Hej alla, som ni kanske märkt så bloggar vi typ ingenting. Så jag tror vi tar en paus till ungefär sommarlovet eller till påsklovet, för då har vi tid att blogga, vi har super mycket i skolan och det är nationella prov hit och dit. Så det är väldigt tajt. Men jag hoppas ni förstår hur svårt det är att blogga när det är sista terminen i 9:an. 

Men då hörs vi vid påsklovet? Good (Y) Ha det bra.


-Amanda

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som ni kanske vet så ska Justin kanske ha en konsert i ett land tror jag för det är många som säger det. Men jag är inte säker på att det är sant än, för att jag tror han ska besöka de landet istället, kanske inte ha en konsert när 

Likes

Comments

Hahah ååh vad jag älskar er. Får hoppas att det finns en ny dock när vi ska dit på klass resa :) 

Dockan smektes ihjäl < LÄS!!!

Han är helt söndertafsad.

Justin Biebers vaxdocka på Madame Tussauds måste nu plockas bort.

– Det saknas rep eller andra avspärrningar runt dockan som kan hindra fansen, säger en källa till New York Post.

Justin Bieber smälter tonårshjärtan.

Och vax.

Superstjärnans docka på Madame Tussaudes i New York har utsatts för många fingrar som tafsat ihjäl den unge popstjärnans stackars vaxkropp.

Bieber-fansen har inte kunnat lägga band på sig själva och nu tvingas museet plocka ner vaxkopian.

– Det saknas rep eller andra avspärrningar runt dockan som kan hindra fansen. Tusentals har fotograferats med dockan och den har tagit stryk av det, säger en källa till New York Post.

”Besvikelse”

Dockan har underhållits regelbundit men trots detta tagit allvarlig skada av fansens närgångna behandling. Madame Tussauds säger att dockan är i så pass dåligt skick att den inte längre gör museet eller Bieber rättvisa.

– Det är en besvikelse. Men förhoppningsvis kan vi välkomna tillbaka en vuxenversion av Justin till museet inom en snar framtid, säger Madame Tussauds föreståndare Bret Pidgeon.

Likes

Comments


Idag är det 3 årsen Never say Never hade premiär. Ligger och kollar på den nu. Kan inte finna några ord. Älskar bara han!

Likes

Comments

Hej alla. Ni måste bara kolla in på denna videon, den är så söt. 

-Amanda


Likes

Comments

Hej alla där ute.

Om ni inte visste och inte läst om det så ska Justin döpa sig enligt en sida som jag läst. Han har åkt genom hela NY (tror jag det var) och kyrkor han kan vara i när han döper sig. Jag har inte sidan men jag tror det är sant att han ska döpa sig. 

-Amanda

Likes

Comments

DÖÖÖÖR förlåt för språket men jag dör fan va bra han är ! Han är VERKLIGEN mitt allt i livet! Han är super stark genom sitt liv och det gör att jag med blir stark.

-Amanda


Likes

Comments

Här är videoinlägget som vi skulle lagt ut för längesen. 

We hope you like it!

-Theresa o Amanda 


Likes

Comments

Hej alla, nu är det så att Justin har gjort ännu en till tatto. Den blev faktiskt snygg, gilla om ni tycker den är snygg.

här kommer en bild på tatton!

ni ser där på magen så står det 


      

Likes

Comments

Hej alla.

Jag och Theresa skulle egentligen lägga upp ett videoinlägg idag som vi sagt. Men vi försökte lista ut hur man skulle göra det. Sedan såg vi att man måste lägga upp det på youtube först. (första gången vi har en blogg ihop på nattstad). Så jag har skaffat ett youtube konto nu och ska lägga upp videon imon i skolan får jag göra det. Så haha imon får ni hålla utkik när den kommer, jag ber om ursäkt att den inte kom idag.

Men nu ska jag sova, sov gott alla <3

Life bildet på Justin och Selena.
-Amanda

Likes

Comments