systern fick en Victoria secret från pinkroom och min bror fick hår vax. Sedan köpte jag en jultröja till mig själv och en Victoria Secret secret charm.

tröja från H&M för 299kr

Secret charm för 129kr

Likes

Comments

Idag bar det ingen vanlig fredag utan det var den efterlängtade skolavslutningen. Så min dag började med sovmorgon till 09:00 då vi skulle samlas i klassrummet i nån timma. Lite innan vi började tappade en kompis en muffin på golvet i korridoren och så klart åt min andra kompis Emil upp den med förklaringen fem sekunders regeln. Sen fick vi gå in i klassrummet där vi skulle fika, snacka och göra nån lek. Först gjorde vi en lek där vinnaren får ta med sig hem alla bakverk som blir över. Såklart åkte jag ut i första omgången. Leken gick ut på att man skulle svara tvärtemot det riktiga svaret. Tex "är tomtens skägg rött?" Så skulle man svara ja. Så en tjej vann men ville inte ha de så hon gav de till Emil. Lite senare hade vi nutidskryss fast med jul frågor där jag fick 5/10 rätt. Och till sist så var det betygs utdelning och jag blev rätt så nöjd med A i svenska och engelska. Efter vi sagt hejdå och allt så hoppade vi in i bilen som var parkerad på parkeringen och vi åkte bil i tre timmar till Skåne där vi träffade farmor och farfar. Vi var framme kl 13:00 typ och var där till 18:30 och kom hem för typ en timma sen. Vi var bara där över dagen eftersom att vi skulle få julklappar och ge dom julklappar.

Likes

Comments

Har nyss kollat på en skräckfilm Insidious 2 med syrran, Emil och jonte. Innan det så gjorde jag pepparkakor och de andra gjorde kanel och mjöl challenge och mjöl smackcam. Emil gjorde mjöl smackcam på mig och gissa om min näsa gjorde ont. Sen satte vi oss och satte på filmen då vi kom på att det luktade bränt. Vi hade glömt de så vi vädrade ut och ställde pepparkakorna ute för att de skulle svalna. Sen satte vi oss och kolla på filmen. Fast jag kollade knappt för jag hade en kudde framför mig under nästan hela filmen. Så här såg pepparkakorna ut i alla fall!


Likes

Comments

Just nu sitter jag och mina kompisar och väntar på att spanskan ska börja. Även om jag hellre skulle äta som alla andra som inte har spanska. Och om det inte var nog så har jag sjukt ont i min näsa från gårdagens handbolls match då jag fick en armbåge mot min näsa. Men i eftermiddag slutar vi en timme tidigare för att våran matte har ställts in. Så då ska jag och min syrra baka pepparkakor för snart är det julafton.🍪🎅🎁

Likes

Comments

Jag håller på att flippa. Mitt rum ser konstgjort ut av stylelisterna. Asså jag vet inte en ända som faktist har sitt rum så här prydligt. De har gjort om ganska mycket i mitt rum som tex har jag fått ett skrivbord med en sjukt ful stol. Stolen ser ut som den blivit stulen från ett ute café. Jag har prov på onsdag i kemi om något jag inte förstår överhuvudtaget. Imorgon på idrotten måste jag göra framåt kullerbytta och bakåt och kunna stå på händerna och det är nåt jag inte kan. Så sjukt pinsamt att jag inte kan göra en kullerbytta. Men det värsta är nog att om jag inte hittar min bild mapp och om jag inte hittar den innan fredag. Kommer jag få F i bild det går inte. Det är typ sämst att få det i bild då man inte ens behöver anstränga sig. Snart är det iallafall julafton.


Likes

Comments

Idag har jag städat mitt rum eftersom vi ska ha fotografering i vårt hus nästa vecka. För att vi ska flytta den sista mars in till en lägenhet i Eriksberg. Och jag längtar inte tills vi ska packa ner allt vi ska ha med i kartonger. Men jag är nöjd med en sak och det är att vi inte behöver byta skola, med vi menar jag och min tvillings syrra. Men just nu tar jag en liten paus med att slänga och spara men en grandiosa pizza rulle

Likes

Comments

Efter att varit i hallen och sett B herr laget vinna med 33-15. Även om jag blev lite irriterad för att jag helst ville se min tränare spela men han har fått halsfluss. Men nu är jag hemma och skriver engelska läxan som skulle vara klar igår som jag helt hade glömt bort. Det är läsförståelse då vi först ska läsa om en tjej i top model och sen skriva lite kort om hennes dag. Ganska enkelt egentligen😏.

Likes

Comments