Header

I dag var det mer vanlig høst, med vind og litt småregn. Men likevel så herlig! Var det noe jeg lærte fra mitt opphold på Haugland, så var det å sette pris på det å være ute uansett vær. Jeg skal ikke påstå at jeg liker å være ute når det siper ned eller regner sidelengs, men litt ruskevær gjør ingenting.

I dag gikk vofsene og jeg opp til Storavatnet (badeplassen ). Så stille og fredelig.

Nå skal jeg straks hente mine foreldre og kjøre en tur til graven til mine besteforeldre. Og i morgen - da blir det hundeutstilling! Gleder meg! Stiller Maia som champion for første gang og Iben som veteran - også det for første gang 😊

Ha en superduper lørdag! 🍁😃

Likes

Comments

Da har vi vært ute på en times tur. Gikk i Løvstien - traff kun noen få andre hunder. Hadde innbilt meg at det var så mange med hunder som gikk der, men enten går de andre veier eller så er jeg såpass tidlig ute. Vi tok det nå med ro og jentene har kost seg 😊 Nå er det litt avslapping før jeg skal spise og rydde litt.

Likes

Comments

Da jeg var på Haugland, gikk jeg morgentur hver morgen før frokost. Det var ikke alltid like lett å komme seg opp, men det var utrolig deilig å komme til frokostbordet og vite at jeg hadde klart det. Jeg var jo så mye mer våken også.

Nå går jeg morgentur med vofsene. Det er fremdeles tungt å komme seg opp, men å vite at jeg gir dem - og ikke minst meg selv - en god start på dagen, gjør at motivasjonen er der. Vi går ute en halvtime, og de får snust masse. Nå har Thea fått løpetid, så det har vært MASSE snusing og markering.

Det første jeg gjør når jeg kommer hjem, er å lufte de igjen. Da går vi fra en halvtime til 1 time. Noen ganger enda lenger. Så er det kveldstur på ca en halvtime.

Jeg prøver også å venne de av med å ligge med meg i sengen. Det er ikke lett hverken for de eller meg. I natt fikk Lotte komme opp, og tidlig i dag morges måtte jo Thea også få lov... Nå har jeg den tidligere valpekassen stående rett nedenfor sengen min, så de er jo ikke langt unna da og de elsker å ligge i den. Tenker at jeg skal fortsette treningen, for når røytingen starter, vil jeg helst at sengen min skal være fri for hundehår. Men det er jo sååå koselig å ha de inntil meg...

Likes

Comments

Jeg kaster og kaster. Nå var det en hel kartong med kokebøker som jeg knapt har sett på. Noen kokebøker fikk noen kolleger av meg, men mesteparten gikk i bosset. Heldigvis ble denne kokeboken "reddet". En gammel kokebok som har tilhørt min farmor. Det var også flere oppskrifter som hun har skrevet. Dette er jo artige minner å ta vare på.

Min farmor hadde så nydelig håndskrift synes jeg. Glad for at jeg har denne boken og oppskriftene fra henne. Får se om jeg kan prøve meg på noen av de oppskriftene en dag...

Likes

Comments

Er ikke mange ukene igjen før vi gjør som trekkfuglene - nemlig drar sydover. Denne ferien gleder jeg meg så utrolig til! Tenk - denne gangen skal vi være i hele 2 uker! Får jo en helt annen ro. Og se på dette værkartet under. Håper virkelig dette holder stikk.

Dette blir min fjerde tur til Corralejo, Fuerteventura. Er jo så heldig at vi kan bo privat. Har mitt eget rom der hehe + bad som jeg og Mona deler. Rene luksusen.

Likes

Comments

vibekeajensen @vibekeajensen