Naturopplevelser

Flott og mild oktoberdag. Vi har gått rundt vannet i solskinnet og Thea har som vanlig snust masse. Tror hun liker flexibåndet, som gir henne større frihet. Hun virker lykkeligere nå så kanskje hun begynner å venne seg til tilværelsen som alenehund.

I dag var det tre nydelige svaner i tillegg til alle endene. Jeg håper de får være fred der. De virket nå rolige og tok ikke særlig notis av meg da jeg tok bildene.

Ønsker dere alle en fin lørdag 🌞

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Møllen

Huset mitt ligger i øvre rekke, nr 2 fra venstre. Artig å få se nyere bilder. Tenkte på det på vei hjem fra jobb i dag, at nå hadde det vært kjekt å se hvor langt de var kommet :-)

Natti natti fra meg.

Likes

Comments

Naturopplevelser, Hjem & interiør

Thea og jeg kom oss på en liten ettermiddagstur opp til Storavatnet. Etter gammalt jumpet hun uti for å drikke litt ;-) Deilig oktoberluft. På veien hjem traff vi en av disse småjentene som alltid skulle hilse på hundene. Hun spurte om å få klappe Thea. Plutselig så hun seg rundt og lurte på hvor hun andre var? Jeg måtte jo fortelle henne at Lotte var død... Hun ble lei seg så jeg.

Oktober ja....over halvveis allerede. Jeg har så smått begynt å hive litt ting, så i neste uke skal jeg kjøre et lass til ene BIR-stasjonen. Når jeg er på de trakter, skal jeg også innom Ikea for å titte nærmere på sofaen jeg har lyst på og prøvesitte den. Flere og flere ting faller på plass. Spisebordet og en liten skjenk skal jeg kjøpe fra Møbelringen.

​For å få råd til dette, har jeg bestemt meg for å kjøpe et veldig enkelt og rimelig salongbord fra IKEA, også det i hvitt. Vil holde det i hvitt nettopp for at stilen skal virke ren og enkel. 

Likes

Comments

Diverse

Tatoveringen min er altså et hjerte med et infinitymotiv. Eller for å holde meg til norsk; hjerte med et evighetssymbol. Hjertet er formet som kvister med løv, det symboliserer min kjærlighet til naturen og ikke minst; alle de fine turene jeg har hatt med hundene mine. Potene blir som løv.

Modell for tibben er Iben. Vårt eget oppdrett og barnebarn av tre av våre hunder. Ronja var mormor, Lotte farmor og Snorre farfar. Iben har vært vår stjerne - en av de få vi beholdt selv.

Føler dette er et fint minne over alle de som har vært. Den er et symbol på min evige kjærlighet. Tibben i mitt ❤

Likes

Comments

Diverse

Jeg valgte tydeligvis å ta ferie på rett dag. I dag har det det vært nydelig! Thea og jeg tok en tur opp til Storavatnet - forøvrig første turen dit etter at vi var der siste gang med Lotte. Vi gikk ikke i skogen, men fulgte bare veien opp. Rart, men fint også. Thea koste seg og jeg syntes det var deilig å få luftet hodet mitt.

Etter turen tok jeg bussen til byen. Jeg hadde time hos Leading light kl halv to, men var det litt før. Var utrolig spent på hva hun hadde laget. Ble veldig positivt overrasket da jeg så det for det ble akkurat som jeg ønsket!

Etter ca halvannen time var jeg ferdig! 

Det første bildet viser der jeg har fått motivet trykket på, og det andre er etterpå når jeg er ferdig. Hva synes dere? :-) Iben er modell for tibben - det synes jeg er gøy å vite.

Tror også jeg må ha høy smerteterskel for jeg synes ikke dette var spesielt vondt. Det gjør faktisk vondere nå for nå svir det litt. Jeg er veldig fornøyd selv :-)

Likes

Comments