Alltid lika lat, har fortfarande inte packat inför imorgon. Men det går fort. Är så äckligt trött. Istället för att göra någon nytta sitter jag och kollar runt på olika webshoppar. Vill köpa lite nytt. Funderar på det här, känns som att det är något man kan ha på sig när man strosar runt i santa Cruz eller till sommaren när man ska se chill ut. Vad säger ni?


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har funderat ett tag på att kanske flytta utomlands en period. USA lockar ganska mycket. Eller kanske Frankrike? Paris är ändå en favorit stad. Fast där är det kallt. Här är det kallt också. För kallt. Fryser konstant hela tiden. Tackar ödmjukas att jag har ett fantastiskt jobb som erbjuder sol, värme och kärlek!

Likes

Comments

Lämnar min stad Göteborg för ett par veckor på jobb och Malmö. Alltid lika trevligt att åka bussen de här sträckorna. Det är billigt. Det är bekvämt.

Hade det inte varit så att avgångstiderna inte alltid passar mig & att den tar en timma längre än tåg så hade jag nog alltid åkt den.

Hade viljat vara kvar hemma en stund till. Alltid lika jobbigt att lämna. Separationsångest kanske, jag vet redan att jag kommer att ha as kul under tiden. Men det är inte samma sak som hemma. Dessutom kommer min skånska partner in Crime inte hinna ses mer än när på fredag som det ut nu. Jävligt tråkigt faktiskt!


Likes

Comments

Ligger i sängen och kollar på allt som ska packas, allt som ska städas.. Fuck där ligger mina räkningar. Obetalda. Skit. Har jag ens bokat biljett till Malmö än? Orkar inte.

Känner att en förkylning tränger sig på. Har inte tid att vara sjuk. Eller min ekonomi klarar inte det heller.

Där flög mitt fönster upp också. Crap.. Där börjar det regna in också. Måste börja ta tag i sakerna. Men istället ligger jag som en fet säl kvar i sängen och lägger handen för ögonen. Väx upp och lös det vicco!!


Likes

Comments

Morning min fantastiska Göteborg. Var på gymmet, fett otaggad men tog mig dit ändå. Jävligt bra Viktor!

Ska strax ha tvätt tid. Så jävla tråkigt men något man måste göra. Städa och fixa iordning. Sedan tar jag en lunch i stan. Nu börjar det nya året. Tagga eller nått.


Likes

Comments

Ska börja tänka lite mer. Bli smartare. Bli starkare. 2015 ska bli mitt år. Vårt år. Vi väljer helt enkelt våra egna vägar att gå.

Grannen spelar någon jävla dålig låt på repeat också. Om och om igen. Min huvudvärk blir värre och värre. Fuck this.

Ska ta en huvudvärkstablett och ta dagen som den kommer imorgon. För jag börjar bli så jävla trött på allt skitsnack här i världen. Take it or leave it. Det är upp till dig.


Likes

Comments

Bara älskar fat Amy, tänk om man kunde ha lite av henne i sig.

Har inte ätit på dagar, ska dra bort till affären och fixa nått att käka. Måste klippa mig också. Sedan åka in till stan. Jävla skit väder vi har dock.


Likes

Comments

Ligger fortfarande i sängen. Däckad och uttråkad. Mår lite illa. Ibland. Jävligt trött. Lite hungrig.

Hade så mycket jag skulle ha gjort idag. Är sugen på ett glas vin. Men det får vänta. Orkar inte göra så mycket idag. Vill bara bli frisk. Hatar att bara ligga i sängen och inte göra något. Eller just nu gör jag.

Imorgon tänkte jag klippa mig. Tvätta måste jag göra också. Skit kul. Not!

Betala räkningar och sånt shit. Vuxen poängen bara haglar över mig.

Han som somnade utanför mig igår är iallafall borta idag. Så jag kan kanske gå ner till affären och handla senare. Eller så gör jag det imorgon.


Likes

Comments

Äntligen hemma i Göteborg. Bort bra men hemma bäst. Haft en fantastisk arbetsvecka med härliga personer.

Mår illa dock, inte ens trött. Går på överskottsenergi. Vill bara få bort mitt illamående.

Kommer hem till ett snöigt Göteborg. En vacker stad! Åker förbi Linnéstaden för att hämta lite grejer. Kommer hem. Möter en berusad man i hissen. Klockan är inte mer än sju. Går en omväg genom korridorerna för att sedan gå in i min lägenhet. Jävla skit. Idioten har följt efter och sitter nu utanför min dörr.

Där får han sitta. I dont Care. Jag ska ingenstans ändå.

Ser fram emot mina lediga dagar hemma istället. Ska bli intressant det här. Kommer stenen som jag fick sista jag lämnade Göteborg fortfarande att vara kvar eller inte?


Likes

Comments

Vaknar upp. Shit vad är klockan? 10 min kvar innan jag ska vara klar. Fuck försovit mig. Helvetes jävla skit.

Med en sprayburk i ena handen, halvt påklädd och en tandborste i munnen får jag en uppenbarelse.

Kan det vara så att jag räknat fel på sisådär 6 timmar?

Vad är egentligen klockan..fan vad skönt. Vicco har bara haft ett liten förvirrat ögonblick igen. Inget konstigt alltså.

Blir så förbannat jävla trött på mig själv.

Ska försöka somna om igen. Good luck. Bläddrar igenom någon tidning jag hittade på rummet istället.

Likes

Comments