//Invitert

WOW for en dag det endte opp med å bli i går. Siden jeg lå rett ut på mandagen, var jeg redd formen skulle være dårlig hele tirsdagen også, og jeg var ganske lei meg siden presseukene er noe jeg virkelig elsker, så jeg glipp av noen visninger - men Spalt PR reddet virkelig alt. Så mye fine nyheter, og mange av favorittmenneskene mine var til stedet, stemningen var på topp og det ble noen dancemoves til beats fra Lotionboyz. Drinkene og gourmetmaten fra Amerigo smakte helt himmelsk ♥ Meningen var at jeg skulle på et annet event i mellom, men det var så gøy på Spalt at det var bare glemme å forlate lokalet, hehe. Her har dere en liten bildebonanza fra gårsdagen!

Og jeg bare....O-M-G når jeg så disse nyhetene fra Adidas

Hvor fete er ikke de?

Nyheter fra Odd Molly, og her fant jeg også favoritt-bomberjakken min

Så sykt mye fint ♥

Her mixes de berømte drinkene...Gin (something) beste drinken jeg har smakt noensinne

Meg & Farmen Stine i slaget

Samfunn & Livsstilsblogger Lena Andreassen var også i slaget i går, haha..fy søren så gøy det var, og tusen takk til Spalt PR for en superbra pressevisning ♥

Likes

Comments

Dette er sesongen for… Øyenbryn! Naturlige formede, store og «rufsete» øyenbryn har vært en trend en god stund. Øyenbryn er et naturlig tilbehør, og kanskje også et av våre kjæreste. De kan få deg til å se yngre ut, freshere og mer sexy - men det er ikke én form eller stil som passer alle. Her har dere 8 ikoniske damer du kan la deg inspirere av:

Audrey Hepburn (1950-tallet)

Har du noen gang lurt på hva Audrey ville gjort? Vel, hun rocker i alle fall tykke, naturlige og mørke bryn. Akkurat slik som hun bidro til å gjøre den lille, sorte kjolen kjent, slo hun også et slag for fyldige og naturlige bryn. Og det er definitivt noe som funker også i vår tid.

Marilyn Monroe (1950-tallet)

1950-tallet valgte den kvinnelige filmlegenden Marilyn Monroe å gå for frekke, buede øyenbryn. Hun mente at de bidro til å redusere bredden av pannen, og er helt klart en av de første kvinnene som virkelig rocket kombinasjonen av blondt hår og mørke bryn.

Brigitte Bardot (1960-tallet)

Birgitte Bardot er fortsatt en inspirasjonskilde. På 1960-tallet brukte hun tynne bryn i en S-form for å komplementere katteøye-sminken. Dette passer best for rundere ansikter. S-formen er ofte brukt for å få et rundt ansikt til å se lengre ut.

Sophia Loren (1960-tallet)

Dolce and Gabbana valgte 81 år gamle Sophia til å fronte deres Dolce Rosa Excelsa-kampanje. Skuespilleren er fortsatt en italiensk skjønnhet, og hennes dramatiske buede bryn er selve definisjonen på eldre Hollywood-glamour. Men pass på; dersom du har et firkantet ansikt er denne stilen kanskje ikke helt riktig for deg. Det kan nemlig bidra til at kjeven ser større ut, og gi deg en litt aggressiv look.

Kate Moss (1990-tallet)

Hvis du vil ta en tur tilbake til 1990-tallet, la deg inspirere av en av tiårets toppmodeller, frøken Kate Moss! Tilbake på 90-tallet hadde hun pistrete, tynne øyenbryn. Jo mindre, jo bedre er riktig å si i denne sammenhengen. Men husk på at denne veldig nappede looken kanskje kan resultere i at du må bruke flere år på å få tilbake volumet på brynene, slik som Kate Moss har måttet gjøre..

Amy Winehouse (2000-tallet)

Den avdøde sangeren hadde tynne, høyt buede øyebryn som matchet hennes ravnsorte hår perfekt. Hennes signatur var den lange eyelineren som nesten gikk helt opp til toppen av brynene hennes. Igjen, den høye buen er perfekt for rundere ansikt, fordi den komplementerer dine naturlige ansiktstrekk.

