Dog av tristess igår och åkte till Gülins salong i Vasa för att fixa till håret. Avslutade kvällen med att packa inför kommande Thailand. Har precis checkat in på hotellet i Köpenhamn och funderar på att gå ut och njuta lite till i vårsolen. Rätt skönt ute, eller hur?

Av någon anledning har tvn här börjat visa alla trailer på franska. Internationellt!

Har även på senare tid funderat på att starta upp en ny blogg tillsammans med Loi, kommer ni ihåg att jag la upp ett inlägg här ifrån våran gamla?

Denna gången är vi vuxna och gay känns rätt vanligt. Så istället tänkte vi skriva om våran väg till att bli vuxna. Vad vi pysslar med men självklart, ur en bög och en flatas synvinkel.

Vad tror ni om det?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hur ställer du dig till att träffa en släkting du inte har hört av på flera år? Som lämnade en när man behövde den som mest?

Har man gått vidare? Börjar man bli gammal nog att förlåta? Eller vill man bara få ett avslut, fuck you, HEJ DÅ!

Eller börjar man sakna det som man hade när man var ett barn? Få veta vad som hände bakom kulisserna i sin skyddade värld? Att vilja bygga upp något nytt. Förlåta och få en förklaring?

Känner mig rätt vilsen, har inget att förlora som jag inte redan tappat. Så varför är det då så svårt?

Är det för att min tillit försvann där för några år sedan, när vi skrev på papperna. När vi tvingades att ta ett beslut.

Vänder istället sida där jag skriver Kap 5. Hej igen, kommer du ihåg mig?

Likes

Comments

Det var en gång för ett tag sedan då jag fick för mig att jag skulle bli en gogodansare. Vilken tur att jag redan dagen efteråt bestämde mig för att det inte var min grej.

Men, faktum kvarstår. Någon har filmat och gjort min prestation tillgänglig för andra att se. Så därför lägger jag upp den här.

Nu ska jag ta en kaffe och cigg, sedan bär det av på äventyr.

Likes

Comments

Hemma igen efter en tur till Sydostasien.

Idag firar vi internationella kvinnodagen, personligen tycker jag att vi alltid ska ta hand om varandra oavsett vilket kön eller natur. Men det är bra att det finns en dag som uppmärksammar orättvisor. Tråkigt att vi fortfarande behöver ha en dag för det.

Med det sagt ska jag njuta av mitt kaffe och fortsätta med min tvätt och städ av lägenheten. Ska nog ta en dusch också. Sedan ska jag försöka ta mig in till city och shoppa lite.

Ta hand om varandra och ge varandra kärlek! Idag i varje fall uppmärksamma alla kvinnor! Puss!

Likes

Comments

Sitter här på hotellet i ett regnigt Köpenhamn, med en kaffe och massa siffror. Tänk att det redan är 2 mars, första vår månaden.. Lite svårt att tro på när man kollar ut.

Ska springa in på flygplatsen och köpa lite solkräm senare tänkte jag. Många liter solkräm som går åt på vintern. Men så viktigt att man använder!

Solbrännan blir bättre och den håller längre! Dessutom slipper man oroa sig för hudcancer och rynkor. Så det är en bra investering, alla vet hur dyrt det är med botox och fillers i sånna här tider.

Dags för att tappa upp ett bad strax, värma sig lite. Ha det gott så länge så hörs vi. Men då på andra sidan klotet och tropikerna.

  • Resa

Likes

Comments