Hei, nå har jeg vært her i tre måneder, og jeg begynner å savne familie og venner.
Merker at det er veldig slitsom å hele tiden gjøre førsteinntrykk og prøve å bli kjent med nye folk. Man må ha overskudd for å få seg nye venner, og i det siste har jeg vært ganske sliten. Den usunne maten her tror jeg har påvirket meg mer enn jeg trodde, det er jo ikke det at sunn mat er utilgjengelig, men den usunne maten her er så billig og det er lett for å velge feil. Også på skolen får vi gratis lunsj i kantinen hvor de selger pizza og hamburgere. Hjemme i Norge spiser jeg for det meste fisk eller kylling med grønnsaker, noe vi ikke spiser så ofte her. Så framover skal jeg jobbe med å få opp energien, spise sunnere og trene mer.

Så.. i det siste har jeg hengt en del med de andre norske utvekslingsstudentene, selvfølgelig fordi de er gøy å være med men også fordi det er litt mindre slitsomt enn å være med de amerikanske.

Frida og meg på vei til menchies

Meg og Malin dro ut og spiste med italienerene våres<3

Laget rastafletter på Malin

I Sara sin vertssøster Britney's bursdagsbesøk

Vi dro på zumba beach en kveld, solen går ned kl 5 nå så det er ikke så seint som det ser ut til

<3 lunsj på skolen

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Heyy!
På Homecoming dro vi på partybus igjen, denne gangen var det 35 folk på bussen. Vi kjørte ned til Santa Monica pier, hvor vi tok karuseller spiste mat og kultean. Jeg syntes bussturen var gøyest for det var da vi danset og hørte på musikk. Homecoming var kanskje litt oppskrytt, men jeg ble kjent med en del nye folk, så jeg er glad for at jeg dro.

Delanee, Melanie og meg

Dagen etter dro jeg, Jerri og Libby på smykkefest, og jeg fikk en fin sølv-choker. Senere dro vi på menchies for å kjøpe frozen yogurt og se på den fine solnedgangen..
❤️❤️

Likes

Comments

Hei dere!
I Halloween helgen dro meg og mine tre venninner; Kazandra, Delanee og Iliana på en partybus sammen med 10 andre jenter! Vi dro til Uba-Tuba, til et haunted house, og til to forskjellige fester. Etterpå overnattet vi alle hos Kazzie. Halloween her er veldig stort, og mange kler seg veldig "utfordrende" haha, alle var i hvert fall utkledd.. det var utrolig gøyt å oppleve Halloween her i USA, og det var kult å se hvor mange bra kostymer det var. På selve Halloween dro meg, Malin og vertssøsteren hennes Amanda til et haunted house, som noen frivillige hadde laget i sin egen hage. Utrolig bra satt opp.. vi holdte på å skrike/le oss ihjel gjennom hele turen..

Haloween <333

Likes

Comments

Heeii!
Jeg har vært så heldig fordi, vertsfamilien min tok meg med til San Diego!
Det var helt utrolig vakkert der, og været var fantastisk. Jeg savner så grådig å bo ved sjøen, så det var deilig å få se havet litt. Vi bodde i et nydelig hotell rett ved en liten havn, der de solgte mat, suvenirer og klær. Meg og Libby dro med en gang ned til en liten pier for å se på solnedgangen, ta bilder og snakke litt. Etterpå dro vi ut og spiste og Jerri kjøpte to San Diego t-skjorter til oss.. På kvelden satt vi i jacuzzi og koste oss. Neste dag dro vi å besøkte collegen hvor min vertsfar Brian gikk, San Diego State University, og senere besøkte vi University Of California San Diego. Begge skolene var kjempe fine men på forskjellige måter. Etter å ha besøkt et college for første gang ble jeg utrolig fristet til å begynne der selv. Det er akkurat som små student byer med egne kafeer, restauranter treningssentre osv. Mange voksne jeg møter her sier at college er de beste årene i deres liv, så jeg vurderer det virkelig. Etter UCSD dro vi hjem, og det tok mye lenger tid enn forventet fordi det begynte å "regne". Plutselig var alle bilene nede i halv fart, livredde for å skli på den glatte asfalten. Hahah..- lurer på hva de hadde gjort en dag i Bergen.

❤️❤️

Likes

Comments

Hei, folkens! Idag tenkte jeg å skrive om vertsfamilien min og litt om hvordan det er. Jeg har bodd med denne familien nå i litt over en måned, og ting blir bare bedre og bedre. Vertsfamilien min består av Brian og Jerri som er vertsforeldrene mine, og verts-søsteren min Elizabeth, men som alle kaller Libby. De har også to hunder Tilly og Max og en katt som heter Kitty.

Når jeg kom hit første dagen var det i begynnelsen litt klein stemning.
Jeg kommer jo bare inn i huset til en fremmed familie jeg aldri hadde sett eller snakket med før..

Det første vi gjorde var å gå ned til en pizzarestaurant rett nedi gaten her, det lettet veldig på stemningen. Vi satt der og snakket en stund før vi dro hjem og jeg fikk pakket ut tingene mine.

