Header

//Reklame

Jeg har tidligere slitt med mye akne (problemhud), kviser og fettkuler i ansiktet. Alle som har slitt med akne vet hvor vondt det er både fordi man blir rød og hoven og fordi man føler seg veldig lite fin. Jeg har heldigvis blitt bedre i huden min og akkurat nå har jeg ingenting, men plutselig dopper det ut en kvise og den er som regel ikke liten. Men nå er det nesten så jeg "håper" på å få en kvise snart så jeg kan prøve ut denne aknemaskinen fra FOREO. ESPADA er en såkalt fototerapautisk behandling som enkelt kan brukes hjemme. Den gjør kostbar fototerapi tilgjengelig for mer enn 650 millioner mennesker som er rammet av akne verden over, for en brøkdel av prisen til identiske salongbehandlinger.

Hva er ESPADA OG HVORDAN FUNGERER DEN?

Espada er en aknepenn med ultra kraftig blått LED-lys med laserpresisjon med en egen T-Sonic pulsering for forsterket effekt. Den stimulerer huden, øker styrken gjennom behandlingen og tvinger lyset gjennom de dypeste hudlagene. T-Sonic sørger også for fornyelse og gjennoppbygning av huden. I motsetning til andre aknepenner med laserlys, aktiveres ESPADAs kraftige stråle og pulseringer kun dersom det er hudkontakt. Det beste av alt, det tar kun 30 sek å få effekt og man kan ta den med seg overalt. (Går på batteri). Behandlingen er superlett å bruke på seg selv, og den skader verken vev, celler eller noe annet enn selve aknebakteriene. 3 av 4 brukere har fortalt at de har opplevd synlige resultater etter den første behandlingen. Betydelig forminskning av kviser og en merkbar nedgang i antall utbrudd.

Så nå håper jeg på en megakvise snart så jeg får testet den ut (haha, neida)..joda. Kjenner flere som bruker denne og jeg VET at den fungerer, så det skal bli morsomt å prøve den selv ♥ I alle fall den perfekte julegave til en som sliter med akne og kviser!!

ESPADA kan bestilles HER og finnes i 3 forskjellige farger. Du får også kjøpt den på KICKS!!

Likes

Comments

Genser fra H&M // Bukse & Fuskepels (old fra H&M)

Hei fininger ♥ Håper dere har hatt en fin helg? Selv har jeg hatt en rolig helg med tv titting, middag med familie og husarbeid. Ikke så veldig spennende, men noe kroppen absolutt har godt av inn i mellom. Jeg ville bare takke for alle de fine/fantastiske tilbakemedlingene jeg fikk på innlegget jeg delte om "selvskading" på fredagen, som ble delt i psykmagasinet ♥ Jeg var SÅ usikker på om jeg skulle dele det siden det var så personlig, men jeg ble oppfordret til å gjøre det, og det kjentes bare rett der og da og jeg angrer ikke på det etter at jeg fikk KUN fine tilbakemedlinger/kommentarer på at det var så bra at jeg bidro til at flere kanskje tør å åpne seg mer. Det er jo alltid skummelt å dele personlige ting, og i hvertfall noe så nært som mine egne arr, men jeg tenker at om noen dømmer meg for min fortid eller ser ned på meg pga den, så sier det litt om de menneskene bare. Jeg er den jeg er og jeg ønsker å kunne hjelpe andre, også i fremtiden. Det gir meg utrolig mye ♥ Ønsker dere en nydelig søndag.

Likes

Comments

Jeg har vært så usikker på om jeg skulle dele dette på bloggen, nettopp fordi det er så utrolig personlig. Men etter at jeg fikk muligheten til å dele min historie i psykmagasinet så ligger det jo uansett ute. Jeg har gått mange runder med meg selv, og veid frem og tilbake om jeg skulle tørre å være så åpen og ærlig. Men siden dette er en stor del av mitt liv, og formet meg til den jeg er i dag så har jeg jo egentlig ingenting å tape. For det viktigste er HVORFOR jeg deler det. Da jeg i fjor delte min historie om bulemi (her). fikk jeg ekstremt mye tilbakemedlinge / mail fra unge jenter, men også godt voksne som selv hadde spiseforsrtyrrelser eller noen som kjente noen, en datter eller en venninne som hadde det, hvor de syntes det var fantastisk at jeg hadde delt min historie, samt skrevet om hva slags konsekvenser bulemi kan få om det går for langt. Flere var faktisk ikke klar over at man kan få hull på spiserøret, ødelegge organser og i verste fall kan hjertet stoppe fordi belastningen blir for stor. At mitt innlegg kunne hjelpe så mange med å få litt mer innsikt gjorde at det var verdt å dele det, og jeg angrer ikke et sekund. Selv om dette er en mote & skjønnhetsblogg, er det også en personlig blogg hvor jeg ønsker å dele egne erfaringer eller ta opp temaer jeg brenner for.

