Header

Det nærmer seg stortingsvalg! Jeg trodde jeg visste hva jeg skulle stemme, men i det siste har jeg vært i stuss. At det blir er parti på venstresiden er klart. Jeg har lest litt på de forskjellige partienes partiprogram, og det er to parti som stikker seg ut. Så spørsmålet er; skal jeg stemme slik jeg alltid har gjort eller skal jeg gå for et parti som fremmer hjertesakene mine?

Jeg tror faktisk det blir hjertesakene som vinner. Dyr og deres velferd er viktig for meg. Norge trenger et slags dyrepoliti. Andre viktige saker er miljø. Selv om jeg har et stort forbedringspotensial når det kommer til å være miljøbevisst, så synes jeg jo det er viktig. En tredje sak jeg synes er viktig er innvandring og hvordan vi tar imot våre nye landsmenn. Solidaritet er et nøkkelord. Jeg synes ikke noe om den politikken som føres idag. Nå vil nok noen mene jeg er naiv, men det får dere bare synes. Min blogg, min mening. Og heldigvis er det mange andre som er enige :-)

Tenk så heldige vi er i dette landet at vi har flere partier å velge mellom og at vi kan stemme på akkurat de vi vil. Er jo ikke alle som har det slik.

Synes ofte politikere får ufortjent mye drit. Spesielt har jeg sett mye harselas av AP og Støre. Politikerne lover og lyger sies det. Vel, det de lover prøver de nok å få gjennom, men de skal jo ha andre også med seg. Av og til går det - andre ganger ikke. I politikken må man svelge kameler og inngå kompromisser.

Men det er viktig at folk stemmer! Bruk stemmeretten!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

I morgen er det ett år siden huset på Risnes ble solgt. Innlegget jeg skrev da kan leses HER.

Fatter ikke at det er gått såpass lang tid. Jeg har fremdeles ikke vært på Risnes siden jeg flyttet og tror ikke jeg ønsker det heller på lenge. Det skaper for mange tanker og følelser. Og det er noe jeg har for mye av allerede.

Jeg har forresten kjøpt meg månedskort på bussen idag! Skal prøve å ta buss i stedet for å kjøre selv for å spare litt penger. Det koster 2000 kr med bompenger i måneden og det er alt for mye! Nå har jeg nettopp betalt så håper det blir en stund til neste gang jeg må betale. Skulle jo tatt bussen for lenge siden, men det er jo så bekvemt med bil. Ren latskap altså hehe. Jaja, nå blir det andre boller.

Middagen idag. Kyllingfilet med grønnsaker. Nå er jeg snart halvveis i andre diettuke, og synes det går bra.

Likes

Comments

Da jeg skrev innlegget om at vi la ned kenneldriften i fjor, skrev jeg også at jeg en gang i fremtiden ville ha en tibbegutt. Ønsket var jo der, men etterhvert som tiden har gått har jeg endret mening. Jeg kommer alltid være glad i tibben - det er rasen i mitt ❤ - men det blir nok ikke flere hunder den dagen jeg ikke lenger har Thea. Det vil bli veeeldig rart.

Det er faktisk 20 år siden jeg fikk min første tibbe, Rasmus. Men rasen har jeg snart kjent i 30 år for lillesøsteren min fikk sin tibbe Ruffus, i 1990. Det er altså 27 år siden.

OMG! Nå ble jeg egentlig litt sjokkert, har ikke tenkt på at det er så mange år siden.

Mine første tibbegutter, Rasmus og Solan!

Fant dette bildet på flickr. Det er 10 år siden det ble tatt inne i Gullbotn. Har masse bilder liggende på flickr. Så i et innlegg skrevet for ett år siden at jeg hadde kikket på bildene og blitt litt vemodig. Kjenner det nå også. Jeg blir veldig vemodig og litt trist når jeg ser på bildene av alle hundene vi har hatt opp gjennom. Snorre, vår tredje hannhund, døde for 8 år siden bare 5 1/2 år. Det er slikt som setter spor. Fremdeles kan savnet komme veltende over alle de som er borte.

Det blir rart uten en hund i huset. Men regner med jeg kan få låne Maia av og til. Ønsker også å være litt fri slik at jeg kan reise mer. Har flere steder jeg kunne tenkt meg å få sett. Dette er noe jeg har drømt om.

Men - jeg håper selvsagt at jeg får beholde Thea lenge. Orker ikke tanken på et liv uten henne.

Likes

Comments

Sånn kan det gå. Jeg skulle klippe et hull i en bleie, men kom i stedet til å klippe hull i min egen finger. Det silblødde, men fant jeg plaster? Neida, men førstehjelp for hunder fant jeg. Fant tilslutt noe gjennomsiktig plaster, og dere kan jo se hvordan det ble seende ut etter få minutter. Plasteret er til høyre. Fikk heldigvis førsteklasses pleie da jeg kom på jobb ;-)

Og jeg får beholde fingeren hahaha.

I dag trengte jeg ikke lage til så mye for å få klar en middag. Jeg hadde ferdig tacokjøtt fra før, så det var bare å steike litt mer løk og kutte opp grønnsaker. Enkel og deilig middag. Veldig godt å slippe å kokkelere så mye når man er så sulten. Jeg gikk på tur med voffene rett etter jobb og vi var ute i en time, så kjente det skrek godt i tarmene da jeg kom hjem. Men synes dette går utrolig bra!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Litt mange tanker som surrer i kveld, så jeg ble sittende her i sofaen og glo på tv. Skulle lagt meg, men var redd jeg bare kom til å vri og vende på meg.

Jaja, Jeg klarte å fikse jakken min forresten! Var så redd i går for at jeg hadde ødelagt den ved å vaske den. Men jeg puttet tre litt harde hundeleker inn i trommelen sammen med jakken, satte gradene til 30 og lot det stå til. Satte den på en halvtime først, så enda en halvtime. Kjente etter, men dunet virket vått. Så kjørte jeg den i 1 time og det samme i dag morges. Da var dunet så tørt at jeg kunne riste dunet på plass.

Har nå lyst på en ny jakke jeg da. Samme type som den jeg har, bare en annen farge.

Stilig eller? Jeg har den i mintgrønn, og må bare si jeg elsker den jakken. Så behagelig og lett å ha på seg. Det blir nok flere på meg.

Nei, nå er det køyen. Natta alle!

Likes

Comments