Header

Det är precis vad jag skulle behöva, en paus från mig själv. Allt går i ett, det finns alltid något som måste göras.

Idag kom jag hem, gick en promenad och la mig i sängen. Jag sov nog i tre timmar eller något sådant, det behövdes. När man måste tänka i flera minuter för att räkna ut vad 9-4 är så är man nog lite seg i huvudet...

Ridlektionen gick sådär, Aztor var något spänd och jag blev kvar i handen och han blev smått panikslagen..

I morgon är det bara att bita ihop igen och göra sista engelska NP. Ska bli så skönt när allt är över och man står där med betygen i handen och har gått ur nian. 🌟

I morgon är det också Thaleias tur att bli lite ompysslad. Sedan till gymmet efter en veckas uppehåll.

Kram N

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

God morgon på er, hoppas allt är bra med er ❤.

Vi går kort vecka denna vecka, på fredag är vi lediga. Det blir skönt och bra, lagom start efter lovet.

Sitter på bussen just nu, på väg till skolan och jag är supertrött tillskillnad från igår då jag var jättepigg på morgonen men blev trött vid 14- tiden.

Idag har vi första delarna i engelska NP. Ska bli skönt när det är över... Jag tror föresten vi räknade ut att det är ca 28 riktiga hela skoldagar kvar tills lovet. Ska bli så skönt med sommarlov samtidigt som jag är rädd för att lägga allt bakom mig och börja på något nytt.

Igår var jag hos Thaleia, det var inte alls kul när det pissade ner på mig, dumma aprilväder. Pappa var jättesnäll som kom och hämtade mig och moppen i stallet igår kväll. Jag lyckades i alla fall rida den stunden det var uppehåll 😀😀🖒. Hon var fruktansvärt pigg och spänd så det blev en massa volter, avsaktningar och ställa hit o dit samt böja osv. Hon blev riktigt fin på slutet 😊😊🌟.  Det kändes faktiskt som jag kom åt henne mer när hon var sådär spänd konstigt nog. 

Önska mig lycka till idag.

Kram N

Nöjd häst  ❤

Likes

Comments

Alltså jag låg i sängen i ca en timme och väntade på att pappa skulle vakna men han vaknade aldrig. Plötsligt hör jag hur någon kommer in, då har han redan varit vaken länge och ätit o varit ute med hundarna. Då har jag liksom legat och väntat i sängen helt i onödan 😂😂😂. Aja vad gör det om hundra år. 

Nu är vi på väg till Biltema, pappa ska köpa något till bilen igen..

Från att ha noll planer i sommar och inget sommarjobb så har jag nu två 😀😀. Jag har fått jobb genom kommunen i tre veckor och våran granne ville ha hjälp att klippa gräset och vattna blommorna medan de är i Frankrike i några veckor. Gissa vem som är glad 🙈🙈. 

Snart börjar skolan igen, skönt med rutiner men hatar att gå upp på morgonen 😅😅.

Vi hörs senare.

Kram N

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort ett skit och det var behövligt. Jag har varit ute lite och så men annars har det varit seriemaraton i sängen. Ibland behövs sånna dagar.

Vad gillar ni för filmer och serier?? Själv tittar jag på Shameless, nu har jag snart två säsonger kvar sedan får jag hitta något nytt att se på. Har ni tips så får ni gärna komma med det 😊😊. 

Har gjort fler armband idag.

Kram N

Likes

Comments

Hallå där 🙄. 

Nu är det så att min "hemsida" där jag säljer armband börjar bli full med armband som inte blir sålda. Jag har kommit på en liten grej som inte bara gynnar mig.

Här är en del av armbanden som jag tänker sälja.

Dessa rosa och blå armband med texten kids på kommer kosta 70 kr helt utan frakt osv. Jag får 70 kr av dig som köper det och jag skänker 35 kr för varje kids armband till Unicef och andra hjälporganisationer som har med barn att göra.

Dessa blå gula armband kommer kosta 80 kr styck där 40 kr går till cancerfonden per armband.

Dessa armband med rosa rosett i olika färger kommer säljas för 50 kr då hälften också går till cancerfonden.

Dessa armband kommer säljas för 50 kr styck och hälften av inkomsten går till en häst organisation som hjälper hästar i nöd som är vanvårdade mm.

