Header

Mens de andre dro på shopping, tok jeg meg en tur. Gikk en god runde, bla opp på fjellet, og var ute i ca 1 time. Det var overskyet, men fint da jeg gikk.

Nå derimot plaskregner det ute! Setter min litt til dagen i morgen og resten av dagene!

Savner hundene nå kjenner jeg. Litt rart å gå på tur uten dem. Gleder meg til å få kos av dem igjen ❤❤

Likes

Comments

I dette været er det ikke annet å gjøre enn å strikke. Jeg har begynt på siste nøstet på sjalet jeg strikker til Kirkens Bymisjon. Nærmer seg nå.

Hjemme har jeg flere prosjekter som venter. Kjekt å ha noe å putle med i mørketiden.

Likes

Comments

Siden det var litt grått idag, dro vi like godt til Rosario, som er hovedstaden på Fuerteventura. Ville prøve et senter som er der. Mens de andre shoppet, fikk jeg stellt neglene mine. Pris: 28 euro. Litt billigere enn i Norge kan man si.

Ble veldig fornøyd, men er helt handikappet nå hehe.

Fikk shoppet litt jeg også før vi spiste lunsj og dro hjem. Nå var det blitt fint igjen, så fikk meg en time på taket før solen forsvant igjen. Fin dag tross alt!

Likes

Comments

Først må jeg beklage at jeg ikke har fått svart dere som har kommentert på bloggen min i det siste. Jeg leser hver kommentar og setter stor pris på dere alle 😊 Er bare ikke så bra nett her hele tiden, så til tider er det litt vanskelig å komme inn.

Dagen i går ble fantastisk selv om det var mer skyet. Vi lå på taket og senere gikk vi en tur. Men - på ettermiddagen kom de første dråpene. Og da vi hadde handlet og kom ut, ble vi møtt av et voldsomt regnskyll. Så dryppet det jevnt og trutt utover kvelden. Og i dag var det grått da vi sto opp. Slik skal det visstnok være i noen dager 😡

Utsikt fra takterrassen

Fra fjellturen vår

Likes

Comments

Det er utrolig deilig å få ladet batteriene igjen etter en tøff periode med hussalg og tap av to vofser. Batteriet var i grunnen i ferd med å bli flatt før jeg dro ned hit til Fuerteventura.

Her nyter vi late dager og masse sol! Vi har vært utrolig heldig denne første uken. Innimellom har jeg likevel kjent på savnet etter Ronja og Trixie...Det kommer plutselig for meg at de er borte! Så uvirkelig. Og i dag er det to år siden jeg så Sofie for siste gang. Natt til 23. oktober 2014 sovnet hun inn i armene til dyrlegen vår. 5 år og 10 mnd. Det er fortsatt veldig sårt. Kjærligheten var så stor og sorgen likeså...

Men som sagt - dagene her er medisin. Vi gikk gjennom ørkenen idag på vei ned til stranden. Det var på grensen til å være for  hett for var lite vind. Litt flere skyer idag, men det gjorde egentlig bare godt. Er meldt litt regn i morgen og på mandag - vi tar det som det kommer.

Likes

Comments

vibekeajensen @vibekeajensen