Åhhh herregud va jag är trött, men det är dags att lägga sig snart och sova. Jag skulle ju till socialen idag och när jag ska på möten eller ett besök hos läkaren dagen därpå, då brukar jag vara vaken hela natten. Varför jag gör det? Jo det vet jag faktiskt inte själv. Jag skulle ju som sagt till socialen idag klockan 13:39 och pappa va så snäll och körde mig, men när vi hade börjar åka så ringer hon från soc bara 20 min innan mötet och berättat att hon måste boka om tiden. Det var jävligt segt så det va bara att vända om och köra hem. Jag har iallafall fått en ny tid på fredag klockan 13:00.

Ni som undrar varför jag ska till socialen, jo det är för att jag ska få hjälp ekonomisk. Jag mår såpass dåligt psykiskt fortfarande så jag kan inte jobba, och eftersom försäkringskassan inte kan hjälpa mig så får det bli socialen. Vissa kanske skäms för att dom måste ta hjälp via socialen, men det gör inte jag. Jag skäms inte över att jag mår så dåligt, och att jag behöver hjälp. Ingen människa ska behöva känna att dom skäms för att dom mår dåligt och behöver hjälp. Så våga be om hjälp, det vinner ni på.😊

Min pappa började jobba ikväll och han har ju fått en ny tur som han kör, som han dessutom är riktigt nöjd med. Nu kör han ju upp till Stockholm och där får ju han sova i lastbilen. Eftersom han sover i lastbilen och kommer inte hem förrän på fredag natt, så då brukar jag gå in och lägga mig bredvid mamma och kolla på roliga program på tv:n. Nu ska jag snart gå in till mamma, men tänkte att jag skulle äta lite först.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments