Nu är jag helt ensam. Älsklingen åkte till jimmy igår morse =/ så himla tomt och ensamt hela tiden. Vid halv tre idag va ju jag påväg att hämta han på dagis :( Men är inga barn där och verkligen inte William. Dagis är stängt och William är 40 mil bort. Tomt i hans säng och kläderna är borta. 13 dar kvar innan han kommer hem. Känns som att det kommer gå sååå sakta. men kommer ju bara smälla till så kommer han hem. de vet jag. Jobba nu tis-freda sen är jag ledig ihelgen så då lär de väl bli full fart antar jag. och det är ju bra för då gå helgen fort. sen jobba jag hela nästa vecka sen troligtvis Åsele eftersom lena aldrig vart där haha.. fatta inte hur man inte kan ha vart där :P ingå väl i ungdomen att man gjort bort de :P sen kommer ju william hem. Då ska han och jag hah 2 veckors semester ihop =) hela sista veckan är redan planerad och kanske då en sväng till Nordmalingsmarknad på helgen .. Om man ha pengar till de :P men de skulle väl va kul :)

Åh va störande de här va. hade ju massa tankar och saker som jag skulle kladda ner här men nu försvann de ju. Va iaf på gymmet idag och en sak måste jag få säga att jag störde men på nå så fruktansvärt.. Va två gam tanter där och träna, imponeranade ändå måste jag säga. Men i alla fulla fall så körde jag min kondition/tränings del och sen gick jag och stretcha bena. då va ju dom där tanterna inne i stretching rummet och en av dom stretcha och den andra köra nå övningar. då la jag mig på en maskin där och gjorde mina ben grejer. me musik i örona så klart. drog igång Halo och såg i ögonvrån hur tanten brevid mig ba blängde på mig haha. titta upp och se att andra tanten gör samma sak.. haha jag tänkte bara men vill ni säga nått öppna käften då eller sluta titta!!! Vill gärna träna och lyssna på musik utan att bli ut tittad av er TACK!!  Gick ut och träna överkroppen och vilken stil dom där två hade alltså haha. så mycke tragiskt. Ena stod och balensera och vingla hej vilt på nån grej och den andra stod me en boll baken ryggen och gjorde knä böj. Jo de va kul att titta på just hon för hon stod me armarna spända lite utåt och sen stod fingrarna åt alla de möjliga håll, och de här va nästan de roligaste att se, hon hade dragi upp byxerna till fan själv så man såg då allt som va där hahah. tycker de se hemskt ut när karlar ha så men vänta då ba tills ni se henne haha..

Dom va även kvar där när jag skulle göra mina mag och rygg övningar då stod hon me röva mot mig och balansera och skratta åt sig själv, jo de är kul att du kan roa dig själv :P sen gick hon runt mig och skulle ställa ner nåt så la hon armen på min axel och skratta medans hon sa " haha men lilla vännen tänk om jag hade ramla och tappa den där på dig, hehe men ojoj så de kan gå" Jaa men nu vare väl en jävla tur jag inte fick ditt arsle eller din sak på mig?! Gamlingar är som barn fast nästan värre. båda är lika ärliga förutom att gamlingar jämt ska ta på en och dalta och skratta åt sina egna skämt.. Huvvaligen säg..

Tänk att sitta på en uteservering en sån här kväll? Va? hade inte de vart helt underbart? Strålande sol och sommar, barnledig. Nepp jobb imorgon så bli inge av. Känner att de kommer nog inte bli nå uteserveringar för mig i sommar :( Bajs. men men få väl helt enkelt vänta tills nästa år.. eller vänta. ha vart på en. och ska sikta på en till ihelgen.. :)

Nu ska jag försöka slappna av.. Hejdå

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gubben har intagit min säng framför pippa så jag tänkte lätta lite på hjärtat.. Glad, rädd, besviken och hoppfull, alla dessa känslor är i min kropp just nu. Känns som att man banne mig ska explodera. Alla känslor kommer också från helt olika håll. man vet inte vilken känsla man ska gå efter mest. Känns som att man stå i ett rum me olika dörrar eller alla dom här de handla om stå runt mig och pratar med mig och jag hinner inte ens tänka tanken vad jag ska svara eller känna överhuvudtaget. vet inte ens vad jag ska skriva för jag vet inte vart jag sla börja. som när jag kan komma hem ibland till ett kaos i min lägenhet och man vet verkligen inte vart man ska börja. man bara sätter sig ner och titta på allt med en suck. Så känns det. Det känns som att det hela tiden händer något i mitt liv nu. samtidigt som jag tycker det inte händer ett skit. men allt med att få ihop jobb och barnvakt tar grymt mycke energi. i lördags tog jag en lite paus från det tänkandet och for ut på olles en sväng och träffa massa underbart folk.. Hahahah alltså allvarligt vilken kväll.. skulle jag lätt göra om, eller inte precis allt :P Lena du vet vad jag menar ;)

