Hej på er! Hoppas ni alla mår bra, det gör iallafall inte jag. Jag har legat hemma i över 1 vecka och varit sjuk, eller jag är fortfarande sjuk. Både jag och min mamma åkte på samma skit och även samtidigt också. Vi bägge två har hostat sönder våra lungor.. nä men vi har en otroligt jobbig hosta. Jag har även riktigt ont i halsen, förkylning, huvudvärk varje dag, ont i hela kroppen och feber🤒. Min mamma går nog mot bättringsvägen tror jag, hon har iallafall inte haft någon feber sen i lördags, men jag har fortfarande feber.

Min pappa körde mig till vårdcentralen igår eftersom jag inte har blivit bättre. Jag fick ta ett CRP-prov, men innan de så lyssnade läkaren först på mina lungor och hon berättade att jag har mycket slem i dom. Pulsen va ganska hög på mig, men det kan tydligen bli så om man har en infektion i kroppen. Min snabbsänka låg iallafall på 96 så jag har ju åkt på en lunginflammation, och det är faktiskt första gången för mig. Nu ska jag käka penicillin 3 gånger om dagen i 1 vecka, och efter de så hoppas jag verkligen att jag mår bättre.

Jag har varit och är fortfarande väldigt seg och trött i kroppen, så jag har faktiskt inte haft orken till att ta en dusch. Trots att jag fortfarande inte har någon ork i kroppen, så kände jag imorse när jag vaknade att det var dags att ta tag i det iallafall. Så nu har jag äntligen tagit en go dusch😃🛁 men jag helt slut. Jag tänkte lägga mig i sängen nu och kolla på en film, och det får bli Hip hip hora.. det var så länge sen jag såg den.😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments