//samarbeid med glossybox

Denne månedens Glossybox kicker igang julen. I morgen er det 1.December, og det er tid for å tenke på julegaveønsker og kanskje sanke noen tips selv. Midt i juleforberedelsene er det ekstra viktig å ta vare på seg selv så man ikke stryker med i all shoppingen, og innholdet i månedens eske hjelper deg med det. Månedens glossybox inneholder ansiktskrubb som inneholder vulkanstein og krystaller fra edelsteinen ametyst, batiste (min favoritt når det kommer til både tørrshampo og hårspray). Parfyme fra Elie Saab, skimrende øyenskygge og lip & cheek tint ♥

Jeg vil si at Glossybox er den perfekte julegave til søster, datter eller venninne. Enten du velger å kjøpe bare en eske, eller et abonnement på 3, 6 eller 12 måneder HER.

Hva er vel bedre å få en eske med fine overasskelser hver måned?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

//sponset opphold

Heelloo! Dere er sikkert spente på hvordan det gikk i går? Vel, det ble ingen pris på meg dessverre, men det var nå en ære å være nominert til Sunn Fornuft prisen med et blogginnlegg som handlet om en sak som står mitt hjerte nært. I går sjekket jeg og Ailin inn på Comfort Hotel Grand Central , hvor vi var så heldige å få bo på denne helt amazing Led Zeppelin suiten. Mørkt, maskulint og rått er ord som beskriver suiten hvor logoen til Led Zeplin er tegnet på veggen og lyste opp i rødt fra spottene på taket slik at det ser ut som veggen er i flammer. Jeg anbefaler dere alle å ta dere en natt her neste gang dere skal sove i Oslo, jeg ble helt forelsket i dette rommet. Comfort Hotel Grand Central er det mest sentrale hotellet i Oslo da det ligger på Østbanehallen, så dette er et hotel som også er midt i blinken for deg som er på reisefot. Book rom HER. På nesten alle hoteller jeg har sovet på blir jeg alltid like skuffet når jeg kommer til frokost, da det gjerne er et eller to bacon på hvert egg, men HER....Dere skulle sett øya mine da jeg kom inn i spisesalen og så fikk øye på en stor kaserolle full av bacon ♥♥♥ Så selv om jeg ikke vant noen pris, så var hotellrommet, de utrolig søte, ikke minst serviceminda menneskene i resepsjonen, pluss den beste frokosten på lenge et mer enn bra nok plaster på såret!

Likes

Comments

Håper dere har hatt en fin helg? ♥ Stikker innom for å ønske dere en fin 1.Advent-kveld ♥ Formen min har vært litt bedre i helgen, men jeg kjenner det enda influensaen henger litt igjen. Jeg har bare tatt det med ro. I går var jeg hos Ailin å så film og spiste pizza, noe som var etterlengtet etter å ha ligget pal på sofaen all by myself i 7 dager. I kveld har jeg satt frem lysestaken i vinduet (ikke sånn gammeldag), og jeg har laget dette julefatet og tent ett lys. Nå skal jeg straks se farmen, og farge etterveksten, samt prøve å finne antrekk til morgendagens prisutdeling. Herregud som jeg gleder meg til i morgen, ikke minst er jeg utrolig spent. Tenk hvis jeg hadde vunnet en pris på grunn av deres stemmer, det ville betydd mer enn dere aner! Jeg skal sørge for å ta masse bilder i morgen, også blir det bildebonanza på tirsdag. Vi snakkes veldig snart ♥

Likes

Comments

Hvis ikke jeg har verdens snilleste mamma så vet ikke jeg ♥ Jeg vet seriøst ikke hva jeg skulle gjort uten en mamma, og ikke bare nok med at hun gidder å handle alt jeg har gått tom for, men i tillegg kommer hun med ferdigsmurt baguette fra Bakeriet, matchende teppe og pute fra princess + årets eksklusive julekalender fra BABOR ♥ Det hjalp veldig på #syntessyndpåmegselv mentaliteten for å si det sånn! Jeg elsket designet på julekalanderen, og jeg kan nesten ikke vente med og åpne første luke. Nå har jeg pakket meg inn i mitt nye, deilige pledd og skal prøve å hvile øya litt her. I morgen tidlig er jeg invitert på en utrolig spennende pressefrokost på kolonihagen, og litt senere på kvelden er det lansering av BJARNE + BJØRG sin samarbeidskolleksjon på Astrup fearnley, men det spørs om jeg må bite i det sure eplet igjen, med mindre det skjer et mirakel over natten!

Likes

Comments

Er du en av de uheldige som har fått den årlige influensaen og ligger rett ut med snytefille, nesespray og halspastiller, mens du tvinger i deg kopp etter kopp med ingefær i håp om at du skal bli litt bedre neste dag. Vel, der har du meg! Det er dessverre ikke så mye man får gjort mens influensaen herjer, annet enn å holde senga, men å sove døgnet rundt er det vel ingen som klarer? Det er aldri noe morro å være syk, men man kan ikke noe annet enn å gjøre det beste ut av det. Så jeg tenkte jeg skulle komme med noen tips & "god råd" til hva man "kan" gjøre, eller hva jeg gjør når man ligger rett ut.

