Ibland mår man inte särskilt bra, även om det inte syns utåt. Man kanske inte vill/vågar prata om. Man vill inte dra till sig uppmärksamhet. Man vill inte höra folk beklaga sig. Man vill inte känna sig misslyckad. Denna "man" stämmer verkligen in på mig ibland. Bara att fake a smile & så vet ingen hur det verkligen känns. Var glad när de flesta av bilderna togs <3 Kram kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hello! Det har blivit väldigt få personliga inlägg på sista tiden (om vardagen), menmen. Känns som att tiden inte räcker till riktigt.

Allt rullar på i alla fall. Har ont i foten så ska åka o kolla på inlägg med pappa nån dag, måste bara hitta en dag som funkar haha. Har hålfot så det kan vara en av anledningarna. Annars har jag tränat på som vanligt. Hade bortamatch i söndags, vilket gick sådär, men helt okej för mig. Vi behöver träna mycket på detaljer och att samarbeta- spela som ett lag. Det är så så så viktigt! Spelar ingen roll hur bra du är själv, du kan inte gå en mot fyra, det blir inget bra.

Har tränat, varit i skolan och pluggat lite första dagarna på veckan. Idag blir det skola, piano och sedan basket ikväll. Hoppas att ni får en bra dag!

Likes

Comments

Idag uppmärksammar vi att olika är bra! Att vara annorlunda är en speciell gåva och någonting att vara stolt över. Vill lyfta upp alla som avviker från normen på något sätt. Alla människor är så fina och bra, precis som dem är. Kom ihåg det. Kramkram❤

Likes

Comments

Folk som är omtänksamma, hjälpsamma och verkligen bryr sig, åh. <3 Fick skjuts hem från matchen i söndags o träningen igår. Det betydde jättemycket för mig. "Det är inget problem", sa han i söndags när jag tyckte att jag kunde gå från dom. Igår körde mamman mig några meter längre fram åt rätt håll, så jag skulle slippa gå så långt i mörkret. Alltså, jag har inga problem med att klara mig själv för det mesta. Men ibland känns det så skönt att veta att det finns folk som bryr sig och som vill en väl. Så söta, tack <333

Sen fick jag massa bra kritik/beröm på träningen, blev så glad o stolt. Kände mig bombad med kärlek igår kväll, sån härlig känsla. Det känns så bra när man får uppskattning, när någon ser hur hårt man jobbar. När någon märker hur mycket man försöker, o lyfter upp en.

Lyft upp varandra, det tjänar man alltid på! Kram

Likes

Comments

Godis, tårta gjord av syster, ballerina bites (jättegoda), energidryck: betyg 3/5, den var la helt okej.

Ännu mer godis, äppelpaj, kokostopp, mys hos kompis, testade naturgodis <33, vaniljbulle (nt så god), hahaha dessa "yoghurtgrejer" blev helt kassa tyvärr:/. Semla, nougat"fudge", supergod pannkaka, nacho deluxe <33. Vanligt godis & sen en lyxig "godis/minibakverk" med pistagefyllning- supergod (o dyr)! ♡

Det var allt för denna gång, kraaam <3

Likes

Comments

Måndag: skola, jobbade lite engelska, träning, pratade i telefon.
Tisdag: gymmade på morgonen, lång skoldag, städade lite på rummet, badade osv. Åt kladdkaka i skolan bc vi kände för det haha, sen kom brandkåren oxå men det brann inte.
Onsdag: skola, piano, elevkårsmöte & sen basket. Hela dagen på stan alltså, wohoo. Jobbig, bra dag.
Torsdag: apl <333 Gymmade, sen bara chill.
Fredag: Apl, vilade, läste bibeln, grymt bra träning & sen snack med bästis.
Lördag: Vaknade tidigt av mig själv, detta är inte okej alltså haha. Gick upp tidigt och gymmade med pappsen. Vem är jag ens??? (Dock var det asnajs att träffa honom en stund då han skulle jobba 25-timmarspass sen.) Sen hade jag inget speciellt planerat på hela dagen. Cyklade & köpte lite presenter till syrran, körde lite basket med brorsan & avslutade dagen med att se på wild kids med sis.
Söndag: Gick ut o sköt lite med brorsan (basket alltså). Sen bortamatch!! Vi förlorade, men hmm, helt okej match. Inte världens bästa. Men det var kul & är generellt nöjd över min insats faktiskt. Avslutade veckan med att se på film- dottern.