Idag under middan fick jag också en otroligt oväntat samtal som jag verkligen inte trodde skulle komma. haha helt ärligt så trodde jag att jag pratade me nån helt annan än va jag gjorde så jag va ju skit glad, sen när jag insåg att de va en helt annan så ah, tänk er vad pinsamt de vart haha. för jag va väl inte jääätte glad över att de va just den här personen. Men de löste sig ju ändå faktiskt. kan ju ba säga att tur att jag ha sömnbrist till tusen som kommer jag och William decka samtidigt ikväll, vad jag gå på för slags energi nu de ha jag ingen aning om men tänker inte ens tänka tanken på att lägga mig ner och ta det lugnt förns kl 19 då William ska sova. För då är det verkligen kört.

Jag har också börjat på en diet, denna berömda LCHF. Jag tänkte att jag skulle ge det ett försök. jag startade i torsdags så har bara hunnit ett par dagar. men måste säga ändå att jag hade redan minskat med kolhydrater innan jag startade. och fet mat så har jag nog inte ätit innan så jag få inte riktigt till fet mat nu heller. Men har slutat äta mackor, så äter fil eller gör en hemma gjord smoothie med bär och grejer. Men ha vart dålig på att göra det på morgon =/ blir oftast att jag skiter i att äta tills jag äter lunch eller så blir det någon frukt för det går fort att göra. men imorgon ska jag fara och träna så ska göra en då. Och ägg har jag börja tvinga i mig också. Det gå väl sådär eftersom jag inte är jätte förtjust i ägg. Tonfisk, alltså allvarligt va gott de är!!! De hag jag ätit i typ 2 månader nu med massa sallad. Och den senaste månaden har det blivigt att minst ett mål om dagen blir utbytt till en burk tonfisk med massa sallad. eller de har varit två pytte burkar. och idag till midda hade jag en stor burk på 140 gram. GAAAALET va mycke tonfisk. och massa sallad att jag va faktiskt tvungen att lämna eftersom jag redan efter halva måltiden va sååå mätt. De känns super för jag har ju inte haft nått stop dom senaste månaderna på hur mycke jag kan äta. Och träningen funkar toppen. jag får sån ångest om jag inte får träna. det är nästan panik.

Förra veckan vart det bara torsda-fredag för det klaffa inte med jobb och dagis tider men imorgon ska jag fara och träna om jag inte får ett dag pass. och onsdag och torsdag. och troligtvis i helgen också eftersom William troligtvis kommer vara större delen av helgen i yttersjö hos mamma och kenneth.. så har jag en chans att träna före/efter/mellan jobb :) så på torsdag när jag ställer mig på vågen hoppas jag på nått resultat. känner mig nästan liite lättare men det syns ju verkligen inet än haha. nu när man inte äter massa skit mat. ser jag skillnad på vågen ocksåå kanske man behåller motivationen också. För nu är jag verkligen peppad på det här. och på sommarn blir jag också så att jag äter lite mindre och mest bara sallad. kall mat. så tonfisk och sallad lär jag väl spy på innan sommarn är slut haha. Nä jag måste väl diska bort allt skit från middan och sen försöka hålla mig sysselsatt med nått annat så jag inte somnar =/ men först lite lätta på hjärtat med en rad om varje känsla i kroppen.

Glömmer dig aldrig, du gör det svårt. Men jag försöker... Ge mig inte tankar och hopp
Sluta ge mig dubbla signaler, jag orkar inte mer. det räcker.
Jag betydde mer än jag trodde, men det är inte rätt.

