Heii! Forrige uke dro meg og Sara til merose avenue på jakt etter den rosa Paul Smith-veggen..
Det var senior ditch-day, noe jeg ikke hadde tenkt å ta del i før alarmen gikk av på morningen og en time ekstra søvn passet meg veldig bra.

Vi bestilte så uber til Melrose Avenue, uvitende om hvor lang den gaten var, og gikk av rett ved en bensinstasjon. Vi fant så ut at "den rosa veggen" var en times gåtur lenger ned i gaten.. Men, det var utrolig mange kule og spennende vintage butikker, kaféer og street-art elementer.

Vi fikk sett masse, og kom oss til veggen til slutt

- Veslemøy Bratten

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 5 lesere

Likes

Comments

Heii, i dag har jeg vært her i LA i to mnd, tiden har gått utrolig fort, men det føles samtidig som jeg her vært her veldig mye lengre. Skolen begynner virkelig å bli slitsom og livet her er blitt veldig hverdagslig. Jeg gjør ikke mye annet i ukedagene enn skole, lekser, middag også se på TV eller serier resten av dagen. Skolen jeg går på gir ut utrolig mye lekser, hvis jeg gjør alle lekser ordentlig og gjennomført, ender jeg opp med å sitte i timesvis. Så derfor utnytter jeg helgene til å slappe av eller på aktiviteter som får meg til å tenke på andre ting.
Sara og Anniken kom over til meg og vi brukte store deler av dagen bare på å ligge ved bassenget..

Livet er herlig
😙😙😙😙😙

  • 8 lesere

Likes

Comments

Heii,
en helg dro meg, Sara, Lucas og Kristoffer til Malibu beach. Vi tok dro sammen ned tidlig på morningen, noe vi angret på, i og med at det var ganske kaldt og overskyet den dagen.. Siden det var altfor kaldt til å være på stranden, spiste vi alle på Jack in the box mens vi ventet på solen.
Har lært i etterkant at der vi dro, ved Malibu pier, ikke er noe særlig sted å være, mens bare to minutter bortenfor er det mange butikker og Resturanter, haha. Det er heller ikke særlig fint der i forhold til andre plasser i Malibu, men så fort solen tittet fram badet vi og hadde en veldig fin dag på stranden.
På kvelden dro vi ut og spiste på et stort senter like i nærheten av hvor jeg bor og jeg hadde gledet meg hele dagen til sushi, men jeg lærte fort at "vanlig" sushi her, ikke er det samme som i Norge. Her bruker de nemlig en slags fiske-mos, ikke veldig godt..

​- Veslemøy

  • 18 lesere

Likes

Comments

11. September dro vi til Pepperdine college, hvor verts-faren min jobber for å se på alle flaggene. Hvert flagg representerer en person som døde på 9/11. Det var utrolig fint og sterkt å være der, det blir litt overveldende når du ser hvor mange flagg det er...
Vi tok masse bilder, slik som mange andre kom dit for å gjøre, lyset og utsikten er helt fantastisk. Pepperdine er kåret til et av USA's fineste skoler, tenk å gå på college der!

  • 18 lesere

Likes

Comments

Flyet mitt fra Bergen til Oslo gikk tidlig 9. August.. Men grunnet masse tull med flyet ble det til at vi måtte tilbringe en natt på hotell i Oslo. Gjengen var ikke negativ av den grunn, vi hadde vår egen lille soft landing camp der, haha.

siste klem til pappa...

Meg og Malin delte rom i Oslo, hun går også på skolen min, El Camino Real Charter High School.

Siste norske måltid, savner fisk og poteter allerede..

Vi kom oss endelig til New York dagen etter, bare 32 timer for seint. Det var dumt at vi mistet en dag på camp, men vi fikk likevel sett og gjort en hel del ting.
Første dagen kjørte vi rundt i sentrum, så frihets-gudinnen og spiste lunsj på Grand Central, Det var utrolig varmt, rundt 40 grader, så det var egentlig veldig greit å sitte inne i en buss med aircondition.

Dag to spiste vi lunsj i Central park og shoppet på et stort senter jeg ikke husker hva heter.. Det var igjen veldig veldig varmt og fuktig, så vi smeltet mer eller mindre vekk på pikniken, men det var en koselig stund og alle ble bedre kjent.

next --> Los Angeles

En av de første dagene besøkte vi Marie fra Bergen som også er utvekslingsstudent på min skole..

Oppdaterer så snart jeg har tid!
- Veslemøy

  • 58 lesere

Likes

Comments

Hei og velkommen til min blogg. Jeg heter Veslemøy Bratten, og er utvekslingsstudent i Los Angeles skoleåret 2016/17. Jeg valgte hovedsakelig å starte en blogg for å kunne dele mine opplevelser fra mitt utvekslingsår med venner og familie. Det har allerede gått tre uker siden jeg dro hjemmefra, og mye spennende har skjedd. Blant annet har jeg vært på Soft-landing camp i NY, begynt på High School, sett på amerikansk fotball-kamp, vært på Malibu beach og blitt kjent med mange flotte mennesker.

​gleder meg til å dele mer!

- Veslemøy 

  • 57 lesere

Likes

Comments