View tracker

"Kod för att importera min blogg till Nouw: 7667807580"

Likes

Comments

View tracker

Nu har den här bloggen bara stått här och skräpat mestadels hela tiden. Detta beror såklart på att jag främst har en annan blogg som jag är mer aktiv på den kan ni hittar här Kittyvick.blogg.se
 
Varför har jag två bloggar då?
Jo min andra blogg var min första blogg som jag startade år 2012 i den skriver jag smått om min vardag, inspiration och lägger upp många bilder m.m. Den bloggen som jag är på nu kommer bli min såkallade "framtidsblogg!!"
 
Hur kommer bloggens & min framtid se ut?
I snar framtid (vilket blir till i höst 2015) kommer jag öppna portarna på Vickanfoto. Här kommer jag endast lägga ner mer tid med allt som har i fokus på det fotografiska och kommer då bestå mest av massa bilder, min utveckling hur jag tar bilder m.m, idéer, foto projekt och en massa annat skoj som händer i min vardag också såklart! :)
 
Nu till i höst kommer jag.. börja mitt dröm gymnasium som är Estetiska programmet med Fotoinriktningen..
Det var det jag ville tillägga och avslöja i det här inlägget och jag hoppas ni kommer vilja börja läsa och följa min resa här det kommer bli ett fantastiskt år!! Jag har så obeskrivligt många positiva energier som vill flöda ut i min kropp och beskriva med ord hur sjuuukt mycket som jag kommer längta till att få börja med det här, det är en ren lycka för mig att hålla på med det man verkligen drömmer om att bli, det kommer bli ett stort steg i mitt liv och många utmaningar som kommer krävas för att uppnå dem men för MIG är det som ett äventyr som jag älskar att hålla på med. Att skapa, utvecklas, minnas är precis som i riktiga livet fast som fotograf har man allt och lite till, en massa plus till att förverka livet lite extra utav det man har plus ännu mer exklusivare med kameran i handen för då har man allting framför sig i bild. För mig är det som ett stort äventyr.. en lång resa genom livet. Min dröm, mitt liv, jag vill utveckla mig till en bättre fotograf och njuta av livet som fotograf. ♥♥

Likes

Comments

View tracker

Nikon COOLPIX S3300+ f/12.5 - BY Victoria
Snakeskin / Sugar & Spice

Likes

Comments

Nikon COOLPIX S3300 BY ME, självporträtt
- fire, fire, fire...
 

Likes

Comments

Mitt lyckotal 5
 maskros.
- Redigerade några bilder för ett tag sedan vad tycks? :)
 
 

 
 

Likes

Comments

 
Fotograf - Victoria Gustafsson
Kamera - Nikon S3300
Modell - Jag!
Övrigt - redigerad 

Likes

Comments

 
3 NYA sommar bilder +++
Fixade om lite nytt på bloggen så vad tycks om den nya bloggdesignen? 

Likes

Comments

[ page 25 of 365 ]
 
- Bubblor, bubbel, bubble..
 
Vem gillar inte kolsyrat bubbel vatten/läsk?
Sedan mamma hade fått en sodastream i födelsedagspresent är det så mycket enklare att göra bubbelvatten på några sekunder än att gå och köpa i en affär. Det blir så mycket godare och man vet vad det innehåller när man gör eget. Så det är nått jag rekommenderar till er som inte har en sodastream, köp köp!
 
Fotat av
Victoria Gustafsson
Bild tagen
samsung galaxy & redigerad.
 
Temat bubbel (avklarade teman 7 av 365)

Likes

Comments

[ page 2 of 365 ]
 
- Hej heej..
Lite sent inlägg men nu är det såhär att jag går i skolan har väldigt .. väldigt mycket plugg nu och nationella proven kommer bara om två veckor! Så har inte den bästa tiden över att fota men gör allt vad jag kan för att fotografera, mitt mål liksom. Men så är det när man går i 9:an. Vill också passa på att tacka så himla mycket för dom fina kommentarerna jag har fått, det gör mig väldigt peppad och viljan att fortsätta så håll bara ut, mer bilder kommer! KRAM :)
(avklarade teman 5 av 365)
 
 
 

Likes

Comments

[ page 39 of 365 ]
 
- dagens tema dörrhandtag.. åh jag blev verkligen nöjd med bilden också!
Jag fotade bilden vid Omberg, ett gammalt hus som det har varit ett Museum i en gång i tiden
 
( avklarade teman 4 av 365)

Likes

Comments