Header

Bestemte meg for å gå innom rørleggerfirmaet E. Sjøstrøm AS etter jobb idag. De skulle ha en liten utstilling i butikken av baderomsmøblene som er valgt til leiligheten. Fikk ikke skikkelig inntrykk av produktene på bildene, så jeg ville gjerne se de.

Ble heldigvis positivt overrasket. Det er jo enkle møbler, men fine synes jeg.

Har ikke bestemt meg for hvilke fliser jeg vil ha, men får forhåpentligvis se noen prøver på tirsdag.

Fargen på soverommet (kontrastvegg) tror jeg blir Kveldsskygge. Passet ikke den synes dere?

Det er ikke lett å velge farge synes jeg. Vanskelig å danne seg et inntrykk av hvordan det virkelig blir seende ut. Men det går jo an å male over om jeg ikke blir forøyd.

Likes

Comments

Det er så skremmende dette som skjer i verden nå. Man vet aldri hvor neste terrorangrep skjer. I går var det London - i dag kunne det vært Antwerpen. Hvor blir neste aksjon?

IS har visst tatt på seg skylden for angrepet i London. Jeg fatter ikke at det finnes mennesker som kan gjøre slik. Menneskeliv har ingen betydning tydeligvis. Et par fra USA hadde dratt til London for å feire sølvbryllup. Han kommer aldri hjem igjen. Hun ligger hardt skadd. To barn ventet forgjeves på at mamma skulle hente dem. Og noen har mistet en pappa.

Jeg vet det skjer fæle ting andre steder i verden også. Det er grusomt det også, men det er klart; det er skremmende når det kommer så nært. Vi har jo vært forskånet for denne typen terror - til nå iallefall. Vi må ikke glemme hvor heldig vi egentlig er. Det gjør inntrykk når man ser reportasjer om små barn som ikke vet om noe annet enn krig. Hva gjør ikke det med små barnesjeler?

Så mange skjebner...

Likes

Comments

I dag fyller verdens beste Thea hele 8 år! Nå har jeg to veteraner i huset. Jeg fatter ikke at hun er blitt så gammel! Min lille, skjønne Theamor, evig valp egentlig. Vi sender mange hilsener til hennes søsken.

Én dag igjen og så er det jammen meg helg igjen! Ukene flyr! På tirsdag har jeg tatt meg en feriedag siden jeg skal på møte med utbygger.

Jeg er veldig spent på det møtet. Spent på hvilke valg jeg egentlig har. Blir nok mye å ta stilling til, så håper bare jeg klarer å ta de rette valgene. Jeg er jo ikke flink til å ta avgjørelser. Typisk HSP 😉

Likes

Comments

I slutten av april er det NKK utstilling i Bergen. Vi skal stille en hund, men for første gang på maaange år stiller vi ingen av våre egne hunder. I stedet blir det Tira til Irene vi konsentrerer oss om. Det blir spennende selv om vi ikke har de store forhåpningene.

Jeg kjenner at jeg har fått litt avsmak mot utstillinger... Det sosiale vil jeg jo alltid sette pris på, men det er en del andre aspekter jeg stiller spørsmålstegn ved. Uten at jeg vil gå i detaljer.

Utstillinger er ikke livet lenger. Det er faktisk andre ting som er viktigere i livet enn å konkurrere og vinne.

Men det blir kjekt å stille Tira som veteran for første gang, og treffe gamle kjente. 

Likes

Comments

I dag kom heldigvis e-posten fra Møllen som jeg har ventet så lenge på. Så førstkommende tirsdag skal jeg i tilvalgsmøte med dem. Tror ikke jeg kommer gjøre de store endringene. Alt koster og det er andre ting jeg har mer behov for å bruke pengene på.

Jeg er veldig spent på møtet. I vedleggene jeg har fått står det at de har valgt eikeparkett rustical fjordal. Aner jo ikke om det er 1-stav eller hva. Håper de har prøver på gulvet slik at jeg får se det.

Jeg kom meg nå ut på tur idag også. En deilig tur i skogen 😊 Sol deler av turen, men så skyet det over. Jeg elsker forresten den nye jakken min! Den er så lett og behagelig å ha på seg. Så holder jeg meg varm og det er jo et stort pluss 😉

Likes

Comments