Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit ute och åkt bil med min syster. Både hon och jag va lite smått uttråkade ikväll så hon frågade mig om jag ville hitta på något med henne, jag blev väldigt glad när hon frågade mig och självklart svarade jag, Ja. Vi åkte först till graven och kollade till den, sen åkte vi igenom Hovås och hon visade mig lite hus. När vi ändå va i Askim så körde vi till våran ena morbror och hälsade på, där blev vi bjudna på kaffe och tjötade ett tag. Det är alltid lika mysigt och roligt att hitta på något med min syster och även bror, dom betyder så himla mycket för mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänker väldigt mycket på mitt jobb, och tankarna blir mer när jag ser alla dagisbarn utanför och leker på lekplatsen. Jag inser verkligen hur mycket jag älskar och saknar mitt jobb. Visst fanns det dagar då jag verkligen inte ville jobba och bara längtade tills att få komma hem, men jag älskade att ha något att vakna upp och gå till. Jag har inte jobbat sen september förra året och jag vill verkligen tillbaka till jobbet, så jag kan busa och leka med barnen igen.

Likes

Comments

Godmorgon! Jag har varit så himla glad de senaste dagarna när jag har vaknat upp, då solen har lyst så fint. Det har varit väldigt kallt ute men solen har fortfarande varit framme, och jag trodde inte att det skulle komma någon mer snö, men vad vaknar man upp till? Jo, massa snö ut och ingen sol framme.

Förutom snön så tror jag att jag håller på att bli sjuk igen😔 vaknade upp med halsont och det känns fruktansvärt svullet i halsen på mig. När ska man få vara frisk?

Likes

Comments

Min syster är här och hälsar på och vi har som vanlig ordning när hon är här druckit te och tjötat. Det är alltid lika trevligt när hon kommer på besök och ibland hittar vi på skumma grejer tillsammans, som idag så förstorade vi läpparna med hjälp av shotglas. Jag har varit väldigt sugen på att förstora dom lite, men inte såhär. Läpparna blev gigantiska och riktigt fula, det var ju tur att de bara höll i sig i någon timme för jag hade aldrig velat gå runt med dom läpparna.

Va tycker ni ?

Likes

Comments

Vaknade idag av att min bebis sitter utanför mitt rum och skriker och även klöser på dörren, hon tyckte det var dags för mig att vakna. Hon brukar alltid vilja mysa så jag släppte in henne och vi myste i min säng ett tag. De finns inget mysigare sätt att vakna upp på, och sen var det ju verkligen ett plus att solen lyste ute och de gör den fortfarande. Jag har suttit ute på balkongen en stund, det är fortfarande väldigt kallt så lite värme hade inte skadat.

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni alla har haft en trevlig helg.
Nu de senaste så har jag verkligen inte tagit bra hand om mig själv och jag har ätit väldigt dålig, detta är inte bra för min kropp eller själ märker jag. De 2 sista dagarna så har jag varit riktigt trött och sovit en hel del, det har inte spelat någon roll hur mycket jag har sovit har varit lika trött ändå.

Som jag har skrivit innan, min mage tar en stor energi av mig och sen har jag lagt massa energi på onödiga saker som jag egentligen borde lägga på vettigare saker. Jag har tappat bort mig själv lite på väggen och jag vet inte längre hur man tar hand om sig själv, men detta ska jag ändra på. Det är viktigt att man tar hand om sig själv och det ska jag göra detta året, ska även ta reda på vad jag vill i livet. Kan bli intressant 😊

Nu ska jag kleta på en ansiktsmask och lägga mig i ett varm bad, och bara ro om mig själv såhär på alla hjärtans dag.

Likes

Comments

Min bror och jag åkte hem till hans kompis Mattias som bor en bra bit bort. Det var första gången jag var där, och när jag sätter mig i soffan så säger min bror "akta ormen", jag fick lite panik. Jag har en sån fruktansvärd fobi för just ormar och jag har alltid haft de, de räcker att jag ser en orm på tv:n så ryser jag och kollar bort. Små djur som möss gör mig också lite rädd, och vad får jag se på golvet? Jo 4 stycken små hamstrar i hamsterbollar. Jag fick även se deras iller som dom har, den va faktiskt söt måste jag säga. Mattias tog ut ormen Maxxi som den heter, och jag kan säga att jag är riktigt stolt över mig själv att jag klarade av att ens va i samma rum som honom. Jag var väldigt modig tycker jag när jag klappade Maxxi, trodde dock att jag skulle svimma men det gick bra, första gången jag klappar en orm. Jag trodde faktiskt att Maxxi skulle vara slemmig och äcklig men det var han verkligen inte.

Likes

Comments

Min bror skulle till Hisingen och jag tänkte att det kunde vara lite mysigt med sällskap, så jag hängde med😛

Jag har ju väldigt svårt att göra saker eftersom jag har så ont i magen, så bara en åktur med brorsan gör mig glad och nöjd.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Nu är man tillbaka igen på bloggen. Jag har rensat alla mina gamla inlägg för det finns inte kvar i mitt liv.

Vad har hänt sen sist då? Inte så mycket, jag har blivit singel😛 magen har blivit värre så jag har inte kunnat göra så mycket. Nu går jag hos en kirurg i Kungsbacka och det är han som opererade mig första gången, han är jätte bra. Jag trivdes inte alls med kirurgen i Varberg då dom inte gjorde något. Det kändes inte som att dom tog mig på allvar. Han i Kungsbacka har tagit tag i detta och nu har jag fått göra massa prover, samlat urin och den 26 februari så ska jag göra en MR röntgen, så då får vi se om dom hittar något fel. Så det är mest magen som har varit i centrum.

Började min dag med en kopp kaffe, mums 😊

Likes

Comments