Solen skinner, og man kan merke at det er vår i luften, selv om det strengt talt ikke er helt vår enda. I dag tidlig fant jeg frem et sett (skjørt og topp) jeg kjøpte i fjor sommer, som egentlig er ganske kult, og som viser litt mage, den eneste delen jeg har vært heldig med, sett bort i fra store pupper, haha (neida). Jeg skulle egentlig ha på dette i dag med kun et par fishnet-strømper under, men fytti så kaldt det var, så jeg ombestemte meg ganske raskt. Denne uken har virkelig bare flydd i fra meg, og jeg har ikke fått gjort halvparten av det som stod på timeplanen en gang, og i morgen er det fredag (igjen). Er det fordi det er lysere ute, at tiden flyr så fort? Nå skal jeg straks inn til byen å få gjort det jeg skal. Vi snakkes ♥

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hellu ♥ Da var det tid for en liten ukesoppsummering. Jeg har vært litt fraværende i helgen, men jeg trengte bare å koble helt ut, være minst mulig på internett og sosiale medier, og være til stedet med en som betyr alt for meg, og som dessverre ikke har så lenge igjen. Jeg har hatt det veldig tøfft denne uken, selv om jeg har hatt mange fine dager, så er det som om hjertet mitt knuses annhver dag, og jeg må kjempe for å ta meg selv i nakken for ikke å knekke.

UKENS FLAUSE:

Jeg går på kurs om dagen, eller rettere sagt hver mandag, og på kurset er det ca 15 stk. På mandagen klarte jeg midt i en stille stund, og begynne å gråte. (Ikke sånn litt gråting, men så snørr og tårer rant), og ALLE så på meg med store øyne, og så helt skrekkslagne ut. Sidemann sendte meg klinex, og jeg måtte forklare foran alle hvorfor jeg gråt. Pga en vond nyhet jeg fikk dagen før, og herregud så flaut det var.

UKENS DIGGESTE MAT:

Jeg vet ikke hva som skjer om dagen, men fra å gå på predisonol med unormal sultfølelse, til å nesten aldri være sulten. Jeg blir kvalm når jeg spiser og kvalm når jeg ikke spiser (merkelig). Men sushi slår aldri feil, og jeg går aldri lei.

UKENS MEST SLITSOMME

Altså, sett bort i fra treningsøkten jeg hadde på tirsdagen, i studio (1 gang på mange år) vel og merke, så føler jeg at jeg har pratet i tlf hele uken. Tlf min ringer ofte, men denne uken har det vært helt ekstremt. Når jeg har lagt på med en, så ringer en ny. På onsdagen satt jeg seriøst 5 timer i strekk å pratet på det meste. Noe så slitsomt, men koselig at det er den veien, enn andre altså - så jeg klager ikke, men jeg tror jeg må skaffe meg handsfree snart.

UKENS MORSOMSTE

Jeg har seriøst ledd meg gjennom hele uken. Både av mine egne og andres vitser, dårlig humor og morsome hendelser. Mandag var grinedag, men ellers en utrolig artig og fin uke. Jeg lo så jeg grein da jeg hadde dratt fra Michael Kors eventet, og ble tagget i bildet over på Instagram av Silje Pauline med kommentaren "her har du vært".. Godt man kan legge igjen spor etter seg, jeg kaster jo tross alt bare glans - haha!

UKES BESTE DAG:

Torsdagen + fredag var uten tvil ukens fineste, morsomste og beste dag ♥ Michael Kors event, høy champagnefaktor og ut med venner etterpå, og mye latter. Fredags morgen våknet jeg med en katt i senga som Ailin hadde overtalt til å få lov til å sove over. Skulle det bli fred, så måtte den være med inn. Jeg slapp den selvfølgelig ut igjen grytidlig, og krysser fingre og tær for at ikke den besøker meg i nettene fremover.

UKENS FILMANBEFALING:

UKENS MEST SPILTE LÅT:

Lorde sine låter "Yellow Flicker Beat", "Liabillity" og "Green Light" har gått på repeat hele uken, men nå begynner jeg å bli litt lei kjenner jeg. Men sykt bra låter jeg ikke går lei ♥

Likes

Comments

//Invitert av Polhem PR

Parfymen til høyre er en av mine favorittparfymer. Den lukter himmelsk ♥

Her med blogger Erica Mohn Kvam & Ingeborg Heldal

Gårsdagen var bare helt amazing med stor A. Jeg var så heldig å være invitert til av Polhem pr til et eksklusiv coctailparty hos Michael Kors for å feire den nye "Oslo store" som ligger i Karl Johansgate 21 ♥ Det var SÅÅ mye fint, og stemningen var på topp, noe som ikke er så rart med masse kjentfolk og bubler i glasset. Når feiringen var over dro vi videre på Mona Lisa for noen flere glass (tok tidlig helg vel og merke), og jeg skal love dere at jeg merker det godt i dag, men hadde det kjempe gøy, og jeg skal definitiv ta meg meg mamma hit en dag, hun som også elsker Michael Kors ♥