Likes

Comments

Allt klaffade på träningen idag. Okej, inte exakt allt, men mycket. Det kändes så bra.
Först körde vi en del dribbling, fintar & anfall, först själva och sen mot försvar. Böja på benen, ha händerna rätt och vara snabb i vändningarna är typ viktigast att tänka på. Sen körde vi fem mot fem på halvplan med en "liten twist", att hela lagen skulle springa förbi en ryggsäck först haha. Det var najs. Vi var 12 pers idag. Tre av de "bästa" spelarna, som ta för sig mest och är säkra i sitt spel, var inte med idag. De två jag skulle säga "är bäst" enligt mig idag var i andra laget. Vi delade upp oss i två lag, färgat mot svart. Jag fick vända på tröjan o bli svart. Vi hade en av tränarna som "coach" som peppade oss nån minut innan vi skulle köra match o den andra tränaren gjorde likadant med andra laget. Det gick skitbra för oss, verkligen. Vi började pressa direkt och köttade på som bara den. Blev så glad av att folk som inte brukar ta så stor plats gjorde det idag! De (vi) har verkligen potential. För andra laget gick det inte lika bra, de hade samarbetssvårigheter och kommunikationsproblem osv... Vi var på dem, snodde bollen flera gånger och gjorde snabba uppspel. Fick även till några bra uppställda anfall med passar och screens. Var så sjukt stolt över mina killar idag, så många som verkligen kämpade och visade hur duktiga dem är! <3 Sen sa en av tränarna att "ni måste se när Veronika sätter screen o ta vara på den, hon är nog bäst i laget på att sätta screens.. O det säger jag inte bara för att vara snäll"😂 haha nämen det blir man ju såklart glad av att höra.

När jag kom in i hallen skämtade en av killarna med mig.Jag körde på bra med dem jag var med/mot. Börjar verkligen få bättre kontakt med folk o känner att dem börjar acceptera mig, äntligen haha. Nu känner jag mig typ som hemma och det känns så skönt. Att känna sig välkommen. Jag lär mig så mycket om livet av att träffa människor. Människor kan lära en så sjukt otroligt galet mycket om sådant som faktiskt betyder något, som inte går att läsa sig till ur nån bok. Nu träffar jag dels folk i min ålder, dels vuxna, dels äldre ("gamlingar") och dels yngre killar. Åh jag älskar att utvecklas och känner att jag verkligen gör det. Känslan när en vårdtagare säger "du kan ju nästan allt nu" eller när allt bara stämmer med killarna, den är underbar. Allt känns så bra idag.

Blev lite rörigt, men sån är ju jag. Tycker det är så viktigt med tacksamhet och att ta vara på livet. Det vill jag göra varje dag, vara tacksam och ta vara på livet. Man vet aldrig vad som kommer härnäst, men det man kan välja är hur man tar emot/tacklar det. Ibland är det kämparglöd och envishet som håller en uppe. Ibland är det glädje och kärlek. Oavsett vad som händer, välj alltid att fortsätta kämpa. Gör saker du mår bra av, saker du blir glad av. Tillåt dig själv att må både bra och dåligt. Vill du något riktigt mycket, ge inte upp. Mår du dåligt över något, om du kan; säg ifrån eller prata av dig med någon. Gör något för att kasta av dig dålig energi och få nya krafter. Kram till alla kämpar därute, oavsett vad det handlar om, stort som smått, så kommer ni klara det. Titta på mig, jag har blivit (typ) kompis med 2-3 år yngre killar... O jag är ganska blyg, kan ha svårt att komma på saker att säga o har väldigt få saker gemensamt med dem. Men kärleken för sporten finns där och dem är schyssta (precis som jag, haha). Hur som helst, det jag ville få fram var att jag inte alls hade kunnat tänka mig detta för ett år sedan, men det händer faktiskt. Kramis kramis!

Side plot: jag var i det svarta laget. Det gick som sagt asbra för oss och vi ledde stort. Sen skulle vi köra sista två minuterna från scratch (inga tidigare poäng räknas) och då fick jag byta till det färgade laget (pga japp det blev så). O gissa vilka som vinner det sista, jo färgade laget. Det går bra när jag är med alltså. ;) Haha nämen det kändes lite kul att det blev så. :D Känner mig jätteskrytig nu men men, hehe. Xo

Likes

Comments