Header

Fy vad jobbigt det är att ta telefon för att ringa tandläkaren. Men nu är det gjort och det är f*n på tiden. Huff, har gått med hemsk tandvärk i två veckor. Fattar inte att jag står ut med mig själv. Så jäkla fjollig när det gäller just den saken. Jag ser för mig skräck scenarier och ångesten kryper i mig. Men nu jäklar ska tanden ut!!! Steg 1 i målet att börja ta hand om mig själv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Grattis till mig som varit nykter i 4 år 😊 Årsdagen är riktigt stor för mig, riktigt stor 😊

Om tre veckor är det 4 år sen jag åkte på behandling för att bli nykter. Jag fick massa bra verktyg där och första året använde jag dom flitigt. De sista tre åren har jag bara levt mitt liv utan möten och stegarbete. En dag kanske jag börjar med det igen 😊

Jag blev mamma igen, jag flyttade från Idre till Mora. Blev sambo med minstingens pappa och vi separerade också efter två år.. Jag fick jobb och jag hittade min stora hobby, virkning och pyssel av olika slag. Jag har blivit känd med många fina människor och fått nya vänner. Jag har fått en nära och fin relation till min äldsta dotter 😊 allt som händer har en mening. Tyvärr så funkade inte familjelivet som jag har drömt om i hela mitt liv. Det har varit en stor sorg att våran familj gick i spillror, och jag lär säga att det är nog bland dom största prövningar jag gått igenom här i livet. Inte för att det funnits alkoholsug utan för att det varit så himla svårt att hantera alla fruktansvärda känslor som dykt upp. Det har gjort ont, och ändå så har jag förberett mig själv under en lång lång tid för det oundvikliga. Idag känns det bättre och om två månader till kommer det nog kännas ännu bättre skulle jag tro.
Jag har aldrig gått igenom en sån här sak utan att gå ut och tröstsupa och hitta något nytt ragg... Denna gång är allt annorlunda. Allt jag gör idag gör jag nykter. Jag börjar hitta igen gamla tokiga Veronica, som kan vara sprallig och glad utan alkohol.
Jag är tacksam till livet och min lilla familj, Alina och Ida. Mina två hjärtan som betyder mer än något annat för mig. Alla beslut jag tar idag, är för min skull, för att jag ska kunna vara en bra mamma för er. Älskade barn💜

Likes

Comments

En riktigt god jul önskar jag er alla 😊
Jag laddar för en kväll på jobbet. I år blir det att fira jul med våra fina gamla <3
Mina älskade fina flickor firar julen med sina pappor i år 😊 och jag önskar dom lite extra mycket God Jul 🎄

Likes

Comments

Här kommer ett exempel på hur man kan använd virkade hjärtan. Jag har fixat mitt ljusfat i kväll och piffade till det med ett av hjärtanen jag virkat 😊.

Jag har virkat med garnet Catania och använt Bautawitch mönster. Altså inget eget mönster denna gång. Jag har några hjärtan färdiga som går att beställa av mig. Jag tar endast 80 kr/hjärta + porto.
Färgerna som finns färdiga är:
creme 130
vit 106
lila 240
flesh 257
ljusrosa 246
röd 192

Välkommen med din beställning på min mail: verre_hitra@hotmail.com

Likes

Comments

Jag virkar hjärtan i garnet Catania som finns i massa underbara färger. Välj din färg och tveka inte med att beställa ditt hjärta av mig. Jag lägger massa tid och kärlek i mina alster och jag är en perfektionist när jag handarbetar och pysslar, allt för att jag och du ska bli nöjd :-) Detta hjärta har jag virkat efter #bautawitch mönster. 

Jag tar 80 kr/st och porto tillkommer.

När jag sätter pris på mina alster som jag säljer räknar jag först på åtgång av garn sen lägger jag på 50-150 kr extra för arbetet beroende på hur stort eller pillrigt det är att virka. Hoppas ni gillar hjärtanen jag virkat :-)

Beställning kan göras på min mail: verre_hitra@hotmail.com
eller på fb i kommentarsfältet:-)

Likes

Comments

Jag känner mig besviken men jag är inte ett dugg förvånad. Magkänslan har funnits där hela tiden, men blivit stämplad som en galen svartsjuk idiot. Jag glömde bort vad jag var värd och vem jag var, men nu känns det äntligen som jag vaknat upp ur koman som varade i tre år. Jag ser allt klart nu, och den hemska magkänslan jag burit på så länge är borta. Jag har dom svar jag behöver för att komma vidare. En obeskrivlig lättnadens känsla har flyttat in i min mage i stället. En dag kommer jag att sätta allt i skrivna ord och berätta min livshistoria som en uppmaning och vädjan till alla som har svårt att ta sig ur det som är dåligt att det går, bara man vill. Lita på dig själ och vad du känner. Det gör jag, men jag glömde bort det bara ett tag...