Likes

Comments

Igår var jag och William ner på stan och kollade in studenterna på stan i det fina vädret =) Lena och hennes familj va också där eftersom Lenas lillasyster också tog studenten igår, grattis till Maria få man väl säga :) Va kul att få träffa lenas familj också eftersom vi blivi ganska tajta och för dom va det nog roligt att få se denna omtalade William haha ;D Fick se Joakim i några sekunder också när han åkte flak, så roligt när man faktiskt känner nån som tar studenten :) Är ju så gammal nu så nu känner man ju inga studenter längre haha ;P Eller jag ha ju en till, min kusin som tar studenten om 2 år, sen är de slut :O Snacka om gammal och sorglig man är då :P man bli så glad och peppad när man ser studenterna. man kommer ihåg hur det var själv när man tog studenten för 4 ÅR SEN!!! Galet att det gått så fort. Men sen kommer ångesten, varje år när dom ta studenten har jag fått sån ångest. vet inte varför. Är väl att just den dagen när jag tog studenten, så var jag sååå lycklig. Det fanns inga problem, ingenting i hela världen som hade fått mig ledsen eller olycklig den dagen. Och sen gick de bara utför känns de som.

Året efter jag tog studenten, alltså 2009, så satt jag gravid och tjock på dagiset på Röbäck och hade praktik. Då kände man verkligen va ha hänt? För ett år sen var det ju jag som stod där och hoppa i dyngfyllan och va så lycklig. och nu sitter jag här? Gravid, arbetslös och singel :P Vilket skämt egentligen. Men måste säga att jag ha ändå haft en händelserikt liv än om de vart lite annorlunda än för vanliga ungdomar :P Men studenten är verkligen de bästa man kan va me om, och ha bara en chans. Eller om man går om ett år på gymnasiet att man vill byta inriktining så få man ju ändå ta studenten men ni fatta vad jag mena. Jag tycker banne mig studenten är mer viktig och värdefull än att gifta sig. För så många gifter sig ju ändå 2 ggr för de första ta ändå slut. Så de känns inte som att de är nått man måste göra. Men studenten är ju inte så. Genom åren ha man ju stött på personer som inte tagit studenten och dom tycker jag verkligen grymt synd om. Att dom missade denna underbara händelse.

Men så blir det ibland tyvärr. Dom kanske få va med om många andra bra händelser som inte jag få va me om som tog studenten. Men jag gick ju inte på balen, de skippade jag. och faktiskt så ångrar jag det inte. Visst det är också bara en a chance in life thing, men jag hade bara hört hur mycke fiasko det hade vart på andra balar så jag tyckte inte ritkigt att de va värt flera tusen för att göra sig i ordning hela dagen och gå på mattan 2 minuter. Jag tycker alla som for på balen va jätte fina och att dom gjorde ett bra val att dom gick, men nästan viktigare att jag inte känner ånger. Det är ju de värsta om man få den där känslan "Åhh varför gick jag inte på balen, va jag ångra de!" Ha ju iaf min mössa och mina minnen från en HELT UNDERBAR DAG! Den 11 juni 2008 :) Jag hoppas de fortfarande är likadant när william gå ut gymnasiet och ta studenten så jag får se han så ;) Kommer va en stor dag för gam morsan haha ;)

Nä nu ska jag göra mig redo för jobb ikväll =) Blev ingen träning idag för de va lite sömn inatt och annat som ska ordnas innan men imorgon när jag är ledig då tusiken blire ett träningspass som kallas duga :O Hejdå

Likes

Comments

Det finns en sak som fortfarande tynger mig som jag skrivigt om förut. Men jag bli fortfarande som arg över det. Just den här grejen att folk ska hålla på döma ensamstående och mest av allt unga ensamstående mammor! WHAT THE HELL IS YOUR PROBLEM? Har folk så lite att haka upp sig på att dom måste flyga på dom som antagligen mår mest skit? Jag tror inte att det finns många ensamstående som mår bra. Och då samtidigt ska dom ha en massa krav och tryck på sig utifrån? Flyg på alla föräldrar i så fall då? Par som håller ihop är väl fan inte bättre än vad vi är ba för att vi är själv? Det finns en anledning till varför par separera, och det behöver inte vara brist på kärlek, det behöver inte vara våld, det behöver inte vara otrohet. Det kan vara vad som helst som gör att par väljer att separera oavsett vilken ålder det handlar om.

