Då va det detta igen, jag är så dålig på att uppdatera här i bloggen, men som ni redan vet så mår jag inte alls bra psykiskt. Jag har ju fått diagnosen bipolär typ 2 så min läkare har satt mig på en medicinerna med 3 olika mediciner. En av medicinerna ska jag trappa upp sakta så jag tillslut äter 2st på morgonen och 2st på kvällen. Jag har käkat dessa nu i ca 2 veckor och jag måste faktiskt klappa mig själv på axeln, för jag har varit väldigt duktig med att ta dom vid samma tidpunkt varje dag. Klockan 10 varje morgon ringer mitt alarm och det är då jag tar dom, nästa vecka ska jag ställa 1 till alarm fast på kvällen och då blir det runt klockan 21 för det är vid den tiden jag tar mina p-piller.

Jag har ju som sagt precis börjat på en ny medicinering och jag är fullt medveten om att man kan bli sämre i början. De senaste 4 dagarna så har jag nämligen bara legat i min sängen och sen suttit vid datorn en stund, jag har inte haft någon energi till att umgås eller prata med någon pga att jag har haft och har fortfarande en riktigt grov ångest. Det är väldigt förvirrande för mig, för jag vill vara ifred men ändå inte. Sen är jag också medveten om att jag kan inte bara dra täcket över huvudet och vänta ut tills jag mår bättre, utan jag måste göra jobbet själv också, som t.ex försöka ta mig ut på en promenad, men det är lättare sagt en gjort. Jag kämpar så jäkla mycket för att må bättre men det tar otroligt mycket energi av mig, och tyvärr är det inget som syns på utsidan. Men jag tänker inte ge mig, jag tänker inte ge upp.. jag tänker kämpa.

Sen vet jag att det är inte roligt att läsa om en person som bara mår dåligt hela tiden. Men det är tyvärr så mitt liv ser ut just nu och denna bloggen handlar ju som sagt om mig och mitt liv.

Klockan är snart halv 3 och eftersom jag ändå inte kan sova så har jag faktiskt kletat på en ansiktsmask. 😊

Jag älskar snapchat😁

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Idag gick jag upp ca 09:30 för jag skulle vara hos min kbt 10:15. Men va händer när jag kommer hit ? Jo hon hade skrivit fel tid till mig igår, så jag va här 1 timme tidigare än vad jag skulle vara. Jag hade kunnat sova 1 timme extra, men va fan.. jag kom ju upp tidigt idag och det är ju positivt iallafall😆

Det är väldigt skönt att få prata av sig med Lena, för jag har mår riktigt jävla dåligt. Häromdagen så låg jag i min säng och jag bara grät och ville verkligen ta mitt liv. Jag tänkte på hur jag skulle ta mitt liv, vilken metod och vart jag skulle göra de. Jag har i stort sätt självmordstankar varje dag. Jag känner att jag har inget att leva för, och det känns inte som att jag någonsin kommer att bli bra igen. Så vad gör jag här egentligen? Den enda anledningen till att jag fortfarande är vid liv är min familj, utan dom hade jag varit borta för länge sen.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu har jag precis rengjort mitt ansikte och lagt på en go ansiktsmask från märket Origins, den ska tydligen vara som en magnet på tilltäppta porer och löser upp orenheter. Jag tycker den här mask är jätte bra, dock är den otroligt svår att tvätta av den är verkligen som superlim😆 Origins ansiktsmask påminner lite om Glamglows mask Supermud Clearing Treatment, den älskar jag.. den är verkligen grym och jag ser en otrolig skillnad. Det är synd att den är så dyr bara för den lilla burken man får.

Nä, nu ska jag ner och dusch och ta bort masken, det är nämligen lättare att tvätta bort den i duschen.

Likes

Comments

Hej på er! Jag har tyvärr inte kunnat uppdatera något för det har nämligen varit något fel på appen, så jag har inte ens kunnat komma in på den. Men nu funkar den.

Vad har hänt sen sist jag skrev då, jo jag har umgåtts mycket med min vän Amanda och hennes dotter, det är så mysigt att vara med dom 2. Min mamma har faktiskt varit med några gånger när jag har passat Dessie och vi har haft de så roligt.

I lördags va jag, pappa och min lillebror uppe hos min morbror och firade hans fru som fyllde år. Jag va lite osäker på om jag skulle följa med, för jag har ju som sagt ångest i stort sätt varje dag och får dessa obehagliga och skrämmande ångestattacker var och varannan dag. Men jag tog en lugnande innan och vi hade det riktigt trevligt faktiskt, så jag va glad att jag följde med. Eftersom jag bara har 1 morbror kvar så vill jag spendera så mycket tid jag kan med honom.

December älskar mina skor, men dom är lite för stora. 😃

Likes

Comments

Idag har jag varit extremt jäkla trött, jag fick nämligen inte sova något inatt pga att de blåste och regnade så mycket. Det verkar inte som att jag kommer få någon bra sömn inatt heller, för det blåser lika mycket nu också.

