Gud for en fantastisk, morsom dag det var i går. Jeg hadde samlet en gjeng med familie og venner på Bar Vulkan for å feire 30-års dagen min jeg hadde her om dagen. Dessverre var det en del som ikke kunne komme (minuset med å feire midt i komf og brylluper). Men det ble likevel en knall feiring, med mye god mat og latter med festivalstil som tema, og her var det en god blanding av Coachella & Woodstuck for å si det sånn. En kjempe flott kveld og beste 30 års feiringen jeg kunne ha hatt ♥

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

//Inneholder adlinks

Siden det er fridag i dag - og fredag i morgen, fant jeg ut at jeg like så godt kunne ha en liten spa-dag for meg selv. Ansiktsrens og maske, kroppskrubb, peeling, farging av hår og selvbruning er det jeg pleier å gjøre når jeg vil føle meg litt ekstra fresh ♥ Her er noen av mine største favoritter.

Leppeskrubb : Denne leppeskrubben har jeg seriøst brukt i 4 år, og aldri byttet den ut med noen andre. Leppeskrubben fjerner død hud og tørre lepper, og etterlater utrolig myke kysselepper (hehe) Den er fra Sara Happ og fåes kjøpt blant annet på Coverbrands.

Black Mask : Denne masken slår de andre jeg har prøvd. Den tar til og med, med seg dun (noe som ikke er meg i mot), men den gjør hakket litt vondere enn andre black masks. Dere kan lese mer om den HER

Crystal Clear Beach Glow tan drops : Tidligere i år var jeg på kurs med Real pr og Crystal Clear, og da var jeg så heldig å få med meg Beach Glow tan drops hjem for å teste. Det skal kun noen dråper til, i bodylotion (som jeg pleier å bruke), men man kan velge hva man vil blande den ut i. Og den gir en jevn og fin brunfarge. Den tilfører i tillegg huden vitaminer og antioksidanter og forbedrer hudens elastitet.

FOREO GO : I fjor sommer skrev jeg om Foreo Luna & Luna play, den geniale lille saken du kan ha med deg i tolettmappa på reise. Etter at jeg testet den ut i fjor, har jeg brukt den nesten hver dag siden, men den har begrenset med batteritid slik at den dessverre ikke varig evig. Nå har Foreo kommet med Foreo Go som er akkurat den samme, bare at den har den samme baksiden som den store + at den kan lades opp. På den måten sparer du også penger i stedet for å kjøpe ny hver gang du en går tom for batteri. Dere finner den HER.

Likes

Comments

//ad

Hei folkens ☀ Noen av dere har kanskje allerede fått det med dere på instagram, and if not - så har seg slik at jeg og en god del andre influencers er blitt plukket ut til å være ambassadører for Trestokkfestivalen som går av stabelen dypt inni idylliske Finnskogen den 29.Juli. Jeg har ikke tatt valget om jeg skal bo i telt eller campingvogn enda, men en ting er i hvertfall sikkert og det er at det kommer til å bli helt rått. Jeg får tilgang til backstage sammen med artister som Madcon, Morten Abel, Anastasia (mitt ungdomsidol), og ThoseBricks.


Jeg har vært på veldig mange festivaler opp gjennom åra, og det er kun 3 norske festivaler jeg aldri har opplevd før, og Trestokkfestivalen er en av de, så det gjør at dette er ekstra spennende, også langt inni skogen da. (Det kan ikke annet enn å bli bra). Noe av det beste med festivalen er at de gir hele 5% av billettsalget direkte til Kreftforeningen. Nylig har det jo kommet frem at de kanskje mister sin statlige støtte, derfor er det fantastisk at Trestokkfestivalen hjelper de, og det gjør du også om du kjøper billett.

Les mer om festivalen HER

Og følg med på Instagram i morgen @verozitas for en stor overasskelse


Likes

Comments

Dagen i dag har virkelig vært perfect. Jeg startet dagen med været jeg ønsket meg, og med ferske blåskjell og fries på havna i Drøbak, og selvsagt et glass med rose for å skåle for dagen ♥ Mamma hadde vært innom meg tidligere med noen kjempe fine og personlige gaver, noe jeg overhodet ikke hadde forventet siden jeg allerede hadde fått Islandstur i bursdagsgave, men man har vel ikke verdens beste mor for ingenting har man vel ♥ Etter Drøbak dro jeg hjemom en tur, før jeg dro til ski for å spise middag og ta noen øl. En rolig, men veldig fin bursdag alt i alt! (Jepp, den ble ikke så ille likevel, hehe). Blåskjell er virkelig undervurdert av dere som er redde for å spise det. Om dere drar til en en fiskeredstaurant som har god respons, så er det nok innafor vil jeg tro. Skipperstua i Drøbak har i alle fall noen av de beste blåskjellene jeg har smakt. (NYDELIG) ♥

