-Innehåller reklamlänkar för Lyko-

Såg att både Gratisprinsessan och @stonetag tipsat om det så jag slänger också in ett inlägg.

Under 48 timmar (osäker på när det startade men det funkar idag iaf) så har Lyko 20 % på alla Maria Nila produkter . Varför inte köpa ett fint presentset till dig själv eller ge i julklapp till någon? De kostar bara 399 kr just nu och med rabatten blir det 319 kr! Knappa bara in koden 20mn i kassan. Är du inte redan kund kan du registrera dig via min länk och få 100 kr på alla köp över 300 kr.


Likes

Comments

Det finns en uppsjö av saker man kan få helt gratis om man väntar barn eller är nybliven förälder och det kan vara en djungel att hitta alla erbjudanden. Man kanske inte vet vart man ska leta eller så har man ingen ork eller tid. Därför hjälper jag er med en lista där jag samlat alla de jag kan hitta, har jag missat någon så släng iväg en kommentar.

Startbox från Liberoklubben
Vällingbox från Semperklubben
Babybox från apoteksgruppen
Allt för föräldrars gravidpaket
Babybox (här kan du beställa tre olika boxar samtidigt)
Hjärtats startbox

Likes

Comments

Har tipsat om denna för länge sedan men den verkar gälla än. Tack till Thaimorsan som påminde mig om den! Kika gärna in på hennes sida, hon skriver mycket om familjeliv och matlagning Man behöver ju inte ha batterier i den om man redan har en annan lösning för dem, boxarna är ju väldigt söta. Dock har toppen ett runt hål så man får i så fall stoppa ner något som är lätt att ta upp sedan. Sidan hittar du HÄR .Likes

Comments

Lyko har alltid kampanjer och de skiftar nästan varje vecka tror jag så det kan vara värt att kolla in där då och då. Jag gillar Lyko, har alltid varit nöjd med mina beställningar därifrån. Man kan göra fantastiska klipp, bland annat på salongsschampo och sådana lite dyrare varumärken som annars kostar massor. Här är några av kampanjerna just nu. Glöm inte att om du registrerar dig via min länk får du 100 kr att handla för (måste handla för minst 300 kr för att det ska gälla) och det gäller en gång per person.


Likes

Comments

Det har framkommit här på Nouw att @Rabattkatten har känt sig utmobbad av oss andra och påstått att vi inte vågar länka till henne. Så är absolut inte fallet. Vad jag har kunnat se så har hon bara bloggat 2-3 veckor sammanlagt, man får nog utrusta sig med lite mer tålamod tyvärr. Det tog mig nästan ett år av bloggande för att få någon att länka till mig. Dessutom så tror jag att de flesta av oss bara länkar till andra när tipsen är lite mer unika. Det är ganska meningslöst att tacka någon för ett tips genom att lägga ut en länk till personen om 7 andra skriver om precis samma erbjudande. Jag upplever att vi gratistipsare är ett gott gäng och jag tycker det är tråkigt att någon uppfattar oss som mobbare. Flera av oss har lärt känna varandra under lång tid och blivit bra kollegor så det är naturligt att vi då kommenterar varandras inlägg. Som ny tar det ett tag att lära känna den personen men om man ger det lite mer tid än 2-3 veckor så kanske man får nåt tillbaka så småningom.


Likes

Comments