View tracker

Hello! I onsdags var jag på min f.d skolas jul & luciakonsert, iii. Det var så fint <3 Stötte sen på en väldigt saknad, vi gick på stan, åt kebab och catchade up. Bästa!! Sen igår åkte jag in till tomtenatta. Lite väl mycket folk för min smak, helt packat. Hittade ingenting, men det var kul ändå.

Idag har vi i princip bara sjungit i skolan. Min röst blir bara värre och värre, haha usch. Men men, på tisdag ska vi liksom gå luciatåg så aa. Väldigt annorlunda från vad jag är van vid, detta är både plågsamt och roligt. Men vi gör det för en bra sak o de äldre blir säkert glada iaf.

Nu ska jag bara chilla o sen dra på träning, ha det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Två låtar som träffade rakt in idag:
* Everybody's changing- Keane.
* Stressed out- twenty one pilots.

För ett år sedan var jag beredd att sjunga, nu ska jag sitta där och lyssna. För ett år sedan träffade jag min bästa vän nästan varenda dag, nu är det inte så längre.

Jag saknar mycket från den tiden och inser nu, när det är borta, hur otroligt bra jag hade det. Fina människor runt om mig överallt.

Men jag har lärt mig mycket under det här året och blivit mycket starkare. Det är bara att kötta på och göra framtiden bra. För man kan ju inte stay forever young, oavsett om det är vad man önskar.

Jag ska kämpa på. Gör det ni också. Gå out and make this day beautiful!
* my name is blurry face and I don't care what you think*

Likes

Comments

När man lyssnar på nån random låt som har ett minne för en, som är ganska gammal och inte så inne, oså händer detta såklart.

-Vad lyssnar du på?
-Musik.
*Tittar på mig och vill typ ta hörluren o lyssna/ se på mobilen.*
- Du får inte lyssna.
... - Nu kommer min buss.
- Aha, vad rolig du var då!
- Ha det så bra! ;)

Asså hahah orkar inte. Min musik är min <333 nämen aa, ha det! kramis

Likes

Comments

Hello! Idag fick jag en nagelfil (med 4 olika "grader" på filningen). :)

Likes

Comments

Hand and nail manicure cream- almond. Kul att testa, inte min favoritlukt kanske men det funkar.

Likes

Comments

Tjena! I torsdags var det först skola med vårdlektioner, sedan gick jag till kyrkan för att planera lite och sen tillbaks till skolan för öppet hus. Dessutom började det snöa, så mysigt.

Igår hade vi en kort skoldag- temadag, om mobbning osv. Det var en jättebra föreläsning om "hur man blir rik". <333 Sen åt vi tacos, bästa.Bakade pepparkakor på kvällen.

Idag har jag städat & fixat massa på rummet, börjar äntligen bli bra haha. Sen åkte jag & syskonen pulka, wiii. Det var superroligt. Kram på er <3

Likes

Comments