Likes

Comments

Jag känner faktiskt lite hopp om mig själv idag ;-) Jag har nämligen satt upp några mål för mig själv så att jag ska må bättre.

1. Jag ska inte bråka. (Det gör jag när jag blir    frustrerad..)

2. Jag ska börja ta hand om mig själv. (Gå promenader och fixa till mig)

3. Jag ska hitta balans i mig själv. (Nu pendlar allt och det är som att åka berg och dalbana.

Jag har varit väldigt elak vissa dagar mot mig själv men nu är jag så trött på mig själv så nu ska det bli ändring :-)

Likes

Comments

Ibland måste jag påminna mig själv om varför jag gör som jag gör och då går det lättare att komma ihåg varför jag gjorde som jag gjorde. Jag vet att jag kan lita på min magkänsla, jag ska jobba på att aldrig förneka den igen. Jag vet vad jag står för och jag vet vad som är rätt och fel. Och jag vet mitt egna värde här i livet. Jag känner mig stark och beslutsam idag.

Jag är så glad och tacksam för att jag har mina barn. Dom finaste och mest underbara tjejer som finns <3 Jag är så glad och tacksam för mina vänner som finns här för mig och mina tjejer. Eran stöd är så mycket guld värt att det går inte att förklara. Mamma är en klippa precis som bror och svägerskan. Love you all <3

Jag är glad för att jag valde att ta semester.  Jag har verkligen haft tid att gå igenom alla känslor jag kännt. Jag har inte haft en chans att fly från dom. Något som jag känner stor styrka i är att jag aldrig mer kommer att dricka alkohol igen och det är heller inget jag saknar. Jag sa aldrig mer, och jag menar det.

Alla tröstande och stöttande ord ni som läser detta har hjälpt massor. Jag känner att idag är det lättare. Jag får ta en dag i taget. Tack alla för att jag får dela med mig och att ni tar er tid att läsa <3

Likes

Comments

Gud vilken hemsk dag det var igår. Allt kommer över mig när jag har det lugnt och stilla runt mig. Det är så svårt att tänka att allt blir lättare med tiden när man är mitt uppe i de jobbigaste tankar och de värsta känslor jag kan känna. Jag har aldrig gått igenom en sån här sak utan att ha riktig kontakt med allt jag känner förut. Jag flydde från allt och packade det jobbiga ner i min ryggsäck, som med tiden blivit överfull. Att ta det som är och komma skall med en nyktert sinne och försöka allt jag kan att inte vara destruktiv är otroligt svårt.
Jag har oerhört svårt att hantera känslor på nedre plan.

Idag är iallafall en ny dag då jag ska äta, inte sova, virka och gå på en liten kurs på jobbet. Igår varken åt jag eller var vaken. Det var kanske en liten flykt, men det kom en sån otrolig trötthet över mig. Dagen idag ska fyllas med dom saker som är viktiga för mig idag 💜

Likes

Comments

Ibland måste man ta tuffa beslut för att det verkligen behövs. Jag och Alinas pappa har valt att flytta ifrån varandra då det inte funkade längre. Anledningarna till det känns oändligt många. Det har varit ett tufft halvår och hösten har varit extrem svår då tankar tagit överhand och fyllt min skalle med ångest och förtvivlan. Det var jag som tog det slutgiltiga beslutet att han var tvungen att flytta, det var kanske inte så snällt gjort av mig men jag visste inte hur jag skulle hantera den förvivlan jag kände. Det har gått några dagar sen vi sov under samma tak senast och känslorna pendlar så mycket upp och ner. Jag känner mig så ledsen och sorgsen för att vi lät våran familj gå i spillror. Hur kunde det gå så långt? Jag tror inte att jag är ensam om att känna såna känslor eller ha såna tankar i en separation, och det är jättesvårt att bara lägga dom till sidan och glömma allt. Det som är jobbigast är att jag älskar människan och saknar honom så mycket. Allt vi byggde upp raserade vi bara sådär.. Julen är här snart också och jag har ingen lust alls att fira den. Fast det är det ju ingen som förstår. Pengar finns det inget av då jag vabbat och varit sjuk själv. Ja ja, man ska väl vara glad för det lilla, jag har ju tak över huvudet iallafall och jag flyr in i virkningen när det blir som värst. Nä jag säger bara att ta vara på varandra, var rädd om era familjer. Var snälla med varandra. Tillsammans är ni starka, ensam känner jag mig svag..

Likes

Comments