Diverse

Om en uke på denne tid har jeg fått nøkkelen og vil være i full gang med å komme på plass. Uvirkelig! Idag har jeg underskrevet lånepapirer. Måtte opp på Lagunen for det var der min bankkontakt hadde kontor. Skrekk og gru! Jeg er aldri på Lagunen og er overhodet ikke kjent der. I tillegg var det fullt av folk så det var håpløst å få plass. Jeg kjørte rundt og rundt, og hver gang jeg så en ledig plass, ble den tatt før jeg rakk frem. Kjente pulsen øke - ikke rart det skjer mange uhell på slike kjøpesentre. Ene gangen hadde jeg lyst til å rulle ned vinduet og brøle: heyyy! Det der var MIN plass!! Hahaha. Fant en plass tilslutt.

Så var det å finne banken. Klokken tikket og gikk, og jeg ble mer og mer stresset. På veien møtte jeg et Lucia-tog, men jeg bare hastet forbi. Kom frem til banken på slaget 12!

Fikk meg et lite sjokk i banken, men alt ordner seg for snille jenter :-) Sånn noenlunde iallefall. Jeg kan ihvertfall slappe av nå i visshet om at det økonomiske nå er i orden.

I overmorgen er tiden på Valle nok en gang over. Ukene har flydd! Kommer savne disse jentene og det vil nok Thea også gjøre.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hjem & interiør

I dag etter jobb ble det tur til Ikea. Fikk kjøpt meg både det ene og det andre - bl.a ny sofa! 

Det ble denne som ble valgt tilslutt. Helt enkel og grei, og ikke minst; behagelig å sitte i. Men som alt annet kommer også denne i "tusen" deler. Neida, ikke så ille, men litt montering blir det.

I tillegg fikk jeg kjøpt nye pynteputer + trekk, dyne, 2 puter, sengetøy og laken. En liten kurv til å oppbevare småting i på badet, kjøkkenhåndklær, badehåndklær + et koseteppe til Thea. Og noe andre småtterier. Det blir flere turer ut der etterhvert som jeg ser hva jeg trenger.

I morgen må jeg i banken og signere noen lånepapirer.

Innimellom alt sammen må jeg også få kjøpt julegaver. Takk gud for søndagsåpne butikker hehe. Venter også på en pakke som må komme snart. Håper ikke den er kommer bort i posten...

Leste noen innlegg som jeg hadde skrevet for ganske nøyaktig ett år siden. Måtte smile for meg selv - jeg var minst like stresset og irritert over manglende tilbakemeldinger da som når. Innleggene kan leses HER og HER.

Likes

Comments

Hjem & interiør, Møllen

Uansett hvor glad jeg er for at jeg endelig har fått innflyttingsdatoen, så er det ikke til å stikke under en stol at det er ganske stressende å skulle flytte. Det vet jo alle som har flyttet. Er en million ting som skal ordnes. Å flytte rett før jul er ekstra stressende. Midt oppi julegavekjøp, så må jeg også bestille møbler. Og de møblene skal helst komme FØR jul. Nå avventer jeg med en del ting til etter nyttår, men seng, sofa og hvitevarer må jeg ha relativt kjapt. I dag har jeg bestilt (og betalt) for seng og kjøleskap. I morgen skal jeg på Ikea og titte på en sofa. Den sofaen jeg hadde valgt ut, kan ikke leveres før langt ut i januar - det orker jeg ikke vente på. Så har funnet en annen jeg tror blir bra, men må prøvesitte i den og ta en nærmere titt på den.

Her er kjøleskapet jeg har kjøpt. Et kombiskap av merket Samsung. De andre hvitevarene kjøper jeg i romjulen.

Gleder meg så utrolig! I morgen skal jeg endelig få gjøre noen av de innkjøpene jeg har gledet meg sånn til. Ny dyne, ny pute, sengetøy, flere pynteputer + trekk, hylle til badet + noen små oppbevaringsesker, nye håndklær... Blir nok mange turer til Ikea i tiden fremover kjenner jeg meg selv rett.

Likes

Comments

Diverse

Så kom snøen. Jeg er glad jeg ikke skal ut og kjøre før på mandag. Men det er jo fint da - rent, lyst og vakkert. Og hundene elsker det!

Formen har vært sånn passe idag. Sikkert en reaksjon på denne ventetiden som har vært. Det er nå bare sånn det er. Jeg har strikket og glodd på tv. Det var en del gode filmer på tv3, fikk sett både Edward Saksehånd og Bridget Jones' dagbok. Sistnevnte hadde jeg ikke sett før.

Nå er det på tide på legge seg. Natta!

Likes

Comments

Møllen

Så kom den tilslutt - den magiske innflyttingsdatoen. Jeg synes jeg har vært ekstremt tålmodig, men tipper de på Optibo er lei meg. De hadde jo sagt at jeg skulle få datoen i uke 49.....Da jeg ennå ikke hadde hørt noe til i går, sendte jeg en melding. Fikk til svar at de skulle komme tilbake med et svar i slutten av dagen i går. Hørte jeg noe? Nei... Og det synes jeg er utrolig dårlig. Så idag skrev jeg nok en epost at jeg ikke hadde hørt noe. Kort tid etter kom eposten med infoen. Litt rart, men men. Jeg er bare lykkelig for at jeg fikk datoen tilslutt.

Og når blir det? Jo, onsdag 20.12 kl 0830. Hurra!!

Jeg er så spent på hvordan det ser ut og snart får jeg svaret. I neste uke blir det å bestille seng + sofa, så får jeg ta de andre tingene etterhvert. Blir nok å gjøre i romjulen for å si det sånn. Men jeg gleder meg til å sette i gang, er jo dette jeg har sett sånn frem til så lenge nå!

Etter at jeg fikk eposten, gikk luften totalt ut av meg. Jeg ble så utrolig trøtt - rett og slett utladet. Fikk en skikkelig overload (beklager det engelske ordet, men jeg kommer rett og slett ikke på det norske ordet). Svidd i pappen som jeg sier hehe. Så da passet det bra at dagen gikk med til en del møter. Først julemøte med fagforeningen der vi fikk pizza og brus, og etterpå en julekos med jobben. I kveld skal det være julebord, men jeg er veldig glad jeg bare skal være hjemme med vofsene. Var ute i går, på konsert i Fridalen kirke. Utrolig bra! Det var min nevø og klassen hans på musikklinjen på Langhaugen som holdt konserten og vi fikk servert en fin blanding av julesanger, storband/funk(?) og klassisk. De var så flinke alle sammen.

Da ønsker jeg dere alle en fin helg! Håper natten blir roligere enn forrige - hjelpe meg som det regnet og blåste! Og på Osterøy omkom i går morges en fembarnsmor i raset som gikk - så usigelig trist... Tenker mye på familien hennes.

Likes

Comments