1. Lese magaziner - Er det noe jeg ALDRI får tid til ellers i uka, eller i helgene så er det å sette meg ned å lese et magasin. Det er alltid noe man MÅ gjøre når man er hjemme, enten det er husholdige ting, sjekke mail, blogge, svare på mld, snapchat, insta..altså, hvor ble det av kosen ved å sette seg ned med en kopp kaffe og lese et magasin. Jeg husker det var en av de små gledene jeg satte ekstra stor pris på før, mens nå bruker jeg de bare som pynt eller museunderlag. Fy skam!

2. Ringe å klage - Er det noe jeg stort sett alltid gjør når jeg er syk, så er det å ringe å klage til andre om hvor dårlig jeg er. Ja, jeg syntes alltid veldig synd på meg selv, det er bare det at folk som kjenner meg vet hva jeg ønsker å høre når jeg er syk, men av en eller annen grunn så er det ingen medlidenhet å få. Lurer på om de gjør det med vilje? ...Nå som stemmen er totalt forvrengt og personen i andre enden sliter med å høre hva jeg sier i tillegg da så burde man jo i værtfall vise litt empati, eller hva sier dere?

3. Skrive ønskeliste - Jeg har allerede begynt å få spørsmål om hva jeg ønsker meg til jul? Mens jeg selv ikke har rukket å tenke tanken en gang på at vi snart er i slutten av November allerede. I fjor startet jeg med julegaver 5 dager før julaften - der er jeg treig altså. I år skal jeg starte mye tidligere. Nå har jeg i alle fall god tid til å skrive ønskeliste til jul ♥

4. Drikk masse varmt vann med ingefær

Kok opp vann, la det avkjøle seg litt til du kan stikke en finger oppi, uten å brenne deg. Skjær opp masse ingefær i biter og ha i vannet. Hvis vannet er kokvarmt så mister ingefæren en del av de viktigste næringstoffene damper bort. I hvertfall er det det jeg har lest. Jeg lar vannet stå å trekke i 5-10 min. Har en skje honning i koppen, heller over ingefærvannet og legger et par sitronskiver i. Smaker litt bedre enn bare med varmt ingefærvann - da må jeg helle det rett ned for å ikke brekke meg.

5. Spille spill - Altså, jeg tror jeg er den eneste jeg kjenner som ikke har et jævla spill på tlf min. Jeg var glad i å spille, rettere sagt avhengig av både tetris, snake og super mario, Sonic når jeg var fjortis. Så ble jeg hekta på The Sims, og jeg det var faktisk så ille en periode at jeg skulket skolen for å spille "The Sims". Den tid er heldigvis forbi for hundre år siden, og det eneste spiller jeg har vært hekta på i voksen alder er Fashion Center. Nå har jeg lastet ned et par "gamle slagere" på iphone, så får jeg se om jeg husker hvordan det var igjen, hehe...

6. Lytte til musikk, mens man har øya igjen - Jeg elsker følelsen av å lytte til favorittlåter, mens jeg bare ligger med øya igjen å slapper av. Det beste er når man kan kommer over en låt man aldri har hørt før, og får en skikkelig god følelse. Si i fra hvis dere har noen bra låt-tips. Akkurat nå er det "Love On The Brain" som går på repeat. Går liksom aldri lei den...

7. Gafle innpå - En av fordelene ved å være syk for noen er kanskje at man har dpårlig matlys og derfor raser av seg et par kg. WELL, that not me. Uansett hvor dårlig jeg er, så er det aldri noe galt med matlysten. Jeg er ikke noe godis menneske, da jeg er mest glad i mat, men saltstenger og is går det mye av når jeg er syk. Ikke har jeg dprlig samvittighet heller, hallo - er man syk så er man syk!

8. Bytt sengetøy - Alt føles mye bedre når du har rent sengetøy, og sengeligging blir et par hakk bedre. Dessuten føles det bra at det er antakelig færre bakterier i senga nå.

9. Spis varmebehandlet mat framfor kald - Da er det mindre sjanse for at maten inneholder bakterier som kan forverre situasjonen din.

10. Netflix - Hvem ser ikke på Neflix når man er syk? Kom gjerne med tips til serier hvis dere har noen? Jeg tenkte jeg skulle begynne å se Slasher og Mercy (om jeg tør). Jeg elsker grøssere & skrekk, og det har ingenting å si om jeg er alene, men nå som jeg er syk så prøver jeg meg på et par episoder først, hehe..

