Trevlig lördag på er därute. Igår blev en smått tung kväll med Aw och friande av en kollegas födelsedag så blev en del alkohol..huvudet känns idag om man säger så. Men yolo eller hur!
Nu är ja på g in till Sthlm igen för o hänga me mina båstad brudar som är på besök🙂Får se hur den här dagen o kvällen blir😌
Men hörni jag har funderat på en sak..eller ok har ganska många funderingar som springer runt i skallen men här är en av dem. Jag har väldigt ofta råkat ut för den här att jag börjar träffa en kille, det klickar på alla plan, ni dejtar, det kan gå veckor och ibland flera månader men så plötsligt tar det slut och sen kort därefter hittar snubben någon ny och de blir ihop och sen flyttar de ihop och så är de förlovade..typ sånt händer mig för ofta just nu. En sån här grej ger ju inte självförtroendet en boost direkt utan snarare tvärtom. Man gräver ner sig ett tag, blir förbannad på allt som har med killar att göra men sen ryker man upp sig och går vidare men samtidigt finns killen ju kvar för ja man stalkar ju lite på Insta och Fb för man är nyfiken. Tips gör inte detta. Jag vet att jag inte borde men svårt då man hoppas att han ska komma tillbaka. Så varför var det inte mig han valde? Vad är det för fel på mig? Jag är också så där spontan och rolig som hon verkar. När träffades dom? Hur länge? Va jag bara någon han strula med innan hon kom in i bilden? Varför sa han saker som du är så fin, jag tycker så mycket om dig, du är perfekt flickvänsmaterial etc etc..
Man känner sig totalt mindfucked efter en sån upplevelse. Gör ju att man tvivlar ännu mer än vanligt på relationer efteråt, att det aldrig kommer hända mig för jag blir bara utnyttjad och sårad. Men samtidigt förlorar man inte hoppet utan har någon inre längtar kvar att jo men det kommer när det kommer men sen orkar man inte hålla på o vänta o tro att jo men nästa det måste ju bli rätt eller hur? Ja ni hör ju, hjärnan har så många konstiga sätt att vrida o vända på saker o ting..
Men det viktigaste i allt är att man inte glömmer bort sig själv, vad vill du, vad för kille/tjej vill du hänga med, vill du vara number 1 eller är du ok med second choice? Jag vet att jag aldrig kommer vilja vara någons second choice, jag vill att jag ska vara den som kommer först för honom. Och snälla ni don't settle for less than your worth! Men tyvärr det är så många som bara nöjer sig med att det är ok och inte fantastiskt, typ jo men vi har ett helt ok förhållande..men varför tänker jag direkt då?Låter ju inte jättebra om du ser på ditt förhållande som bara ok, trivs du ens? Är du ens kär? Är du stolt över den du är med osv?
Ja jag skulle kunna skriva ännu mer om detta märker jag här..men snart dags o gå av tåget. Ha en super dag så skriver jag mer imorgon😊❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ok nu ska jag berätta en sak som hände mig nu i veckan..en sak som jag verkligen inte förstår mig på. Jag matchade med en jättesöt kille på Tinder för ungefär en vecka sedan, vi pratade i ungefär 2 dagar sen bytte vi till Snapchat. Fortsatte prata och skickade bilder och samtalet blev mer och mer seriöst och när det blir så intensivt ganska fort så blir jag fortare pirrig i kroppen och ännu mer nyfiken på vem mannen är som ger en så mycket fina komplimanger och man känner att det flyter på bra. Sen frågar han när vi ska ses, jag föreslår en dag men det går inte så vi både säger en annan dag. Sen fortsätter vi prata om annat, men jag är sån att jag måste veta tydligt om vi ska ses så säger efter en stund att det ska bli kul att träffas och undrar var vi ska ses. Han säger att han är jättetaggad och föreslår gamla stan. Så jag säger sen ok då bestämmer vi det då? Sen går det mindre än 5 minuter så har snubben raderat mig från Snapchat och sen lite senare på Tinder också. Jaha va fan hände nu då tänker jag?🤔Känner mig direkt som ett jävla fån och börjar blama mig själv att fuck jag va för på jag skulle varit mera chill osv..Eller? Varför gör vi såhär så här mot oss själva? Ne det är inte ett dugg fel på att vilja vara helt säker! Glöm aldrig det hörni. Puss på er, skriver mer imorn.

Likes

Comments

Gomorron. Torsdag idag, en onödig dag i mina ögon för vi går bara och väntar på att fredag och helgen ska komma. Men aja nu sitter jag på tåget in till Stockholm och kommer nog somna snart så bäst jag skriver lite nu. Måste bara dela dela en låt till er först som jäklar i mig fick mig att sjunga med när jag hörde den, en bra fuck off låt och skönt gung. Det är en norsk brud Sigrid som gjort låten, hon ser ut o va typ 12 men är runt 20 år tror ja. Don't kill my vibe... så bra namn på en låt! Love it. Ni vet den där känslan när man precis börjat prata med något nytt ragg och man börjar bli lite pirrig och nyfiken men så plötsligt dör allt av noll reason alls och du står där som ett frågetecken...och sen plötsligt när du glömt personen och fått tillbaka din power ja då kommer idioten tillbaka o ba tja läget ska vi ses...låten påminner lite om de för mig.

Likes

Comments

Så vem är jag då? 28 år, student och singel. Bor just nu i Skåne där jag pluggar och trivs bra där. Hänger mycket i Malmö och en del i Stockholm❤️Jag älskar att fotografera, umgås med vänner och familj, resa och kolla film. Singel har jag varit ett tag men dejtar relativt flitigt och söker helt klart den rätta. Men för att inte låta allt för mycket som en klassisk profil på Tinder så måste jag säga att jag är jävligt trött på att försöka hitta kärleken, säger som Charlotte i Sex & The City - Where is he? Och ja jag har dejtat sen jag var 15 precis som hon så förstår henne precis. Sen ja jag är straight, men har inte helt uteslutit tjejer, blivit uppraggad av tjejer samt flörtat med tjejer för att testa men har samtidigt insett att det är killar jag blir kär. Så det var lite om mitt liv. Vi hörs imorn.✨

Likes

Comments

Hej Sara heter jag 28 år och studerar i Skåne. I den här bloggen kommer jag på ett ärligt sätt ta upp en massa om kärlek och relationer både det positiva och det negativa. Jag är långt ifrån någon expert men har en hel del erfarenhet av kärlek så vill gärna dela med mig. Så oavsett om du är single and ready to mingle, drömmer om ett förhållande eller ja inte riktigt vet vad du vill så hoppas jag att ni vill följa med mig bland mina historier, tankar, idéer och upplevelser.❤️

Likes

Comments