Hade ett nytt möte med min underbara kbt idag vid 13 tiden och det gick jätte bra som vanligt. Jag har dock känt under hela dagen att jag inte har mått så bra, men jag va borta en stund förut hos Amanda och min mamma följde med dit. Vi hade det jätte mysigt och trevligt, men jag va tvungen att gå hem för jag kände att jag började må ännu sämre men min mor stannade kvar en stund till. Jag la mig i sängen för att lugna ner mig och jag slumrade faktiskt till en stund, men jag mår fortfarande inte bra. Tänkte jag skulle gå in och lägga mig bredvid mamma en stund och kolla på tv:n och se om det hjälper.

Likes

Comments

När det kommer till mina bröst så har dom alltid varit väldigt jämna och små 😊 men nu på de senaste så har mitt vänstra bröst börjat hänga väldigt mycket mer än de högra, och ja.. jag vet att storleken och formen inte ser exakt likadant ut på brösten, men det har blivit en sådan stor skillnad på mina. Jag har faktiskt visat dom för mamma och min syster men mamma sa bara att det blir så och att det är helt normalt, medans min syster också såg en stor skillnad på dom. När jag va i Spanien nu i Maj så pratade jag med några av de tjejerna som va där och visade även några av dom hur mina bröst såg ut. Jag berättade även att jag mår riktigt dåligt över detta och dom som jag pratade med om detta tyckte att jag skulle kolla upp de och se om jag kanske kan få någon hjälp att fixa dom. Jag skäms så mycket och vågar inte visa dom för någon, så jag ska prata med min husläkare nästa gång jag ska till henne och se om hon kan hjälpa mig på något sätt. Operation vill jag gärna göra, jag vill ha dom mer fastare och rundare.

Sen är jag väldigt sugen på att förstora mina läppar..men bara lite, få dom lite fylligare helt enkelt😊

Alla bilderna är tagna från Google.

Likes

Comments

Idag va jag hos Tina mottagningen och det är en mottagning som gör utredningar t.ex för ADHD och autistiska tillstånd, dom erbjuder även behandling till personer med exempelvis depression m.m.

Min pappa körde mig dit innan 14:00, och istället för att åka fram och tillbaka så fick han vara med på mötet, och det var bara bra för han fick precis som jag reda på nya saker och fick massa information. Vi satt och pratade i 1 timme och 30 min, jag berättade om mitt liv, om mitt mående och hur jag har mått sedan jag gick i 8 i skolan. Han gjorde en bedömning och konstaterade att jag har bipolär typ 2. När han berättade vad det innebär så kände jag verkligen igen mig i allt han sa. Jag berättade att jag äter citalopram just nu och har gjort de sen jag gick i 8, men dom hjälper inte mitt mående för 5 öre och det har dom inte gjort på flera år. Jag har ju faktiskt pratat med min husläkare att jag vill trappa ner och tillslut lägga av helt med dom. Min läkare idag på Tina berättade att citalopram hjälper inte för personer som har bipolär, och det förklarar ju saken varför dom inte har hjälp på mig och det förklarar ju även varför jag mår såhär som jag gör och har gjort det så länge jag kan minnas. Nu ska jag iallafall börja med en medicinering som ska hjälpa mig att må bättre.

En bipolär person pendlar mellan depressioner och manier, där depressionerna gör personen extremt nedstämd medan manierna gör personen extremt lycklig.

Ingen kan vara så lycklig som en bipolär person men inte heller lika deprimerad. När en frisk person är som allra, allra lyckligast – det är en normal dag för en bipolär person. Och samma sak när man mår dåligt, så allting blir ju väldigt förstärkt.

(Texten har inte jag skrivit, utan den är tagen från en annan hemsida)

Likes

Comments

Igår kväll somnade jag direkt efter Temptation Island för jag fick en sån fruktansvärd huvudvärk. Jag orkade inte ens ta av mig kläderna för att huvudet gjorde så ont, så jag somnade med kläderna på😆 Men jag har haft jätte svårt att sova inatt pga huvudet, och mådde inte bra när jag vaknade. Om jag inte får en bra sömn så blir jag på ett sånt dåligt humör, men när jag gick ner till köket så står det en jätte fin blomma med ett kort i. Min pappa sa att blomman va till mig, och jag tänkte ”va fasiken har jag gjort för att förtjäna en blomma” men jag öppnade kuvertet och läste kortet och det va från underbara Amanda och December❤️ Detta gjorde verkligen min dag, och jag blev så glad att jag höll på att börja gråta. Eftersom jag mår såpass dåligt just nu och känner att jag inte har någon annan i mitt liv förutom min familjen, och så får jag en sån här fin blomma och ett kort där det står så fina saker... då började min hjärta tänka om lite.

Likes

Comments

Jag har väntat i stort sett hela kvällen på premiären av Temptation Island som började nu klockan 21:00, och jag är så förväntansfull. Det är fyra par som beger sig till en paradisö för att sätta sitt förhållande på prov. Jag följde Big brother de året när Annica Englund och Marcelo Pena var med, så är det faktiskt de enda paret som jag känner igen. Det var ju faktiskt i BB-huset som dom fann varandra, men det var ju kaos hela tiden mellan dom i huset.. så det ska bli roligt och intressant att se hur det går för dom i Temptation Island. Dock är dom inte tillsammans längre, det tog nämligen slut för några månader sedan.

Likes

Comments