​Sitter vid skoldatorn i sängen & har skrivit över lite från skrivhäftet. Skoldagen har vart chill och har bara haft frisör lektioner hela dagen, så nice! Min lilla valp är sjuk, han har spytt hela dagen & äter inte alls, och vi vet inte vad de är med honom så troligen ska vi åka in med honom om han inte blir nå bättre.. Tycker så synd om han för han är alldeles utmattad för han spytt så mycket :( Skulle sova hos Mickan idag men nu blir de nog inte så eftersom han e sjuk, får hålla koll på han resten av kvällen helt enkelt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I fredags var jag som sagt hos mina småsyskon & firade lillasyster. Det var jätte trevligt! Igår var jag hemma sen runt kvällen åkte jag till Sala med Olsson & Nette & träffade massa folk där man kände. Vi åkte hem runt 12 tror ja för alla vi var så himla trötta. Ligger i sängen nu & gör ingenting, ska övningsköra med Jonas sen & troligen hitta på nått med Olsson & Nette.

Likes

Comments

Gårdagen var hur värdelös som helst, jag gick i skolan till lunch sen drog ja hem för mådde inte så bra. När ja kom hem gick jag och laglig å sov i några timmar sen på kvällen var jag med Danne & träffade massa i Våla. Sen inatt har jag drömt mardrömmar & knappt sovit någonting så jag stanna hemma idag för hade somnat på lektionerna om jag åkt till skolan. Ligger i sängen & gör ingenting. Min lillasyster fyller år idag så ska åka till hennes fosterfamilj och fira henne och träffa lillebror så måste hinna duscha & fixa mig innan men orkar inte gå upp ur sängen. Får se vad som händer ikväll

Likes

Comments

Har just nu frisörlektion men har inget att göra så pillar lite på luren heh. Skoldagen har vart helt värdelös, och äckligt väder. Har också världens mensvärk.. När jag kommer hem så ska jag troligen vara med Danne eftersom de inte blev så igår. Ska träffa Nelly på stan innan jag drar hem också. Nu har jag inte så mycket mer att säga för tillfället.

Likes

Comments

Igår kväll åkte jag hem till Mickan & sov över där så jag har närmare till skolan & kan gå upp lite senare. Idag i skolan har vi typ bara haft en lektion & de va frisör. Vi tvättade håret på varandra & stylade det, Emma gjorde lockar på mig sen när jag hade tvättat hennes hår var de inte så mycket tid kvar så hon fick ha de naturligt. Efter skolan drog jag till stan å träffade Mickan, Amanda, Farid & Almir & dom käkade på Max sen träffade jag även Nelly. Va på stan 1 h ungefär sen följde dom med mig till bussen, sen när ja hoppa av bussen fick ja skjuts hem av Oliver & kom hem för typ 2 h sen. Har käkat & städat rummet så nu ligger jag i sängen & önskar att ja inte hade mensvärk, usch så ont jag har. Väntar på att Danne ska höra av sig för ska troligen hitta på något med han, får väll se hur de blir helt enkelt. Fick även reda på idag att min mentor/frisör lärare slutar jobba på min skola idag.. Så har för tillfället ingen mentor eller lärare, gått i skolan i 3 veckor.. Jaja inte det bästa intrycket kanske men äsch.

Likes

Comments

Va till sjukhuset imorse & det visar sig att jag har typ ett hål i mitt lår ovanför knät så troligen måste jag kanske operera annars kan de bli värre å då kan jag bryta benet hur lätt som helst. När jag kom hem från sjukhuset så gick jag å la mig på en gång å sov i några timmar. Gick upp för ett tag sedan å gjorde lunch och mamma, mormor och småsyskonen kom förbi också, men nu ligger jag i sängen igen. Verkar aldrig bli frisk, totalt värdelöst jag som vill till skolan.. Erika kom precis hit så hon ska lära mig olika trix som jag ska lära baxx, hoppas jag lyckas.

Likes

Comments

Ligger i sängen nu med världens mensvärk & är hur förkyld som helst och vart det ett bra tag nu, värdelöst. Ska nu innan jag går och lägger mig kolla på en Johan Falk film, har börjat kolla om på alla dom filmerna för dom är ju så himla bra! Imorgon är jag ledig från skolan för ska till kirurgmottagningen i Enköping, kan berätta i ett annat inlägg om vad jag ska göra där.

Likes

Comments

Hej på er! Är inte ny inom bloggfronten utan jag har haft lite bloggar hit å dit i alla år. Men nu var det ett tag sen senast och tänkte att de är värt ett försök och får helt enkelt se hur detta går. Första inlägget i en blogg är alltid värdelöst så jag tänkte gå å duscha nu sen kommer jag tillbaka,​

Likes

Comments