Ni är bäst som hjälper att välja vad just ni vill se på bloggen, ha en fortsatt toppendag kramar Victoria! 🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fotograf - tagen av min käraste pojkvän / Från en mysig söndag i det otroligt sköna vädret!

Annars då? Sov bara 2 h = söndag 21-22 maj. Så var rent ut sagt en zombie hela måndagen orkade verkligen ingenting.. usch! Istället somnade jag tidigare & sov i hela 11 timmar, åhh! det gjorde inte saken bättre får huvudvärk om jag sover för länge så igår gjorde jag heller inget vettigt för jag var fortfarande seeeg. Attans bananer! Det är redan onsdag & ikväll måste jag sova själv får se om jag lyckas med det. Hur som helst är jag klar med allt på min "to do list", nu blire bara chill, äta glass & kolla på serier, tjarå!

Likes

Comments

- Vädret levererar, så himla härligt ! :D

Hey! har haft en väldigt bra helg måste jag säga. Älskar att värmen äntligen är här & känslan av att det är sommar, helt underbart! Helgen har bjudits på massa glass-ätande, tacos på en lördag, solande & badande. Tog alltså mitt första dopp i sjön på lördagskvällen, var ganska skönt lite kallt kanske haha. Idag gick vi till stranden igen men blåste för mycket för att bada tyckte jag hehe..

Hoppas ni har haft en riktig toppenhelg/vecka?

/Kram Vickan

Likes

Comments

Två ord. ( Älskar vädret !! )
Helt jäkla underbar dag alltså ändå väldigt simpel har typ inte gjort någonting alls idag haha. Utom förut så fick jag besök av mormor, morfar & mamma så vi fikade lite. Men nu tänkte jag dra ut i det härliga vädret, tjarå.

Likes

Comments

Hemgjord pizza en onsdag är inte helt fel. 🍕
Sen bakade jag chokladmuffins men kände inte för att lägga upp mer matbilder, blir för mycket tycker jag haha. Nu ska jag bara ta det lugnt & redigera lite bilder. Ni får ha en fortsatt bra dag!
/ Kram Vickan

Likes

Comments

Hey!

Helgen: - färgade jag håret grått jättespontant sådär! , Therese var hos mig & åt tacos bästa hon rädda min halva dag & sen behövde jag prata ut med mamma.

Sammanfattar helgen & veckan som: Varit upp & ner, besvikelse, ensamt, rastlöshet & lycka för att jag har så fina människor runt omkring mig. ❤

Hoppas ni har haft en bra helg/vecka, vi hörs!


Likes

Comments