Jaa jag vart på smällen när jag va 19 de va jävligt dumt. men ursäkta mig att jag inte hade samvete att göra en abort och älskade min lilla bebis från den dagen jag fick veta att jag va gravid. Jag visste jag inte hade ett bra förhållande just nu och vi hade inte vart tillsammans mer än 6 månader. De va inte alls så jag ville ha det. Jag ville ha det som alla andra, stabilt jobb med bra inkomst och en säker relation med min partner. Jaa nu när jag är ensamstående kan jag fara ut ibland. Ibland är det ofta och ibland händer de aldrig. Men de är ingenting som ger andra rätt att döma mig eller andra. Ba för att jag är ensamstående få jag göra samma sak som dom lever ihop. Dom som lever ihop dricker vin på kvällarna, eller öl. Dom som lever ihop kan också fara ut krogen eller lämna bort sina barn. Jag förstår alla som lämnar bort sina barn nån gång för att få lite vila. Men jag förstår inte dom som lämnar bort jämt för att tänka på sig själv och sina egan behov. Men är man ensamstående så behöver man ibland bara få va för sig själv och tänka på annat.

Ångesten och pressen man har från alla håll och kanter knäcker en om man inte få koppla bort allt för en stund. Jag är en bra mamma även fast jag kan roa mig, jag är en bra mamma fast jag tar ett glas vin på kvällen när William sover. Jag gör samma sak som par. Det är det jag tycker folk som dömer ska tänka sig jävligt noga för!! ALLA PAR GÖR SAMMA SAK! Ensamstående få göra samma. Man är inte alkoholist eller dålig och ansvarslös för det. Ursäkta min vredesutbrott men jag är så less på de här nu. Finns ingen jag älskar mer i världen än min son. Jag är alltid hemma med han. och jag kan sitta hemma med han 6 månader och ba ruttna i lägenheten, de jag gjort första tiden han fanns och när jag flyttade till lägenheten. Men jag vill kunna ba va ibland när jag plugga jämt. Och William bara avguda att va på landet.. Och slippa stan för en stund. Det var mitt val att behålla han, det valet ångrar jag inte och jag är stolt över William!! Men ibland få man fan tycka det är jobbigt också. Alla tycker saker är jobbiga ibland oavsett om det är barn eller inte. Förneka man de har man problem.

 

Likes

Comments

Jag tror jag ska försöka sätta upp målet i mitt liv att jag ska kunna vara stolt över mig själv. Men frågan jag ställer mig varje gång är, hur fan ska jag kunna vara stolt över mig själv? Vad ska jag ens vara stolt över? Ja när man städar med musik på datorn och avstängd tv med bara en själv så tänker man verkligen på allt. De här är ju bättre än att gå en promenad ibland. För här inne få jag skrika, sjunga och prata för mig själv :P Det kan jag ju inte göra ute bland folk för då ta väl psyket in mig för hallucinatiner och schizofreni utredning :P

Idag när jag tittade på vakna med the vocie så pratade dom idag om åldersnoja. Och konstigt nog så har jag haft ångestnoja sen jag va 19 år. Jag ville verkligen inte bli 20 för jag kände mig så sjukt gammal då. Jag va ju till och med gravid och bodde ihop med en kille. Mitt liv hade liksom vänt om helt och hållet. Jag hade inget ungdomsliv kvar. Va bara att börja leva på ett annat sätt. Men det kändes ju inte så speciellt jobbigt ändå för jag har nog inte vart sån där som måste va ut bland folk konstant, fara ut och resa och göra de ena med det andra. Klart det blev en jobbig omställning men jag trivdes bra med den ändå. Sen har åldersnojan bara blivit större och värre för varje år. Och jag hittar fortfarande inget jag kan vara stolt över, utan tvärtom. Ser bara hur jag misslyckas med allt jag gör hela tiden.

Anledningen till min noja är nog antagligen för att jag inte ha gjort något med mitt liv. Det har bara runnit ut i sanden känns det som. Gick inte ut  högstadiet med speciellt bra betyg, ha aldrig kunnat känna att jag gjort min familj stolt. Gymnasiet börjar och det bli bara bajs av allt. SKIT BETYG!!! gick jag ut med. kan inte va stolt över det heller. Jag bara roa mig och gjorde inget annat under gymnasie tiden. Jag ångrar som pip att jag inte kunde ansträngt mig mer och tagit vara på tiden som jag hade. Jag hade kunnat roa mig ändå. Och inget riktigt jobb har jag haft heller för de har bara funnits extra jobb. Åsså går jag och bli på smällen mitt allt i det, hur jävla smart va de då? Nä det var ju inte så smart men vilken räddning det va ändå. Och vilken underbart fantastisk son jag fick. Så det jag skulle säga är att jag kan inte alls vara stolt över mig och mitt liv. Vad vill jag ens me mitt liv? Ingen aning. Jag vill bara kunna bli något man kan vara stolt över. Att någon gång kunna lyckas. Att folk i min närhet ska kunna vara stolta över mig. Istället för att känna " Har jag svikit igen?" Ser dom ännu igen hur jag misslyckats.

