Jag har tyvärr inte uppdaterat på en vecka pga att jag är lat och det blir typ samma sak varje dag. ;)
Men här är det sammanfattat iallafall.

Torsdag: hade några castings på förmiddagen och sen ett jobb på eftermiddagen. Mycket roligt! Det var en editorial för Sleek Magazine.

Fredag: lugn dag med endast två castingar.

Lördag: test shoot på förmiddagen och sen åkte jag till centrum och shoppade lite. Blev ett par nya klackskor (så otroligt snygga och sköna) och en klänning.

Söndag: kommer inte riktigt ihåg men var iallafall och shoppade lite igen. Inget till mig dock.

Måndag: fler castings men på kvällen var jag på ett gympass! Next har anordnat så det finns gym pass att gå på. Det var inte jätte jobbigt då det var som yoga med styrka men det var kul.

Tisdag: hade först några castings sen en test fotografering. Det var väldigt kul och tror resultatet blev bra! Det var med stylist och sminkare.

Onsdag: samma som igår. Denna test var också oväntat rolig! Var sen på kvällen på ett gym pass igen.

Torsdag: idag har jag ännu ett jobb! Så nu måste jag skynda mig iväg...

Bild från en av test fotograferingarna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tisdag- igår blev jag kallad till fem castings varav en var för Vouge Italia! Väldigt roligt fast de kanske inte kommer välja mig.

Onsdag- idag har jag varit på fler castings. Tror jag har ett jobb imorgon! Mycket kul isåfall. Träffade första svensken också! Trodde verkligen det skulle vara fler...

Det är så varmt så man blir så trött att på kvällarna gör man inte så mycket. Men inte mig emot! Tror jag ska gå och köpa frukt nu.

Bild på stationen tror jag

Likes

Comments

Har inte uppdaterat pga ingenting att uppdatera typ. ;)

Imorse klev jag upp 3.15 för att åka till Heathrow för att hinna med mitt plan till Milano. Ett plan som var försenat två timmar 😩 då hade jag kunnat sovit istället tycker jag. Taxi turen var dock värt att gå upp för, att åka igenom ett regnigt London nattetid var mycket mysigt!

Men på flygplatsen iallafall så tog jag mig en lyx frukost kl fem, varm mozzarella toast och varm choklad med grädde och kanel. Mums!
Resten av tiden köpte jag en bok och spelade HayDay.

När jag väl kom fram till Milanos flygplats blev jag upphämtad och skjutsad till lägenheten. Jag bor tillsammans med två tjejer i en rätt så stor lägenhet på sjätte våningen med en jätte balkong.

Sen gick jag till agenturen och upptäckte hur fruktansvärt varmt det var! 30 grader!!! Där tog jag lite polaroider och sen fick jag dagens schema: först en casting och sen en hälsoundersökning. Det gick bra på båda!

Sen har jag duschat och handlat lite mat. Mataffärerna här är 1000 gånger bättre än de i London. Här finns lite att välja på!

Jag köpte solskyddsfaktor med styrkan 50. Jag tror faktiskt verkligen den behövs😂

Bild från solnedgången från vår balkong

Likes

Comments

Idag har varit en mycket rolig dag med fem castings.

Den första var för en beauty, alltså när man endast fotar ansikte och hår. Den castingen skedde i en pampig trädgård med en mysig liten jackrussel.

De andra fyra tror jag alla var för olika look books. En av de skedde inne på en restaurang vilket var kanske lite konstigt men det fungerade. ;)

På väg hem från den sista castingen så var det något trubbel med tunnelbanorna så då kl sex, hungrig, ont i fötterna och trött var det bara att promenera ca 45 min. Så inatt kommer jag nog sova gott!

Bild från idag då jag tog min första dubbel däckar tur (fick dock sitta nere :()

Likes

Comments

Idag hade jag en testfotografering med två italienska snubbar som verkligen betedde sig italienskt. När jag kom satt de och åt bröd med motsarella och parmaskinka, i köket var det fullt av pizza kartonger och de pratade nästan non stop. Jag tror bilderna blev bra iallafall!

Bild från promenaden påväg dit

Likes

Comments

Måndag-
Eftersom min test fotografering igår blev inställd så var jag ledig. Jag chillade, postade ett vykort och sprang. Det var nog mest det.

Tisdag-
Idag började jag dagen med att gå till agenturen och fick min bok!
Sen på eftermiddagen hade jag en casting för Celine UK.
Efter det tog jag en promenad till BigBen och London eye.

Bild på London eye

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har varit på Portobello Road och kikat på marknaden. Sen läste jag en bok i Hyde Park.
Nu ligger jag nyduschad i sägen och tar det lugnt.

Bild från Hyde Park

Likes

Comments

Idag tog jag sovmorgon, mycket skönt. Sen har jag turistat och shoppat resten av dagen. Hittade en powerbank och t shirt till mig. Sen även några presenter. ;)

Bild från Oxford Street

Likes

Comments

Igår hade jag ännu en test fotografering.
Sen på kvällen så åkte jag till Hyde Park och tog en springtur! Jobbigt men väldigt fint.

Bilder från jobbturen

Likes

Comments

Lite kortfattat om dagen:
•var på agenturen och tog polaroider och tränade på att gå vilket gick bra!
•test fotografering i en lägenhet med utsikt över typ hela london! Vääääldigt cool
•tog "en sväng på stan"
• kraschade hemma pga trött

Bild på vårt vardagsrum

Likes

Comments