View tracker

Tjena hallå hej!

Tänkte rycka in med ett inlägg nu när vi med raska steg närmar oss mot domedagen. Idag är det 2 veckor kvar, herregud vad tiden går fort! Känns som det var igår jag skrev första inlägget om mig själv. Jag sitter och funderar lite på hur denna bloggen ska rulla under resan, min tredje syster har ju redan en blogg, kanske onödigt att skriva på två stycken samtidigt, då kanske man istället ska plocka in mamma som alltid hjälper till med allt, haha! Nej men det kanske blir skoj att läsa från olika perspektiv också, eller? Jaja får suga på den karamellen ett tag till iallafall. Tänkte bara rycka in och skriva att jag lever, bloggen lever och ser fortfarande fram emot att ta lite bilder osv till nära och kära.

Får hoppas på att ni som stannar i Sverige får tillbaka snön ni också till julen, vi har ju faktiskt kommit in i december månad nu, kanske får lite snö i Thailand också, väderreporterna just nu ser ju inte så lovande ut.

Ha de så bra sålänge så hörs vi om ett tag igen! Kramar Ellen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 3 readers

Likes

Comments

View tracker
Tilda

Hejsan!
som ni antagligen redan har förstått så är det jag som är den yngsta systern. Jag går sista året i grundskolan på Internationella Engelska och fyller 16 under tiden vi är i Thailand. Skulle inte säga att jag är vidare bra på att blogga då jag aldrig gjort det förut men ska verkligen ta tag i detta nu och försöka skriva så mycket som möjligt, det hade varit så kul att titta tillbaka på! På min fritid så absolut älskar jag att spela volleyboll, är så himla glad att jag fastnade i sporten och att jag har fått några utav de bästa kompisarna genom den. Annars så vistas jag för det mesta i Göteborg med mina kompisar, på konserter eller hemma i min säng. Känner verkligen ångset över att lämna mina vänner och min klass nu sista året, de är bara för bra! Jag skulle beskriva mig som en ganska blyg men ändå öppen tjej. Jag kan verkligen prata om allt med lärare, kompisar och familj men är verkligen en ensamvarg om vi har gäster. Sitter ofta inne på rummet och skyller på läxorna.

Ni får ha det så jättebra så länge så ses vi, kram!

Likes

Comments

View tracker
Ellen

Hej Hej!

Mitt fullständiga namn är Ellen Victoria Versen, jag är för nuvarande 17 år och bor i centrala Göteborg men även en ort utanför. Jag skulle beskriva mig som en självsäker tjej som är mycket målinriktad och envis. Jag går nuvarande på Aranäsgymnasiet, i linjen samhäll beteende som jag helt ärligt älskar, är så nöjd med att jag valde just det ämnet! Jag jobbar även på Burgerking där jag får in en extrapeng varje månad som jag lägger på alla dessa onödiga grejer man köper som ungdom. Så ja, vad handlar denna bloggen egentligen om? Jo vi skall alla åka mer till Thailand en period, som våra närmaste redan vet äger vi en lägenhet på ön Koh Lanta där vi spenderar eller iaf försöker spendera mesta delen av den kalla svenska vintern. 

Nathalie åker ner om redan 7 dagar! där skall hon spendera en lång period, men mer om det får hon förklara i sitt personliga inlägg. Jag och Tilda åker ner lite senare då vi har skolan att ta hand om men kommer även ner en period. Mer hinner jag inte förklara nu då vi har beställt hem julbord samt bjudit in släkten på pappas sida, självklart skall natta också få fira lite svensk jul, vi har ju faktiskt fått lite snö här i Göteborg också. 

Kram på er sålänge! 

Likes

Comments