Header

Fredag er og blir min favorittdag over alle dager. Når jeg omsider kan synke ned i sofaen, bare slappe av og vite at i morgen kan jeg sove. Leeenge. Så ligger lørdagen der - en dag helt uten avtaler, der jeg bare kan ha litt "meg"-tid. Ta en ansiktsmaske, gå i dusjen, rett og slett bare pleie meg selv litt. Kanskje tar jeg meg en tur til mine foreldre, vi får se. Hvis ikke været er for ille, skal jeg og vofsene gå en litt lengre tur. I dag morges løp vi nesten mellom regndråpene, og det var tydelig at de ville fort inn igjen. Ingen av de to liker å være ute når det regner for mye. Så der er vi helt på linje, jeg og vofsene mine.

Ønsker dere alle en riktig fin helg!

Likes

Comments

Luna er en omplasseringskatt, og hun kom til min søster for en del år siden nå. Den gangen var de to, Luna og Mooch, men Mooch er dessverre død. Luna var ekstremt usikker og redd. Det tok lang tid før hun viste seg, hun lå som oftest godt gjemt inne i et skap. Gradvis ble hun sikrere, men fremdeles gjemte hun seg når det kom besøk.

Og slik er hun nå... Så utrolig skjønn og kosete. Måtte ta en video igår. Har dere lyd på, vil dere høre malingen hennes.

Likes

Comments

Hver morgen og hver kveld går jeg opp til kattene og skilpadden for å gi de mat, ordne med kattedoen og kose litt med de. Kattene viser jo glede ved å mjaue med lang aaa (koooos) og komme mot meg med høy hale.

I det siste har det også vært en voldsom aktivitet i akvariet. Jeg hører plask og så kommer skilpadden i full fart. Utrolig artig 😀 Det er akkurat som om han vil ha kontakt, vet ikke hvordan jeg ellers kan tolke det. De er herlige alle tre på hver sine måter. Og i kveld kom Luna og la seg på fanget mitt for første gang ❤ Slik hun pleier gjøre med min søster, men aldri med meg. Ikke før nå. Det må jo bety at jeg er en hun føler seg trygg med.

Jeg forstår ikke de som kan være stygge mot dyr. Så på Facebook idag en artikkel som var delt. En dame som hadde 50-60 hunder i leiligheten sin. De lå i små bur i 18 timer i døgnet!! Det var bl.a tibber, og jeg får bare så vondt...hvordan går det an å behandle dyr slik? Og hvorfor gjør ikke Mattilsynet mer?? Hun skulle vært fratatt alle sammen og retten til å ha dyr. I stedet har de pålagt henne å gå ned i antall, til 20... Er rimelig sjokkert og forbanna.

Likes

Comments

Jeg synes januar er en fryktelig lang, tung og mørk måned. Kjenner at jeg ikke helt klarer å leve i nuet - ønsker bare at denne måneden skal ta slutt slik at vi kan ta fatt på den noe kortere måneden februar. Da blir det også litt lysere, noe jeg ser frem imot. Mørketiden gjør meg litt trøtt og uopplagt. Og det er - om mulig - enda vanskeligere å komme seg opp om morgenen. Nå skriver vi heldigvis 19. januar - dvs at måneden nærmer seg slutten. Vi er iallefall over halvveis.

Selv om det er et trøstesløst vær (mye vind og regn), så er jeg glad for at snøen er borte. Snøen gjør det jo lysere og renere, men jeg tenker jo på denne byggingen jeg da 😉 Idag morges var det forresten ikke så verst, kan ikke klage på 8 varmegrader og nesten ikke regn.

Det er stort sett "Prosjekt Møllen" som står i hodet mitt. Nå som kjøkkenet er i boks, ser jeg bare frem til de neste endringsmøtene. Er spesielt spent på badet. Kan nesten ikke vente 😃 Er spent hver gang jeg sjekker e-posten om det er kommet en innkalling.

Likes

Comments

Jeg skal på hundeutstilling i februar! DET gleder jeg meg til. Det blir på Manger. Det er en utstilling vi har pleid å dra på og jeg har alltid likt meg der. Flere som vil være med?? Frist for påmelding er 23/1.

Det er så kjekt å stille hund nå som vi er helt ute av denne konkurransemodusen. Jeg orket ikke det presset - alt det gøye ble borte. Først konkurrering i ringen og så konkurrering på mestvinnerlister... Joda, var gøy de første årene når våre avkom gjorde det bra. Vi fikk mestvinnende tispe og 2. mestvinnende tispe to år på rad, og det var selvsagt stas. Spesielt gøy for valpekjøperen. Men etterhvert ble det et press, eller det føltes som et press. Listene var alt som betydde noe. Jeg regnet også ut listene for vår rase i Norsk miniatyrhundklubb. Det gikk jo trill rundt i hodet på meg tilslutt, jeg som er den perfeksjonisten; jeg regnet og regnet. Brukte timesvis på dette arbeidet. Så hadde man presset på seg da at dette måtte være riktig, ellers så ble det bråk. Det var da jeg begynte å tenke at skulle tro de listene gjaldt livet. Greit; det bør jo være korrekt, men feil kan jo forekomme og det er ting i livet som er mer viktig enn de listene. Skulle man tro. Ihvertfall er det ting i livet som er viktigere for meg.

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle komme frem til denne erkjennelsen. Utstillingslivet var så viktig for meg. Men jeg tror det kan bli kjekkere nå som alt press er borte. Kommer neppe reise noen steder i år, men kommer kanskje litt sterkere tilbake neste år. Vi får se. Savner jo folkene da, er mange jeg gjerne skulle truffet igjen.

Likes

Comments