Likes

Comments

Jeg trodde helt ærlig ikke mine egne øyne da jeg fikk en mail fra pelsvarslerne om at pelsindustrien går til sak for å gjøre det umulig å avsløre dyremishandlingen. Nettverk for dyrs frihet er en liten dyrevernorganisasjon som bruker av deres egne, begrensede midler for å avsløre og bekjempe dyremishandling. De har avslørt dyremishandling og lovbrudd ved å dokumentere forholdene på over 200 pelsfarmer. De har med sitt arbeid skapt enorm medieoppmerksomhet ryndt pelsdyroppdrett med film og bilder, deltatt i to TV-dokumentarer, over 80 nyhetsinnslag og hundrevis av nyhetsartikler om pels. De har medvirket i Brennpunkt-dokumentaren «PELS» der undercover bilder fra norsk pelsbransje ble vist. De har fått bred støtte fra politikere (Not Erna) vil jeg tro. De har kartlagt, påpekt feil og skjerpet Mattilsynets tilsynerutiner i pelsfarmer.

Pelsdyrnæringen som fortsatt mange innbiller seg er human og "svært koselig" i vårt lille land, er LANGT i fra det. Jeg skjønner ikke hvor naive enkeltmenensker kan være. Les dere opp litt mer, så kan dere se hvordan tilstander det faktisk er i norske pelsfarmer. Pelsdyrnæringen er selvfølgelig livredde for egen bak, og har nå gått til søksmål mot Nettverk for dyrs frihet for å forhindre avsløringer av dyremishandling. Dette arbeidet blir det vanskelig å føre videre dersom pelsdyrnæringen lykkes i sitt kneblingsforsøk, og vi blir stående alene om å betale pengekravet som er på en halv mill, fordelt på de fire rammede varslerne.

Rettssaken er i mai/juni Stavanger, og disse fantastiske menneskene prøver å gjøre alt de kan for at pelsdyrnæringen ikke vinner frem i retten. Derfor trenger de støtte til å dekke advokatutgifter, og har i den anledning opprettet en crowdfunding: HJELP PELSVARSLERNE HER. Jeg håper alle dere dyre-elskere der ute har lyst til å gi et bidrag. Alle dere som ikke syntes det er OK at denne faenskapen, som støttes av den norske stat skal få lov til å fortsette virksomheten sin bak lukkede dører, og late som dyrene har det greit, for bak de dørene er det alt annet enn greit. Varsling er et viktig demokratisk virkemiddel for å avdekke kritikkverdige forhold overfor offentligheten, og for å beskytte de svakeste i samfunnet. Det er et slag mot demokratiet når pelsindustrien forsøker å skremme varslerne til taushet. Alle donasjoner går til å dekke utgiftene som pelsvarslerne trenger for å forsvare seg i den kommende rettssaken som er i Stavanger Mai/Juni. Om innsamlet beløp overskrider utgiftene til rettssaken går det resterende beløpet til Nettverk for dyrs sitt arbeid med å dokumentere og bekjempe dyremishandling.

En ensom revevalp i et nakent bur, med så store hull at potene går i gjennomog setter seg fast.

En rev, for stygg i pelsen til å brukes, så den er kastet over gjeret i et tre fra farmen til varastyremedlem i Norges Pelsdyralslag.

Les den sterke historien om Linns første møte med en pelsdyrfarm HER.

Gi ditt bidrag HER eller send SMS med kodeord pels BELØP til 2484


Likes

Comments

//Invitert av Geelmuyden Kiese

I går var jeg på et utrolig interessant solevent Vichy og La Roche-Posay - invitert av Geelmuyden Kiese. Det er tiden for nylanseringer innen solprodukter og solpleie, og det er alltid spennende å sammenligne de ulike produktene både i forhold til merker, bruk og lukt. Jeg syntes stadig jeg lærer noe nytt, og etter å ha vært på to ulike soleventer på rappen nå, så føler jeg meg ganske trygg på å ikke bli solbrent denne sommeren. Tidligere har jeg kun brukt spray og olje da jeg ikke har orket å forholde meg til klissete kremer som klistrer seg til huden, og sand som setter seg fast. I går fikk jeg teste ulike produkter fra Vichy og jeg ble overassket over konsistensen, da den ikke var som de man gjerne er vant med. Konsistensen var veldig lett og trakk seg raskt inn i huden, og etterlot en matt følelse etterpå.

Disse to produktene er noe av det jeg gleder meg mest til å teste ut. La Roche-Posay har produkter som kan tilpasses DIN hudtype. Og det er sikkert mange av dere som har fet hud slik som meg, og dermed enten skipper solkrem i ansiktet i redsel for å få kviser, uren og enda fetere hud, eller rett og slett innbiller oss at en lett foundation med SPF funker vel så bra. (men det er bare å lure seg selv). De har nemlig en solkrem for ansiktet som er for oily hud med akne-tendenser, så her trenger man ikke å være redd lenger for at huden blir verre, det er heller motsatt om man ikke smører. Det andre produktet fra Vichy er en solkrem med høy faktor og fungerer som en dekkende foundation også, da den inneholder farge.