Cara Delevingne (2010-tallet)

Hun har blitt kalt den nye Brook Shields, noe hun kan takke brynene sine for (som forresten er de mest googlede øyebrynene i verden!). Modellen og skuespilleren har de perfekte Power Brows, uten at hun trenger å gjøre noen ting. Disse type øyenbryn er flatterende for de aller fleste ansiktsformer. Hvorfor? Fordi de bidrar til å skape et tidløst utseende. Og fulle, tykke øyenbryn er et tegn på ungdommelighet. Så avlys voksetimen, og hold deg unna pinsetten.

Irina Shayk (2010-tallet)

Irina er en russisk supermodell, og Bradley Coopers nye kjæreste. Hun har faktisk bleket øyebrynene sine, og kler det!

Likes

Comments

Avocadoen har i form av guacamole og avokado-toast inntatt tusenvis av norske hjem de siste årene, og vi spiser mer avocado enn aldri før. Men visste du at avocadoen egentlig ikke er en grønnsak, men en frukt? Rettere sagt et stor bær faktisk. Vel, frukten består av mye proteiner, antioksidanter, aminosyrer og essensielle oljer som mange hevder kan brukes til å reparerer skadet hår, redusere rynker og behandle tørr og solbrent hud. Selv om avocado inneholder mye fett, kan du spise avokado hver dag, uten å legge på deg av den grunn, da dette er sunt fett og kan være med på øke forbrenningen ved en sunn livsstil.

Jeg elsker guacamole, og spiser det både i fahitasen i helgene, eller på toasten til frokost/lunch. Det er super enkelt og tar kun 5 min å lage. Det finnes selvfølgelig flere måter å lage en guaacamole på ettersom om man ønsker den sterk, syrlig eller helt vanlig.

Slik lager jeg min:

- 1 avocado som jeg moser med gaffel, da jeg liker den ganske tykk

-saften fra en halv lime

-Salt og pepper

-Litt finhakket chili

-Litt korianderblader 

-Strør litt sesamfrø på toppen


​Er dere glad i avocado?

Likes

Comments

Jeg har lenge vært på jakt etter den perfekte skinnjakken, og for noen uker siden fant jeg denne på nett. Hvor fet er ikke denne? Den er spesiel nettopp fordi ingen andre skinnjakker har akkurat de detaljene denne har. Jeg digger den, og gleder meg til å bruke den, selv om det begynner å bli bikkje kaldt ute. I dag har jeg den endelig fått tak i en låne tlf, etter at jeg ble frastjålet min kjære iphone på tirsdag kveld. Jeg går som regel alltid med veske over huet, så det er vanskelig å stjele fra meg, men mobil er jeg litt sløv på må jeg innrømme, men jeg har faktisk opplevd at noen har nappet tlf ut av hånden min og løpt av gårde og, så i Oslo vet man aldri. Det har vært merkelig å ikke være på sosiale medier på noen dager, men samtidig litt godt også. Jeg har selvfølgelig savnet snapchat mest, og må innrømme at det er en smule deilig å være tilbake. I morgen skal jeg på årets Pride Cruise, så nå har jeg akkurat brukt hundre år på å finne ut av hva jeg skal ha på meg, som vanlig. Jeg hadde gledet meg til å bruke den nye kjolen min, som jeg hentet ut i går, men den måtte jo selvfølgelig være pølseskinn over puppa og for kort i rompa. Jeg tok saksa fatt, og har bestemt meg for å prøve å få den til å funke over en skinnbukse. Haha! Jeg gir snart opp den uflaksen min. Når skal ting begynne å gå min vei lurer jeg på! Gleder meg i hvertfall til liv og røre i helga med gaypeople, queentastic og dragshow! 

Likes

Comments

Hei fininger ♥ Noen dager siden jeg har gitt lyd, men slik blir det inn i mellom. Jeg håper dere har det fint? Og ikke blir for deprimert av det har blitt kaldere i luften, man får se det positive på det. Man kan bruke mer av garderoben :) Nå er det ikke mange ukene igjen til samarbeidet mellom KENZO Z H&M er ute, rettere sagt 3.november og jeg har allerede sett meg ut et par favoritter.Lookbooken er satt sammen av et nøkkelplagg antrekk fra designersamarbeidet. Kolleksjonen vises av talentfulle, lidenskaplige og kreative ambassadører, som hver og en utrykker sin individualitet og stil. Det beste er at en av de er den norske musikeren Anna of the North. Eller består gjengen av rappere, moteredaktører, aktivister, fotografer, makeupartister og modeller. Her har dere noen smakebiter, samt en liten videsnutt av vår norske musiker Anna of the North (so cute) ♥ This is some of the fav looks from the lookbook.

