Hej på er! Nu börjar det närma sig jul och vi är inne på andra halvan av min bloggkalender. Idag vill jag tipsa om ytterligare en tjej som bloggar i samma kategori som jag. Hon är också ganska anonym precis som gårdagens bloggare (som dock berättade lite mer om sig själv efter mitt inlägg igår) så jag vet inte så mycket om henne men hon är duktig på att leta reda på massor av bra tips iaf. Kika in på @LKandLife HÄR.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ibland är sajterna väldigt generösa med gratisspel, just nu kan du få Company of Heroes 2 gratis på Humble Bundle. Du måste ha ett Steamkonto då det är där du löser in koden men det är ju gratis att skaffa om du inte redan har det. Jag har nästan alla mina spel på Steam eller Uplay, vem pallar stoppa in en skiva i datorn varje gång man ska spela liksom? Inte jag iaf. Vill ni ha Company of Heroes 2 får ni skynda er för det är ett tidsbegränsat erbjudande.

Likes

Comments

Lite sent på dagen nu när den nästan är slut men här kommer iaf lucka 14. Jag tipsar idag om bloggen Livets guldkant och jag vet egentligen inte så mycket mer om vem som driver bloggen men man får iaf himla många bra tips där på hur man lever billigt, en av mina konkurrenter men jag tror på länkkärlek och vänlighet och bra karma så därför tipsar jag er även om mina konkurrenter även om det kan tyckas konstigt.

Likes

Comments

Vet ni? På Apoteksgruppen kan ni just nu köpa julförpackningar med hudvård med upp till 40 % rabatt och man får dessutom 1000 gratispoäng på köpet om man är medlem. De har jättefina förpackningar som är perfekta att ge bort i julklapp. Vill ni kika vad det är för förpackningar så hittar ni dem här . Det finns antagligen mer att välja på om du besöker ett av deras fysiska apotek. Jag hittar dessutom inga röda priser i webbutiken så det kan vara så att det endast gäller i butikerna. 

Likes

Comments

Glad Lucia på er! Har ni sett något Luciatåg idag? Det har inte jag men så har jag inga barn heller, bara håriga sådana och de lussar ju inte för matte även om det vore en syn att se haha.

Idag fortsätter bloggkalendern och jag vill lyfta fram en annan tjej som precis som jag bloggar om hur du får pengarna att räcka längre. Hon heter Pia och driver bloggen @Mimmimyran här på Nouw. Ge henne ett besök vetja!

Likes

Comments

Igår var ingen bra dag så jag orkade inte sitta vid datorn annat än för att spela. Därför kommer gårdagens lucka här. Jag vill tipsa om en riktigt mysig matblogg, en av de första jag började följa faktiskt. Hon har så många härliga bilder och recept så man vill testa alla på en gång liksom. Bloggen heter Linneas skafferi och ni hittar den HÄR.

Likes

Comments

Idag vill jag tipsa er om en tjej som är både smart och snygg, nämligen Martina Johansson. Martina är en biohacker och författare och bloggar om hälsa ur ett väldigt intressant perspektiv. Jag håller på med en av hennes böcker nu och hon skriver om vetenskap och forskning på ett sätt som gör att till och med jag fattar. Jag tycker ni ska kika in på hennes blogg , hon skriver bland annat om hormoner, mage och tarmar, keto, lchf och en hel massa annat.

Likes

Comments