Header

Dag 2 og jeg er sugen på noe. Men jeg har ingenting og skal ikke kjøpe inn noe heller. Jeg er jo ikke-snopespiser! :-) Klarer andre slutte å røyke, så skal nå jeg klare å kutte ut snop. Men det er en form for avhengighet dette også.

Det sitter i hodet, så må snu tankegangen litt. Jeg må innse at jeg ikke trenger snop som trøst lenger. Jeg har kommet så langt på mange andre måter, dette er liksom siste skanse. Men jeg må gjøre det på min måte - orker ingen slike hurtigkurer. Selv om det er gøy å se raske resultat, så har jeg ikke noe hastverk. Pga lavt stoffskifte kan det gå noe trått, så jeg må fokusere på annet enn vekt. Det viktigste er at formen kommer seg og at jeg ser på kroppen at den strammes opp.

Heia meg!

Likes

Comments

Det var ikke kjekt å våkne i dag til nyhetene om hva som hadde skjedd i Manchester. Det er så ufattelig at noen kan få seg til å gjennomføre en så ond handling. Jeg har ikke ord. Ondskapen vil liksom ingen ende ta...

Min dag står i sterk kontrast til det som har skjedd. Jeg har hatt en fin tur nå i ettermiddag med hundene. I dag fikk vi også selskap på turen. Veldig koselig :-) Vi gikk som vanlig gjennom skogen opp til Storavatnet. Det er så kjekt å se hvor mye hundene koser seg der de får gå i ulendt terreng. Slippe å kjenne asfalt under føttene, bare mykt og deilig underlag. Godt for alle det.

Thea benytter enhver anledning til å jumpe uti vannet, også idag. Før jeg fikk sukk for meg var hun uti.

På torsdag skal vi utforske nye turområder. Da skal vi gå i Langeskogen sammen med min kusine og hennes datter. Fredag har jeg tatt meg fri så det blir langhelg for meg. 

Men først gjenstår det én dag.

Likes

Comments

I dag satt vi en god stund oppe ved vannet. Bare slappet av og lyttet til alle de herlige og naturlige lydene. Måkeskrik, stemmer lang borte og et og annet plask. Lotte la seg til - vanligvis vil hun videre så fort som mulig. Thea spiste litt gress, men så oppdaget hun endene! Hadde jeg ikke hatt bånd på henne, hadde hun stupt uti. Det er jeg sikker på. Hun er så nysgjerrig og veldig interessert.

Er glad jeg kom meg på en tur for idag fristet sofaen mer. Men - det skjer noe med meg når jeg kommer hjem og ser jentene. Da ønsker jeg bare å gjøre det aller beste for dem. Og det som er godt for dem er også godt for meg.

Jeg har forresten sluttet å spise usunt fra og med idag. Kusinen min er blitt ikke-røyker idag, så jeg slår følge og blir ikke-snopespiser. Dette skal vi klare!!

Likes

Comments

For en kveld! Har sjelden ledd så mye som igår. Kjente det godt i kjeven. Jeg var på utdrikningslag for ene kusinen min, som jeg også er fadder til. Dette har vært planlagt i mange måneder, men hun fikk vel nyss om at noe skulle skje da hun fikk beskjed om å pynte seg litt ;-)

Men hun ante nok ikke omfanget, kanskje ikke før hun traff på ene tanten vår og en annen kusine utenfor... Tror likevel hun ble overrasket da hun kom inn og alle ropte: SURPRISE! :-) Vi var 13 stk foruten om hederspersonen - tanter, kusiner, svigerinne, mor, bestevenninne til mor (som vel kan inngå i gruppen tanter). Det var god mat og kaker - vi tok alle med oss noe. Flott pyntet var det og svigerinnen hadde ordnet med karaoke. Utrolig gøy, til og med JEG sang. Gøy å synge med min søster :-) Og det klinka edru. Så var det et annet spill "Nødt eller sannhet" som virkelig fikk fart på lattermusklene. Jeg har noen kusiner som er veldig slagferdige i replikken, så det var helt topp hele kvelden.

Takk til dere alle!

Likes

Comments

Jeg skulle bare være med min mor inn på pm for hun skulle ha seg en bukse. 

Det er fali det!

Jeg kom ut igjen med to bluser samt en kjole. Ene blusen har jeg på meg på bildet. 1500,- rett ut. Jaja, jeg trengte det nå. Kremt kremt.

Likes

Comments