​Tänkte skriva lite kort vad jag ska göra under veckan, samt några måsten. Mest för min egen skull då jag känner att jag behöver mer struktur i min vardag än vad jag haft tidigare. 

Måndag: ​Idag efter skolan satte vi oss på biblioteket för att plugga, blev dock inte så mycket för min del haha. Stannade där tills pappa hämtade mig mot kvällen och åt då middag med familjen. Åkte in till stan igen vid 21 för att möta upp Demi och gå till hennes mammas salong för att fixa min nagel som jag brutit, tog även av mina andra gelénaglar. Blev så bra och känns skönt att det är fixat.

Tisdag:​ Förhoppningsvis kör jag ett pass på gymmet och får en del plugg gjort. 

Onsdag: ​Måste gå till banken efter skolan och fixa med min swish som jag inte tagit tag i på väldigt länge vilket varit ganska jobbigt. Ska också försöka åka till sjukhuset på kvällen och träffar barnen där.

Torsdag: ​Plugga!! Lär sitta med svenskan som ska vara klar till fredagen hela dagen då jag ligger lite efter haha. 

Fredag, lördag, söndag: ​Planerna för helgen är ganska oklara så får se vad jag hittar på. Träffar antagligen kompisar, umgås med familjen och tar de launa. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej fina, tänkte börja skriva här igen och hoppas de varar denna gången haha.
Imorgon börjar skolan igen efter en veckas höstlov, som var väldigt skönt och välbehövligt för att komma ikapp lite med skolarbetet.
Tänkte berätta lite kort om vad jag gjort under lovet med lite bilder!


Från glyptoteket i Köpenhamn där jag och familjen spenderade en natt, Gick på stan, åt god mat och kollade på lite konst.

När vi kommit hem spenderade jag några nätter hos Agge, så mysigt! Vi var ute på lite festligheter, åt middag med mina föräldrar en kväll och hade filmkväll <33

Från torsdagens fest, så kul att träffa Linn också då det var ett tag sen!!

Vaknade hos Agnes imorse och vi gick ner till Etoile och åt frukost, riktigt gott och mysigt. Efteråt gick vi bara lite på stan innan pappa hämtade oss och åkte hem. Har sedan dess bara pluggat lite och planerat veckan.

Men nu ska jag försöka sova då vi börjar ganska tidigt imorgon.

Natti <33

Likes

Comments

Gårdagen var så mysig. Dagen började bra med sovmorgon och en helt okej skoldag. Efter skolan satte vi oss för att fika och snacka Någon timme senare åkte jag hem och på kvällen kom några vänner hit för taco-kväll! Vi snacka, gick promenad och kolla film, så mysigt!!

Nike sov här och åkte hem för en timme sen. Har verkligen inte gjort mycket idag, sov ut och ätit frulle. Just nu ligger jag i sängen framför ett avsnitt av the vampire diaries.

Imorgon är det jobb som väntar, vilket faktiskt känns skönt!


Likes

Comments

Sitter just nu på Wayne's med Julia, så mysigt att träffa henne igen! Några från klassen var också här innan men åkte för en stund sen. Dagen i skolan har varit ganska seg då tisdagar är veckans längsta dag, men känner ändå att jag har hängt med på lektionerna, iallafall de flesta haha.

Inget speciellt planerat ikväll, ska hänga med mamma bara tror jag.

Imorgon är det ingen vanlig skoldag utan volleyboll-turnerning vilket ska bli kul! Dock är mitt lag inte det bästa på volleyboll så lär förlora, aja inte det viktigaste.Likes

Comments

Vaknade vid 6:30 idag för att börja skolan vid 9. Skolan var helt okej idag, känns dock som det kommer bli en tuff vecka då jag har ganska mycket plugg att ta tag i. Efter skolan satte sig jag och några tjejer i stan för att plugga, blev mer snack än plugg haha, men det var mysigt iallafall<3 Har kommit hem och börjat planera veckan nu

Annars ikväll ska jag plugga, matte och geografi som vi har prov i de kommande veckorna. Ska nog gå en längre promenad med Morris också då vädret faktiskt är helt okej.

Likes

Comments