Ska man skriva nått djupt eller ska man skita i det?
Nja.. Låter det vara. Faktiskt. Inte idag men imorgon kanske. Orkar helt enkelt inte, vill njuta av allt runt omkring mig och inte tänka för mycket.

Idag körde vi båt i kanalen, det var kul. Slutet blev stan, med musik och dryck. Med en avslutning i poolen innan läggdags. Imorgon väntar sol och lite snorkling. Normal procedures. Fett tråkigt med ett inlägg ala "idag har jag gjort jadajada" men bättre än inget.. Wtf, nu ska jag sova. Kronisk jetlaggad som man är. But I love it.

Kaaap. Auro savat & bla bla. Fuck it, god natt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Väst byttes ut mot öst! Thailand får besök av primadonnan igen :)

Klagar inte när jag ska flyga till Mexico efter påsk!

På torsdag kommer jag hem igen. Till mitt vackra Göteborg! Har börjat sakta men säkert börjat räkna ner dagarna. Inte långt kvar nu. Börjar få lite panik över att inte pendla så mycket längre. Känns lite konstigt att säga det. Men det har blivit lite som en vardag.

Nä, dags att gå och växlarn pesos mot baht. Ses snart!

Likes

Comments

Igår när jag läste Metro på tåget kom jag in på en annons från Metro gruppen om vad man kan göra under earth hour. NR1 på listan var att ligga. Det bäst var att de hade den här bilden... Hands up Metro! Där vann ni min respekt! Någon annan som upptäckte den fantastiska bilden? Inget konstigt alls! Min gay gen blir nästan lite tårögd!

Likes

Comments

Tåget rullar ut ifrån stationen, dags att lämna Göteborg bakom sig igen. Nästa vecka kommer man tillbaka, efter att ha varit på diverse olika platser i världen.

Tillsammans med mig har jag min italienska skåning som varit i stan för att kolla lägenheter inför våran sommar hemma i götlaborg. Kan som jag skrivit innan, bara se en fantastisk säsong hemma på västkusten framför mig!

Om en stund kommer vi rulla in på stationen i Malmö. En kaffe och en fika lite senare på ett kafé i stan. Detta känns som att det kommer att bli en fantastisk dag.

Likes

Comments

Om bara en månad kommer jag att ta mitt pick och pack och flytta tillbaka till mitt kära Göteborg. Känns lite konstigt när man inte bott här på 1 och ett halvt år.

Bakom mig kommer jag att lämna rapsfälten i Skåne, ölen i Köpenhamn och de höga bergen och de djupa fjordarna i Norge.

Framför mig ligger en fantastiskt sommar med mina vänner. Sola på klipporna, konserterna på Ullevi, häng på uteserveringarna i Linné, utgångar på avenyn och Parkhäng i Slottskogen.

Kan inte bli bättre! #yolo

Likes

Comments

Sista natten för säsongen i Thailand. 10 resor har de väl blivit lite dryga denna vintern. Skönt, men framför mig ligger Mexico de närmaste veckorna. Och Luleå, Stockholm, Helsingfors, Göteborg, Malmö, Köpenhamn.. Så ska inte klaga.

Last night in Thailand for this season is coming up. Thank you, kapmunkaaaaaap eller vad de säger.

Likes

Comments

Ligger i sängen, dog av värmeslag tidigare på stranden. Vågorna fick mig att vilja surfa. Åkte till Patong istället. Pizza på Wine Connection och massage på favoritstället lockade mer.

Glömt av hur det luktar där, och all hets på Bangla Road. Men det var de värt! Big time.

Imorgon är det sista soldagen i Thailand för den här säsongen. Känner mig lyckligt lottad över att kunna få dela denna stunden med min andra hälft. Literally, min tvillingsyster.

Likes

Comments

Landat i Thailand, sista gången för den här säsongen.
Tillsammans med min tvillingsyster som fick följa med, fastän hon bara svär. Sol och bad, nu när vi har haft en underbar dag. På lördag far vi hem, så får jag uppdatera vad som händer sen.

Nu ska vi nana, så får sluta lana. Internet har fått flipp. Där fick jag en dipp. Haha.. Tror detta kan bli en hit.

Trött som ett svin, och är ganska sugen på ett glas vin.
Det får vänta tills på lördag när jag kommer hem. Kanske till Göteborg? Eller så ser vi vad som händer sen. Puss

Likes

Comments

Istället för att packa skriver jag mig in i historieböckerna som den framtida stor designern.

Senast i kollektionen. En kort kjol i Kashmir tyg med tillhörande topp från ett fantastiskt fabrikat som snart kommer att lanseras i Europa. Kostnad: 35.000 kr exkl frakt och moms.Likes

Comments

Wave after wave drifting away.. Har drömt konstiga drömmar det senaste. Kan inte riktigt släppa taget. Varför är det så? Vad gjorde jag för fel? Eller var det inte bara menat? fett jobbigt.

Drar täcket över huvudet istället. Jävla skit. Somnar om och hoppas att jag vaknar på ett bättre humör.

Har så mycket Jag måste göra idag. Tvätta, packa.. Imorgon styr jag tillbaka till Thailand. Sista för den här gången. Ska se om jag får ta med min syster också. Så kan vi gå lite kvalitetstid.. Keep My fingers crossed!

Likes

Comments