Vad behöver du mest just nu?

Pengar..

Vad tror folk om dig?

Ingen aning?! Är inget som jag tänker på.


Vad får du oftast komplimanger för?

Mitt hår och nu på sistonde tiden att jag passar i mina glasögon.

Brukar du skratta för dig själv?

Såklart!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?

-"Can we go to the supermarket after I finished showering?"

Nästa mål i ditt liv?

Mitt nuvarande mål är att ta studenten!

Hur svarar du i mobilen?

- Hej det är Victoria

Antal timmar sömn inatt?

7-8 timmar.

Brukar du komma i tid?

Oftast ja!

När mår du bra?

Bland annat när jag bockat klart alla nödvändigheter på dagen.

Vanligaste färgen på dina kläder?

Svart.

Favoritdryck på morgonen?

Just nu är det Oboy.

När brukar du oftast gå och lägga dig?

Runt midnatt, typ!

Är du blyg?

Nej

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Ja ibland.

Vad lägger du mest pengar på?

Mat alla gånger i veckan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fotat med min nikon D3000 © - Cats

Från sportlovet när jag var hos mormor & morfar, passade på att fota katterna. Fler bilder kommer!

Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering har haft feber i 2 veckor, känner mig fortfarande sjuk, men peppar peppar så har jag äntligen lagt upp en bra uppläggning/planering för inlägg. Hoppas ni är pigga & krya så hörs vi snart igen kram Vickan.

Likes

Comments

Hejsan!

Hoppas eran vecka har varit bra. Min har varit väldigt bra och alltid lika behövligt med lite ledighet. Har massor av bilder att bjuda på från när jag var shoppade, grillade på Omberg och när jag var hos mormor och morfar. Tänkte lägga upp det i veckan som kommer. Vaknade så sent idag så hand i med någon städning eller nått typ så ska stor städa imorgon och redigera bilder om det finns tid över. Nu ska jag bara spela och ta det lugnt.
/ Kram Vickan

Likes

Comments

Bild från google

Hallå där! Har spelat rocket league dom senaste 14 timmarna, helt klart mitt favorit spel just nu. Det är som ett fotbollsspel fast man har bilar som spelare, skitkul verkligen!! Hur som helst har hittills inte gjort så mycket av min lediga vecka men imorgon ska jag till mormor & morfar så det kommer nog bjudas på bilder när jag är hos dom. Ni får ha det bäst så hörs vi snart igen, bye

Likes

Comments

Canon EOS 7D © - 3 bilder från när jag plåtade i skolan förra fredagen. Min fjärde gång jag plåtar i fotostudion & min andre foto-projekt vi fotade i olika ljussättningar. Det går framåt så fort man tar tag i saker & fler projekt ska det minsann bli !

/Enjoy


Likes

Comments

Yeah! en vattendroppe, visste inte vad jag skulle lägga upp så fick bli denna random bild. Ni vet när man precis har fått en ny kamera och man måste prova alla inställningar som finns.. JAA! då ska man prova fota på allt så försökte *få till det* blev ganska misslyckat resultat men den här blev helt okej HAHA.

Bättre inlägg blir det imorgon hejdå!

#nouw30daychallenge - day 8

Likes

Comments

Sorry för dålig kvalité blev en snapbild men visst var den fin ändå? aja. Heeejsan! visste inte riktigt vad jag skulle skriva om idag?? Så blir standard om dagen även fast jag inte gjort nått speciellt har jag städat, lagat pannkakor & spontant gjorde ett tränings schema, dax att ta tag i det nu, hurra vad jag är bra med den fronten höhö.. nää men *tummen upp* Börjar imorgon dårå, tjarå!

#nouw30daychallenge - day 5

Likes

Comments

Tja peepz! Idag har jag plåtat i fotostudion och sen drog jag ner på stan för att göra en synundersökning som jag borde har gjort sådär några år sedan, hur som helst har haft problem med synen länge och har huvudvärk nästan varje dag. Provade en massa olika sorter dock är det inga av dom på bilderna som jag ska få men ni får se framöver vad det blev för några.

/ Ha en trevlig helg!

#nouw30daychallenge

Likes

Comments