Header

Da har jeg fått vite når jeg skal flytte inn, sånn ca. Og det blir ikke i 2017 :-( Det blir rett over nyåret. Enda et halvt år å vente. 6 lange måneder. Det positive er at jeg får spart mer, men akkurat nå føles det som en mager trøst.

Dette var en nedtur selv om jeg egentlig var forberedt på at det kunne bli slik. Men så var det det lille håpet da... Ble skikkelig lei meg nå.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Nå er denne helgen over. Kun dager igjen av juni. Om to uker er det sommerferie. Håper virkelig vi kan få se litt blå himmel i løpet av de ukene. Helst før.

Jeg har sovet dårlig disse nettene. Et symptom på å være overdosert av levaxin er visstnok forstyrret søvnmønster. Det hjelper nok ikke på at jeg sov middag i dag, men jeg var så trøtt. I natt var kl nærmere halv 4 før jeg omsider sovnet. Natten før var den vel ca 4.

Når jeg ikke får den søvnen jeg trenger, klarer jeg heller ikke å holde avtaler. Føler jeg svikter når jeg må avlyse, men jeg ta hensyn til hva kroppen forteller meg. Jeg kan ikke ha så mange avtaler i løpet av en uke egentlig. Hadde jo en avtale med en venninne fredag, men jeg var helt ferdig etter torsdagen. Slike lange dager tar på. Typisk hsp. Så får jeg selvsagt dårlig samvittighet. Den samvittigheten... plagsom til tider.

Likes

Comments

Juni har vært et sørgelig kapittel sånn værmessig. Iallefall her på vestlandet. Den hetebølgen de snakker så mye om....vel, den er ikke her. Men det nytter ikke å klage, er fint lite vi kan gjøre. Ut må vi okke som.

Ut på tur - alltid blid!
Ikke alle er enig i dette... Lotte ville helst snu og gå hjem

God søndag!

Likes

Comments

Det ble en liten tur til Møllen i dag. Etter et koselig besøk av min søster, dro min mor og jeg ut for å hente to pakker for meg og for å ta en liten tur til byggeplassen for å se hvor langt de var kommet. Området var avsperret så fikk dessverre ikke sett det på nært hold. Måtte stå nede i veien. Bildet er derfor ikke av særlig god kvalitet, men huset helt ytterst til høyre er mitt. Så de har absolutt begynt på det. Jeg ser kjøkkenvinduet mitt hehe! De har kommet langt siden mitt forrige besøk der - da var det kun kommet opp ett hus.

Jeg har begynt på enda et strikkeprosjekt!! Nå har jeg fire!! Det mangler ikke på fritidsproblemer. Det er også hemmelig inntil videre ;-)

Været - herregud det er et kapittel for seg. Det var strålende sol og varmt da vi var ute med vofsene tidligere. Så begynte det å styrtregne og blåse, for så å bli strålende igjen. Nå regner det. Noe junivær er det ikke. Men vi koser oss innendørs, har bevilget meg et glass med noe rødt i ;-) God lørdag alle!

Likes

Comments

Blir ingen feiring for meg i dag. Jeg hadde jo tenkt å se tønnebålet på Laksevåg, men formen er ikke så bra i dag. Jeg er bedre da, men våknet med migrene. Var så trøtt at det svimlet for meg. Lengter bare etter å slappe av. Været frister heller ikke å være ute i. 13 grader og regn - litt av en midtsommer må jeg si.

Det er bare så ubeskrivelig deilig at det er helg nå! Jeg skal ikke gjøre noe har jeg bestemt hehe. Vel, må jo ut og lufte hunder selvsagt. Men ellers - bare avslapping. Kose meg med litt vin kanskje? Og så skal jeg strikke. Har fått helt dilla :-)

Fikk forresten epost fra Møllen idag. Nå har jeg signert romskjema, så nå er det meste klart. Dette skjemaet skal henges opp i leiligheten slik at rørleggerne, elektrikerne og de andre håndverkerne vet hva de skal gjøre. Jeg har jo bestilt et annet gulv enn det som var standard + at jeg skal ha en kontrastvegg på soverommet. Ellers er det meste standard.

Jeg vil ønske alle en riktig fin St. Hans uansett hvor i verden dere befinner dere :-)

Likes

Comments