Bilder från gårdagens fina konsert.

God morgon!

Igår kväll hade jag en av de bästa konsertupplevelserna någonsin. Jag och min fina vän Marina var på Harry Styles konsert i O2 Apollo här i Manchester. Eftersom arenan var relativt liten blev hela upplevelsen mycket mysigare & man kunde verkligen känna all kärlek som fanns där inne. Det märktes även hur lycklig Harry var över att stå på scen. Han var energisk och sprallig, skämtade med publiken och självklart sjöng han som en ängel. Det hade inte kunnat vara bättre.

Just nu sitter jag på tåget mot London där jag ska spendera resten av höstlovsveckan. Har nyligen druckit en god latte från Upper Crust och ska nu ta tag i att läsa lite mer av en bok jag införskaffade på flygplatsen.

Hoppas ni har en bra dag hittills!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Majoriteten av gårdagen spenderades på två flyg som skulle ta mig till Bryssel och sedan Manchester. Blev mött på flygplatsen av min fina vän som jag hälsar på, tog en taxi hem för att lämna resväskan och sedan begav vi oss ut igen. Vi åt godaste middagen på Red Chilli där portionerna var så stora att vi tog med hälften hem.

Nu är klockan snart ett och vi sitter på bussen efter en kort shoppingrunda. Resten av dagen ska vi nog bara vila lite och fixa oss inför kvällens konsert som jag är så otroligt taggad för. Bara få sjunga, dansa och ha det kul.

Likes

Comments


Namn? Ana Vezeteu

Stjärntecken? Tvilling, fyller år 3 juni.

Tre rädslor? Djupt vatten, höjder & att förlora personer jag står nära.

Tre saker du älskar? Familj, vänner och resor. Helst kombinerat ;)

Senaste låten du lyssnade på? Sweet Creature - Harry Styles.

Favoritfilm? 500 days of Summer och The Perks of being a Wallflower, omöjligt att välja.

Kändiscrush? Såg nyligen filmen Everything, Everything så just nu är det nog Nicholas Robinson. (Sååååå himla fin!)

Något du är bra på? Jag skulle nog vilja säga att jag har lätt för att förstå och lära mig språk. Kan för tillfället endast prata flytande på tre språk (rumänska, svenska, engelska) men jag vill SÅ gärna kunna fler. Har ju exempelvis läst franska sedan årskurs 7.

Något du inte står ut med? När folk öppnar dörrar och sedan inte stänger dem ordentligt efter sig. Ugh.

Framtidsplaner? Jag har inte många planer som är set in stone, men det som ligger närmast är att ta körkort (!), ta studenten (!!) och sedan plugga vidare på en bra högskola antingen i Sverige eller utomlands. Det återstår att se hur allt utspelar sig helt enkelt.

Likes

Comments