Det er kanskje mange som mener at jeg er for personlig, eller deler for mye, men det får så bare være. Hvis jeg kan hjelpe andre til å forstå at de ikke er alene om å ha hatt ett tøfft liv, eller å snakke om ting som kanskje er litt vanskelig å sette ord på, så er det så verdt det.

PSYKMAGASINET er et nettmagasin om psykisk helse som har som formål å skape åpenhet og forståelse rundt ulike psykiske lidelser. De har har delt min historie om selvskading gjennom 15 år. Det er et veldig ærlig, og kanskje litt brutalt for noen da jeg også går innpå selvmordsforsøkene jeg har hatt i ung alder.

Hele innlegget kan leses HER

Det er skremmende å være så ærlig. Jeg føler jeg bretter ut livet mitt, men samtidig så er dette bare en liten del, men en viktig del å dele syntes jeg. Det er så mange som sliter med selvskading, selvmordstanker og selvmedisinering der ute og hvis bare "ett menneske" kan føle og se at hun/han ikke er alene om å ha det slik så har jeg gjort noe bra, ved å dele. SÅ mange jeg vet om skammer seg over sin egen fortid. De er redde for å vise frem armene sine ved å bare bruke langermede gensere fordi de ikke tør å vise frem arrene sine. Selvfølgelig kan man gjøre de mindre synlige ved å ta laserbehandling osv, og jeg kunne fint ha gjort det for lengst, men saken er det at jeg ikke lenger skammer meg over dem. De er en del av min fortid, og de minner meg på alt jeg har gjort mt meg selv. Det hatet jeg har hatt til meg selv, som jeg har klart å snu. Snu til det bedre! De minner meg på at jeg faktisk kan klare å elske meg selv bare jeg tør å se muligheter og at jeg fortjener å leve. Derfor er det også tattoert "MEMENTO VIVERE" på armen min som betyr "Ikke glem å leve" som en reminder på akkurat det

Likes

Comments

Er det noen som spiser like mye Avocado som meg? Jeg elsker Avocado og lager ofte guacomole som jeg bruker som pålegg med chili, lime, syltet rødløk eller annet godt på. Jeg har det i salater, og til middager, eller så spiser jeg den bare slik den er, toppet med bacon, egg, salt og pepper eller annet digg.

Mange mener at man legger på seg om man spiser for mye Avocado, da 1 Avocado inneholder 220 kalorier. Men hallo? Vi kvinner skal uansett ha i oss 8 ganger så mange kal pr.dag og for min del spiser jeg heller en Avocado ekstra som holder meg lengre mett enn å bli sulten bare 1 time etter at jeg har spist frokost. Og det med at man er mett lenger kan jo også gjøre at man går ned i vekt. Studier viser faktisk at det er en sammenheng mellom høyt inntak av avokado, mindre midje og lav BMI. Avokadoen er nemlig spekket med sunne fettsyrer. Avocado inneholder også Lutein og zeaxanthin er to antioksidanter som beskytter synet, så jeg derfor kan én avokado om dagen forebygge problemer med synet. Så her er det mange gode grunner til at jeg kan fortsette å spise like mye Avocado hver dag

Ofte starter jeg dagen med 2 hjemmelagede speltknekkebrød med most avocado m/chili, toppet med tomater som er blandet med basalmico, litt salt og pepper. Ellers så er det utrolig godt på toast med kokt egg på toppen, eller bare chili, sitron og koriander.

Er dere glad i Avocado?

Likes

Comments

Det finnes tusenvis av tips og triks der ute, men hva er det som faktisk fungerer og hva er bullshit? Jeg snakker ut i fra egen erfaring!