Det mest spennende av alt var kanskje denne UV-Patchen. Se under

Dette er altså en UV-PATCH (en klistrelapp-tattoering) som du fester et sted på kroppen der du er eksponert for sol. Du laster så ned appen, og scanner patchen på kroppen før og etter soling, gjevlig annhver time så lenge du er i solen. Den varer i 5 dager, og da får du en oversikt over risikonivå basert på soling, daglig solmengde og UV-indeks. Tattoeringen ser du på bilder over (blått hjerte). Solkrem smøres oppå, og den tåler vann. La Roche-Posay får du kjøpt på Apotek1 og Boots Apotek, mens Vichy finner du også på Boots.

Likes

Comments

Det er ingen som gir meg mer gåsehus enn Lorde sine låter. Elsker denne låta ♥ Kanskje fordi den minner meg litt om meg selv i egen fortid. Denne helgen har jeg bare tatt det med ro, vært hos mamma å spist god mat og sett Gram Prix, noe som var veldig koselig, men Gram prix i seg selv var kanskje noe av det mer tragiske jeg har hørt før. Vinnerlåta var så som så syntes jeg, men det er jo ikke noe nytt at vi gjør det ræva. Anyway, gårsdagen var mindre hyggelig, da jeg fikk en ganske vond nyhet som knuste meg helt. Jeg er ikke helt klar for å snakke så mye om det enda, men jeg klarte ikke en gang å logge meg på her i går. Livet er som det er, og det må alltid gå videre, uansett hvor tøfft det er. På tross av en natt med lite søvn, skal jeg snart ut døren (uten paraply vel og merke). Kan ikke akkurat si at jeg gleder meg. Dagen består av kurs, og events. Vi snakkes senere! Ønsker dere en fin start på uka ♥

Likes

Comments

//INVITERT AV POLHEM PR

Fresh breakfast & smoothies

I går inviterte Polhem Pr til en eksklusiv åpning av Norges aller første KORRES shop-in-shop. I regi av VITA, gjenforteller det nye lokalet den greske hudpleieseriens historie, gjennom dens filosofi og etos. Samtidig som den reflekterer varemerkets estetikk, tilbys KORRES fans muligheten til å utforske en verden av naturlig ingredienser og effektive hudpleieprodukter, gjennom merkets mest omfattende kolleksjon, som inkluderer produkter som eksklusivt tilbys i deres første shop-in-shop. De som muligens ikke kjenner til merket fra før, vil forhåpentligvis sette pris på det unike ved det hele.KORRES’ shop-in-shop har fokus på merkets tidløshet, men gjennom en frisk tilnærming.

Foto: Hanne Erøy / MIO MEDIA

Designet er inspirert av urteapoteket og forskningslaboratoriet – to steder strekt assosiert med historien bak KORRES – med en spennende industriell edge. Detaljer i treverk kombinert med displayer i plexiglass og elegante, metalliske strukturer formidler det vakre og harmoniske ved å forene kontrastmaterialer samtidig som man står fast ved det minimalistiske ved merket. Produktene fremstilles på en apotek-likende måte, i diskré seksjoner det er enkelt å navigere seg blant, samtidig som illustrasjoner og muntlige referanser til alle elementene som ligger i hjertet av KORRES DNA – urter, samarbeid, utvinninger, forskning – alle er en del av en innovativ kreativ tilnærming til merkets identitet. Shop-in-shop’ens hovedattraksjon er en erklæring i seg selv, dedikert til Castanea Arcadia antirynke serie, KORRES’ nyeste globale innovasjon innen antiaging.

Den nye KORRES shop-in-shop i Majorstuahuset er lagt til i VITA sine 215 utsalgssteder rundt om i Norge.

Likes

Comments

For et par dager siden kom jeg over noen "insaine fete" halsbånd på Instagram under hashtaggen #leatherwithlove.. Designeren bak er Zana Bayne, og jeg er mer forelsket en noen gang. Ikke i designeren, men i de feteste accessoarer hun har laget. Zana Bayne er et NYC-basert skinn-brand, som har fokus på kvalitet og oppfinnsomt tilbehør som er tatt i bruk av store kjendiser, blant annet Beyonce og Lady Gaga. Merket begynte med high-end "punk inspirert" seletøy, og har siden utvidet til håbdvesker, skjørt, topper, bustiers, sko og hatter, og siden har de samarbeidet med luksuriøse merker som Commes des Garcons, Marc Jacobs. Mange tenker sikkert på S&M når de ser slikt tilbehør, og ja de har latt seg inspirere av det, men det trenger ikke nødvendigvis handle om sex, bare fordi man bruker harness i skinn, og chokere med store lenker. Det kommer helt ann på hvordan man bruker det, i hvilken styling-kombinasjon. Anyway - I love it!!

Fashion for fetish & fetish for fashion!

Photo by Emma Tempest

Likes

Comments

Instagram@verozitas