Header

Hallå där!

Inne i ridhuset är det inte särskilt varmt. Men vad gör man inte för att få se lite hoppning.... Man lär sig så otroligt mycket mer än man tror av att titta på andra. 

I fredags blev det tyvärr ingen hoppning för mig. Skulle hoppat Aztor och då måste jag själv vara där till 100 %. Om inte jag orkar, blir det inte kul så jag avstod helt enkelt.

Nu vill jag hem och äta mat. Har bara ätit och jobbat idag.

Vi hörs i morgon 💪❤.

Kram N

Likes

Comments

Nu gäller det att fokusera på allt som är bra. 

Jag måste lägga all min kraft och tid på skolan nu. Jag har ett mål och det ska jag nå. Jag ska ge mig den på det om det är så att ag måste plugga matte varje dag.

Jag ska in på det där gymnasiet och det är det jag måste fokusera på. Det får inte gå åt fel håll nu och jag ska visa alla att jag är starkare än alla tror.

Vad är ditt mål?

Mitt mål är att komma in på gymnasiet som jag sökt och då måste jag höja mina betyg. Jag ska klara det och jag vet att jag kan om jag bara vill.

Jag ska använda min envisa till något bra.

Glöm inte att du duger precis som du är. Om du har hamnat på fel stig i livet måste du vända dig om och ta två steg tillbaka och gå rätt väg. ❤❤❤❤❤

Kram N

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka igen efter en ofrivillig bloggpaus. Jag kommer inte gå in på detaljer vad som har hänt..

Jag mår i alla fall helt okej, lite trött.

Har så så så mycket att göra då jag ligger efter i skolan 🙃. Tog med mig matteboken hem idag. Det går framåt men det är trögt, har kommit halvvägs.

Ska göra ett armband snart då jag fått en beställning idag 💪❤.

Under tiden det har ekat tomt här har jag bott hos mamma och micke. Det har känts bra, ibland är det skönt att få vara barn och inte ta så mycket ansvar. En paus kan kännas bra ibland även om det inte alltid är frivilligt.

Förutom det har jag klappat och matat ett vildsvin som är en kulting. Mormor hade räddat den från att dö i kylan. Den var sjukt söt. 😍

Har fått en rakapparat, den verkar bra. No more rakhyvlar. Det går mycket snabbare och det är smidigare då man kan använda den oavsett om man duschar eller inte.

I morgon är det fredag, skönt! För min del blir det skola och hoppträning med Aztor. Hoppas att det går bra ❤.

Nu ska jag skriva några tal till så hörs vi imorgon.

Puss N

Likes

Comments

Hej!

Söndag och snart en ny vecka med nya möjligheter.

Jobbat i stallet idag och haft sovmorgon. Skönt!

Till middag idag blir det tacopaj med quorn.  Som alla andra söndagar blir det bingolotto ikväll, hoppas på lite pengar.. Vi får väll se vad det blir, lotterna är i alla fall rosa 🙃🙃.

Ni får ha en skön kväll och vila upp er inför jobb och skola.

Kram N

Likes

Comments

Halloj!

X antal timmar senare är jag äntligen påväg hem från stallet. Jag somnade såklart om efter jag hade stängt av klockan imorse så jag kom sent till stallet. Några boxar han jag med innan det blev dags för uteritt.

Vi var ett helt gäng som skulle ut i skogen. Uteritten blev inte som vi tänkt oss kanske. Alla hästarna blev lite väl taggade när vi skulle galoppera... En av hästarna for iväg som skjuten ur en kanon och ryttaren höll sig inte kvar tyvärr. Hästen sprang hem efter ett tag då vi inte fick tag på honom.

Nissen tyckte att det var kul att galoppera och la av några bocksprång. Han förstod ingenting när det kom fram en liten häst mellan träden o skogen. Mycket miljöträning blev det för honom. Stackarn var helt genomsvettig när vi kom tillbaka till stallet. Han lär sova gott inatt.

Nöjd var han åtminstone och jag tycker att han var duktig!

Ikväll blir det tacos till middag. 

Kram N

Likes

Comments

View tracker

Hallå!

Äntligen är det fredag, hur underbart är inte det???? Awesome!

Idag har jag varit äckligt trött men det var en lugn dag i skolan.