Likes

Comments

I går viste James Lazar Braathen sin tredje separatvisning på Vigelandsmuseet i Oslo. Dette var første gang jeg var på museet, og jeg ble rett og slett satt ut av alle de fantastiske skulpturene. Jeg hadde høye forventninger til J.L.B da jeg allerede hadde sett noen sneak peeks via snapchat, og jeg bare visste at det kom til å bli bra - noe det gjorde i høy grad. James Lazar Braathen hadde denne gangen hentet inspirasjon fra punk rock bevegelsen, hvor han også tok i bruk unisex-plagg. For noen fantastiske plagg og for noen kunstverk av smykker. Detaljene gjør at J.L.B `s kolleksjoner havner i en helt egen klasse for seg selv. Musikken var mørk og dyster, og klinget gjennom alle rom, mens lyden fra stillettene som klikket mot murgulvet, mens de beveget seg sakte gjennom flere rom rundt høye skulpturer satte virkelig stemningen og gjorde det hele magisk ♥

Likes

Comments

Stikker innom for å si hei, og ønsker dere en strålende torsdag ♥ Det er ingen tvil om at høsten er her nå, og det beste med det er at jeg kan begynne å ta i bruk alle fuskepelsene mine, haha-neida! Tusen hjertelig takk for fine tilbakemeldinger både her, på snap og facebook i går etter min første hilarious videoblogg. Det var gøy! I skrivende stund sitter jeg å dytter i meg en haug av vitaminer, hvitløk og omega 3, da jeg er blitt skikkelig forkjølet, mens jeg sprøver å finne ut av hva jeg skal ha på meg i dag, og hva F jeg skal gjøre med håret mitt. I går var jeg på en liten shoppingrunde på ski storsenter og fant en ganske kul, imitert skinnbukse. Pluss et par accessorize, som denne chokeren og øreringene på bilde over. I kveld skal J.L.B by James Lazar Braathen lansere sin kommende kolleksjon på Vigeland-Museet, noe jeg gleder meg masse til. 

Likes

Comments

Hei på dere! Håper dagen deres har vært like strålende som min? I dag startet jeg dagen med massasje, før jeg dro på shopping og lunch med mamma, noe som var veldig hyggelig ♥ Etter mye mas, tenking og grubling så bestemte jeg meg for å lage meg en youtube kanal i dag. Grunnen til at jeg har vært så lenge i tenkeboxen er fordi jeg har vært usikker på hva slags budskap jeg vil ha frem, og hva dere skal få ut av det. Det finnes så mange dyktige makeupkanaler, hair, beauty, fashion & god knows what der ute, og jeg orker ikke å hive meg i samme base som alle andre, så jeg har bestemt meg for å egentlig bare være meg selv, men en smule overdrivelse-som egentlig er en del av meg uansett. Jeg elsker folk som ikke tar seg selv høytidelig, og jeg gjør overhodet ikke det, så jeg håper dere ikke tar videoene mine for seriøst-bare der jeg faktisk prøver å være seriøs, haha! Min nye kanal heter VEROZITAS GOES GLÆM - og dere kan følge kanalen HER. Jeg skal prøve å lage en del videoer fremover. Foreløbig er det noe galt med imovie som jeg har brukt tidligere, så her har dere en helt uredigert video, men det får bare være. Det viktigste er å få frem produktene i månedens glossybox, som dere kan bestille HER.

