Header

Heej på er!
Haft riktigt hetsiga dagar nu på sistonde och det har verkligen gjort att jag inte haft energin till att göra massor utav grejer. Då fort jag får en lugn stund så kollar jag någon serie eller youtube och målar i min mindfulness bok!
Nu denna veckan så har min praktik börjar som kommer hålla på i 2 veckor till. Praktiserar 3 dagar i veckan och de resterande 2 dagarna har jag några lektioner i skolan. Jag är så sjuukt nöjd med min prao plats, är på ICA kvantum och det är riktigt najs. Vart där bara en dag än då länge men det känns som jag vart där längre. Fast än att jag börjar vid kl: 6 två dagar och sen 7 tredje dagen så är det inte så jätte jobbigt förutom mot eftermiddagen då börjar man gäspa lite hehe... Men är sjukt taggad på att jobba nu torsdag och fredag!!
Hoppas ni har det jätte bra, kram
❤️

Likes

Comments

Lite bilder som summerar min helg. Man kan säga att jag bara har gammat, gått på promenad och vart hemma. Men det har inte varit något fel med det! Älskar att ta det lugnt på helgerna och inte känna att man har massor utav måsten och liknande som man oftast annars har på vardagarna. Har gjort iallafall lite nytta i lördags då min kompis Sandra kom hem till mig och vi jobbade på vårt UF företag. Så det känns jätte skönt att vi kommit vidare med det fast än vi två gjorde det ensamma när vi är 5 i gruppen. Men man kan inte tvinga folk att komma om dem inte vill/kan. Om cirka 1,5 timma så kommer gäster hem till oss då vi ska fira min styv-stora syster som fyller 20 på tisdag så det kommer bli kul!! Min farmor kommer också så det kommer bli jätte mysigt, eftersom vi inte träffar henne ofta så blir det extra kul när man träffas. Hoppas ni haft en skön helg!

Likes

Comments

Åh haft en sån underbart mysig dag idag. Slutade vid 11.30 och då gick jag och två tjejkompisar från min klass till cafét Capuccino vid kungsportsplatsen och käkade lunch. Jätte mysigt ställe verkligen och bra mat! Sedan åkte jag hem vid 13 för att sen åka direkt till gymmet och idag körde jag ett väldigt bra och köttigt benpass. Sedan när jag kom hem tog jag ett jätte skönt bad innan jag skulle träffa min bästis för att käka en mysig middag tillsammans och slutade med härligt snack om allt möjligt. Älskar verkligen när man träffar sina kompisar och bara myser! Pratar om allt från himmel till jord, bäst!!
Imorgon är drt fredag och gud vad skönt set ska bli. Slutar 10.30 så det är verkligen dröm en fredag! Blirdirekt gymmet och sen börjar helgen! Puss o kram

Likes

Comments