Tjenare folket jag är tillbaka! Hoppas ni har det bra, själv mår jag ganska bra, är lite trött men annars är det bra.

Idag började vi skolan klockan 9.20. Det är riktigt skönt men våran buss går 8.35 så vi måste sitta på skolan rätt länge men vem bryr sig.

På svenskan hade vi "tjejcirkel" då vi satt och pratade lite, tänker inte skriva om vad men vi fick sluta tidigare iallafall så det var väll kul.

På hkk´n var jag i par med Emma och gjorde kyckling och klyftpotatis. Vi bestämde det förra veckan och det blev jätte gott. Vi ä kung på att laga mat!

Nu ska jag byta om för vi ska snart åka på träning. Cheerdance, ikväll ska vi ha teknikträning så vi kommer kanske inte lära oss så mycket dans idag. Vi kommer ha uppvisning nån gånng i vår så bor ni i närheten av Hudik så kan ni ju komma och kolla på den.

Men ja så ligger det till i mitt liv. Hur går det med erat?


Likes

Comments

Tjoo! Detta är mitt första inlägg här på bloggen. Vi får se hur detta kommer gå. Detta gör jag mest för att jag inte har något liv och för att det verkar kul att blogga så vi testar. Fick inspo av www.nouw.com/akerstromlovisa att börja med det här.

Om någon läser detta kan ni ju gärna skriva en liten kommentar på vad ni skulle vilja läsa här på min blogg så att jag får lite ideér haha.

Men nu har jag inget mer att skriva så ni får ha en fortsatt bra Lördag kväll så hörs vi någon annan dag. :)


Jag och några kompisar kommer troligtvis att skapa ett snapchat konto där vi vloggar på MyStory så ni kan ju adda det sen när det är skapat, ni kommer ej att ångra er...


Likes

Comments