Header

I kveld kom vi hjem for første gang etter at Lotte gikk bort. Eller, vi var her en stund forrige onsdag da vi kom fra dyrlegen, men da var Helena her også. Det føltes ikke så tomt da.

I kveld var det....tomt. Det er en følelse av fravær.

Kanskje var det ikke så lurt å dra bort disse dagene. Man kan ikke flykte fra sorgen - den vil før eller siden innhente deg. Det er nå det går opp for meg med full tyngde at hun er borte.

Og det gjør - unnskyld uttrykket - jævlig vondt. Å se sengen der hun pleide å ligge...det skjærer meg i hjertet. Håper Thea tar den i bruk mer.

Gud så glad jeg skal være den dagen vi kan flytte og starte på nytt! Minnene vil jo alltid være der (heldigvis), men å være her uten Lotte er tøft.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg tenker det var godt for Thea å treffe Iben og Maia igjen. De tre går godt sammen selv om de alltid er litt skeptiske når de hilser på hverandre. Eller skeptisk er vel ikke rette ordet; avmålt er vel mer riktig å si. Men det går fort over. De har tross alt bodd sammen og kjenner hverandre veldig godt. Er de ikke et fint trekløver?

Thea og jeg har sovet middag i to strake timer! Helt skutt begge to etter turen. Og nå i kveldingen spiste hun heldigvis opp all maten hun fikk til middag.

Likes

Comments

I går kveld var en venninne og jeg i byen for å se på folkelivet i forbindelse med Sykkel-VM. Vi fikk sett slutten av åpningsseremonien. For et folkehav, for en stemning og for et vær! Fantastisk at Bergen viser seg fra sin beste side. Slik var der den gangen Melodi Grand Prix var i Bergen i 1986. Da var det sol hele uken og Bergen hadde folkefest. Husker ikke når Cutty Sark ble arrangert her, men det ble også en fest og det var nydelig vær.  

Jeg har sett litt på TV idag, men siden været var så fint ville jeg ut og nyte. Turen gikk til Kanadaskogen. Var kun Helena som møtte opp, men vi hadde en flott tur, hun og jeg, Iben, Maia og Thea.

Vi var ute og gikk i ca halvannen time. Godt å få bruke kroppen litt. I neste uke tenker jeg at Thea og jeg skal gå masse turer i Løvstien. Det blir god trim for oss begge. Jeg står bom stille på vekten så må sette inn et støt nå.

Likes

Comments

Skal si de er heldige, arrangørene av Sykkel-VM. DET knallværet på selve åpningsdagen - knallblå himmel og 17 grader! Om ikke annet så får Bergen iallefall vist seg fra sin fineste side.

Selv hadde jeg en heller dårlig start på dagen. Våknet med vond rygg og migrene. Men kos med Thea hjelper alltid på. Vi har vært ute på tur og deilig å kjenne at hodepinen gradvis slipper taket.

Jeg må få skryte litt av Thea. Hun er så utrolig snill og god. Hun har fått hilse på flere hunder og jeg er kjempestolt av henne.

Ortuvannet på sitt vakreste. Er så nydelig når du ser trærne speile seg i vannet. På bildet til høyre ser dere det vi tror er en kråkeunge.

God lørdag alle!

Likes

Comments