Header

Publisert i: Video


​​En liten oppdatering på hvordan leiligheten ser ut seks måneder etter vi tok over. Mye er pusset opp, men det gjenstår fortsatt en del, som f.eks. kjøkkenet og badet, i tillegg til noen småting som å bytte dører, fikse dørkarmene, sette på skapdører på garderoben osv. Gulvet i gangen skal også byttes, og er derfor bare malt i mellomtiden. Videoen er absolutt ikke av noen topp kvalitet, men den er filmet med mobilen, så jeg skylder på det.. He-he. Håper dere liker den i hvert fall!

Likes

Comments

Publisert i: Tanker


Høsten, dere. Høsten er fin. Jeg har så lenge jeg kan huske hatt et slags kjærlighetsforhold til høsten. Jeg føler det krible i magen når bladene skifter farge, luften blir kaldere og vi kan finne frem koselige, varme klær og sko. Det er jo også mye morsommere å kle seg på høsten enn på sommeren! Og en av mine favorittaktiviteter på høsten er selvfølgelig å tulle meg inn i et mykt teppe, drikke en kopp rykende fersk te og lese en god bok. Kjenner jeg blir litt forelsket bare av å skrive dette.

Til tross for dette jeg vet også at det er mange som forbinder høsten med mørke, mørke og mer mørke, og jeg håper dere kan finne noen lyspunkter i denne årstiden også, og at dere får det bedre enn dere hadde trodd på forhånd. For det fortjener dere alle – å ha det bra! I løpet av morgendagen tenker jeg forresten å få lagt ut en liten video av leiligheten vår, ettersom vi endelig (!!!) er ferdige med hovedsoverommet også. Håper dere får en fin mandagskveld ♥︎

Likes

Comments

Publisert i: Hverdag


​Akkurat nå har jeg såpass mye å gjøre at jeg endte opp med å sette meg i sofaen i favorittkoseklærne mine og bare tenke. Ha-ha. Jeg vet jeg lett skal klare alt jeg har å gjøre, det er bare det at det er superdeilig å ta en skikkelig pause innimellom. Så nå har jeg lagt bort semesteroppgaven (som skal leveres fredag) for dagen, og tenkte å finne en interessant dokumentar å se på. Jeg trenger sånne avbrekk av og til, og så kommer jeg jo som regel ti ganger sterkere tilbake. Håper dere har det fint og at dere ikke drukner i ting å gjøre.

Likes

Comments

Publisert i: Hverdag


Bilde lånt herfra.

​​Endelig er lørdagen her igjen, og det føles godt. I går hadde jeg fremføring på universitetet, og etter å ha gruet meg for den i tre uker var det veldig godt å få den overstått. Og dagen i dag har ikke gått med til stort annet enn å bare nyte helgen. Jeg har spist en god frokost, brukt lang tid på å fikse meg, sett dokumentarer og er nå (nesten) klar til bursdagsfeiringen til min gode venninne Ane Marte i kveld. Gleder meg! Håper dere har en fantastisk lørdag og en fortsatt fin helg ♥︎

Likes

Comments

Publisert i: Inspirasjon


Alle bildene er lånt fra Pinterest.

Åh, høsten, dere. Jeg elsker høsten. Spesielt glad er jeg i å gjøre hjemmet lunt, varmt og fint til den nye årstiden. Da blir det jo også ekstra koselig å sette seg ned i sofaen under favorittpleddet med en stor kopp kakao og en god bok. Og høsten er jo også, i mine øyne, tiden for mørke farger på veggene og litt tungt interiør.

I det siste har jeg dessuten lekt med tanken på at det hadde vært veldig gøy å male de tre resterende veggene i stua (som ikke allerede er mørke) mørke.. Vi får se hva som skjer! Vi har heldigvis allerede et mørkeblått gjesterom og et helsort hovedsoverom. Jeg digger det, rett og slett. God høst, fininger!

Likes

Comments

Publisert i: Video, Reise


​Åh, jeg drømmer meg bare tilbake sommerferien for tiden.. Spesielt stort ble savnet da jeg mekket sammen en liten film fra sommeren tidligere i dag. Og her har dere den! Den er veldig enkel og grei (filmet med mobilen), men den viser i hvert fall noen fine øyeblikk fra min sommerferie. Håper dere liker den!

Likes

Comments