Men sen finns det vissa saker som jag egentligen inte förstår själv att jag lyckats med. Det blev en plötslig seperation från mitt ex och jag tog min son med mig 40 mil och fick bo hos mamma och hennes sambo. Dom är bäst att dom lät mig göra det ens med en liten unge på köpet. Kämpade till mig en lägenhet och socialbidrag inom 2 månader. 1 januari 2011 flyttade jag hemifrån, satt William på dagis, började access och skaffade praktik som ledde till jobb som sen gjorde att jag började skolan. Allt de hände på 1 år!! Samtidigt då som jag tog hand om William. Ja jag måste säga att just den biten av mitt liv måste jag väl säga att jag klarade av ganska bra. För jag vet att ingen trodde på mig då, jag vet att alla såg på mig och tänkte " Va har hon nu gjort? Nu har hon förstört sitt liv. Hur ska hon kunna klara de här?" Men det gjorde jag fan ändå! Men just nu fokusera jag bara på att komma upp helt på fötter och försöka tänka på mig själv som att jag är bra. Med min envishet kan jag klara av allt jag vill. Jag vet att jag kan det. Jag vet att jag är bra. Jag vet att jag alltid gör mitt bästa. Även fast jag får mina dagar då jag inte alls vill kliva upp och bara känner att jag är totalt värdelös och inte ens borde få kliva upp för kommer bara göra nått dumt eller förstöra något. Måste bara få bort dom tankarna nu. Få börja må bra.. Med William - mitt liv mitt allt <3

Now that it's all said and done,
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down,
Like an old abandoned house.
What you said when you left
Just left me cold and out of breath.
I fell too far, was in way too deep.
Guess I let you get the best of me.

Well, I never saw it coming.
I should've started running
A long, long time ago.
And I never thought I'd doubt you,
I'm better off without you
More than you, more than you know.
I'm slowly getting closure.
I guess it's really over.
I'm finally getting better.
And now I'm picking up the pieces.
I'm spending all of these years
Putting my heart back together.
'Cause the day I thought I'd never get through,
I got over you.

You took a hammer to these walls,
Dragged the memories down the hall,
Packed your bags and walked away.
There was nothing I could say.
And when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up,
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me.

 

Likes

Comments

Den här veckan ha gått i en väldans fart måste jag säga. Har vart lite plugg och lite grejer på skolan. en hel del träning och motion. hälrigt värre. hade en jätte bra diet och träning som förstördes (iaf igår hos farmor) Me massa go onyttig mat :O Men är man hos farmor så är man ju. Få köra sten hårt på nytt. ska träna imorgon innan brudarna kommer. Iaf igår så tog jag mig föra att fara till farmor i nordmaling eftersom man aldrig är där tragiskt nog. Och william va ju också ledig så skulle ändå inte gå att plugga. Åkte me Lena till nordmaling sen sära vi på oss och for åt var sitt håll :) När jag äti och sovi hos farmor så for i till Lena och busa gärnet. vart plugg också medans vi tittade på hockeyn :) Tråkigt nog så åkte Sverige ut. Men dom ha gjort ett bra VM.

Idag for vi till stan, gick på boa och ner på stan och käka glass innan vi åkte hem :) Så nu är vi hemma och ha städa lite och Jimmy ha kommit hit för att hämta William. Men troligtvis så åker dom väl hem imorgon. Imorgon bli de lite go mat och vin med en liten förfest hos mig som vanligt innan vi drar ner på stan så hoppas man ser massa trevligt folk som man inte sett på länge =) Nu ska jag inte sitta här mer när man fick främmande..Hejdå

Likes

Comments

Idag när jag vaknade hade jag redan bestämt mig för att ta en långpromenad eftersom man inte rört på fläske på hela helgen, usch. Och ångest ha jag också eftersom jag inte ens öppnat psykiatri boken. så ikväll blir det att lägga sig och läsa i den om jag inte vill köra på provet. Men vissta kapitel ha man ju redan läst flera ggr så kan ju försöka fokusera på att läsa alla kapitel i alla fall minst en gång ikväll så man ha något hum om vad dom handlar om. Idag skulle jag gå en promenad och städa. jag har iaf gått en riktigt lång promenad, började med att gå till ängarna här på ersboda och låta william leka i lekparken. sen gick jag över ängarna (PUCKO!!) och över marieberg, in i skogen i mariehem och världens om väg me dom värsta uppförsbackarna jag varit med om :O Bara de för att köpa en dricka åt mig och en glass åt william, men jävlar att jag bränt fläske idag :O de kan jag lova iaf. Så nu behöver jag då inte ha ångest om jag inte gör ett skit resten av dagen.

