Header

Postad i: Livet

Hejsan! 💓
Åh vilken toppen dag hade jag! Bio är en av de några platser till mig var kunde jag stanna heeela dagen och bli aldrig trott av detta!
Jag älskar så mycket bra filmer att jag kan spendera mitt hela livet att bara titta på de! 😂

Idag gick jag med min mamma och syran till nytt filmen Dumma Mej 3 #dummamej3 . Asså vet ej om hur man kan inte tycka om Minioner! De är så kula och riktig söta! 😍 Alltid när jag bara tittar på en av de då kommer bara en kort tanka i mitt huvud "SHUT UP AND TAKE MY MONEY!"

Hela filmen var så braaa! Speciellt att jag älskar musiken från 80' och 90' ! 💖 Jag riktig rekommenderar till alla att kolla på den!

Ha en toppen dag! ✨

Finns det något bättre än bio och super gott frappucino caramel från McDonald? 😂👌🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Livet

🐥 Hejå hej! 🐥

Ush det var länge sen när har jag gjort någon blogg uppdateringen!
Hoppas att ni alla mår bra! Jag vill bara säga/skriva GLAD PÅSK allihopa 💗
Och visa er min dålig talang att måla 😂 Det är alltid så dålig när försöker jag göra något konst men åh well 😂🙈
Jag önskar er trevlig tid med familj, gott mat, skönt och lugnt tid osv. 💗
Själv ska jag kolla på "13 skäl varför" hos #netflix 💗 Och kanske spela the sims 4, vem vet? 😂🙈

🍓PUSS ALLA SÖTA JORDGUBBAR🍓

Likes

Comments

Postad i: Livet, Mat

💗 Hejå hej! 💗
Hoppas att ni har en skönt lördag! Idag är den 1:ta April! ☘️
Min lilla syra Marta fyller år idag! Jag kan inte tro att hon är 14 år! Det känns så sjuk att min små flicka (😂) blev äldre!
Men det ge mig bara info att jag blev gammal 😂Men till mig är hon fortfarande 6 år 🙌🏻

Vi gick till en av bästa pizzeria hos Kramfors! Marta och mamma köpte två stycken familj pizzor vi trodde att de ska bli mindre men - oh well 😂
Själv hade jag en kyckling rulle super duper gott!

Nu ska vi åka hem kolla på filmer och käka godisar från Dollar 💗

💗PUSS ALLA SÖTA JORDGUBBAR! 💗

Likes

Comments

Postad i: Livet

♥ Hejå hej! ♥

Hoppas att ni hade en bra dag! Jag är riktig arg på mig själv att jag hade ingen tid att blogga! Men det var riktig mycket att plugga speciellt biologi och är jätte besviken för att prov var jättesvart och vet jag att har jag ingen chans att ha A betyg av detta prov.. men jao man måste kämpa vidare helt enkelt!

Idag fick jag mina nya och första glassögon. Det känns så konstig att ha de just nu! Jag har inte så stor problem med ögon men ofta har jag huvudvärk och har stor problem att koncentrera mig när jag läser :c
Om ni har samma problem gå till optiken! ♥ Man har bara ett par ögon och det är inte värde att skada de eller själv mår dålig!

Här lämnar jag några bilder på mig själv asså Gud jag älskar såååå mycket snapchat! Det är mitt favorit app! ♥
Mitt snapchat: versjada
studygram instagram: svenskdoctor
instagram: versjada

♥ PUSS ALLA SÖTA JORDGUBBAR! ♥

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: Livet, Outfit

♥ Hejå hej! ♥

Vilken skönt väder! Jag känner våren just nu men jag har stor hoppas att det ska inte komma något minus grader för att det känns så dålig när det allt snön som smältande blev som is igen.. ush!

Från mitt polsk blogg fick jag ett samarbete med Rosegal och fick det snyggaste ryggsäck som vill jag visa till er! Bara att ni ska veta om att jag har en super snygg ryggsäck, haha! Och jag vill visa er mina bilder som gjorde jag med min syra på lördags promenera. (kallas man så eller? haha!) Och det var varmt men när jag tar av mitt jacka det blev så skit kalt! Att jag bara skrikade på min syra "Marta tar du bilder eller bara kollar på mig!?" , hahaha!