1. Botox i kjeven reduserer tanngnissing, hodepine og anspent kjeve. FAKTA

Dette er et veldig vanlig problem som mange mennesker sliter med, spesielt under perioder med mye stress. Mennesker som gnisser tenner på dagen eller som oftes om natten, vet det som oftes ikke selv, men kan oppleve ulike symptomer som kjennetegner dette. Som for eksempel: ømhet i kjeven, hodepine, migrene, vondt i ansiktet eller problemer med tennene. Botox er et mye omtalt legemiddel, men satan som det fungerer. Etter at jeg tok Botox i kjeven har både smertene avtatt OG jeg sover bedre. Sinnarynka som jeg i utgangspunktet ikke er så synlig hos meg, gjør at jeg ikke sliter med spenningshodepine lenger.

2. Å sitte med beina i kors gir deg masse åreknuter. FLEIP (and thank god for that)

Du har sikkert hørt det fra en eller flere venninner før, men hvis du tror at det å sitte med bena i kors gir deg åreknuter, tar du feil. Åreknuter er vener som har svulmet opp fordi blodet ikke strømmer gjennom dem som de skal. Får du åreknuter kan dette skyldes enten arv, graviditet eller at du tilbringer for mye av tiden gående eller sittende. Så, selv om det å sitte med bena i kors medfører noe press på blodårene, skal det ekstremt mye til før dette resulterer i åreknuter. Heldigvis for det!

3. Sol tørker ut huden, og hjelper derfor på uren hud og kviser. FLEIP

Mange (inkludert meg selv før) tror at sol hjelper på uren hud, med dette stemmer overhodet ikke. Sol virker nemlig uttørkende på huden, og overdrevet soleksponering kan forverre urenheter, samt øke risikoen for permanent arrdannelse og brune flekker i huden (hyperpigmentering). Uansett hva du hører eller tror, husk at du aldri må være i solen uten solbeskyttelse! Jeg har selv erfart å få brune flekker i huden da jeg trodde solbeskyttelse og masse fuktighet gjorde huden min verre og ikke minst fetere - vel, jeg tok grundig feil.

4. Gnir du deg i øynene, får du rynker. FAKTA

Det å gni seg i øynene fører ikke direkte til en rynkete hud, men bevegelsen du gjør med hånden din fører til at den tynne og følsomme huden rundt øynene blir dratt fram og tilbake. Dette fører igjen til at huden eldes tidligere enn den ellers ville gjort. Du kommer ikke til å få masse rynker bare av å gni deg en sjelden gang, men la det ikke bli en vane (lett å si når man våkner trøtt om morningen).

5. Øl gjør håret sterkere, tykkere og sunnere - både å drikke øl og vaske håret i øl. FAKTA

Øl er stappfull av vitaminer og proteiner som vil hjelpe håret til å fremstå tykkere, sterkere og blankere, samtidig som alkoholen fungerer rensende. Til tross for at du ikke kan gjøre hvert enkelt hårstrå tykkere, vil ølen hjelpe til med å bygge volum fram til neste vask. Blant produktene som skal hjelpe deg til å få tykkere hår er faktisk øl noe av det beste, og rimeligste, produktet du kan bruke. Øl styrker også fra innsiden, haha.

6. Barbering av leggene gir tykkere og mørkere hår - man bør heller vokse. FLEIP

Bruker du høvel, skjæres hårene rett over, og blir verken mørkere eller tykkere. De føles imidlertid tykkere ut fordi stumpene som vokser ut ikke er tynnet ut av slitasje fra klær. Hårene blekes også hvis de blir utsatt for sollys, og kan dermed etter en stund se lysere ut.

7. Du får dårlig hud av foundation. FLEIP

En god foundation beskytter huden og kan til og med være bra for problemhud. Be om råd i en sminkebutikk slik at de kan gi deg tips om merker og produkter som er bra. Det gjelder bare å finne den foundation som er perfekt for din hudtype. Det som er viktigst når du bruker foundation er at du rengjør huden godt og skånsomt hver kveld. Du bør ikke sove med sminkerester og dagens smusspartikler på ansiktet.

