[Old pic's 23 october 2016]

- Älskar höstens färger.. så himla mysig årstid.

Hittade förra årets höstbilder som låg helt bortglömda i min mapp..kul att redigera om en sådan torsdagskväll som denna.

/ Kram Vickan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hey! 

redan torsdag..och fy vilken grå trist dag det har varit ute. Jag har iallafall pysslat med att skicka in jobbansökningar & redigerat bilder från förra veckans plåtning. Kunde inte bestämma mig vilka bilder som ska upp så dom kommer upp imorgon istället, håll utkik!

Likes

Comments

[ATM]

"Tänk vad mycket fint vi tänker om varandra som vi aldrig berättar."..

Hey, ville bara önska er en bra tisdagskväll & bjuda på denna bild.


/Kram Vickan

Likes

Comments

[Old pic from 2015]

Hur längesen är inte det här??.. asså shit vilket långt hår jag hade då, saknar håret men knappast det året, fyy vad jag mådde skit då.

Likes

Comments

HISS:

Hissar alla sorters skjortor randiga/volang/långa på bilderna osv... det är snyggt!

DISS:

Dissar genomskinliga långa stövlar så himla fult. Samma sak gäller nätstrumpor/byxor det är mer fult än snyggt skulle jag säga. Eller vad tycker ni haha?


Alla bilder från google

Likes

Comments

Långärmad blus | H&M

Är så besviken.. sist jag gjorde en beställning från hm var den här slutsåld & det är den fortfarande det suger. Vill så gärna ha den gaah!!

Likes

Comments

Topp H&M | Jeans vet ej

Woho..fler bilder på mig, det behövs! Är egentligen inte nått jag alls hade på mig under hela dagen utan endast när jag plåtade självporträtt. Brukar i normalt fall inte klä mig sådär, men jag gillar det ändå särskilt när jag aldrig brukar var den typen som tar typiska "dagens outfit" bilder eller stå framför kameran. Fler bilder från plåtningen kommer!

Likes

Comments

[Veckans tema: Mode]

I det här inlägget ska det handla om:

- vad jag gillar med mode?

Först och främst är det något jag är väldigt intresserad av men visar aldrig det på bloggen. Gillar trender osv.. osv. Att skapa en egen stil & jag älskar streetstyle mest av allt när det kommer till mode. Nu på sista tiden har jag börjat gilla mer blommönster nått jag verkligen hatade för 1 år sedan. Men randiga, långa toppar/tröjor & tryck på gillar jag mest. Det plagg jag använder minst av är klänningar, avskyr det! Nått jag inte äger som jag har velat ha men är halvt emot det är pälströja, en fake såklart. Har även varit ett fan av skjortor nått jag har inskaffat mig mer det här året. Allmänt när det kommer till kläder är jag en persontyp som använder kläder som är både snyggt & bekvämt, den kombon är ett måste i min garderob. När det kommer till färger har jag minst av rosa kläder, hatar rosa färg haha. Äger mest kläder i tråkiga färgen svart men det matchar oftast bäst till min hårfärg. Andra färger jag börjar använda mig mer av är basic som vitt & grått.

Likes

Comments

Instagram@victoria.gustafsson