Nu känner jag att jag måste sluta babbla för att ja det är inte mitt dag med svenska, vet inte om ni som kan flera språk har samma känslor att idag det går inte att skriva eller prata, haha!
Och vill bara säga att på bilder ni kan se mitt snyggaste hunden Leonard ♥

♥ PUSS ALLA SÖTA JORDGUBBAR ♥

Likes

Comments

Postad i: Livet

💗 Hejå hej! 💗

För första gånger bloggar jag från min mobilen så hoppas jag att det ska gå bra 💗 Jag vet inte om ni har så men oftast känner jag mig så gammal när måste jag använda nått nytt app eller något sånt 😂

Iallafall hoppas jag att ni hade en skönt fredag 💗 Var så rädd på morse inför psykologi prov men känner jag att det gick ganska bra!
(Hoppas jag iaf 😂)

Efter skolan gick jag till Coop att köpa nånting till dricka och såg nytt Veckorevyn. Oftast lämnar jag såna tidningar men nu hade jag känsla att jag måste verkligen köpa den!
Speciellt att Clara Henry är på framsidan det känns så sjuk kul! Jag tycker mycket om Clara Henry när flyttade jag till Sverige då tittade jag mycket på hennes videor för att först och främst hon är super rolig och hon pratar jättefin!
💚Vad tycker ni om Clara? 💚

För första gången ska jag dricka den Innocent och är vanlig taggad! Oftast köper jag den apelsin "version" men nu ska jag prova nånting nytt 👌🏻

💗 PUSS ALLA SÖTA JORDGUBBAR 💗

Likes

Comments

Postad i: Livet

♥ Hejå hej! ♥

Vilken skönt dag ska jag ha! Känner mig riktig glad pga att jag fick ledig från skolan, då tänker jag att det finns ingenting bättre än ledig dag, haha! Idag är i min skola jobbmässa men jag skulle inte jobba på sommaren så behövde jag inte komma och kika runt. Istället ska jag plugga engelska och psykologi.
Det blev så mycket att plugga i den vecka! Imorgon har jag en engelska prov och på fredag har jag psykologi prov.

Jag tag psykologi från mitt individuella val och känner att det var inte riktig bra val för att själv ämne är skit spännande men mitt lärare är lite jobbig han bara babbla, haha! Men oh well, man måste plugga iaf, haha!

Efter det ska jag plugga till biologi veckan 13 (eller v.12 vet ej, haha) ska jag ha prov och betyg från biologi är jätteviktig till mig. Har ni samma sak? Typ att ni känner vilket ämne är viktigaste?
Jag har kollat på läkare programmet och då viktigaste är betyg från: kemi, biologi, fysik och matte därför jag vill jättehjärna ha A ♥ Men vi ska se, hoppas att det ska gå bra ♥

♥ PUSS ALLA SÖTA JORDGUBBAR ♥

✖ snapchat: versjada ✖
✖ instagram: versjada✖
✖ twitter: versjada ✖
✖ youtube: Emilia Versjada ✖

Likes

Comments

Postad i: Livet

♥ Hejå hej! ♥

Hoppas att ni hade en skönt dag! Det känns riktig konstig men på samtidigt känns det verkligen bra att börja här med en ny blogg! Jag tror att alla som gjorde sina egna första inläggningarna kände sig precis som jag känner mig nu!

Men först och främst heter jag Emilia och är 19 år. Går på Ådalsskolan i Kramfors och pluggar på naturvetenskap programmet hoppas att något dag skulle jag bli en super bra läkare, haha!

Älskar massa saker som skulle visa här och jag har hoppas att ni skulle följa mig på min "adventure", haha!
Jag är inte svensk och därför ber jag er om ursäkt för att jag kämpar fortfarande med språket - hoppas att på något dag skulle jag bli så bra att prata och skriva att ingen ska känna att jag är "nytt".
Och jag har hoppas att ni kan förstår mig, haha!

På min blogg ska jag visa er mitt vardagsliv (jao men typ hur man kan visa det på blogg, haha!) och jag har hoppas att ni ska skratta av mina super #tumblr #beauty #fancy bilder, haha! Själv älskar jag när människor skrattar ♥

I know girl I'm crazy!

Jag hoppas att ni alla här ska känna sig riktig bra på min blogg och att vi ska bygga (jao typ ish bygga, haha) en stor grupp av "bästisar" ♥
Vet inte riktig vad jag kan skriva mer för att det känns verkligen lite konstig att skriva på svenska, haha! Jag har en polsk blogg därför blir det till mig en stor - riktig stor! - väg att blogga på andraspråk! ♥
Asså inte kostig att skriva på svenska - bara blogga på svenska .. jao det är konstig, haha!

♥ PUSS ALLA SÖTA JORDGUBBAR! ♥

Likes

Comments