Header

Publisert i: Innkjøp


SANDALER FRA MARC BY MARC JACOBS


Først av alt, GODT NYTTÅR, kjære dere! Jeg håper dere har hatt en fantastisk start på året. For en ukes tid siden kom jeg over disse sandalene på en "kjøpe/selge"-side på Facebook, og jeg kjente at jeg "måtte" bare ha de. De er perfekte både til å vandre rundt i her hjemme, men de blir også supre å bruke ute til sommeren. Helt enkle og behagelige slippers går vel aldri av moten? Dessuten tåler de vann og de virker veldig slitesterke. Thumbs up!

Likes

Comments

View tracker

Publisert i: Hverdag, Antrekk


Nå begynner det å bli jul, dere. Jeg er hjemme hos mamma og pappa for å feire jul, og det blir min første jul som vegetarianer, noe jeg gleder meg veldig til. Dagen i dag og gårsdagen har jeg tilbragt sammen med søsteren min og tantebarna mine, og vi har laget en hel haug med vegetarisk julemat, så morgendagen blir en fin dag. Føles så utrolig godt å ikke spise noe som har levd, det er det fineste valget jeg har tatt hittil i livet mitt. Nå derimot har juleroen senket seg og jeg ligger på sofaen og catcher opp på Snøfall med et glass iskald Pepsi Max.. Litt barnslig må man være i disse juletider! Over her er det forresten juleantrekket mitt dere ser som ligger klart på senga, og jeg gleder meg som et lite barn til å ta det på i morgen. Jeg elsker det.

Til slutt vil jeg ønske dere en fredelig og fin jul. Jeg håper dere er med noen dere er glad i og at dere slapper av, puster dypt, og koser dere for alt det er verdt. Husk, jula handler ikke om gavene, men om å ta vare på hverandre. Det er viktig. God jul ♥︎

Likes

Comments

View tracker

Publisert i: Skjønnhet


Det er nå tjue måneder siden jeg gikk bort fra mitt platinablonde hår og ble mørkhåret. Jeg har ikke angret en dag på at jeg fikk brunt hår igjen, men etter å ha startet å stripe håret litt og litt igjen fra og med september fikk jeg en stor trang til å teste ut platinablond hår igjen. Så etter en god del runder med bleking og blåshampo er jeg nå "back to blonde"! Og jeg stortrives, og føler egentlig at jeg har gått tilbake til meg selv anno 2012, ha-ha. Føler også det er en farge som passer veldig bra nå til den mørke vinteren, og mest sannsynlig vil jeg ha denne hårfargen en stund nå, selv om det er mye vedlikehold med ettervekst og lignende. På bildene er håret litt vått enda, så fargen er ikke gjengitt helt riktig; det er mindre gult og mer jevn farge nå som det er tørt.

Likes

Comments

Publisert i: Inspirasjon

God mandag, hjerter. Jeg ville bare ønske dere en riktig god mandagskveld, og jeg håper dere har det godt nå i førjulstiden. Jeg er så heldig at jeg endelig har ferie fra universitetet, men jeg har fortsatt igjen noen dager på jobb før jeg tar helt juleferie. Men det er egentlig bare godt, for det får tiden til å gå fortere! Og på fritiden er jeg som vanlig rundt og saumfarer nettet etter inspirerende bilder, og under her har jeg samlet en liten haug med bilder jeg liker ekstra godt denne mandagen.


Alle bildene er lånt fra Pinterest.

Likes

Comments

Publisert i: Innkjøp

Heh, jeg som skrev for tre dager siden at jeg skulle bruke en sort blazer og en sort bukse på julaften.. Vel, det holdt med den tanken. For da jeg surfet rundt på H&M sin nettbutikk for et par dager siden kom jeg tilfeldigvis over denne kule dressen, og jeg klarte ikke la være å bestille den. Så nå ser det ut som om den blir årets juleantrekk! Jeg digger fargene og hvordan den sitter på kroppen, og jeg gleder meg til å ha meg på denne, hæler, rett hår dratt bak ørene og en superfet hårbøyle med perler på. Det skal bli så bra! Satser på å få tatt bilder til dere.


Blazer (399 kr) & bukse (249 kr).

Likes

Comments

View tracker

Publisert i: Cravings, Ønsker


TOM FORD-BOK, 965 kr / STOL FRA HANS J. WEGNER, ukjent pris / ØRERINGER FRA JENNIFER FISHER, 1030 kr / GENSER FRA GUCCI, 6320 kr / FUSKEPELSJAKKE FRA H&M, 830 kr / VASE FRA KAHLER x STINE GOYA, 1299 kr

Om jeg ble spurt om å sette opp en ønskeliste i år tror jeg den ville sett noe ut som dette over. Dog er nok det meste der ting jeg ville ha kjøpt selv på grunn av prisen, så den eneste tingen av de som jeg har ønsket meg til mamma og pappa er Tom Ford-boka. Den hadde passet perfekt inn her hjemme.

Likes

Comments