Header
View tracker

Hej på er ❤.

Idag är det första december och äntligen får man öppna första luckan i kalendern.

Just nu ligger jag i soffan och tittar på första avsnittet av Selmas saga som är årets julkalender på tv. Blixten ligger och snarkar bredvid.

Är hemma för jag hostar så pass mycket att jag nästan spyr och det känns inte så lockande att sitta i skolan och hosta så man kräks.

Igår red jag dressyr på Nisse och han blev superfin ❤❤.

Nu har dom kommit igång med bygget på vårt hus. Dom håller på att bygga grunden. Jag hoppas att dom kan gjuta idag så dom kan fortsätta med stommen.

Ta hand om er och håll er varma så ni inte också blir sjuka.

Kram N

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

God morgon!

Usch vad dåligt jag har sovit inatt. Vaknade vid 00 och hostade så jag trodde jag skulle kräkas. Inte gick det över heller så det var bara att ligga där och hoppas på att det skulle ge med sig.

Jag får nog be pappa köpa hostmedicin idag för jag kan inte ligga och hosta om nätterna. Usch.

Igår red jag Aztor och det gick bra, vi hoppade. Han var småsur i uppvärmningen och sparkade bak ut så jag höll på att flyga sedan ställde han sig och kickade åt sidorna. Men när vi väl började hoppa gick han bra utan något sådant.

När vi hoppade fram travhoppade vi på en kloss och sedan ett hinder efter. Jag tycker att han var duktig som landade i rätt galopp varje gång 👌👌.

Kram N

Likes

Comments

View tracker

Hejsan!

Idag är jag inte så pigg då förkylningen tagit mig i ett gärngrepp. Jag som ville rida imorn vi får väll se om jag kan ta mig till skolan för det första...

Tack för alla fina kommentarer angående gårdagens ofrivilliga avsittningar hehe. Är alldeles öm i kroppen idag, känns som jag har sprungit ett maraton.

Dagens position har varit sängen och i köket för att peta i sig något att äta. Det är inte lätt det, tro mig! Matlusten försvann lika fort som förkylningen bjöd in sig själv hos mig.

Efter att ha legat i sängen nästan hela dagen tänker jag fortsätta ligga i sängen och dricka vatten och äta ett äpple. Vitaminer är ju bra när man är sjuk 😂. 

Nu hoppas jag att pappa har betalat sina räkningar så jag kan fortsätta titta på Gåsmamman. Sjukt spännande serie även fast jag bara är på avsnitt tre, säsong 1.

Kram N

Likes

Comments

Hej!

Jag började dagen med en blåsig och snöig promenad med hundarna och pappa.

Jag har jobbat i stallet och varit på uteritt med Nisse. Uteritten slutade med två avramlingar i skogen.. Nu har jag ramlat av i skogen också haha. Jag gjorde mig inte illa i alla fall. Han bockade efter ett dike när jag inte var i balans och då åkte jag av.. Sedan dummade han sig igen och å tappade jag stigbygeln sedan var det kört så där låg jag i diket och hästen tittade på mig och såg ut dom "vad gör du där"  😅.

Man ska ju lära sig att rida alla sorterd hästar så det här blir lite mer i bagaget.

Vi får väll se hur stort blåmärket är imorn haha.

Kram på er ❤.

Likes

Comments

Hej ❤.

Nu har jag äntligen lite tid till att blogga efter en lång och rolig dag.

Dagen börjades med en välbehövlig uteritt i skogen. Jag har verkligen fått en energiboost av det. Jag red Nisse, det första han gjorde var att sticka iväg innan jag ens satt i sadeln ordentligt. Det kunde slutat på backen haha. Tur att man har snabba reflexer. Sedan blev det mycket bockande i galoppen men det gick att hantera i alla fall. Jag lär ha träningsvärk i magen i morgon med tanke på hur starka var tvungen att vara i magen haha. Sedan sköt han rygg en gång som också kunde slutat på backen men jag har ju balans så jag satt kvar. Hade inte varit kul att ramla av i leran hehe.

Han gav mig inget gott inflytande samtidigt som det var bra för jag blev mer vaken och uppmärksam på allt han gjorde. Det var kul i alla fall ☺.

I morgon blir det en till uteritt så jag hoppas att vädret är fint som idag 😑.

