På min wishlist just nu. Boyfriend jeans i en ljusare tvätt, lagom med slitning och den perfekta passformen, så många rätt i ett plagg.

Likes

Comments

Dags att boka nästa resa snart? Vill känna en längtan efter något so bad..

Likes

Comments


7/9- Här känns det som att alla människor är fulla av liv och livslängtan. Längtan efter att gå på egna fötter och inte i nån annans fotspår. Kloka människor, färgglada och enkla.
Så många drömmar och mål som gått i uppfyllelse men som endast är en bråkdel av det som alla vill uppnå. Jag älskar verkligen att få någon annans dröm förklarad för mig. Oftast helt fantastiska, unika och egna. De vet precis vad det vill och vad de tror på. De har sig själva och sina drömmar, mer behövs inte...

Likes

Comments

Precis hemkommen till skogarna igen efter en veckas sol och surf i Portugal. Kan säga att jag fortfarande är grymt mycket nybörjare på brädan och campet och en del av upplägget var tyvärr under mina förhoppningar. MEN veckan har varit fantastisk! Jag menar jag har ju för första gången i mitt liv stått på en surfbräda bland vågorna och lärt känna så mycket nya, lätta, roliga och underbara människor. Något som verkligen lyfter allt. Nu: tillbaka till rutiner, som inte alls känns tråkigt eller jobbigt. Tvärtom faktiskt.

Likes

Comments

6/9-  äntligen Portugal och äntligen en våg av värme! Att surfa var svårare än jag trodde, men det är hur Najs som helst att få tillbringa så mycket tid vid havet, vilket inte hör till vanligheten.
Givetvis blir jag både irriterad och nästintill gråtfärdig när jag inte klarar av något jag ger mig på att klara. Men också, detta var min första dag med en bräda på ett hav. Rätt stolt över mig själv ändå.
Likes

Comments

Ett collage helt i min smak

Från: http://andreahedenstedt.se

Likes

Comments

Något som länge legat högt upp på min "to-do-list" är att lära mig surfa (tätt intill den klassiska drömmen att simma med delfiner såklart) och i september ska alltså detta äntligen bli av- jag ska lära mig att surfa! Och inte på vilket sätt som helst utan med lapoint och deras camp som finns i Ericeira.

Hur najs? Jag är peppad!

Likes

Comments

Det kanske är svårt att förstå för vissa, men det här med distans tär ganska mycket på en. Kvällarna är nog värst, att inte få krypa tätt intill och somna vid hans sida. Vissa kvällar är värre än andra. Men ur det som känns mindre bra kommer något mycket bättre. Jag älskar att planera in helger då vi båda kan ses, 30 mil känns så nära när man väl är påväg och att äntligen få slänga sig i hans armar är så mycket mer värt än vår distans.
Det känns skönt att det bara kommer vara såhär ett tag till, resten av sommaren. Jag står bakom hans beslut att flytta över sommaren helt och hållet, det är verkligen en erfarenhet utöver det vanliga och för att inte nämna min lycka att få andas in västkustluft sådär varannan helg. Men kvar står det faktum att jag älskar honom och vill vara nära hela tiden..

Distans betyder så lite när en person betyder så mycket.

Jag älskar honom mer än någonsin

Likes

Comments