Moon lovers ryeo

Hej igen,

Vet att det var ett tag sen jag skrev här på bloggen, men har haft så mycket att stå i så att jag helt enkelt glömde bort att jag ens hade en blogg hahah. Jag ber om ursäkt för det, men nu är jag här igen. 😉

Tänkte dela med mig utav en ny K-drama som jag har blivit helt besatt i. "Moon lovers ryeo" heter den. Eller också "Scarlet heart: ryeo" och är en remake av den kinesiska serien "Scarlet heart" som är några år gammal. I denna nya version har det verkligen satsat stort, för endast casting-listan skrek "Succé-serie" så fort jag började läsa om dess produktion. Och inte bara vilka skådisar som helst, utan också väldigt många av mina favorit skådespelare, så som "Lee joon-Gi" & "Ji soo" är med. Också stora artisterna "IU" , "Beakhyun" & "Seohyun" tog på sig stora roller i serien med strålande resultat. Trots att "IU" som spelar huvudrollen i serien har fått mycket kritik i början pga sitt skådespeleri, tycker jag hon gjort ett utmärkt jobb. Speciellt hennes scener i avsnitt 11, vilket rörde mig till tårar. Har sett om det avsnittet om och om igen denna vecka i väntan på nästa avsnitt.

Lee joon-Gi & UI (4e Prinsen: Wang So & Hae-Soo) Scen ur Ep 11

Handling:

Så vad handlar serien om? Jo, berättelsen börjar med att en ung tjej blir tvungen att hoppa i en sjö för att rädda ett barn från att drunkna. Hon räddar barnet, men innan hon hinner tar sig ur vattnet igen, drar en konstig kraft ner henne under ytan. En portal öppnas genom tiden som drar hennes själ till vad jag misstänker är en kropp av en utav hennes forna liv. Hon har helt enkelt rest 1000 år bak i tiden och hamnat i fel kropp. Nu måste hon på något sätt lära sig att överleva och anpassa sig till sitt nya liv, men ett flertal prinsar drar in henne i massa problem och hon hamnar mellan striden om kronan. Vem går att lita på? Och vem är det egentligen som kommer bli landets nästa kung?

Så om ni är intresserade av att också joina mig att se denna grymma serie, klicka på länkarna nedan. 😉😉 Do it! Den är så jäkla bra! 😁

Klicka här för att se serien

Klicka här för att se serien

Så, det var allt för mig denna gång! Ses när vi ses. 😙

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så idag såg jag "Brooklyn" på bio. En film som var väldigt vackert gjord med en stark skådespelar insatt av Saoirse Ronan, en roll som gjorde henne Oscars nominerad för första gången. Filmen var bra, men hade ett långsamt tempo med ett slut man kunde förutse. Trots detta tycker jag det var en film värd att se. Skådespelarnas insatts och filmens vackra foto lyfte upp mina tankar om filmen. Enligt min åsikt är den självklart värd åtminstone 3 av 5 stjärnor. Det är min review. ^.^

Likes

Comments

​Ja ni läsare, idag har jag jobbat hårt med att sälja popcorn och biljetter haha. Har inte sagt det än, men jobbar just nu som timanställd på en biograf. Ett roligt arbete, men också väldigt hårt och svårt jobb. Jag bär tunga backar med läsk, springer runt i kiosken och tar fram varor till varje kund. Har ont i hela kropppen och måste jobba en dag till imorn innan jag blir ledig. Förlåt att jag är så dålig på att uppdatera, ska försöka bli bättre. Kram & god natt till er allihop!

Likes

Comments

Infinity Challange är en utav de mest populäraset tv-programmen i Korea och har visas i över 10år på tv. Sen år 2005 har programmet levererat ett nytt avsnitt nästan varje vecka, fyllt med galen äkta komedi. Vi får följa hur ett gäng killar utmanar sig själva och sina gäster i tokiga utmaningar, spelar upp roliga sketcher och parodier, + mycket mycket mer. Varje medlem har sin egna personlighet som man bara inte kan låta bli att förälska sig i. Ett program som verkligen får en att kännna att man är med i deras galna kompisgäng.