Annars har jag mockat en massa i stallet och gått några timmar i Tuna Park på jakt efter en klänning till niornas dans. Efter några vändor i affärerna så hittade jag en fin. Kommer bild på den senare.

Nu ska jag äta tacos!

Vi hörs i morgon ❤❤.

Kram N

Likes

Comments

Många saker som snurrar i huvudet. Mycket att göra i morgon.

Sedan jag kom hem har jag hittat saker jag inte vill hitta. Diskat och plockat lite samt tagit en skön dusch.

Jag kliver ut ur duschen och står där med rena kläder på mig och tittar mig i spegeln. Jag är blek, blekare än vad jag någonsin har varit. Jag vet inte vad det beror på, kanske är det ångesten, tvångstankarna och tröttheten som börjar visa sig fysiskt? Jag vet inte vad det är men jag vet att den tjejen jag ser i spegeln inte är jag. Det är inte jag som står här för det här händer inte mig det gör det inte. I morgon kommer jag vakna upp ur denna eviga dröm som håller mig fångad.

Jag vill bara att det ska vara över nu. Ta hjälpen och gå på möten eller kan man inte bara lägga in dig 😔.

Vi orkar inte det här hur länge som helst. Jag känner mig som en liten mini mamma som springer runt och tittar och oroar mig. Men det måste få ett slut.

Behövde skriva av mig lite..

Godnatt bästa ni.

Tände ljus hos farfar med pappa och det stärker mig lite. Men det kanske också bara är en inbillning..

Likes

Comments

Hej!

Nu är det äntligen helg! Skolan avklarad för den här veckan och hästen är skött.

Myst och pussat lite på Nisse samt en promenad på 20 minuter i ridhuset.

Nu blir det mat med pappa!

Vi hörs i morgon, ska bli kul och se om vi hittar någon in klänning 🤗.

Kram N

Likes

Comments

Just nu är allt fruktansvärt mörkt! 😔

Idag är det i alla fall fredag vilket är skönt. Jag ska inte vara hemma så mycket i helgen. Idag ska jag till stallet och rida "Nisse" om  jag hittar någon att rida ut med, annars får det bli mys med borstning osv. Sen ska jag och pappa äta pizza.

I morgon ska jag ta hand om Nisse, jobba och kolla efter klänning med mamma till niornas dans.

På söndag ska jag jobba och ta hand om Nisse. 

Nu är alla nationella prov för den här terminen slut. Det känns ganska sjukt att betygen sätts om några, någon vecka. Men jag får kämpa på nu in i det sista.

Vi hörs!

Kram N

Tur att det finns såna fina hästar att vara hos  när det känns svart.

Likes

Comments

God morgon finisar ❤.

Jag hoppas att allt är bra med er idag!

Jag sjukt trött idag 😭, vill bara sova hela tiden typ. Mina ögon går i kors 😔.

Just nu är det lite jobbigt hemma av vissa anledningar. Det är tyvärr en bidragande faktor till min trötthet.

Idag ska vi ha svenska nationella... Det ska hålla på i en och en halv timme eller något sådant. Suck!

Vi hörs! Var rädda om er, man lever bara en gång.

Kram N

Likes

Comments

Hej!

Dagen har varit lite kaotisk men nu är den snart slut.

Är påväg hem från stallet nu. Jag är förvånad över att Aztor blev så pass fin som han blev även fast jag satt i andra tankar lite då och då. Var inte heller helt klar i huvudet då jag hade tagit en ångestdämpande. Jag har fått Lergigan utskrivet igen så jag kan använda den och theralen vid behov. Det tog en stund innan tröttheten kom men ångesten la sig ändå snabbare än trott. Så jag var lite borta i början av lektionen men han blev superfin ändå.

Vi jobbade på volter och vi jobbade mycket med ställning och böjning. Vi ökade och minskade volterna. Sedan galopperade vi en del. Aztor blev lite sur på mig och sparkade bak ut i galoppen två gånger. Testat min balans check! Och sedan var ju läktaren läskig så då hoppade han åt sidan, ännu en balansövning haha men det gick bra. 

Nu ska jag duscha och sova så hörs vi imorn.

Kram N

Tänt ljus hos farfar idag. lyckades dock ta ett för stort ljus så det passade inte o lyckan.

Likes

Comments