//I samarbeid med Glossybox

Likes

Comments

Jeg var 17 år, og jobbet som lærling på en frisørsalong. Forventningene var skyhøye, og det var ingen-INGEN som noengang hadde stryki på svennebrevet av "deres folk". Jeg gjorde mitt beste for å lære meg det jeg kunne, samtidig som jeg vasket, ryddet, tørket støv, vasket hår, kjøpe inn dagens aviser, pyntet for kunder, solgte produkter, masserte kollegaer, fikset tette sluk, kjøpe lunch til sjefen. Nei, gudene veit hva jeg ikke gjorde gjennom tiden som lærling, mens jeg i utgangspunktet var der for å lære meg ting jeg ikke kunne fra før. Nemlig å klippe og farge hår, men det var det aldri tid til, med tanke på alt det andre jeg måtte gjøre. Og det presset jeg følte var overhodet ikke bra for meg som var ung og usikker på hva andre mente om meg og jobben jeg gjorde. Likevel stilte alltid opp på kveldene, hvis noen var syke og jobbet masse overtid, noen ganger fra 10-22 - hele senterets åpningstid. Jeg turte aldri å si NEI! Alle som har vært lærlinger både her, eller i denne frisørkjeden vet hvor tøfft det er å være lærling der. Alle jeg har snakket med som har vært lærlinger både før og etter meg, og frisører for den sags skyld har sagt det samme som meg. At det var et mareritt å jobbe der, og faktisk har jeg fått lange unnskyldnings-brev av tidligere kollegaer i ettertid, hvor de skriver hvor jævlig jeg ble behandlet, og hvilke skyldfølelse de selv sitter med, som var en del av det. Det sier jo litt!

Jeg fikk lov til å øve meg på egne modeller når det var mindre å gjøre i salongen, og etterhvert fikk jeg også lov til å klippe/farge noen kunder. Jeg husker jeg på den tiden var en glad og sprudlende jente som så positivt på det at jeg fikk lov til å jobbe her. Jeg sugde til meg all den lærdommen jeg kunne få, og jeg gjorde mitt beste. Men jeg presset meg selv, og jeg ble presset, kjeftet på og sjefen himlet med øya og sa meningen sin hvis jeg hadde gjort noen feil i en klipp. Det var ikke sånn "Her og her er det feil, også gjør du bare sånn for å rette det opp og ellers er du flink", men det var mer sånn "Faen, hva er det du driver med" holdning. Etterhvert så kjente jeg på kroppen at det begynte å skje noe, men jeg klarte ikke å sette ord på hva det var, og dermed overså jeg de faresignaler kroppen forsøkte å vise meg.

En dag da jeg stod å klippet, kjente jeg at svetten begynte å renne, synet ble dårligere, og stemmene rundt meg ble svakere og svakere. Jeg husker jeg var så redd som jeg aldri før hadde vært. Jeg kjente at noe var alvorlig galt, men jeg prøvde å ta meg sammen, men hjertet dunket så fort at jeg trodde jeg var på vei til å få et hjerteinnfarkt. Jeg trodde jeg var på vei til å dø, før alt ble alt svart. Jeg våknet på gulvet på bakrommet, med beina høyt opp. Jeg hadde fått mitt første panikkanfall, men der og da visste verken jeg, eller de på jobben hva det var. Og vi alle trodde jeg hadde gått i pakken som et resultat av varme og dehydrering. Jeg spurte om jeg kunne få lov til å dra til legen, men nei-jeg måtte jobbe resten av dagen. Sjefen som egentlig bare var assisterende sjef, da hun andre var i permisjon var ikke god for fem flate. Jeg søkte hjelp på egenhånd, og fikk noen å snakke med om disse anfallene. Hvorfor fikk jeg de kun på arbeidsplassen? Hvorfor aldri hjemme, eller ellers?...Fordi arbeidsplassen hadde blitt et skremmende sted å være. Et sted jeg ikke følte meg trygg. Et sted jeg gruet meg til å gå til hver eneste dag. Et sted der jeg ble utsatt for psykiske overgrep flere ganger i uken.

Et sted jeg fortsatt har mareritt om en dag i dag. Et sted jeg aldri ville klart å gå forbi en gang. Bare jeg ser salongen på avstand, selv om den er helt anneledes nå, enn hva den var for 11 år siden, så kan jeg fortsatt kjenne panikken sprer seg gjennom kroppen, og hjertet dunker fortere bare ved å se den på 50 meters avstand. Jeg blir minnet på redselen, minnet på det som var den gangen med psykisk tortur som jeg faktisk vil gå så langt som å si at det var.

Det er mange år siden jeg hadde mitt siste panikkanfall. Men nå vet jeg hva det er, og jeg vet hva jeg kan gjøre for å få kontroll over meg selv hvis det skulle skje. Jeg føler veldig med dere som sliter med angst og panikkanfall. Jeg vet hvordan dere har det, for jeg har vært der selv, og jeg vet at det går over ♥ 

Likes

Comments

Instagram @verozitas