Det är ett år sedan du gick bort. Ett år sedan du försvann för oss. Över ett år sedan jag sist såg dig, sedan jag sist pratade med dig och fick ett svar. Jag saknar dig, jag älskar dig och jag vet att vi ses igen. Vi tänker på dig. Mycket kärlek. <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fem saker jag inte kan leva utan:

- min tro

- familjen

- släkten

- vänner

- kärlek


Fem saker jag vill göra i mitt liv:

- utbilda mig & jobba som brandman

- skriva en bok

- resa mycket, upptäcka nya platser

- ta nya chanser

- flytta hemifrån


Fem saker jag är värdelös på:

- att ge upp

- att göra saker i tid (skjuter alltid upp det)

- att dyka snyggt

- att vara känslokall

- att sticka


Fem saker jag är rädd för

- är typ inte rädd för något speciellt jag kan komma på haha


Jag blev utmanad av Jag och mina hjärtan . Jag utmanar: LKA sjuksyrror Louizas Claratime Hedda Söderberg att göra denna listan & tagga 10 andra att göra denna listan

Likes

Comments

Idag har jag varit med om en människas död. Jag har sett en död människa. Igår var jag där och såg hur fruktansvärt dåligt han mådde. Han blev väldigt gammal, nästan 98 år, och jag tror att han var mätt på livet. När han hade somnat in låg han där och såg så fridfull ut. Jag tror att han är i himlen nu, där han inte har ont, där inga plågor finns mer.

Det var lite nervöst, läskigt och spännande att få se. När jag hade gått in i rummet kändes det faktiskt bra, med tanke på omständigheterna. Men livet är skört och det kan ta slut fortare än man anar. Ta hand om varandra och visa kärlek! Kram

Likes

Comments

* Champinjonburgare- rökig paprika.
Vegetarisk.

Personligen tyckte jag att denna var jätteäcklig, men gillar man champinjoner och paprika kan det funka med goda tillbehör.

Betyg: 1/5

* Pulled- marinerad.
Vegansk.

Ganska gott, men det smakade väldigt mycket vitlök så att man är beredd på det. Tyckte att det passade bra med rödbetssallad till, haha.

Betyg: 3/5

* Tacofärs
Vegansk

Funkar bra att ha till tacos istället för köttfärs! Inte jättegott, men funkar med alla tillbehören.

Betyg: 3/5

* Soyanuggets
Veganska

Dessa var helt okej, rätt goda och funkade bra att äta som nuggets med ris/bulgur till.

Betyg: 4/5

* Schnitzel
Veganska

Det här var jättegott!!!

Betyg: 5/5

Detta var fem olika saker man kan äta istället för kött, som jag har testat. En var vegetarisk och dem andra veganska. Burgaren var hemsk hehehe men alla andra alternativ gillade jag. Kramis kramis <3

Ps. bilderna (förutom den på tallriken) är tagna från google

Likes

Comments

Måndag: Farmor åkte hem. <3 Gick på stan med kompis, syrran (o mamma). Hittade ett par jeans (!). Lite senare åkte jag in till stan igen o träffade kompisar, fikade oså. Mys!

Tisdag: Lagade mat, chillade.

Onsdag: Åkte till vårdcentralen vilket sög. :(( Träffade en kompis <33 vi gick på stan, satt länge & snackade o fikade, skämtade o hade det så kul. Bästa! ♡

Torsdag: Var på utbildning om facket. Två personer från min klass var tydligen där, plus några äldre från min skola. Det var rätt kul, lärde känna dem lite bättre. <3 Vi har blivit så sjukt grupperade i klassen vilket jag tycker är tråkigt, vill lära känna flera! Efter detta åkte jag o gymmade, wiii. Avslutade dagen med att äta thai/kinamat, gooott.

Fredag: ehm, gjorde inget heheh. Snöade massa ute & mådde typ dåligt över det:/ Har släppt vintern mentalt nu! Men siktar mot "bättre tider" liksom, även om snö i sig inte är dåligt på något sätt. Dock (!!!) gjorde jag klart mitt tennarmband, blev riktigt nöjd.

Lördag: Åkte o badade i Ljungsbro. Minsta simhallen ever men hade kul med rätt människor. Åt mat på Max med mamma, tog en halloumiburgare, mm <3 Gjorde en kalender & en "te-förvaringsburk", diy-s med inspiration från pinterest.

Söndag: åkte till en kyrka på påsk-gudstjänst, rätt najs. Fick ett överraskningsbesök av kusinerna, mycket välkommet men chockad blev jag! Så kul att se dem igen <333 Gick en frisbeerunda på kvällen & såg sedan mästarnas mästare. Mina favoriter från den här gruppen har åkt ut:( Men gillar alla utom två mycketmycket så det är lugnt haha. Nämen alla är ju bra på sitt sätt.

XO

Likes

Comments