Har suttit fastklistrad framför det här programmet länge nu och vill nästan inte prata om någonting annat hahaha. Jag är ledsen alla mina kompisar, ni måste verkligen vara trött på mig eller hur? Men blir verkligen inspererad av dom här killarna, de har ju det bästa jobbet i världen! Hur lycklig skulle man inte bli av att få leka med sina kompisar hela dagen och sen få betalt för det?! Självklart är ju i och för sig inte alla utmaningar lätta. Det flesta är så svårt att killarna gråter blod, men att sen se dom lyckas och misslyckas tillsammans gör mig verkligen rörd över att se deras starka vänskap. Kompisar, det behövs en svensk version utav det här hahah är ni på?

Vad sägs om att försöka äta nudlar på en berg och dal bana tillsammans? Verkar inte det roligt?

Eller försöka blåsa ut ett ljus med en strumpbyxa över våra huvuden precis som killarna tvingade Jack Black att göra?

Lets do it OK! ^_^

Någon dag så hahah. Om ni vill se mer utav de här roliga gänget kan ni klicka HÄR!

Nu måste jag sova! Natti Natti!

Likes

Comments

Typiskt mig

Har tappat räkningen över hur många gånger jag har sagt;

"Nä men idag ska jag i alla fall gå och lägga mig tidigt, jag behöver mera sömn." Men som vanligt fastnar jag framför en ny serie, som slutar med att jag fortfarande är vaken till kl06 på morgonen innan jag somnar. Tur att jag är ledig imorgon haha.

I natt har jag sett de fyra första avsnitten av "The Descendants of the Sun" , en koreansk drama serie med en utav de bästa romantiska storys jag har sett på länge! Ni måste bara se den här serien säger jag bara! Båda huvudrollerna kan leverera och har gett tittarna den första smaken av deras kemi och kärlek. Längtar till avsnitt 5 kommer ut! Vanligtvis brukar jag vänta tills hela serien är ute eftersom jag vet hur jag blir, men ibland när ryktet går om hur populär serien är så kan man ju inte hålla sig. Speciellt inte heller när man fick veta att den manliga huvudrollen spelas av Song Joong-Ki, ni vet han som spelade varulvspojken i den koreanska storfilmen "A Werewolf Boy" för er som har koll. Om ni inte heller ha sett den filmen såååå SE DEN NU! NU! NU! Hahahaha, som ni kanske märker är jag ett stort K-drama fan!

Bilder Från "A werewolf Boy":

The Descendants of The Sun - Handling:

Shi-Jin är Kapten för den speciella styrkan inom armén. En dag fångar han en motorcykeltjuv som efter mycket trassel för honom till sjukhuset där han möter Dr. Mo-Yeon. En vacker kvinnlig doktor med en kaxig personlighet som genast fångar hans intresse. De börjar dejta, men på grund av deras olika jobb slutar deras förhållande snabbt. Shi-Jin åker iväg på uppdrag i ett annat land och Mo-Yeon hamnar i trubbel hemma i Korea. Nästan ett år senare möts dom igen när Dr. Mo-Yeon blir placerad i ett läkarteam på Shi-Jins militärbas. En stel återförening som långsamt väcker de känslor de så länge båda försökt att glömma.

Trailer:

Om ni också vill hänga på och se den här grymma serien med mig kan ni klicka HÄR!

Det var allt för i natt! Måste sova nu haha

Likes

Comments

Det är jag som är VICKI!

5 SNABB FAKTA om mig!

  1. Jag älskar kött & choklad.
  2. Jag hatar yougurt, fil & bär.
  3. Jag har tre hål i öronen; två piercingar i vänstra & ett hål i högra.
  4. Jag har bott & studerat (japanska) i Japan, Tokyo i 3 månader.
  5. Jag gick musikallinjen på gymnasiet.

Det var allt för den här gången!

Likes

Comments

Instagram@vizoo92