Likes

Comments

DA VAR DAGEN HER JA - OG foreløbig er det bare veldig rart å vite at man er "så gammel" haha.. Neida, det er ikke så ille som jeg skal ha det til, og det beroligger meg litt å vite at jeg har mange venner som er godt over 30 år, slik at jeg kan fortsette å være "den yngre". Nå skal jeg straks en tur til Drøbak å spise bursdags brunch. Det blir en rolig feiring i dag, også skal jeg lade opp til den store festen på fredag. Da skal det feires skikkelig ♥

Likes

Comments

Okey, jeg trodde aldri denne dagen skulle komme. Rettelse ( Jeg håpet aldri denne dagen skulle komme ). Tyveåra har gått så sykt fort, at jeg syntes ikke det er lenge siden jeg og mine beste venner feiret 21-års dagen min på Lekter`n, 23.Mai for 9 år siden. Jeg aner ikke hvorfor 30-åra skremmer meg så mye, men jeg føler vel litt på den ( A4 normen ) som liksom skal være på plass. You know - familie, barn, hus, bil og visa versa. Vel, jeg er singel og bor alene og har ingen planer om å stifte noen familie i nermeste fremtid, så sånn er det! Det å få barn bare fordi man begynner å trekke på åra blir liksom helt feil. Nå høresjeg skikkelig gammel ut ), men herregud jeg blir jo gammel jo! Å få barn bare fordi det er forventet er så egoistisk at jeg får ikke sagt det en gang. Jeg har aldri ønsket meg barn, og joda jeg kunne tenke meg barn i fremtiden, bare ikke akkurat her og nå, så får tiden vise hva som skjer.

Da jeg var på byen med noen venner for en stund tilbake, nevnte de noe med at de skulle kjøpe salt og pepperbørse i 30-års gave. Det er visst en kjensgjerning at man får en pepperbøsse når man fyller 30, og ikke er gift. Men det gamle ordet "peppermø" har blitt oppgradert til "ungkarskvinne" så daa folkens, er det jo innafor tenker jeg. Men altså, hva har jeg egentlig gjort i tyveåra sånn bortsett fra å feste, altså partyløve er i alle fall noe jeg kan skryte på meg å ha vært på mine eldre dager. Her er en liten fakta-oppsummering på noe av det jeg har gjort, eller vært så heldig å få oppleve de ni siste årene. Et par halveis seriøse funfacts inn i mellom her, mellom det litt mer alvorlige.

♥ Som 22 - åring debuterte jeg som forfatter med romanen "La oss danse".

♥ Gjennom tyveåra har jeg dekket hele 12 festivaler, hvor jeg bla annet har fått intervjuet en rekke kjente artister.

♥ Jeg har blogget for 4 forskjellige bloggportaler: Femelle, Blogspot, Vixen og Nouw.

♥ Jeg har vært i 5 forhold, en av de varte i 7 år hvor vi kjøpte hus i Hamar, før jeg flyttet tilbake for 2 år siden.

♥ Som 21-åring fikk jeg min første leilighet, og siden har jeg flyttet 4 ganger. 3 leiligheter og to hus.

♥ Som 21-åring leste jeg fra min egen bok på litteraturscenen i Oslo, men jeg var så nervøs at jeg tok en sobril og skyldte ned med 5 øl og trynet i ledningen på vei opp til alles store forskrekkelse. Jeg utviklet angst etterpå som jeg slet med i mange år.

♥ I fjor var jeg nominert til Sunn-fornuft prisen med innlegget "Kampen mot bulemi".

♥ Da jeg var 23 år var jeg innlagt på rehab i 3 måneder

♥ Jeg har mistet 2 av mine beste venninner i rus

♥ Da jeg var 22 år fikk jeg betennelse i alle ledd i kroppen, og ble etter 8 måneder som sengeliggende diagnosert med sykdommen spondylartritt (becketerv) som gjør at jeg må sette sprøyte på meg selv 1 gang i måneden for å holde kroppen i sjakk.

♥ Jeg har vært på Tv 3 ganger inkl GMN.

♥ Jeg har blitt hentet i sykebil hele 11 ganger.

♥ Som 26-åring ble jeg kåret til årets best kledde av Jan Thomas & Se & Hør.

♥ Som 25-åring var jeg i bikiniutgaven til Det Nye.