De där med att städa behövs verkligen i min lägenhet. men jag vart totalt slut när jag kom hem och satt mig. Så jag undrar om jag eventuellt ska göra det imorgon när jag är ledig och william är på dagis. Ville träna imorgon men det få man stå över i så fall =/ Och på tisdag med kanske. Men på onsdag ska jag iaf köra ett pass så det kommer bli niiiice :)

När jag åkte bussen hem idag (jag åkte från marieberg och hem ;)) Så va de reggie chaffören som körde, den omtalade ;) han såg riktigt hejjig ut.. svart sjukt uringat linne, en stor slapp vit skjorta som knappt va knäppt och uppkavlade armar, sin mössa och briller ;D Jäla slapp han är asså ;D också mager som ett jag vet inte vad haha.. Men han spela inge direkt reggie musik idag. i vanliga fall bruka han ju spela så högt över hela bussen att man inte ens kan lyssna på sin egen musik i lurarna och de är ju lite lätt drygt måste jag säga men icket idag =) men jaja nu ska jag slappa en stund så få vi se vart de bär av ;)

Hejdå

Likes

Comments

I morse när jag vaknade av att william vakna kände jag ganska direkt att de är inte lönt att lämna william på dagis idag. Han hade hämskt hosta och nös ut massa hemskt snor :( Bra de kom ut än for ner i lugnorna såklart men han ha vart pigg hela dagen och knappt hosta eller snorat så imorgon får han nog gå på dagis och jag ska till skolan =) men nackdelen me att ha ett friskt barn hemma och bara regn ute är att han bli rent av hemskt. Han är i tamme tusan allting och gräver!! och spola i vattnet i slasken och häller vatten överallt och tro ni han lyssna på mig? NNNOOOOPPPEEEE!! Inte ett ljud ta han åt sig. Han titta på mig som om "Jag gör ingenting och jag är döv så hör inte dig!" Bli man mer än vansinnig då? :P

Vet han är i en trots men när ung piip inte ens kan lyssna till ett nej utan man ska springa och jaga och måsta bli arg hela dagarna. Till slut tappa man faktiskt tålamodet och dom som kommer och försöker inbilla sig själv annat snacka skit :P :O Seriöst, att vi ska ha de här regnet i 3-4 dar till känns ju inte lockande. Vi få ju aldrig ha en perfekt dag egentligen, antingen äre mulet men varmt, soligt men kallt, soligt och blåsigt eller ba spöregn som nu . Men nu försvinner sista snön iaf vilken är helt underbart =) ikväll ska jag skicka in fördjupningsarbetet och börja anteckna det jag läst i boken. Jag och william ska äta mumsig fruktsallad me ;)

Veckans ord: Hajå!! = Hallå!!

seeee ya Hejdå

Likes

Comments

allvarligt vilken toppen dag de ha vart :) är verkligen otroligt hur en varm vårdag kan ändra ens humör och känsla i kroppen. visst är de fantastiskt? Idag hade vi hel dag i stort sätt med en föreläsning i psykiatri, jag vet inte om jag lärde mig nått utan blev mer förvirrad. av alla dessa mediciner hon prata om som lät som jag vet inte vad är det inte lätt att hänga med i svängarna :P Ha fått många härliga skratt idag och tankarna bara flyger runt i huvet om att ja, de kanske kan gå vägen? När det är sånt här väder bli jag också så otroligt taggad på om två veckor :D De börja med att min lill älskling åker till sin pappa :( de är inte kul men de behöver jag för att plugga till provet.. Då ska vi dra en liten tjejkväll och sen ner på stan på kulturnatta och lyssna på clark lane ;)

Det blir en lugn helg ba nå cider eller nått glas vin sen hem och sova =) måste verkligen va fokuserad på pluggandet. Sen den 25 när provet är skrivet är det bara att åka på bolaget, hem och hoppa in i duschen, göra sig klar och åka ner till Linda på grillfest me klassen :D Så sjukt roligt det kommer bliiiiiii!!! :D Plus att det då är yran på de så kommer ju va fullt ös medvetslös över hela stan =) Så få de väl bli några cider på lördan också så man få passa på medans man är ledig ;) kommer bli suuuper nice. så de ha man iaf att se fram emot när man se den jobbiga psykiatri boken.

