Fikk dette av Helena siden jeg har passet jentene hennes. Jeg elsker sommerfugler, og de har en spesiell symbolikk for meg. Den store sommerfuglen skal henge på veggen i gangen i nyleiligheten. Tusen takk!

Lotte lå lenge og sov i gresset i kveld. Det var sikkert så svalt og deilig. Hadde nesten ikke hjerte til å vekke henne. Så kom Thea og la seg ved siden av.
❤ Godjentene mine ❤

Tusen takk til alle dere som har sendt meg fine kommentarer og hjerter. Det har varmet. De fleste av dere vet jo hva det vil si å miste en vofs...

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Det ble ikke så gode nyheter hos dyrlegen idag. Lotte har ingen infeksjon, men bildene viste noe unormalt ved urinrøret. De mistenkte en svulst og i kveld fikk jeg telefon om at det var funnet tumorceller.

Jeg kan vel si at jeg fryktet dette. Jeg har vel visst lenge at det kun er Thea og jeg som skal flytte til Møllen. Når det gjelder Lotte tar jeg en dag om gangen. Jeg er ikke klar for å ta farvel og hun er ikke klar for å dra...ennå. Hun spiser godt og er aktiv ute i hagen. Den dagen jeg ser at dette plager henne mer enn det gjør nå, så får jeg ta avgjørelsen. Ikke før. Å operere henne kommer ikke på tale.

Kjenner jeg er sliten inni meg idag. Har felt mange tårer.

Men alt har ikke vært sorgen idag heldigvis. Noe har vært veldig fint 😉❤ Bl.a så har Helena vært her og vi har kost oss litt før hun tok Iben og Maia med seg. De var veldig glad for å dra - mens de andre sto igjen og gren etter dem.

Vakre, vakre Lottemor ❤

Likes

Comments

Har egentlig ingen grunn til å føle meg slik. Ikke idag med det nydelige været som er. Vel, jeg er litt småbekymret for hva de kan finne hos Lotte og så er jeg veldig spent (og litt nervøs) for noe helt annet. Kan ikke si annet enn a - beklager 😉

Lotte har time 1345. Håper inderlig det ikke er noe farlig! Den ene dagen hun skulle ut og jeg tok av henne bleien, datt det ut en gul geleaktig klump. Lurer jo på om det kan være noe sånt inni henne som sperrer? Men hva er det tro? Får se hva de finner ut.

Men er det en ting jeg har lært, så er det det at det ikke alltid trenger være en spesiell grunn for å føle seg nede. Det bare er sånn. Du våkner en morgen og er bare veldig tom. Jeg har det slik spesielt etter dager der jeg har opplevd noe spennende eller hatt det gøy. Da er jeg utladet dagen derpå.

Jeg er ikke tom idag. Bare litt nede. Men det kommer seg. Jeg kjenner meg selv såpass nå at jeg vet dette går over. Og så hjelper det å se fine ting, som en vakker blomst f.eks. Naturen uten filter.

Likes

Comments

Det er siste kveld med disse to prinsessene. Trist. Men de kommer bli glade når de ser hvem som kommer i morgen 😊 Og i overmorgen er min tid på Valle over. Det blir også rart og trist. Kanskje jeg bare skal bli boende? Hva sier dere, Irene og Kjell? 😂😂 Føler meg helt hjemme her jeg nå.

Dagen idag har iallefall vært mye bedre enn i går. Det å komme seg noenlunde tidlig opp er bra. Å bli liggende er IKKE bra. Så jeg skal komme meg opp til skapelig tid i morgen også. Da får vi noen timer ute før jeg og Lotte nok en gang skal til dyrlegen.

Likes

Comments

Nå skal jeg overhodet ikke klage på finværet for dagen idag har vært skjønn! Jeg har til og med klart å bli litt rød på armen - det kunststykket hadde jeg aldri trodd jeg skulle klare. Ikke med denne sommeren som har vært. Men - solen slår meg også ut. Så jeg la meg nedpå i et kjølig soverom - og våknet opp noen timer senere badende i svette og med sinte hunder. Hvorfor de var sinte? Jo, det var jo en hel halvtime over vanlig middagstid må vite!!

Jeg sto opp og slapp de ut, og så kom jeg til å nevne mat... Da fikk gamle Shakira fart på seg. Hun som ellers lunter avgårde i saaaakte kino, tok en springmarsj jeg ikke har sett henne gjøre før. Fikk meg en god latter 😂

Siden jeg sto så tidlig opp idag, har jeg nå fått gjort litt her, bl.a vasket en maskin med sengetøy og håndklær. Det har fått tørke ute i solskinnet. Det gjenstår en del å gjøre, må støvsuge og vaske litt. Jeg har også prøvd å gre av litt pels på Shakira for hun RØYTER. Men det høres jo ut som jeg holder på å myrde henne. Samme når jeg grer Lotte. Tenk at jeg kan være så fæl?!

Likes

Comments

Instagram@vibekeajensen