Bild från google

Hallå där! Har spelat rocket league dom senaste 14 timmarna, helt klart mitt favorit spel just nu. Det är som ett fotbollsspel fast man har bilar som spelare, skitkul verkligen!! Hur som helst har hittills inte gjort så mycket av min lediga vecka men imorgon ska jag till mormor & morfar så det kommer nog bjudas på bilder när jag är hos dom. Ni får ha det bäst så hörs vi snart igen, bye

Likes

Comments

Canon EOS 7D © - 3 bilder från när jag plåtade i skolan förra fredagen. Min fjärde gång jag plåtar i fotostudion & min andre foto-projekt vi fotade i olika ljussättningar. Det går framåt så fort man tar tag i saker & fler projekt ska det minsann bli !

/Enjoy


Likes

Comments

Yeah! en vattendroppe, visste inte vad jag skulle lägga upp så fick bli denna random bild. Ni vet när man precis har fått en ny kamera och man måste prova alla inställningar som finns.. JAA! då ska man prova fota på allt så försökte *få till det* blev ganska misslyckat resultat men den här blev helt okej HAHA.

Bättre inlägg blir det imorgon hejdå!

#nouw30daychallenge - day 8

Likes

Comments

Sorry för dålig kvalité blev en snapbild men visst var den fin ändå? aja. Heeejsan! visste inte riktigt vad jag skulle skriva om idag?? Så blir standard om dagen även fast jag inte gjort nått speciellt har jag städat, lagat pannkakor & spontant gjorde ett tränings schema, dax att ta tag i det nu, hurra vad jag är bra med den fronten höhö.. nää men *tummen upp* Börjar imorgon dårå, tjarå!

#nouw30daychallenge - day 5

Likes

Comments

Tja peepz! Idag har jag plåtat i fotostudion och sen drog jag ner på stan för att göra en synundersökning som jag borde har gjort sådär några år sedan, hur som helst har haft problem med synen länge och har huvudvärk nästan varje dag. Provade en massa olika sorter dock är det inga av dom på bilderna som jag ska få men ni får se framöver vad det blev för några.

/ Ha en trevlig helg!

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Hola, kan säga redan nu att jag är jättetrött och hade problem med att ladda upp dagens bilder men lyckades tills slut! Btw, behöver rensa bilder akut finns inget utrymme kvar på datorn!! Underdagen har jag fikat med mamma, handlat mat och tvättat kläder. Förut käkade jag nudlar med wok som har blivit lite utav en favorit på senaste tiden. Godnatt allihopa!

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

En old bild från 2015 - jag gillar svartvitt & jag älskar han.

Likes

Comments

#nouw30daychallenge

LÅT UTMANINGEN BÖRJA!! Vill tagga extra mycket för den här månaden eftersom januari var en riktig seeeg månad och så har jag precis startat upp bloggen så varför inte försöka mig på denna utmaning som nouw engagerar och gör förr oss. Kan ju inte bli bättre än såhär, läs mer om nouw's 30 dagars challenge HÄR och utmana dig själv också samtidigt som du tävlar att vinna en resa till London woho..!

Mina ambitioner då? Vill gärna uppnå att fler läsare hittar hit, inspirera, visa mina bilder/projekt & framför allt komma igång, NU KÖR VI!!


#nouw30daychallengeLikes

Comments

Hej där! har länge tänkt på att prenumera på glossybox, frågan är bara är det värt det? Tycker ni det är bra ni som är prenumerant? Vad är för och nackdelar? Är ni nöjda med innehållet osv.. 

Skulle bli jätteglad om ni kunde svara på frågorna så kommentera jätte gärna ni som vet!

/Kram Vickan

Likes

Comments