Vel, det var en liten oppsummering - selv om listen er veeeeldig mye lenger. Selv om det er i morgen jeg fyller år, så skal selve feiringen skje på fredag. I morgen skal jeg en liten tur til Drøbak på dagen, også for jeg se hva resten av dagen bringer. Måtte nesten ta feiringen noen dager etter, slik at flere har mulihet. Ulempen med å ha bursdag i mai er jo at det er mye brullyp og konfirmasjoner + annet, så det er alltid noen som ikke kan, men det er meldt knallbra vær, så jeg krysser fingrene for at festen på fredag blir knall ☀ Men, jeg må innrømme at å gå inn i 30-åra er sykt skremmende, og jeg liker ikke tanken overhodet! ( I don`t feel like 30 ), men kanskje vil all lykken snu til min fordel, og kanskje de blir enda bedre enn 20-åra. Det er lov å håpe!

Likes

Comments

HEI PÅ DERE! Håper dere hadde en kjempefin 17.Mai feiring på Onsdagen. Selv har jeg ikke vært hjemme siden Onsdag, så det har derfor blitt minimalt med blogging her i gåren. Men her har dere uansett en liten oppsummering av de siste dagene mine som egentlig bare har bestått av fridager, feiring, party og god mat ♥

Sterke meninger om 17.Mai:

17.Mai feiret jeg med eksen og gode venner først i favoritthagen min, før vi dro til Oslo litt senere på dagen for å spise middag og fortsette feiringen. Jeg vet at mange har ulike meninger om hvor vidt man skal starte dagen med champagnefrokost eller ikke, og at det ikke tar seg ut å drikke på en dag som dette osv, og i alle fall ikke med budnaden på. Selvfølgelig er jeg enig at det er tragisk med bunad og flatfylla på en dag som dette, men champagnefrokost hører med, barn eller ei - og jeg ser ikke problemet med at voksne mennesker tar et glass eller to selv om de har barn. Noen kaller dette for "barnas dag" og mener at man ikke bør røre alkohol overhode. Hvorfor er det bare barnas dag? Det er jo like mye voksne dag. Men altså, helt ærlig så ser jeg virkelig ike problemet med at man drikker på denne dagem, så lenge det er med måte, ikke at jeg gjorde det selv, haha.

Back to the 80`s

På fredagen var det tid for 80-talls party på Cæsar i Oslo for å feire en god venn som ble 30-år. Jeg hadde det så morro med antrekkene at jeg hadde magekrampe i går pga all latterkrampen. Det tok virkelig helt av, så jeg har seriøst vært dårlig i 2 dager nå. Så kroppen har tydelig begynt å si i fra at det snart er på tide å kaste inn håndkle, noe jeg har tenkt til og. Nå er det bare neste uke igjen, som er min egen bursdagsfeiring, og så er det stopp etter det. Selv om det er mye morro, så er jeg ikke 18 år lenger kjenner jeg og Mai måned har vært en eneste stor fest føler jeg.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Chinahouse på Kolbotn hvor jeg har spist middag, og har planer om å bare slappe av. og bruke resten av dagen på å planlegge neste ukesom blir ekstremt hektisk!!

Ønsker dere en fortsatt fin søndag i solen ☀

Likes

Comments

Siden det var (som dere kan se) litt mer ålreit vær i fjor, så får dere ta ti takke med et par gamle bilder i stedet for to nye grå og triste. (hehe, neida). Ønsker dere en kjempefin feiring hvor end dere skal være ♥ Jeg reiser innover til Oslo litt senere i dag, men først skal jeg på brunch og bobler i Ytre Enebakk. Have fun

Likes

Comments

//Inneholder sponsede produkter

Pappservise + lys fra Nille // Glossybox

Da har jeg kommet hjem etter å ha vært noen timer på Kolbotn, handlet litt og spist en god lunch med mamma. Ikke spør meg om jeg har funnet antrekk til i morgen, for det svaret er nei! I tillegg var min favoritt sparkling wine utsolgt, så jeg måtte ta til takke med en jeg aldri har smakt før, men jeg regner med den går med uansett. Jeg har ikke så veldig lyst til å gå for gult må jeg innrømme, selv om det frister å ta på seg den nye kjolen. Jeg har en fin kjole jeg brukt på 17.Mai for 2 år siden, som ikke var passe i fjor. I år der i mot fikk jeg presset puppene inn, så det blir nok den. I tillegg skal jeg gjøre meg litt ekstra brun med selvbruningserviettene fra Comodynes, som er min favoritt. Jeg har faktisk en hel skuff fulle av de. Kommer også i 17.Mai boxen til Glossybox ♥ Vil du se hva annet som lå i "Heia Norge" esken? Se her

Likes

Comments

Instagram@verozitas