View tracker
Ellen

Tjena!

Har inte hört av mig sen vi satt i Amsterdam men kan meddela att resan inte var så roligt, efter Amsterdam hoppade vi på ett 10 timmars flyg mot Mumbai, där hade vi fått platser långt ifrån varandra, så min 10 timmars resa bestod av mig i mitten bredvid en kvinna som var jätterädd för männen där då jag pratade lite med henne fick jag reda på detta ( därav fick jag sitta i mitten) och på andra sidan satt en mycket stor man ( därav satt jag i mitten då dom ansåg mig som liten ) som hade en hög slemmhosta samt att han satt helt barfota, inget roligt. Efter det satt vi i 8 timmar på Mumbai/ Indien, dumma som vi är hade ingen av både mig och mamma låst upp våra Visakort för Asien så vi kunde ju inte handla någon heller. Väl framme i Bangkok kommer inte mammas väska, den var tydligen borta. Men nu så är vi äntligen framme efter många om och men!

Har spenderat första dagen med att gå en hel del men även vart på stranden med Olivia och hennes familj. Tyvärr har inte solen kommit fram men får hoppats på imorgon!

Likes

Comments

Vi har nu anlänt till Amsterdam där vi ska vara i ca 4 timmar nu innan vi sätter oss på ett 9 timmars flyg till Mumbai/Indien. Flygresan hit tycker jag gick bra, somnade till en podcast så missade maten så vaknade jag ca 30 min innan vi skulle landa, härligt!

  • 48 readers

Likes

Comments

Vi är påväg!

Herregud, tre inatt gick alarmet, efter det har vi/jag bara försökt packa de sista osv. Kom iväg lite senare än planerat men nu är vi incheckade och sitter i skrivande stund och äter frukost och försöker ladda mammas urdåliga telefon. Känner mig inte alls peppad inför själva resan faktiskt, skulle själv säga att jag är en ganska resevan person men denna resa tar ca 34 timmar och det är inget jag uppskattar då jag är en sjukt rastlös person samt att jag blir sjukt aggressiv när jag inte äter mat, och vi alla vet hur flygplansmaten är.... vi ska boarda flygplanet mot Amsterdam inom kort så skall ta mig till toan så hörs vi troligen i Amsterdam.

  • 52 readers

Likes

Comments

Tilda

Inatt åker vi! Klockan 3-4 så sätter vi oss i bilen med halvtomma resväskor mot Landvetter. Jag känner mig både stressad och exalterad. Jag hade velat gjort så mycket som jag inte hann. Köpa myskläder, bikini, umgås med vänner m.m.

Mamma stressar runt här hemma och jag springer och letar efter kläder som ligger i halva lägenheten. Ellen sitter inne på rummet.

Jag hann iallafall säga hejdå till mina tre bästa kompisar, vi hade det super mysigt tillsammans inne på ett fik. Kommer sakna alla vänner här i Sverige men samtidigt så vet jag att jag kommer sakna Thailand minst lika mycket när vi åker hem.

Vi ska uppdatera så mycket som möjligt på resan! Kram på er!!

Likes

Comments

Susanne

Det är jag som är mamman i familjen Versén. Susanne är mitt namn och till vardags sysselsätter jag mig med att förvalta fastigheter och sitta med i en mängd styrelser.
Försöker träna så ofta tid finns (tyvärr sviker motivationen vissa dagar🙈)
ÄLSKAR att resa och gärna till vårt paradis på Koh lanta. Där tillbringar jag gärna så mycket tid jag kan under ytan.
Försöker leva i nuet vilket inte alltid är så lätt men viljan finns där. Lär mig lite nytt om mig själv varje dag.

Likes

Comments

Ellen, Bildbomber

Hej igen, de var inte ett tag sen vi sågs men var tvungen att flika in för nu är det bestämt. Vi byter ut familjemedlemmen Nathalie och istället hoppar mamma in och bloggar ett tag under resan, måste bara lära henne hur det funkar,haha!

Men nu bildbombar jag bloggen med tonvis med bilder från föregående resor.

Ha så bra!!

Likes

Comments

Tjena hallå hej!

Tänkte rycka in med ett inlägg nu när vi med raska steg närmar oss mot domedagen. Idag är det 2 veckor kvar, herregud vad tiden går fort! Känns som det var igår jag skrev första inlägget om mig själv. Jag sitter och funderar lite på hur denna bloggen ska rulla under resan, min tredje syster har ju redan en blogg, kanske onödigt att skriva på två stycken samtidigt, då kanske man istället ska plocka in mamma som alltid hjälper till med allt, haha! Nej men det kanske blir skoj att läsa från olika perspektiv också, eller? Jaja får suga på den karamellen ett tag till iallafall. Tänkte bara rycka in och skriva att jag lever, bloggen lever och ser fortfarande fram emot att ta lite bilder osv till nära och kära.

Får hoppas på att ni som stannar i Sverige får tillbaka snön ni också till julen, vi har ju faktiskt kommit in i december månad nu, kanske får lite snö i Thailand också, väderreporterna just nu ser ju inte så lovande ut.

Ha de så bra sålänge så hörs vi om ett tag igen! Kramar Ellen.

  • 104 readers

Likes

Comments

Tilda

Hejsan!
som ni antagligen redan har förstått så är det jag som är den yngsta systern. Jag går sista året i grundskolan på Internationella Engelska och fyller 16 under tiden vi är i Thailand. Skulle inte säga att jag är vidare bra på att blogga då jag aldrig gjort det förut men ska verkligen ta tag i detta nu och försöka skriva så mycket som möjligt, det hade varit så kul att titta tillbaka på! På min fritid så absolut älskar jag att spela volleyboll, är så himla glad att jag fastnade i sporten och att jag har fått några utav de bästa kompisarna genom den. Annars så vistas jag för det mesta i Göteborg med mina kompisar, på konserter eller hemma i min säng. Känner verkligen ångset över att lämna mina vänner och min klass nu sista året, de är bara för bra! Jag skulle beskriva mig som en ganska blyg men ändå öppen tjej. Jag kan verkligen prata om allt med lärare, kompisar och familj men är verkligen en ensamvarg om vi har gäster. Sitter ofta inne på rummet och skyller på läxorna.

Ni får ha det så jättebra så länge så ses vi, kram!

Likes

Comments

Ellen

Hej Hej!

Mitt fullständiga namn är Ellen Victoria Versen, jag är för nuvarande 17 år och bor i centrala Göteborg men även en ort utanför. Jag skulle beskriva mig som en självsäker tjej som är mycket målinriktad och envis. Jag går nuvarande på Aranäsgymnasiet, i linjen samhäll beteende som jag helt ärligt älskar, är så nöjd med att jag valde just det ämnet! Jag jobbar även på Burgerking där jag får in en extrapeng varje månad som jag lägger på alla dessa onödiga grejer man köper som ungdom. Så ja, vad handlar denna bloggen egentligen om? Jo vi skall alla åka mer till Thailand en period, som våra närmaste redan vet äger vi en lägenhet på ön Koh Lanta där vi spenderar eller iaf försöker spendera mesta delen av den kalla svenska vintern. 

Nathalie åker ner om redan 7 dagar! där skall hon spendera en lång period, men mer om det får hon förklara i sitt personliga inlägg. Jag och Tilda åker ner lite senare då vi har skolan att ta hand om men kommer även ner en period. Mer hinner jag inte förklara nu då vi har beställt hem julbord samt bjudit in släkten på pappas sida, självklart skall natta också få fira lite svensk jul, vi har ju faktiskt fått lite snö här i Göteborg också. 

Kram på er sålänge! 

Likes

Comments