​Nu har jag bestämt mig att börja om och testa ny bloggportal. Så jag kommer börja blogga på blogspot.se för jag kände att de var dax att börja om då jag kommer öppna ett nytt kapitel i mitt liv i höst. Mer om de får ni veta på min nya blogg. Adressen dit är: Veronicasrum.blogspot.se. Så hoppas ni vill följa mig även där. 

Likes

Comments

I dag gick jag och syrran på en förhandsvisning av filmen spy som har premiär den 5 juni. jag Kan bara säga ett ord om denna film = helt underbar!!! Den var rolig, bra handling och värd att se igen. så tveka inte att se den när den har premiär. 

Likes

Comments

I går så Kollade jag och syrran på eurovision och myste med lite vin och choklad, det var super mysigt. Måns tog hem allt, så stort grattis till måns och sverige. I dag ska jag städa och fixa inför ännu en praktik vecka. 

Likes

Comments

Denna dag har bestått av praktik mellan 7-4 och jag är helt slut i huvudet, så mycket jag ska lära mig att huvudet blir fullt tillslut. Men efter praktiken så mötte jag syrran vid ica och vi köpte årets första glass och satte oss vid vattnet. Det var så gött och sitta där i solen och höra vågorna. längtar ännu mer till sommaren så man kan bada och chilla på stranden. Nu väntar jag på min bästis som ska komma och säga hej innan hon ska hämta sin syster, sen ska jag gosa ner mig i sängen och ladda om tills i morgon.

Likes

Comments

Detta är min dagbok som jag skriver i när jag behöver skriva av mig eller vill dela något med er. Jag trivs bra på min praktikplats och livet rullar på som vanligt. Men jag saknar A så mycket och hinner inte träffa han förens om 2 veckor typ då han ska åka till småland nästa vecka i affärer. Men men får hitta på något med bästis istället nästa helg. Nu ska jag städa lägenheten och chilla.

Likes

Comments

Denna vecka började jag på min nya praktikplats, på Björkhagsgården. Jag trivs super bra och har verkligen hamnat rätt. Ska vara där några veckor och hoppas sen att jag kan få jobba lite där i sommar också. Denna helg ska jag vara hundvakt och samla krafter inför nästa vecka.

Likes

Comments

Igår så firade jag valborg med min älskling och våra grannar. Jag hade fixat tacos middag och lite myys. Kvällen blev lyckad och har inte haft så roligt på länge. Idag är vi sega och ska bara chilla i soffan.


Likes

Comments

I morse åkte jag till älskling och kommer vara här tills Söndag. Så hela dagen har jag bara städat hans lägenhet och tvättat. Så nu är jag helt slut och ligger i nya soffan och kollar på film med älskling men han somna haha.
Likes

Comments

Har varit vaken sen kl sex i morse. Har en katt som ska ha frukost och sen vill mysa, så nu ligger vi i soffan och kollar på game of thrones. Ska ligga här en stund till innan jag tar tag i dagen.

Likes

Comments

Denna helg har det varit full rulle. Jag har varit på I2 marten och köpt strumpor även varit i stan och köpt en hdmi sladd. Så nu kan jag kolla film via tvn. Har även hunnit med och tvättat och städat. Idag ska jag fortsätta med städningen och handla inför veckan.

Likes

Comments