8. En dråpe vann får mascaraen til å holde lenger. FLEIP

Å tilsette vann i mascaraen er en åpen dør og et "hei og velkommen" til bakterier. Det samme gjelder for å "pumpe" børsten opp og ned i tuben; det fører ned unødig mye luft, og luften er langt fra steril. Prøv heller å være forsiktig med børstebevegelsene. Oppbevar mascaraen på et svalt sted (aldri i direkte sollys!) og bruk den innen tre måneder

9. Parfymen bør oppevares på soverommet. FAKTA

Verken varme, kulde, direkte sollys eller luft er bra for parfyme, så den bør heller ikke stå i kjøleskapet, som noen mener. Et godt sted for oppbevaring av duft er imidlertid på soverommet der det er passe mørkt og passe kaldt.

10. Håret vokser fortere om man klipper det oftere. FLEIP

Du klipper av tuppene som ellers hadde blitt slitt av, derfor virker det som om det vokser fortere fordi tuppene ikke faller av. DAAH!

Lærte du noe nytt her?

Likes

Comments

«sometimes life is so fucking hard that you can’t do a damn shit for a while, it’s just enough to breathe»..

Akkurat nå tar jeg time for time og dag for dag, mens jeg prøver å lære meg å puste med magen igjen. Jeg har holdt ting inni meg så alt for lenge og jeg klarer snart ikke mer. Jeg må få det ut, og derfor kommer jeg til å dele mer personlig på bloggen fremover. Jeg vil selvfølgelig fortsette å poste mote & skjonnhetsrelaterte innlegg, men jeg vil og dele personlige erfaringer og ting som kanskje kan være litt vanskelig å snakke om...Jeg hater å måtte ta en pause fra alt, men slik er det akkurat nå og jeg må bare ta hensyn til meg selv. Jeg har fått så NOK av alt som er overfladisk, skuffelser og sykdom. Jeg har ikke en gang orket å sminke meg selv på 7 dager og det ligner ikke meg. Jeg har kanskje kjørt meg selv for hardt og hatt for store forventinger til meg selv de siste årene, og til slutt måtte det smelle for min del og. Jeg kjenner ikke meg selv igjen lenger og jeg har mistet meg selv. Jeg er ikke den livsglade jenta jeg var før (egentlig kan jeg ikke huske når jeg smilte med hjertet sist). Livet har en stor tendens til å fucke opp alt når jeg har troen på at jeg endelig kan få lov til å ha det godt i livet. Om det er jeg som er vanskelig å leve med, eller om de jeg har elsket har vært for enkle for kompliserte meg er ikke godt å si, men noen ganger så begynner jeg å lure på om det er noe feil med meg. Jeg tenker mange ganger at jeg skulle vært annerledes, eller at det er noe alvorlig galt med meg, men jeg antar at man lærer av seg selv så lenge man lever. Kjærligheten er sykt komplisert, i hvertall i mitt liv, og jeg har gitt den opp litt (men bare nesten). Jeg vet bare at om man ikke er glad i seg selv, eller hater seg selv slik jeg har gjort store deler av livet. Ja da er det vanskelig å tro at en annen virkelig elsker deg også.Vel, jeg tviler faktisk ikke på at eksen min virkelig elsker meg høyt, det har jeg fått bekreftese på mange ganger, også når det har vært slutt. Noen ganger kan ikke to mennesker som elsker hverandre være sammen, selv om man er hverandres store kjærlighet. Og andre ganger så må man har en pause fra hverandre av ulike årsaker selv om det er aldri så vondt. Ting trenger ikke å være så jævlig svart/hvitt prøver jeg å si til meg selv, men jeg har en tendens til å forsvinne inn i mørket og tenke svart når ting i livet rakner, spesielt kjærligheten, det andre klarer jeg som regel å snu!!

Det har vært noen tunge dager og uker og jeg har fått kraftig tilbakefall med regnbuehinnebetennelse på begge øya. For dere som ikke vet hva det er, så er det den nest mest alvorligste øyesykdommen man kan ha, som jeg lever med (kronisk), men jeg har friske perioder. Om ikke man får behandling innen kort tid, så blir man blind da pupillen gror fast i øyet. Så for dere som har sett at jeg har en pupill som er dobbelt så stor som den andre, så er det fordi jeg må utvide pupillen hver dag så ikke den gror fast så lenge jeg har det gående. Det er ekstremt smertefullt, og jeg ser så og si ingenting på øyet når jeg har det, noe som gjør at jeg ikke klarer så veldig mye. Det er 6 gangen med tilbakefall i år, og jeg er SÅ lei av å gå på medisiner. Jeg vet at det finnes verre sykdommer, og at dere sikkert tenker at jeg klager mye, men når det gjelder synet så er det, det viktigste vi har. Altså jeg klarer ikke tanken en gang på å kunne miste synet, det hadde vært forjævlig, så la oss ikke snakke om det. Jeg har vært veeldig langt nede og egentlig gitt opp livet litt, og da har jeg heller ikke klart å gjøre så mye annet enn å sove, stå på beina og få i meg mat.

