Hallå på er! 

Sitter just nu och har medicin. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej på er!

idag är en sådan dag man inte har lust att vara i skolan, trött och allmänt seg. Helgen var kanon bra med festigheter, och bogrens för dom andra brudarna.

Sitter just nu och har medicin och fick ett klagomål om att vår blogg stod still. så nu ville jag bara kika in och säga hej!

första inlägget, check! lol

// kate

Likes

Comments

hej!

idag har jag vart med kompisar och när jag kom hem så började jag skypa med hanna

asså våra skypesamtal måste nog vara dem bästa haha!

pratar om allt från himmel till jord .

men imorgon blir det tjejkväll och och ska bli så kul att träffa mina girls.

ni får ha de gött haj

Likes

Comments

Hajj
Idag är de fredag känns så himla skönt att få bli av med alla prov vi haft i veckan och snart ska vi ha de sista , idag ska jag först ner till stan med HP sedan ska jag träffa en kompis och äta massa flöt
Haregötthaj sofzzon

Likes

Comments

Helloooo!

Läget? vi sitter just nu och fixar med bloggen, och det går framåt! Hanna faila dock med våran header, men den kommer upp inom kort!

För att ni ska kunna lära känna oss och veta vilka vi är för figurer, kommer vi att presentera varandra.

Sofia - (soffzon) hon är en pudding, lätt 10/10. hon är ganska kort, men hennes hår är big. Hon skrattar mer än vad hon andas. hon är en riktigt glädjespridare!

Hanna (HP) - blond liten filur som är boysens goals. Hon skämtar med sin komiska talang och sin utstrålning med glädje. btw 10/10 hon också!

Lisa ( berrygirl) - gillar att sjunga och hon rider på fritiden. Denna brud är 12/10!

Ellen (ells) - hon är en ridande partypingla, som tillbringar mycket tid med sin boyfriend. En störtskön brud från Marsta. Ellen har en egen liten plåtburk som hon strögar runt i.

Ebba (abbe) - en brud som är ifrån Tidaholm som fångar bollen fint i mål. Dialekten on fleek med ett leende på läpparna. She will make you smile.

Kate (k8)- En go och glad tjej som inte är rädd för att säga vad hon tycker. Våran lilla asiat med goaste personligheten. "ten out of ten"


Likes

Comments

halloj

Nu sitter vi på samhälls lektionen och pratar om olika ideologier som jag faktiskt tycker är intressant och ett roligt ämne. alla är här förutom Ebba som vi inte vet vart hon är förmodligen är hon sjuk eller så missa hon nog bara bussen, men i allafall i helgen åt jag på ett så himla god resturang som heter Pinchos som jag verkligen rekomenderar. Igår hade vi medicin prov och det gick jättebra faktiskt och jag kännde mig nöjd när jag gick ur klassrummet. på fredag har vi vård och omsorgs prov som jag inte ser fram emot och vi har även matteprov nästa måndag :) senare idag så ska jag och hanna stanna efter skolan för att repetera till matteprovet och senare ska jag träffa en kompis så det här kommer bli en lång dag men förhoppningsvis en bra

haregött haj sofzzon

(bild från maten från pinchos)

Likes

Comments

idag är det fredag

Just nu sitter vi och har svenska, och vård och omsorg är vår sista lektion! Vi slutar fyra.. 

Vi bara längtar tills vi slutar, vill hem och lägga mig. Men detta blev en bra dag. 

kram Ebba

Likes

Comments

Todilo!
Nu är vi påväg mot bussen efter en satans lång skoldag, men ack så kul vi hade fniss fniss!
Hare gött haaaaj
Soffsso och HP

  • 164 Readers

Likes

Comments

​hej!

nu har vi 5 tjejer startat en blogg och på denna bloggen kommer tips och matbilder förekomma och eventuella träningstid  ¨

cheka in snart igen vettja 

haregött haj -sofia

Likes

Comments