Header

Hej!
Jag är så tragisk att blogga! Verkligen har ett stor respekt till alla bloggare som bloggar varje dag eller flera ggr per dag!

Det händer för mycket grejer i mitt liv och oftast jag kan inte klara de! Till exempel skolan.. herre Gud nästan 5 stycken prov i nästa vecka och jag har pluggat ingenting för att jag var sjuk och så svag att kunde inte ens läsa någonting. Hoppas att jag ska klara de för att jag vill verkligen sluta gymnasiet i juni, få studenten och åka på semester typ ngr veckor kanske i Polen 💕
Vill åka där och träffa mina polska följarna 😍❤️ Det skulle va riktig skönt!

Men åjå jag kan drömma men livet ska själv bevisa till mig hur ska det vara 🙈 Idag var jag på en promenad och jag har filmat vlogmas dag 3!
Är så taggat men samtidigt känner jag mig så rädd att jag ska inte klara det.. det är fyfan 24 videor .. 1 video varje dag.. nä men åjå det ska va kul!
I alla fall mår jag bra nu och ska kämpa med allt 💕

Hoppas att ni också mår bra! 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej Allihopa!

Hoppas att alla mår bra!
Igår (den 21:ta oktober) skrev jag för första gången högskoleprovet ... Herre Gud!
Jag har visst tränat lite grann förre speciellt att jag köpte hela förbered kursen till det på Allakando (riktig rekommenderar ej den här sidan! De vill bara ha pengar och de har massor av fel i facit men också i förklaringar!)

Det blev så mycket stress men jag har börjat känna det precis när jag har kommit hem, jag har känt mig precis som en ballong utan luft! Blev så trött att allt blev irriterande :c
Men även allt det här är jag riktig glad att jag gjorde det! För att jag ska göra om det i April! Vill verkligen ha en stor chans att gå på min dröm utbildning i Umeå <3
Ska bara träna mer att räkna på kort tid, för att jag fick panik när jag var på DTK delen, hade typ 10 frågor framför mig och ledare hade sagt att vi har bara 5 minuter kvar .. fick så stor panik att bara tog svår som jag tyckte att de passade bäst... utan att läsa uppgiften och kolla på diagrammet eller en karta :C

Men åja... allt ska vara bättre! Speciellt att just nu vet jag vad måste jag jobba med och har inte så stor press på mig! Jag vet att även om jag ska inte våra antagen på Umeå då ska jag gå annan stans! Eller ska gå till Komvux att fixa mina dåliga betyg och då ska jag attackera Umeå Universitet, haha!

Önskar er trevlig avslutning av söndag och en toppen måndag! HEJDÅ!

Likes

Comments

Postad i: Livet, Outfit

Hejsan!

Hoppas att eran söndag var riktig toppen precis som min! Gick på en skönt och fin promenad med min mamma, syster och hunden :D Just nu äter jag en gott ostkaka med kolasås - riktig riktig gott!

Man kan tänka att namn på den här blogg inlägg kan inte passa här men tro på mig, i know what i am doing!
Jag tänker att varje tjej måste känna sig bra i sin kropp även om man har lite mer "fett" än de andra. Absolut det finns dagar när jag känner mig så full att jag vill inte ens kolla på spegel för att då vill jag bara gråta. För stora ben, äcklig magen osv.
Därför med den här inlägg vill jag visa att man behöver inte bry sig så mycket! Bara ha kul! Även om dina ben ser ut som en elefants ben, haha! Ok det låter inte så riktig positiv men .. åå tro mig! Ha en kul och bli positiv så alla ska vara positiva mot dig!

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Hejsan!
Hoppas att eran fredag var riktig toppen!
Åå asså jag var helt beredd att 3:an ska vara riktig svårt men hade ingen aning att det ska vara så!
Gymnasiearbete är jätte svårt, fast jag har valt riktig spännande ämne, då känner jag mig att det ska vara tuff att få godkänn på den!

Efter två biologi prov min älskade mamma har bjudit mig och min syra på pizza kväll 💕 Men va sjuk mysigt det var!
Vi har beställt tre stycken pizzor (don't judge us we just love food 😂👌🏻) i våran favorit pizzeria i stan 😍💕
Och mamma hittade Julmust i ICA fattar ni va kul? Känner verkligen att julen ska snart komma!

Ha en fin dag! 💕

Likes

Comments

Postad i: Livet

Hejsan! 💓
Åh vilken toppen dag hade jag! Bio är en av de några platser till mig var kunde jag stanna heeela dagen och bli aldrig trott av detta!
Jag älskar så mycket bra filmer att jag kan spendera mitt hela livet att bara titta på de! 😂

Idag gick jag med min mamma och syran till nytt filmen Dumma Mej 3 #dummamej3 . Asså vet ej om hur man kan inte tycka om Minioner! De är så kula och riktig söta! 😍 Alltid när jag bara tittar på en av de då kommer bara en kort tanka i mitt huvud "SHUT UP AND TAKE MY MONEY!"

Hela filmen var så braaa! Speciellt att jag älskar musiken från 80' och 90' ! 💖 Jag riktig rekommenderar till alla att kolla på den!

