Header

Publisert i: Innkjøp

Heh, jeg som skrev for tre dager siden at jeg skulle bruke en sort blazer og en sort bukse på julaften.. Vel, det holdt med den tanken. For da jeg surfet rundt på H&M sin nettbutikk for et par dager siden kom jeg tilfeldigvis over denne kule dressen, og jeg klarte ikke la være å bestille den. Så nå ser det ut som om den blir årets juleantrekk! Jeg digger fargene og hvordan den sitter på kroppen, og jeg gleder meg til å ha meg på denne, hæler, rett hår dratt bak ørene og en superfet hårbøyle med perler på. Det skal bli så bra! Satser på å få tatt bilder til dere.


BLAZER, 399 kr, BUKSE 249 kr

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Publisert i: Cravings, Ønsker


TOM FORD-BOK, 965 kr / STOL FRA HANS J. WEGNER, ukjent pris / ØRERINGER FRA JENNIFER FISHER, 1030 kr / GENSER FRA GUCCI, 6320 kr / FUSKEPELSJAKKE FRA H&M, 830 kr / VASE FRA KAHLER x STINE GOYA, 1299 kr

Om jeg ble spurt om å sette opp en ønskeliste i år tror jeg den ville sett noe ut som dette over. Dog er nok det meste der ting jeg ville ha kjøpt selv på grunn av prisen, så den eneste tingen av de som jeg har ønsket meg til mamma og pappa er Tom Ford-boka. Den hadde passet perfekt inn her hjemme.

Likes

Comments

Publisert i: Inspirasjon

Selv om jeg har gått til innkjøp av et par kjoler til julaften i år, så tror jeg med ganske stor sikkerhet at jeg i år kommer til å gå for en sort blazer med kun en blonde-bh under og et par vide, sorte bukser i stedet. Det føles så godt å kunne gå i noe så enkelt og klassisk på en fin dag som julaften, og å føle seg vel i det. Jeg er tross alt ingen stor fan av korte kjoler på nettopp den dagen, og føler dermed at en dressinspirert look passer meg veldig bra. Av de antrekkene på bildene under her kunne jeg uten tvil ha tenkt meg den rosa dressen øverst til venstre.. Men den koster nok mer enn jeg har råd til akkurat nå, heh.

Likes

Comments

Publisert i: Hverdag


Hei, fininger. Det går virkelig altfor lang tid mellom innleggene på denne bloggen for tiden, og det er ingen andre enn min egen skyld. Jeg er nå inne i min siste eksamen, og har hatt to tidligere. Jeg har hatt en hjemmeeksamen og en skoleeksamen og den jeg holder på med nå er nok en hjemmeeksamen. Men på mandag klokka 14 har jeg juleferie fra universitetet enten jeg vil eller ikke! Så har jeg bare fire dager på jobb igjen før jeg tar skikkelig juleferie. Det skal bli så godt, og i år er den veldig etterlengtet. Jeg har dessuten ikke sett familien min på over en måned, så det å komme hjem til de den 22. blir virkelig høydepunktet i hele jula. Og å få være med de en hel uke før det er tilbake på jobb igjen, det setter jeg virkelig pris på.

Akkurat nå sitter jeg her med en kopp varm kirsebærte (min nye favoritt, dere prøve den! Den heter Cherry Tea og er fra Twinings) og prøver å skrive litt på eksamen. Jeg satser på å bli ferdig i løpet av fredag, så jeg får en frihelg før hele neste helg går med til jobb. Ellers har jeg store planer om å komme sterkt tilbake til bloggingen igjen når jeg har fått juleferie, da jeg forhåpentligvis får en del mer tid enn jeg har hatt de siste månedene. Det er mitt nyttårsforsett foreløpig i hvert fall; å oppdatere dere oftere. Håper dere ønsker dere det! Til slutt vil jeg ønske dere en fantastisk fin adventstid og at dere koser dere litt innimellom jobbing, lesing og stress. Klem!

Likes

Comments