Nu är jag hemma hos min vän Amanda och passar hennes dotter December medan hon gör fransar på en vän. Jag älskar att få vara med December, hon är verkligen den bästa ungen i världen och jag mår alltid så bra när jag är med henne. Eftersom mitt psyke är upp och ner just nu så finns det väldigt många dagar då jag verkligen mår jätte dåligt, och då hjälper det verkligen att få vara med lilla December. Jag älskar henne så mycket och gör allt för henne.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er, hoppas ni har sovit gott. Själv så blev jag väckt inatt igen av min katt Bella vid halv 2 och jag kunde inte somna om igen. Bella håller på att krångla ett bra tag under nätterna, hon vet inte riktigt vad hon vill. Jag myser med henne, ger henne mat och öppnar fönstret ifall hon vill ut men hon blir inte nöjd ändå.

Jag va precis nere i affären för att handla lite och personalen är verkligen bäst här. Blev liksom erbjuden en kopp kaffe när jag kom till kassan, helt underbart.

Idag har jag faktiskt tagit ledigt för jag måste verkligen göra lite ärenden som jag inte har tid eller ork till att göra efter jobbet. Jag får så fruktansvärt ont i både magen och fötterna efter jobbet, och sen är jag jätte trött eftersom jag inte får sova ordentligt på nätterna. Så därför tog jag en ledig dag, så jag kan spendera hela dagen att utföra dessa grejer som jag måste göra.

Likes

Comments

Klockan är kvart över 3 och jag vaknade för någon timme sedan av min katt, hon har en tendens att mjaua otroligt mycket och högt under natten. Jag älskar min katt och hon är mitt ljus i livet just nu, men jag är inte så förtjust i henne på nätterna när hon inte låter mig få sova. Eftersom jag har problem med sömnen också, så tar det oftast flera timmar innan jag kan somna om när någon har väckt mig eller så ligger jag vaken precis som nu.

Likes

Comments

Vi höll en tyst minut idag klockan 12 på jobbet för de hemska som hände i Stockholm i fredags.

Likes

Comments

Jag fick tyvärr ingen sömn inatt, jag gick och la mig men kunde inte somna. Så efter att ha försökt få sömn i 1 timme, så bestämde jag mig istället för att gå upp och käka en riktigt tidig frukost. Jag ska börja göra mig i ordning för jobbet om en stund, men innan de så får det bli en kopp kaffe. Tänk att jag har redan hunnit med frukost, kaffe och kommer ha god tid på mig att fixa mig. Detta känns helt underbart, annars brukar jag stressa väldigt mycket på morgonen och sen springa till bussen i sista sekund.

Likes

Comments

Va ett tag sedan jag skrev här och det beror väl på att jag har haft lite för mycket både fysiskt och psykisk så jag har inte haft orken att skriva. Men tänkte att jag skulle försöka börja skriva lite mer här, behöver få skriva av mig känner jag.

Eftersom att mitt psyke mår så som de gör så blir min sömn drabbad och just nu har jag väldigt svårt att somna. Jag är inte alls trött och det är lite jobbigt med tanke på att jag ska jobba imorgon. Så just nu sitter jag och kollar på en serie och det får väl bli så hela natten till det är dags att göra sig i ordning för jobbet.

Har förresten börjat på ett nytt jobb och det är på Coop i Kungsbacka. Jag trivs jätte bra där, men vill försöka få ett jobb i en skönhetsbutik eftersom det är de jag vill jobba med.. hudvård. Dock har jag varit sjuk med en jobbig förkylning och hosta, men nu mår jag bättre och det känns otrolig skönt.

Likes

Comments