Nu är jag hemma hos min vän Amanda och passar hennes dotter December medan hon gör fransar på en vän. Jag älskar att få vara med December, hon är verkligen den bästa ungen i världen och jag mår alltid så bra när jag är med henne. Eftersom mitt psyke är upp och ner just nu så finns det väldigt många dagar då jag verkligen mår jätte dåligt, och då hjälper det verkligen att få vara med lilla December. Jag älskar henne så mycket och gör allt för henne.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er, hoppas ni har sovit gott. Själv så blev jag väckt inatt igen av min katt Bella vid halv 2 och jag kunde inte somna om igen. Bella håller på att krångla ett bra tag under nätterna, hon vet inte riktigt vad hon vill. Jag myser med henne, ger henne mat och öppnar fönstret ifall hon vill ut men hon blir inte nöjd ändå.

Jag va precis nere i affären för att handla lite och personalen är verkligen bäst här. Blev liksom erbjuden en kopp kaffe när jag kom till kassan, helt underbart.

Idag har jag faktiskt tagit ledigt för jag måste verkligen göra lite ärenden som jag inte har tid eller ork till att göra efter jobbet. Jag får så fruktansvärt ont i både magen och fötterna efter jobbet, och sen är jag jätte trött eftersom jag inte får sova ordentligt på nätterna. Så därför tog jag en ledig dag, så jag kan spendera hela dagen att utföra dessa grejer som jag måste göra.

Likes

Comments

Klockan är kvart över 3 och jag vaknade för någon timme sedan av min katt, hon har en tendens att mjaua otroligt mycket och högt under natten. Jag älskar min katt och hon är mitt ljus i livet just nu, men jag är inte så förtjust i henne på nätterna när hon inte låter mig få sova. Eftersom jag har problem med sömnen också, så tar det oftast flera timmar innan jag kan somna om när någon har väckt mig eller så ligger jag vaken precis som nu.

Likes

Comments

Vi höll en tyst minut idag klockan 12 på jobbet för de hemska som hände i Stockholm i fredags.

Likes

Comments

Jag fick tyvärr ingen sömn inatt, jag gick och la mig men kunde inte somna. Så efter att ha försökt få sömn i 1 timme, så bestämde jag mig istället för att gå upp och käka en riktigt tidig frukost. Jag ska börja göra mig i ordning för jobbet om en stund, men innan de så får det bli en kopp kaffe. Tänk att jag har redan hunnit med frukost, kaffe och kommer ha god tid på mig att fixa mig. Detta känns helt underbart, annars brukar jag stressa väldigt mycket på morgonen och sen springa till bussen i sista sekund.

Likes

Comments

Va ett tag sedan jag skrev här och det beror väl på att jag har haft lite för mycket både fysiskt och psykisk så jag har inte haft orken att skriva. Men tänkte att jag skulle försöka börja skriva lite mer här, behöver få skriva av mig känner jag.

Eftersom att mitt psyke mår så som de gör så blir min sömn drabbad och just nu har jag väldigt svårt att somna. Jag är inte alls trött och det är lite jobbigt med tanke på att jag ska jobba imorgon. Så just nu sitter jag och kollar på en serie och det får väl bli så hela natten till det är dags att göra sig i ordning för jobbet.

Har förresten börjat på ett nytt jobb och det är på Coop i Kungsbacka. Jag trivs jätte bra där, men vill försöka få ett jobb i en skönhetsbutik eftersom det är de jag vill jobba med.. hudvård. Dock har jag varit sjuk med en jobbig förkylning och hosta, men nu mår jag bättre och det känns otrolig skönt.

Likes

Comments

Goddag alla godingar! Jag och mina föräldrar är på besök hos en av mina morbröder i Göteborg. Han blev hem skickad idag från sjukhuset, och vi ville verkligen träffa honom. Vi har druckit kaffe och tjötar en hel del om allt mellan himmel och jord. Min morbror verkar må bra iallafall väldigt glad och pigg, och det är otroligt skönt att se att han gör de. Jag själv känner mig väldigt pigg och glad idag fast det är så tråkigt väder ute, men förhoppningsvis så kommer väl värmen och solen snart igen.

När jag kommer hem så ska jag sätta mig framför datorn och söka lite jobb, jag vill verkligen börja jobba och framförallt vill jag jobba i en butik med skönhet eller mode.

Likes

Comments

De senaste månaden har jag känt mig väldigt lätt irriterad och jag vet inte varför. Idag har jag mått väldigt bra och har inte känt mig irriterad, och det har varit väldigt skönt. Det kan bli väldigt påfrestande när man blir irriterad för de minsta lilla och man har ingen jävla aning om varför. Men idag har jag som sagt mått toppen och har även berömt min älskade mor för att hon är så duktig. Jag är så stolt över min mamma som kämpar med att gå ner i vikt, hon är gå ut nästan varje dag och går trots kronisk smärta i ryggen och de senaste så har hon haft ont i höften pga att hon trillade i badkaret för några dagar sen. Jag är väldigt dålig med att berömma mamma men jag har lite svårt för att vissa känslor, men de betyder inte att jag inte är stolt över henne, för jag tycker hon är helt jävla grym. Hon fick massa energi förut när hon insåg hur mycket hon har gått ner i vikt, så hon planterade om blommorna på balkongen, det är ju mycket trevligare att sitta där ute när man har fina blommor som står där.

Likes

Comments

Ni som har följt serien prison break precis som jag har väl inte missat att en ny säsong kommer ut nästa år, säsong 5. Trailern har kommit ut och man får då se att Michael Scofield som "dog" i slutet av säsong 4 är vid liv och sitter inne i fängelset igen. Michael har även en son med Sara som är några år äldre nu. Det ska bli intressant att se hur denna säsongen kommer bli, den verkar dock lite rörig.

Vad tycker ni om detta ?

Likes

Comments

Godkväll! Det är så himla mysigt och trevligt att vara inne hos mina goa grannar. Amanda är en sån underbar mamma, bra fru och en helt otrolig snäll vän, jag gillar att kunna sitta och prata med henne och även gosa med underbara December och Mingla. Amanda va så snäll och lät mig gå ut en stund med Mingla förut. Hon är verkligen en sån snäll och duktig hund, Amanda har verkligen gjort ett bra jobb med henne.

Likes

Comments