Header

I dag dalte snøen nedover her i Sandefjord, og er det en som blir i ekstase da så er det hunden i huset. Ikke at det akkurat syntes på fjeset hans da vel og merke. Men, han er veldig glad gutt altså! Lekte meg også litt på macen etterpå! Gøy å prøve ut litt nye ting.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Husker spesielt godt før jeg startet å bruke lightroom og photoshop i mitt arbeid, så prøvde jeg meg på ett par andre programmer. Photoscape var en av de. Må si jeg liker mac versjonen bedre enn windows versjonen. Jeg er ikke så godt kjent med dette programmet så stuker litt, men det er et ganske lett program å lære for dem som ikke er på jakt etter avanserte greier. Den gjør det meste for deg vel og merke.

Likes

Comments

Kommer til å tenke på hvor heldige vi er som har en så flott og fin hund. Også så heldig han er som har en så god og trygg familie. Som alltid får kos og kjærlighet, lek og aktivitet, masse mat og vann. Det er ikke alle dyr som er så heldig som hunden vår. Langt der i fra. Det er dyr som blir satt ut til å klare seg selv når familien de bor hos skal på ferie. De blir gitt bort til kanskje noen som ikke egner seg helt til å ha dyr. De blir mishandlet kanskje av noen som bare må være jævlige mot et stakkars lite dyr. Jeg kan forstå at dyr utagerer når de ikke blir behandlet bra, for det gjør jo vi mennesker også? Jeg kan ikke tenke tanken på om noe skulle skjedd hunden vår. Om noen hadde skadet han på noen som helst måte med vilje, da skulle dem gjemt seg godt for å si det sånn.

Mine tanker går til alle dyrene der ute som ikke har en stemme.
Men vi kan gi dem vår stemme!

Trykk her!


Likes

Comments