Header

I dag kom både mobilen, det nye simkortet OG brevet fra megler! Velstand med andre ord 😀

I neste uke må jeg kontakte banken og få ordnet med depositumet. Hjelpe meg så mye jeg har å glede meg over 😊 Smilet går nesten rundt hehe.

Nei, nå må jeg ut en siste tur med voksene før natten. Ha en fortsatt fin fredagskveld!

Likes

Comments

Nyser og hoster fremdeles. Litt sår i halsen. Trøtt. Men...

Det er fredag og helg, folkens! 😄

Og lønnen er like om hjørnet. Jippi! Mye å glede seg over. Akkurat nå gleder jeg meg mest til å bare slappe av i kveld. Det har vært en tung uke. I morgen skal jeg treffe min kjære kusine, det blir koselig. Mandag er det frisørtime. Onsdag siste time hos psykologen mest sannsynlig. Fredag skal jeg til Geilo og feire min mor. Gleder meg veldig til det. Vi skal kose oss bl.a med bading og jacuzzi - det skal bli skjønt!

Men først er det å nyte kvelden i kveld. Jeg har klart å holde meg unna snop i ukene. Unnet meg noe forrige helg, og gjør nok det denne helgen også. Men bare litt!!

Var forresten på seminar igår med jobben. Det var en kjempefin dag, vi hadde også felles middag etter seminaret. Jeg var hjemmom i mellomtiden for å mate og lufte hunder (med god hjelp av Helena).

Apropos seminaret; vi var 19 personer tilsammen. I begynnelsen skulle vi presentere oss helt kort. Tidligere hadde jeg vært vettskremt. Hjertet ville hamret og jeg ville grudd meg skikkelig. Nå gjør det meg ingenting!! Det er så deilig å kjenne på. Vi hadde også en litt morsom selskapslek for å bli enda bedre kjent; alle skulle skrive ned 2 ting om seg selv. Dette var anonymt. Så ble lappene samlet inn og så skulle hver og en trekke en lapp og så ha to forsøk på å gjette hvem de forskjellige var. Veldig artig og vi ble litt bedre kjent med hverandre.

Likes

Comments

Brevet fra utbygger kom ikke idag og da begynner tankekjøret. "Hvorfor kom det ikke idag", "er det sendt til rett adresse" osv. Fornuften forteller meg at det kan jo ta sin tid i posten og at det kommer. Jeg kunne jo sendt epost til megler for å høre om utbygger har fått adresseforandringen, men så vil jeg ikke mase. Dessuten kan det jo være det er megler som har sendt ut brevet, og de VET jeg har den nye adressen.

Så er det dette med banken... Sendte epost igår, men ikke fått svar. Helst skulle jeg hatt svaret i forgårs 🙄 Sier til meg selv; slapp av - dette ordner seg. Men vil jeg høre??

Dette er bare så typisk meg. Jeg er ekspert på å bekymre meg.

Likes

Comments

Innen kort tid vil jeg motta et brev fra utbygger angående innbetaling av depositum. Jeg ble så glad! Ikke glad for å skulle betale på et lån hehe, men dette betyr jo at de er begynt på neste fase, nemlig betongarbeidene. At jeg skal betale depositum gjør det hele så mye mer virkelig også. Jeg har ventet på dette.

Og nå har de holdt på i over 5 mnd allerede. I februar/mars begynner de nok på selve arkitektfagene og da er det ikke lenge før vi blir innkalt til endringsmøter.

Gleder jeg meg??? Nææææh... 😆

Likes

Comments

Ja, jeg vet jeg er gal, men i går gikk altså bindingstiden ut på mobilen min. Jeg har lenge "siklet" etter en nyere versjon og i dag....vips, så var det sendt inn en bestilling på Samsung Galaxy S7! Med på kjøpet får jeg en Samsung Bottle Speaker, som skal gi god lyd. Og ikke minst - lyseffekter! Nå kan selvsagt ikke tiden gå fort nok.

Mitt nye vidunder!

Likes

Comments

vibekeajensen@vibekeajensen