Allerede kvelden etterpå satt meg og Libby oppe til langt på natt og snakket om alt og ingenting, hun er utrolig smart og enkel å være med. Vi er blitt veldig gode venner, noe jeg er utrolig glad for!

Er blitt veldig glad i vertsfamilien min allerede, haha, jeg trives så godt med de, og jeg føler meg nesten som "en av de." De tar meg med på aktiviteter og vil at jeg skal få se store deler av California mens jeg er her. Det føles veldig trygt å ha de når jeg er her borte uten venner og familie.

Er så glad i min nye familie#2

Likes

Comments

Heii! Forrige uke dro meg og Sara til merose avenue på jakt etter den rosa Paul Smith-veggen..
Det var senior ditch-day, noe jeg ikke hadde tenkt å ta del i før alarmen gikk av på morningen og en time ekstra søvn passet meg veldig bra.

Vi bestilte så uber til Melrose Avenue, uvitende om hvor lang den gaten var, og gikk av rett ved en bensinstasjon. Vi fant så ut at "den rosa veggen" var en times gåtur lenger ned i gaten.. Men, det var utrolig mange kule og spennende vintage butikker, kaféer og street-art elementer.

Vi fikk sett masse, og kom oss til veggen til slutt

- Veslemøy Bratten

Likes

Comments

Heii, i dag har jeg vært her i LA i to mnd, tiden har gått utrolig fort, men det føles samtidig som jeg her vært her veldig mye lengre. Skolen begynner virkelig å bli slitsom og livet her er blitt veldig hverdagslig. Jeg gjør ikke mye annet i ukedagene enn skole, lekser, middag også se på TV eller serier resten av dagen. Skolen jeg går på gir ut utrolig mye lekser, hvis jeg gjør alle lekser ordentlig og gjennomført, ender jeg opp med å sitte i timesvis. Så derfor utnytter jeg helgene til å slappe av eller på aktiviteter som får meg til å tenke på andre ting.
Sara og Anniken kom over til meg og vi brukte store deler av dagen bare på å ligge ved bassenget..

Livet er herlig
😙😙😙😙😙

Likes

Comments

Heii,
en helg dro meg, Sara, Lucas og Kristoffer til Malibu beach. Vi tok dro sammen ned tidlig på morningen, noe vi angret på, i og med at det var ganske kaldt og overskyet den dagen.. Siden det var altfor kaldt til å være på stranden, spiste vi alle på Jack in the box mens vi ventet på solen.
Har lært i etterkant at der vi dro, ved Malibu pier, ikke er noe særlig sted å være, mens bare to minutter bortenfor er det mange butikker og Resturanter, haha. Det er heller ikke særlig fint der i forhold til andre plasser i Malibu, men så fort solen tittet fram badet vi og hadde en veldig fin dag på stranden.
På kvelden dro vi ut og spiste på et stort senter like i nærheten av hvor jeg bor og jeg hadde gledet meg hele dagen til sushi, men jeg lærte fort at "vanlig" sushi her, ikke er det samme som i Norge. Her bruker de nemlig en slags fiske-mos, ikke veldig godt..

​- Veslemøy

Likes

Comments

11. September dro vi til Pepperdine college, hvor verts-faren min jobber for å se på alle flaggene. Hvert flagg representerer en person som døde på 9/11. Det var utrolig fint og sterkt å være der, det blir litt overveldende når du ser hvor mange flagg det er...
Vi tok masse bilder, slik som mange andre kom dit for å gjøre, lyset og utsikten er helt fantastisk. Pepperdine er kåret til et av USA's fineste skoler, tenk å gå på college der!

Likes

Comments

Flyet mitt fra Bergen til Oslo gikk tidlig 9. August.. Men grunnet masse tull med flyet ble det til at vi måtte tilbringe en natt på hotell i Oslo. Gjengen var ikke negativ av den grunn, vi hadde vår egen lille soft landing camp der, haha.

siste klem til pappa...

Meg og Malin delte rom i Oslo, hun går også på skolen min, El Camino Real Charter High School.

Siste norske måltid, savner fisk og poteter allerede..

Vi kom oss endelig til New York dagen etter, bare 32 timer for seint. Det var dumt at vi mistet en dag på camp, men vi fikk likevel sett og gjort en hel del ting.
Første dagen kjørte vi rundt i sentrum, så frihets-gudinnen og spiste lunsj på Grand Central, Det var utrolig varmt, rundt 40 grader, så det var egentlig veldig greit å sitte inne i en buss med aircondition.

Dag to spiste vi lunsj i Central park og shoppet på et stort senter jeg ikke husker hva heter.. Det var igjen veldig veldig varmt og fuktig, så vi smeltet mer eller mindre vekk på pikniken, men det var en koselig stund og alle ble bedre kjent.

next --> Los Angeles

En av de første dagene besøkte vi Marie fra Bergen som også er utvekslingsstudent på min skole..

Oppdaterer så snart jeg har tid!
- Veslemøy

Likes

Comments