Kort skoldag slutade halv 12, hade frisör lektion & tog en barnklippning emellan också. Ligger i sängen å dricker smoothie, väldigt bra lunch hehe. Nej men ska kolla nått avsnitt av pll sen måste jag städa & duscha också. Sämst väder så då blir de även ett tråkigt inlägg. Hejhej

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 0 Readers

Likes

Comments

Mitt namn är alltså Victoria, 18 år, sista året på frisör linjen i Uppsala. Bor med min kära pojkvän i en liten by som heter Tärnsjö och vi har även en liten kissemiss som är några veckor gammal. På min fritid gillar jag att hålla på med hår, klippa, färga o allt dedär som tillhör och även göra gele naglar tycker jag är kul!

Idag försov jag mig med ca 30 min så hann sminka mig sen var jag tvungen att ta bilen till bussen. Så när jag kom in till stan (uppsala) så köpte jag lite frukost. Kort och tråkig skoldag, lärde 2orna att göra balayage i 3 h men dom jobbade så bra självständigt så satt i princip bara & kollade på.. Sen slutade jag så tog bussen till Ö-våla & sedan bilen hem. Åkte hem å bytte kläder sen drog jag mig vidare till min praktik och klippte 2 barn klippningar. När jag var klar med det så stannade jag & pratade & umgicks med min handledare. Drog väll hem efter nån timme å käkade sen dess har jag legat i soffan med Mira (kattungen ;)) & kollat ett avsnitt av pll. Nu ska jag vänta på att min kära pojkvän ska komma hem från jobbet så vi kan slå på en film.

Likes

Comments