Ha en toppen dag! ✨

Finns det något bättre än bio och super gott frappucino caramel från McDonald? 😂👌🏻

Likes

Comments

Postad i: Livet

🐥 Hejå hej! 🐥

Ush det var länge sen när har jag gjort någon blogg uppdateringen!
Hoppas att ni alla mår bra! Jag vill bara säga/skriva GLAD PÅSK allihopa 💗
Och visa er min dålig talang att måla 😂 Det är alltid så dålig när försöker jag göra något konst men åh well 😂🙈
Jag önskar er trevlig tid med familj, gott mat, skönt och lugnt tid osv. 💗
Själv ska jag kolla på "13 skäl varför" hos #netflix 💗 Och kanske spela the sims 4, vem vet? 😂🙈

🍓PUSS ALLA SÖTA JORDGUBBAR🍓

Likes

Comments

Postad i: Livet, Mat

💗 Hejå hej! 💗
Hoppas att ni har en skönt lördag! Idag är den 1:ta April! ☘️
Min lilla syra Marta fyller år idag! Jag kan inte tro att hon är 14 år! Det känns så sjuk att min små flicka (😂) blev äldre!
Men det ge mig bara info att jag blev gammal 😂Men till mig är hon fortfarande 6 år 🙌🏻

Vi gick till en av bästa pizzeria hos Kramfors! Marta och mamma köpte två stycken familj pizzor vi trodde att de ska bli mindre men - oh well 😂
Själv hade jag en kyckling rulle super duper gott!

Nu ska vi åka hem kolla på filmer och käka godisar från Dollar 💗

💗PUSS ALLA SÖTA JORDGUBBAR! 💗

Likes

Comments

Postad i: Livet

♥ Hejå hej! ♥

Hoppas att ni hade en bra dag! Jag är riktig arg på mig själv att jag hade ingen tid att blogga! Men det var riktig mycket att plugga speciellt biologi och är jätte besviken för att prov var jättesvart och vet jag att har jag ingen chans att ha A betyg av detta prov.. men jao man måste kämpa vidare helt enkelt!

Idag fick jag mina nya och första glassögon. Det känns så konstig att ha de just nu! Jag har inte så stor problem med ögon men ofta har jag huvudvärk och har stor problem att koncentrera mig när jag läser :c
Om ni har samma problem gå till optiken! ♥ Man har bara ett par ögon och det är inte värde att skada de eller själv mår dålig!

Här lämnar jag några bilder på mig själv asså Gud jag älskar såååå mycket snapchat! Det är mitt favorit app! ♥
Mitt snapchat: versjada
studygram instagram: svenskdoctor
instagram: versjada

♥ PUSS ALLA SÖTA JORDGUBBAR! ♥

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Livet, Outfit

♥ Hejå hej! ♥

Vilken skönt väder! Jag känner våren just nu men jag har stor hoppas att det ska inte komma något minus grader för att det känns så dålig när det allt snön som smältande blev som is igen.. ush!

Från mitt polsk blogg fick jag ett samarbete med Rosegal och fick det snyggaste ryggsäck som vill jag visa till er! Bara att ni ska veta om att jag har en super snygg ryggsäck, haha! Och jag vill visa er mina bilder som gjorde jag med min syra på lördags promenera. (kallas man så eller? haha!) Och det var varmt men när jag tar av mitt jacka det blev så skit kalt! Att jag bara skrikade på min syra "Marta tar du bilder eller bara kollar på mig!?" , hahaha!

Nu känner jag att jag måste sluta babbla för att ja det är inte mitt dag med svenska, vet inte om ni som kan flera språk har samma känslor att idag det går inte att skriva eller prata, haha!
Och vill bara säga att på bilder ni kan se mitt snyggaste hunden Leonard ♥

♥ PUSS ALLA SÖTA JORDGUBBAR ♥

Likes

Comments

Postad i: Livet

💗 Hejå hej! 💗

För första gånger bloggar jag från min mobilen så hoppas jag att det ska gå bra 💗 Jag vet inte om ni har så men oftast känner jag mig så gammal när måste jag använda nått nytt app eller något sånt 😂

Iallafall hoppas jag att ni hade en skönt fredag 💗 Var så rädd på morse inför psykologi prov men känner jag att det gick ganska bra!
(Hoppas jag iaf 😂)

Efter skolan gick jag till Coop att köpa nånting till dricka och såg nytt Veckorevyn. Oftast lämnar jag såna tidningar men nu hade jag känsla att jag måste verkligen köpa den!
Speciellt att Clara Henry är på framsidan det känns så sjuk kul! Jag tycker mycket om Clara Henry när flyttade jag till Sverige då tittade jag mycket på hennes videor för att först och främst hon är super rolig och hon pratar jättefin!
💚Vad tycker ni om Clara? 💚

För första gången ska jag dricka den Innocent och är vanlig taggad! Oftast köper jag den apelsin "version" men nu ska jag prova nånting nytt 👌🏻

💗 PUSS ALLA SÖTA JORDGUBBAR 💗

Likes

Comments