Header

Träning och Hälsa

Stort matteprov på fresag så varje dag nu består utav hård pluggning!! Är jätte nervös och känns som man har glömt allt vi redan jobbat med. Har som tur var en Nocco till min hjälp! Blivit helt beroende av Nocco.. Inte bra igentligen men något måste man unna sig med!'

Likes

Comments

Mode och Skönhet, Träning och Hälsa

Inte de bästa bilderna men var iallafall idag på City Nails i göteborg vid grönsakstorget och gjorde nagelförlägning. Ville ge mig själv något för att jag inte haft det så bra de senaste veckorna. Både ögonoperation och trillat ner för en super brant trappa så något förtjänade jag och det blev nya naglar. Är suuper nöjd och rekomenderae verkligen det stället! Kostade bara 350kr för akryl naglar med "vanlig" färg!! Gjort där en gång innan och naglarna höll i minst 5 veckor så det är grymt!!!

Likes

Comments

Mode och Skönhet, Träning och Hälsa

Hade en ögon operation igår på grund av att jag har skelningsproblem så idag känner man sig lite mörbultat och bara vill försvinna. Smärtan är jätte jobbig för det känns som man har något i ögat som skaver som tusan.. Fick iallafall en jätte fin bunt med rosor igår utav mamma. Verkligen såså fina är dom!! Älskar rosor också så det mår man mycket bättre utav!

Likes

Comments

Mat och recept, Mode och Skönhet, Träning och Hälsa

Asså hur goott ser inte detta ut?? Ifall ni inte tycker det så ska jag säga att det var grymt gott iallafall!!
Allt du behöver:
-Paprikor stora som du delar på två
-Kyckling (små bitar)
-Finkrossade tomater
-Sweet Chili
-Franska kryddor (Basilika & Oregano)
- Salt och peppar (våga krydda på)
- Soltorkade tomater
-Riven ost att toppa med

Sätt på ugnen på 220 grader. Allt man behöver göra är att först steka kycklingen tillsammans med allt förutom paprika och den rivna osten. Sedan när själva fyllningen är klar så delar men paprikorna, sköljer och tar bort stjärnhuvet. Ta en plåt eller en ugnsform och skydda med bakplåtspapper. Lägg paprikorna på plåt eller i formen sedan och fyll de med fyllningen. Riv osten över och sen sedan in i ugnen på ung 15-20minuter.
Suuper gott verkligen!

Kolla även in detta snygga armband som 3 killar i min klass gör som UF!! Tycker det är grymt snyggt och älskat de sen jag såg det första gången. Gå in på deras intagram och kolla "BraceU_UF".

Likes

Comments