Så många gånger som man tänkt "tänk att det där var sista gången". Det är en speciell känsla som väcks,  jag vet exakt hur svår den är att beskriva och hur ont det gör att inse. Att ha legat i någons armar utan vetenskapen om att det var sista gången, att det inte kommer vara för alltid. En sista natt, en sista kyss.. Man passar på att njuta fullt ut eftersom man inte vill tänka att det snart kan va slut.
Om man bara visste att det var sista gången..

Likes

Comments

På min wishlist just nu. Boyfriend jeans i en ljusare tvätt, lagom med slitning och den perfekta passformen, så många rätt i ett plagg.

Likes

Comments

Dags att boka nästa resa snart? Vill känna en längtan efter något so bad..

Likes

Comments


7/9- Här känns det som att alla människor är fulla av liv och livslängtan. Längtan efter att gå på egna fötter och inte i nån annans fotspår. Kloka människor, färgglada och enkla.
Så många drömmar och mål som gått i uppfyllelse men som endast är en bråkdel av det som alla vill uppnå. Jag älskar verkligen att få någon annans dröm förklarad för mig. Oftast helt fantastiska, unika och egna. De vet precis vad det vill och vad de tror på. De har sig själva och sina drömmar, mer behövs inte...

Likes

Comments

Precis hemkommen till skogarna igen efter en veckas sol och surf i Portugal. Kan säga att jag fortfarande är grymt mycket nybörjare på brädan och campet och en del av upplägget var tyvärr under mina förhoppningar. MEN veckan har varit fantastisk! Jag menar jag har ju för första gången i mitt liv stått på en surfbräda bland vågorna och lärt känna så mycket nya, lätta, roliga och underbara människor. Något som verkligen lyfter allt. Nu: tillbaka till rutiner, som inte alls känns tråkigt eller jobbigt. Tvärtom faktiskt.

Likes

Comments

6/9-  äntligen Portugal och äntligen en våg av värme! Att surfa var svårare än jag trodde, men det är hur Najs som helst att få tillbringa så mycket tid vid havet, vilket inte hör till vanligheten.
Givetvis blir jag både irriterad och nästintill gråtfärdig när jag inte klarar av något jag ger mig på att klara. Men också, detta var min första dag med en bräda på ett hav. Rätt stolt över mig själv ändå.
Likes

Comments

Ett collage helt i min smak

Från: http://andreahedenstedt.se

Likes

Comments

Något som länge legat högt upp på min "to-do-list" är att lära mig surfa (tätt intill den klassiska drömmen att simma med delfiner såklart) och i september ska alltså detta äntligen bli av- jag ska lära mig att surfa! Och inte på vilket sätt som helst utan med lapoint och deras camp som finns i Ericeira.

Hur najs? Jag är peppad!

Likes

Comments