Header

Dagene flyr av gårde, og livet uten jobb er faktisk helt forferdelig. Men det blir vanskelig å jobbe ved siden av studiene når jeg har 1.45 min hver vei til skolen hver dag. Blir jo mer utslitt av reisinga enn selve faga vi har igrunn. Men har jo Vestfoto da iallefall. På lørdag har jeg familiefotografering her i studio, og neste mnd har jeg nyfødt fotografering. Det blir veldig stas. Selv har jeg leiket meg litt foran kameraet.

Likes

Comments

Jeg var barnevakt denne dagen, da telefonen ringte. "Hei og takk for sist. Jeg ville bare fortelle deg at vi har bestemt oss for at du skal få jobben. Kan du begynne på mandag?" Den følelsen som kom inn i meg da, kan ikke beskrives. Her sitter jeg, nesten 1 år etter med tårer i øynene da det har gått opp for meg at jeg er nesten på min siste uke her. Vikariatet mitt skulle gå ut i November, så skulle jeg få 63 % fast her når det ble noe ledig. Ingen annen plass jeg kunne se for meg eller tenke meg å være enn akkurat her på denne plassen.

Men for noen uker siden så fikk jeg vite at jeg var kommet inn på høyskolen. Lenge gikk jeg å grublet og tenkte på hva jeg skulle gjøre. Jeg kunne jo ikke fortsette her om jeg tok høyskolen. Bestemte meg tilslutt for å satse på høyskolen, og min siste arbeidsdag er onsdag neste uke. Det gjør så vondt, og river hjertet mitt i stykker, Jeg har ikke bare blitt glad i selve arbeidsplassen, Men alle menneskene jeg har fått lov til å bli kjent med. Alle de store øyeblikkene da jeg har fått snakke med håndballjentene. Jeg vet at jeg alltid kan komme innom på besøk (noe jeg virkelig skal) men det føles ut som en del av meg blir borte. Jeg mister ikke bare min jobb ..

Men jeg mister en familie og et hjem ..

  • 22 lesere

Likes

Comments

​På lørdag gikk turen til Notodden der jeg skulle ta fmiliebilder av denne flotte gjengen. Litt irriterende er det med den ene grønne planten på jenta der. Som jeg selvfølgelig så for sent. De andre bildene ble liksom ikke like bra. Så må vel bare redigere den bort. Men det orket jeg ikke fikle med nå. 

Hva synes dere? :) 

Likes

Comments

View tracker

På fredag som var så var jeg så heldig å få lov til å ta bilder av dette vakre paret her i Sandefjord. Må jo innrømme at det er kjempe morro å ta bilder i bryllup. Prøver å fange kjærligheten, det er det som er målet mitt. Jeg storkoste meg. Hva synes dere om bildene?

Likes

Comments

I dag har jeg fått låne lille Mickel igjen, og vi koste oss på tur i dag rundt Bugården før jeg skulle levere han igjen. Turen ble igrunn ganske kort, for det fine sommerværet fikk seg plutselig en dytt av en regnsky. Verken jeg eller han var noe særlig kledd for den skuren. Men selvom han har sovet mesteparten av tiden han har vært her i dag, så har jeg virkelig storkost meg. Han rører noe ved meg den gutten der.

Likes

Comments

I dag var den store dagen der jeg fikk være med å evigvare bryllupsdagen til disse to vakre menneskene via bilder.

Gratulerer så masse med dagen til dere to.
Størst av alt er kjærligheten.

Likes

Comments

Fikk lurt med meg samboern en tur igjen nå. Tror han begynner å bli litt lei. I morgen får jeg besøk av Stian som skal stille litt opp her. Før det blir bryllupsfotografering på lørdag. Blir veldig gøy! Håper jeg klarer å fange kjærligheten slik som jeg gjorde sist.

Likes

Comments

​I dag var svigerfamilien min på besøk på kaffe og kake i den søte lille hagen vår. Da måtte jeg selvfølgelig ta med meg tantegull opp for å ta noen bilder. Nå har klokka flydd fra meg nok en gang og jeg må komme meg i seng nå så jeg kommer meg på jobb i morgen :) 

Hva synes du om bildene?

Likes

Comments