MEN

Jeg kommer sterkere tilbake på bloggen, men jeg har måttet ta en pause fra alt i hverdagen og bare tenke på meg selv. Jeg gir meg ikke så lett, det er bare noen ganger man må sette livet på pause en stund for å hente uante krefter tilbake. Krefter man kanskje ikke visste at man hadde!!

Håper dere har det bra?

...

Likes

Comments

Under presseuken er det mye som skjer, men dessverre er det ikke alt man rekker å få med seg. Jeg er i hvertfall utrolig glad for at jeg rakk å ta turen innom Spalt PR i går ettermiddag. Alltid like hyggelig å komme innom til et stort showroom fylt med masse fine/kommende nyheter, og alltid like blide og søte jenter som jobber der.

En av merkene de fører er Lois, som har fokusert mye på matchende sett til neste vår/sommer. Mye jordfarger og kule bukser i bla kordfløyel. Det kommer også mye kule jeans med detaljer på buksebeina.

Jeg har egentlig aldri syntes jeg kler briller, men likte veldig godt disse med gullinfatning fra neubaueyewear som er et Australsk merke. Du kan lese mer om merket her.

Superdry er et merke jeg elsker. De har alltid kule gensere (de to over er mine favoritter).

Mye kult treningstøy/utstyr fra bla abilica og ellesse. Vektene dere ser på bildet er superfine til øvelser hjemme.

Sjekk ut Abilica HER, de har stort utvalgt av utstyr, egne treningsprogrammer og en APP man kan laste ned med vidoer til forskjellige øvelser.

Vakre smykker fra A/Bareness som er et Slow Fashion Brand med base i Norge og Nepal. De har fokus på bærekraftig produksjon og rettferdig handel. 5 KR fra hvert solgte design går til deres eget Gi Tilbake- Prosjekt; #coolkidsneedcleanwater. Siden oppstart har A/BARENESS fått på plass bærekraftig vannsystemer på 5 barnekoler slik at nærmere 2000 barn + lærere har tilgang på rent drikkevann når de er på skolen.

Spalt PR //Invitert

Likes

Comments

Presseuken er i gang, og i går startet jeg dagen med en informativ pressefrokost hos Vass PR, der de hadde laget til en Beauty Lab med digg frokost og spennende nyheter.

En av nyhetene jeg virkeig elsket var dette smykket med duftene fra NCP Olfactives som ble lansert for kort tid siden. Unike og sofistikerte unisex dufter som kan brukes separat eller blandes med hverandre til man finnes sin egen personlige duft. Duften(e) kan bæres i smykket rundt halsen. Just got to love it ♥

Det er alltid morro med polaroid. Jeg tror jeg må ønske meg en instax mini til jul ♥

Superdeilig håndkrem fra eos er en favoritt. Om dere er glad i leppepomaden så kan jeg anbefale håndkremen også.

Tusen takk til Vass PR // Invitert

Likes

Comments

My favorites : Donuts & Macarons

SS18 - sommerlige nyheter fra Nina Jarebrink.

I går var jeg på After Work hos Polhem PR for å ta en titt på neste års vår/sommer nyheter fra merkene de fører. Nina Jarbrink sin kolleksjon var det fineste jeg så i går. Jeg drømte meg bort til Santorini med de hvite og blå plaggene. Jeg vet i hvertfall hva som skal inn i garderoben neste sommer. Nå har jeg akkurat pakket ferdig kofferten, som kun inneholder 2 par sko og noen få plagg. Den skal tross alt romme en god del taxfree-varer på vei hjem. Tror det blir iskaldt på sjøen i dag, så det blir nok ikke bare bein på meg.. 

Ønker dere en superfin lørdag og helg, så blogges vi når jeg er hjemme igjen ♥

Følg meg gjerne på snapchat : @verozitas

Likes

Comments

Instagram@verozitas