Header

Publisert i: Hverdag

Hei igjen! Liker dårlig at det har blitt en vane å starte innleggene med og unnskylde for at det er en måned siden jeg blogget sist.. Men, det har altså nesten gått en måned siden sist igjen, og det må jeg bare beklage. Som vanlig er det mye som har skjedd, og februar har faktisk vært den mest hektiske måneden på mange måneder her i huset. Vi har nemlig revet ut det gamle kjøkkenet, lagt plater på vegger, malt, kjøpt, hentet og satt inn nytt kjøkken og lagt gulv i gangen og på kjøkkenet ved siden av jobb og skole. Puh! Men nå er det altså så godt som ferdigstilt, og det eneste som mangler er to dekksider og gulvlister. Og én front – som de selvfølgelig er utsolgt for på Ikea for øyeblikket.. Men det blir!

I tillegg har vi funnet oss et nytt, firebeint familiemedlem som kommer hjem til oss i slutten av mars. Jeg snakker selvfølgelig om en liten Staffordshire Bullterrier-valp! Vi har besøkt valpene tre ganger allerede, og bestemte oss i går for hvilken en av de som skal bli med oss hjem om et par uker. Og vi klarer nesten ikke vente! Dette føles som det neste store steget for oss, og bare tanken på å ha et firebeint vesen rundt meg gjør meg lykkelig og avslappet. Bilder av det nye kjøkkenet skal dere få i massevis når det er helt ferdig, men inntil videre kan dere jo nyte bildene vi tok av det lille nurket vårt da vi var på besøk i går. Håper alt står bra til med dere, klem!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Publisert i: Innkjøp


Øredobber fra H&M.


Hvor fine er ikke disse? Disse øredobbene er definitivt et av favorittkjøpene mine fra januarsalget, og jeg fikk de for tretti kroner på H&M. Det er hva jeg kaller et kupp! De har en litt slitt "gullfarge" og er akkurat passe store og passer til så å si alt. Og trust me; jeg er ganske så kresen når det kommer til øredobber. Men disse passer meg perfekt. Me likey!

Likes

Comments

Publisert i: Inspirasjon


Alle bildene er lånt herfra.


Nå har det nok en gang gått alt for lenge siden sist jeg blogget. Nesten en måned, for å være eksakt. Vel, jeg har hatt nok å gjøre med både skole, jobb, leiligheten, og ja, bare hverdagen som spiser opp all tiden. Vi holder på å planlegge oppussing av kjøkkenet, så om en ukes tid starter vi! Det skal bli så deilig å bli ferdig med det, for da kan jeg legge den energien i bacheloroppgaven min i stedet. Nesten, i hvert fall.. Vi skal nemlig (mest sannsynlig) bli hundeeiere til en Staffordshire bullterrier-valp i mars! Vi gleder oss veldig begge to, og håper bare at alt går som det skal.

For å få et lite avbrekk i alt det ensidige i hverdagen samlet jeg bildene jeg liker best akkurat nå, og det er de du kan se over her. Håper dere liker de og at dere har det fint!

Likes

Comments

Publisert i: Innkjøp


SANDALER FRA MARC BY MARC JACOBS


Først av alt, GODT NYTTÅR, kjære dere! Jeg håper dere har hatt en fantastisk start på året. For en ukes tid siden kom jeg over disse sandalene på en "kjøpe/selge"-side på Facebook, og jeg kjente at jeg "måtte" bare ha de. De er perfekte både til å vandre rundt i her hjemme, men de blir også supre å bruke ute til sommeren. Helt enkle og behagelige slippers går vel aldri av moten? Dessuten tåler de vann og de virker veldig slitesterke. Thumbs up!

Likes

Comments

Publisert i: Hverdag, Antrekk


Nå begynner det å bli jul, dere. Jeg er hjemme hos mamma og pappa for å feire jul, og det blir min første jul som vegetarianer, noe jeg gleder meg veldig til. Dagen i dag og gårsdagen har jeg tilbragt sammen med søsteren min og tantebarna mine, og vi har laget en hel haug med vegetarisk julemat, så morgendagen blir en fin dag. Føles så utrolig godt å ikke spise noe som har levd, det er det fineste valget jeg har tatt hittil i livet mitt. Nå derimot har juleroen senket seg og jeg ligger på sofaen og catcher opp på Snøfall med et glass iskald Pepsi Max.. Litt barnslig må man være i disse juletider! Over her er det forresten juleantrekket mitt dere ser som ligger klart på senga, og jeg gleder meg som et lite barn til å ta det på i morgen. Jeg elsker det.

Til slutt vil jeg ønske dere en fredelig og fin jul. Jeg håper dere er med noen dere er glad i og at dere slapper av, puster dypt, og koser dere for alt det er verdt. Husk, jula handler ikke om gavene, men om å ta vare på hverandre. Det er viktig. God jul ♥︎

Likes

Comments

Publisert i: Skjønnhet


Det er nå tjue måneder siden jeg gikk bort fra mitt platinablonde hår og ble mørkhåret. Jeg har ikke angret en dag på at jeg fikk brunt hår igjen, men etter å ha startet å stripe håret litt og litt igjen fra og med september fikk jeg en stor trang til å teste ut platinablond hår igjen. Så etter en god del runder med bleking og blåshampo er jeg nå "back to blonde"! Og jeg stortrives, og føler egentlig at jeg har gått tilbake til meg selv anno 2012, ha-ha. Føler også det er en farge som passer veldig bra nå til den mørke vinteren, og mest sannsynlig vil jeg ha denne hårfargen en stund nå, selv om det er mye vedlikehold med ettervekst og lignende. På bildene er håret litt vått enda, så fargen er ikke gjengitt helt riktig; det er mindre gult og mer jevn farge nå som det er tørt.

Likes

Comments