JULASVLUTNING

Den 22 hade vi julavslutning i skolan. Det hände inte så mycket och alla inklusive mig ville mest bara dra därifrån för att kunna starta sitt lov. När vi väll hade lämnat skolan så drog jag o tjejerna till mall för att handla snacks och sedan hem till mig. Hemma hos mig kollade vi först på film och sen öppnade vi våra presenter då vi hade Secret Santa. Min Secret Santa var Khadi och från henne fick jag en jätte fin cross body väska som jag älskar.JULAFTON

I år firade vi jul hemma hos mig och det var jätte trevligt, mina släktingar kom och mamma och pappa hade fixat ett jättefint julbord med massa god mat. Även om jag inte var så taggad på julen i år då jag inte riktigt hade fått någon jul känsla så vart det ändå en lyckad jul.

MALL

På juldagen så åkte jag, Sanna och Jennifer till mall. Vi kollade runt på all mellandagsrea. Det var jätte mycket folk där så det var ganska svårt att kolla runt i butikerna. I vissa butiker var det till och med omöjligt som på Zara, vi var där inne i typ 30 sekunder innan vi gick ut då det var minst 70 pers i kön till kassan så det var inte ens värt att leta efter något om man skulle behöva stå i kö i en timme sen. Trots allt så lyckades jag hitta lite saker, bland annat tränings kläder från Hunkemöller och lite smink från Kiko. Vi åt lunch på Max och efteråt drog vi hem till mig för att spela Until Dawn. Till middag köpte jag och Sanna hem gyros och kollade på Braidsmaids.

SUNDSVALL

Förra veckan åkte jag o min familj + min kusin till Sundsvall för att hälsa på några familjevänner. Det var trevligt och jag hade jätte kul där speciellt på kvällarna då vi brukade spela spel. Kvällen jag kom tillbaka till Stockholm så hade jag och mina andra vänner Secret Santa, denna gång hade jag Maja som min Secrets Santa och av henne fick jag smink och underkläder.

NYÅRSAFTON

Nyår firade jag med Maja, Sanna och Jennifer. Vi hade bästa kvällen och såg så många fyrverkerier. Det vart en lång natt och en tidigmorgon men det var kul som fan. På morgonen drog vi till donken för att äta frukost och efter det drog jag hem och sov resten av dagen typ förutom på kvällen då jag och mamma åkte hem till min moster och mina kusiner och hälsade på.

Detta vart ett jätte långt inlägg med det täcker typ de mesta jag har gjort den senaste tiden. Hoppas ni har fått en bra start på 2018 och om inte så hoppas jag att det bara blir bättre. Jag känner på mig att detta år kommer bli ett bra år.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I lördags hade en av mina bästa vänner en tjejmiddag då vi firade hennes födelsedag. Det var trevligt och mysigt. Vi åt en väldigt god middag och drack goda mojitos. Senare på kvällen kom några av våra killkompisar förbi. Jag var tyvärr tvungen att dra lite tidigare då jag hade glömt mina nycklar så mamma fick hämta mig... Trots allt så var det en bra och händelserik helg.

Likes

Comments