Igår gjorde jag något spännande. Jag valde gymnasium. Nu är det bara att vänta och hoppas att betygen räcker. Jag lär ju höja mig till sommaren i alla fall.

Nu mat och tv. Resten av helgen kommer spenderas i stallet.

Kram N

Nissen har blivit rastad idag också, han fick ta en sväng på longerlinan. Lite busig var han allt men han blev lugn och avspänd i slutet. Vi jobbade med övergångar från galopp till trav osv. ❤ Han blev till och med svettig. 

Snälla, klia på mig... Tröttis

Likes

Comments

God morgon!

Idag är jag super supertrött, det vart försent igår. Vi kom hem sent från stallet också.

Men i alla fall så red jag Nisse på lektionen igår. Vi red öppnor och slutor på ena långsidan och på den andra galopperade vi innanför spåret och saktade av och fattade igen. I början var han lite tjafsig och gick emot mig men det blev bättre. Han kändes lite stark men efter några volter och avsaktningar, blev det bättre.

Han kändes pigg så när han kröp ihop och hamnade bakom lod, ville jag driva på för att få upp huvudet och då passade han på att springa fortare.. Men på slutet blev han väldigt följsam.

Så jag är nöjd och han var trött efteråt. ❤

Idag är det torsdag, hoppas att denna dagen funkar då vi har en lärare som vi inte haft så mycket förut. Marie kommer tillbaka i morgon. Vi får väll se hur det går. Bara hon inte blir för på då hon är lite extra sträng.

Kram N

Likes

Comments

Idag blev det en pluggonsdag. Utanför är det inget trevligt väder, tur att jag har ett ridhus att rida i ikväll 😏😏.

Ska försöka förstå mig på den här maten nu.

Kram N

Likes

Comments

God morgon!

Mår ni bra? ❤

Idag är det onsdag och halva veckan har nu gått. Jag vill ha helg...

Igår var jag på BUP och det gick bra vi hade ett bra samtal. Vi kom fram till att det går framåt och att jag har lyckats rädda mig själv i en svår situation. 😊

Jag red Jolita igår också, det var markarbete och hon var framåt och glad. Jag är verkligen supernöjd med lektionen. Det gick så bra och allt satt! Det kändes som att få ett bevis i handen på att jag faktiskt kan. All träning som jag har lagt ner i alla år börjar verkligen ta form. Jättebra var det verkligen.

Det var kul för jag kände att hon var pigg och framåt redan från början, då blir det lättare 😏.

Hon får 10 av 10 stjärnor och jag ger mig själv en stor klapp på axeln. ❤🙃

Jag håller som sagt på med att få in alla måltider denna vecka för att slippa sötsuget.

Idag blev det gröt och apelsin till frukost!

Kram N

Likes

Comments

Hallå där!

Idag har jag börjat på min såkallade diet. Efter många hälsosamma och ohälsosamma försök så har jag nu valt att göra ett nytt försök att gå ner i vikt.  Jag ska ge mig själv en ärlig chans till att få gå ner.

Jag ska göra det på ett hälsosamt sätt och den här veckans mål är att börja äta regelbundet, jag ska äta dem tre huvudmålen samt tre mellanmål beroende på mattiderna.

Jag hoppas innerligt att jag lyckas komma en till bit på vägen nu efter att ha stått och stampat på samma ställe i några månader. Jag ska börja föra matdagbok men ingen räkning av kalorier utan jag ska skriva upp vad jag har ätit och druckit så jag kan se vad jag behöver ändra på osv.

Jag har aldrig haft en bra relation till mat och därför gör en dagbok det lättare för mig själv att ha koll på det.

Första skoldagen avklarad, jag var fruktansvärt trött när jag kom hem idag. Förhoppningsvis kommer jag i säng lite tidigare idag så det blir mer sömn. Igår blev det några timmar för lite... Men jag vet att det inte bara är jag som slarvat när skolan börjat igen så jag kan nog vara lugn.

Kom gärna med tips på träningsövningar osv då jag gärna vill ta mig till gymmet igen och så småningom börja styrketräna igen också.

Jag hoppas att ni har haft en bra dag ❤.

Kram N

Dagens frukost blev gröt med havremjölk och hallon.

Likes

Comments