Nä nu ska jag göra klart mitt fördjupningsarbete så man kan fokusera på annat pluggande =)

Puss i massa ;) Hejdå

Likes

Comments

Just nu känner jag mig bara som så, ett stort frågetecken. Ingenting bli rätt i mitt huve. Jag tänker för mycke och drar igång massa tankar och antagande som inte ens stämmer, är ren inbillning eller inte har nån fakta om. Varför gör man så ibland? Är man för trött då eller? Försöker bara trycka bort det eftersom det bara är dumheter. Som tur är så drar jag inte ut de på andra människor. eller ja de är klart man kanske pratar om sina tankar så man själv märker hur dumt de är. Men de är inte så att det stör mig i mmin vardag så. Men klart man tänker väl när man inte har något annat att tänka på :P

Men seriöst, denna förbannade telefon :P Va äre för uppfinning egentligen? Det måste ju göra massa me folk pyskist oroade, ångeast och hel rad med olika saker. För mig just nu skulle jag så gärna vilja stänga av den och stoppa den i ett kassaskåp. Den gör mig vansinnig just nu. Va som än händer på den blir det mest bara en besvikelse. Hoppet försvinner bara mer och mer. Va skönt de är egentligen en ännu skönare om man bara fick kasta bort den för ett tag. Hade de inte varit för att man alltid måste vara kontaktbar från dagis så skulle jag lätt göra de. Bruka faktiskt göra de när william är hos sin pappa några dagar. göra mig totalt okontaktbar. Stänger av telefonen och drar på jobbet eller skolan och lämna telefon hemma, va? hur skönt kan det inte vara? Äre nån som vill nått jaa men lämna ett meddelande då om de är så viktigt!! Tycker alla borde testa de ibland. Att ba stänga av och vara i lugn och ro.. testa hur skönt de kan vara. Då kan man verkligen rensa tankarna.

Den stora nackdelen med de där nu då är ju att jag har all min musik på min mobil så måste ju ha den me mig jämt. eftersom jag inte kan va ute bland folk ensam utan musik i örona, jaa jag vet jag är knäpp :P men jag bli så stressad och ångest när jag inte ha de. Musiken bli som en liten mur, ni vet som barn gör; ser inte jag så syns jag inte! Ha jag musik i örona "syns" inte jag heller.. då är det bara jag och musiken punkt slut.

Imorgon ska Lena komma hit efter skolan. Vi har ju samma kurs nu och hon har ingen bok så vi ska plugga tillsammans. då ska jag också passa på att köra mitt första Body pump pass som jag aldrig kommer orka :O Kommer va så sten död efteråt att de är inte sant. Så då få lena och william va ensam en timma på kvällen. Tur dom känner varann så bra nu att de funkar alldeles utmärkt. Han sitter ju ändå bara och titta på pippi :P men ska ju bli skönt att pumpa slut på sig själv. de händer ju inte så ofta. men då bli man väl beroende av dom där passen att man måste göra dom jämt. Man få passa på att göra såna där pass när man ha tillgång till barnvakt. Vilket typ aldrig händer. Och när han är hos sin pappa måste jag seriöst skärpa mig. Sist han va hos sin pappa fick jag nån sån där chock och va totalt slutkörd i kroppen. Jag bara låg i sängen och pratade inte me nån! i flera dar. men ibland behövs väl de med anta jag.

Annars är väl allt bara bra med mig och William. Kommer bli så underbart att snart är de över för den här terminen och då är jag ledig MINST en vecka. UNDERBART! Men ha ju william då så kommer nog inte känna av den där ledigheten. Känns så surt ibland att man få som aldrig va ledig. För när man väl är helt hel ledig, då måste man va hemma och uggla och man kan inte göra ett skit. Men man få passa på att göra saker på dagarna helt enkelt. Nä men nu ha ni väl kramp i ögon och huve av att lyssna på denna skit snack :P De första jag ;D Nästa gång ska jag försöka trycka till ett värdens solskens inlägg.. Hejdå

Likes

Comments