Det är lite idéer som jag nu ska sätta i verk. Min facebooksida heter Nattis armband, där finns det fler armband att köpa.

Kram N

Likes

Comments

Antar att ni ser ut som frågetecken angående rubriken 😂. Vi kommer till den delen snart.

Jag gick upp sex i morse och åkte till Thaleia för att sedan stressa som en galning till Ekelund. Jag och W hade teori med de som ville och ska vara med i teoritävlingen.

Allt gick bra tills jag halvvägs till Ekelund insåg att min soppamätare nästan var nere på rött. Jag har inte haft moppen så pass länge och när jag har sätt att den börjar närma sig rött har jag tankat direkt. Men för det första fanns ingen mack i närheten och jag har kanske några få kronor på kortet så det var kört i alla fall. Men jag fortsatte åka och på vägen hem höll jag tummarna hela vägen med ett nervöst ansiktsuttryck... Jag kom som tur var hela vägen hem.

När jag var hemma tänkte jag att jag skulle köra slut på det sista som var kvar men det är bara det att den aldrig vill ta slut?? Jag skulle bra gärna vilja veta hur mycket det finns kvar när mätaren nästan är i botten. Jag körde o körde tills jag blev irriterad, den vill helt enkelt inte dö/ ta slut 😂😂.

Nu är jag som sagt hemma och väntar in pappa så vi kan åka till Vretagymnasiet och kolla in stället. Tanken är att det är där jag ska gå i höst.

Nu vill hundarna gå en sväng. ❤❤

Imorse...

Dagens Thaleia, hon fick ha ländtäcket på idag då jag tyckte det var kallt ute.

Blev jobb på banan och en sväng ut. Gårdagens ridkänsla satt kvar i kroppen och dagens pass blev toppen. Allting handlar egentligen om att ha en mjuk hand på henne och vara tydlig så gör hon allt man vill. En riktig arbetsmyra 💪.

Kram N

Likes

Comments

Jag trodde inte ens att det här var möjligt 😭❤❤❤❤.

Vi klarar allt tillsammans.

Kram N

Likes

Comments

Hallå där.

Jag måste verkligen bli bättre på att blogga, jag vet inte riktigt vad som händer men det blir bara mer mellanrum mellan inläggen. 

Okej liten uppdatering då.

Just nu har jag lov, igår var jag hos Julia och  i stallet, red Aztor. Jag åkte moppe fram och tillbaka, det var galet kallt igår. När jag skulle sova slutade det med att jag gick upp och satte på mig mjukisar och en fleecetröja plus mitt täcke och två filtar. Haha ja det var kallt som sagt...

I morgon ska jag till Linköping och kolla på gymnasiet som jag ska gå på.

Jag lovar nu ska jag bli bättre på att blogga ❤.

Kram N

Likes

Comments

Hej ❤.

Nu är det äntligen lov 🙄🙄🙄. Så skönt och välbehövligt.

Skoldagen var bra, sedan stallet, Thaleia var glad, mycket galopp. Hon är nog en av dom sammarbetsvilligaste hästen jag har ridit. Hon vill bara arbeta hela tiden.

Just nu ligger jag i sängen och fryser, det var kallt ute idag 😅. 

Imorgon blir det ekelund och sedan åka o rida Thaleia. ❤

Kram N

Likes

Comments

Vilket busväder vi har haft idag, först mulet och tråkigt sedan regn och tillsist en vacker stor sol.

Red ut på Thaleia idag och hon var pigg så jag vet inte vad. Det var som att rida 15 hästar istället för en... Hon kunde verkligen inte stå stilla när jag skulle hoppa upp men väl i sadeln så gick det bra. Mycket galopp och energin tog ändå inte slut 😅😅😅. Hon blev så lycklig när vi galopperade att hon till och med tog några glädjeskutt. Det skulle nog likna bocksprång men kändes mest som att hon hoppade fram som en kanin 😂😂. Glad häst = glad ryttare.  Hon var nöjd och frustade mycket, är fortfarnade förvånad över hur sjukt mycket energi hon hade idag haha.

Nu ska jag plugga inför morgondagens prov.

Kram N

Likes

Comments