Header

Denna påsk helg har jag tillbringat med Andreas och bara njutit av ledigheten innan jag ska åka tillbaka till min mamma och göra klart min apl. I fredags fyllde min Andreas år så jag fira han lite och i lördags så gick jag till mormor och morfar och åt påsk lunch med resten av släkten. I går söndag så åkte vi ut med båten som vi syskon har tillgång till, först snöa det och sen kom solen fram. Det var en sån mysig dag och jag blev så glad i kroppen när jag såg hur Andreas sken upp när han fick köra båt och fiska. Gör allt för min Andreas!! Men nu ska jag laga mat till min bejb.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mina top 5 serier just nu iallafall haha. Gillar så många och har sett så otroligt många genom åren.

Likes

Comments

Denna helg har varit perfekt och den har spenderats med mina brudar. Så i lördags så gick vi till en pub och bara hängde och lyssna på live band. Detta kommer vi definitivt att göra om. Men nu är det skönt och vara hemma i sängen och kolla film med min älskling. I morgon står det tvättning av sängkläder på schemat.

Likes

Comments

Denna dag består av städ och tvättning. Just nu så chillar jag i soffan innan jag ska fortsätta städa och tvättningen börjar 17-21. Måste även skala potatis till middagen. Sen i kväll ska jag ut på en pw.

XOXO

Likes

Comments

Gick på en arbetsintervju förut som jag har längtat efter i en månad och allt gick jättebra. Jag fick ett vikarie jobb inom Hammarö kommun så nu längtar jag tills dom ringer så jag kan börja och gå bredvid. Jag har så mycket med lyckorus i hela kroppen. Detta kommer jag fira med brudarna på lördag då vi ska på en liten spelning. Alltså jag är så glad idag haha bejbii tycker jag är lite för hajpad haha.

XOXO

Likes

Comments

Förra året gick fort tyckte jag men jag hann med mycket och fick lära mig mycket om vem jag är som människa. Men iallafall så studerar jag till undersköterska och blir klar i juni 2017. Längtar tills jag är klar och komma ut i arbetslivet. Så detta året ska jag satsa på jobb och försöka hitta en ny bostad. Hoppas 2017 blir mitt år!!!

XOXO

Likes

Comments

Jag återvänder tillbaka dit allt började och Nouw är lite lättare att hantera än det förra stället. Ska bli kul och fortsätta här igen och det kommer upp inlägg när jag känner för de som tidigare då detta är min lilla dagbok! I morgon ska syrran hjälpa mig med lite ändringar på bloggen.

XOXO

Likes

Comments

​Nu har jag bestämt mig att börja om och testa ny bloggportal. Så jag kommer börja blogga på blogspot.se för jag kände att de var dax att börja om då jag kommer öppna ett nytt kapitel i mitt liv i höst. Mer om de får ni veta på min nya blogg. Adressen dit är: Veronicasrum.blogspot.se. Så hoppas ni vill följa mig även där. 

Likes

Comments

I dag gick jag och syrran på en förhandsvisning av filmen spy som har premiär den 5 juni. jag Kan bara säga ett ord om denna film = helt underbar!!! Den var rolig, bra handling och värd att se igen. så tveka inte att se den när den har premiär. 

Likes

Comments

I går så Kollade jag och syrran på eurovision och myste med lite vin och choklad, det var super mysigt. Måns tog hem allt, så stort grattis till måns och sverige. I dag ska jag städa och fixa inför ännu en praktik vecka. 

Likes

Comments