Likes

Comments

//Inneholder adlinks

Hvor fet er ikke denne jakken? Du finner den HER

Og disse over-the-knee bootsene? Du finner de HER

Coffeemug HERE//Notebook HERE//Sunglasses HERE

Kjoler fra Nelly HER & HER

Det er lenge siden jeg har vært så dårlig som jeg er nå. Det ble å karre seg på legevakta i formiddag, med beskjed om en kraftig influensa. Ikke noe annet å gjøre enn å ligge under dyna, drikke ingefærte, ta febernedsettende og flytende omega 3 i håp om at jeg kanskje kan klare å bli bra i løpet av helgen som kommer. Heldigvis skjer det ikke så alt for mye denne uken, som var forjævlig å avlyse, men jeg lukket øra da legen sa at dette kunne ta opp til 10 dager og mer før jeg var kvitt. Å være syk er kanskje det verste som er for en rastløs sjel som meg, som nesten går på veggen hvis jeg har en dag uten noen planer. Det blir bare å glane på Netflix, lese magaziner og drømme seg bort i uttalige nettbutikker hvor det florerer av flotte julekjoler og støvletter..awww ♥

Likes

Comments

Monday is no funday...Og i alle fall ikke denne mandagen. Jeg kjente tendensen til at jeg kom til å bli syk allerede forrige uke, men jeg hadde for mye å gjøre til at jeg rakk å lytte så mye til kroppen, og trodde dobbel dose med vitaminer skulle redde meg inn, men nei. Har bare ligget under dyna med feber i hele dag, og klarer nesten ikke å prate. "Dette har jeg faktisk ikke tid til", men typisk det, når man endelig har tid til å gjøre noe for seg selv, da blir man syk. Ikke så mye å gjøre med, enn å bare sove hvile og proppe innpå med halspastiller og febernedsettende. Hvis dere har lyst til å gjøre noe hyggelig for meg, så har Vixen Blog Awards åpnet opp nomineringen 1 uke til, slik at dere fortsatt kan stemme på meg HER Og dere velger selvfølgelig selv hvilke kategori jeg passer best inn i, men årets moteblogg eller årets etrke mening er de kategoriene jeg selv føler passer meg min blogg. Dere vet jeg setter pris på alle stemmene jeg får, og er utrolig takknemlig for at dere stemmer...

Bloggnavn: Verozitas og URL : http://nouw.com/verozitas PS: Når dere trykker på SEND så kan dere krysse ut ruten hvor det kommer opp at dere må dele på facebook. Stemmen registreres selv om dere ikke deler.

Jeg er som dere sikkert har fått med dere nominert i kategpri "beste innlegg" til sunn fornuft-prisen, og her kan dere stemme frem til 23.November. Dere kan stemme HER nederst i artikkelen.

Det er så utrolig mange flinke bloggere der ute. Bloggere som virkelig inspirerer med alt fra mote og hverdagslige ting til de som har sterke meninger. Bloggere som aldri har blitt nominert til noe som helst, men som fortjener det mer enn noen annen. Jeg krysser fingre og tær for flere av mine flinke blogg kollegaer, og unner de virkelig å vinne en pris etter alt de har jobbet for. Det er ofte de samme bloggerne som går av med prisene dessverre, og det hadde vært gøy om noen andre fikk komme til snart. Jeg er en jente som alltid har unnet andre enn meg selv heder og ære. Jeg mener at vi mennesker er alt for dårlige på å unne andre suksess. Sette pris på andre menneskers gevinst, og glede seg på andres menneskers vinning. Jeg anntar at enkelte blir så høye på seg selv at de glemmer de virkelige verdiene her i livet. Jeg har også vært der, for mange år siden, men jeg har vokst - og jeg har lært av mine feil, og jeg vet hvem jeg er og hva jeg står for i dag, noe jeg er utrolig glad for!

Ønsker dere alle en fin mandagskveld og pass på å hold dere friske

Likes

Comments

Hei på dere! I går kveld var det duket for releaseparty for Norwegian Fashion House på Sirkus, og det var en utrolig fin og festlig kveld, men alle mine favorittmennesker på plass, Sparkling Diamond (bubbles) by terje Schrøder og et hav av goodiebags til gjestene. Kvelden gikk så alt for fort, og jeg måtte filme en del fra motevsiningene, slik at det ikke ble like mange bilder som jeg hadde håpet på, men jeg fikk likevel tatt noen da det var stille før stormen.

Freaky fashion model (unicorn) backstage før visningen til Norwegian Couture

Sparkling Diambond by Terje Schrøder - Bilde lånt av: Jon Lundemoen

Kepaza by Pernille

Bildet lånt av Mia.

Alt i alt en kjempe gøy kveld, og senere dro jeg og flere andre videre på Cæsar for et par after night drinks, before bed. Formen i dag var egentlig ganske fin, og nå har jeg hoppet tilbake i finstasen, og skal straks ut døren til Villa Sandvigen, for å feire mamma og kjæresten sin bursdag, med familie og julemiddag. Jeg har bestillt lutefisk, siden jeg spiser så mye pinnekjøtt og ribbe ellers i december, noe jeg gleder meg masse til ♥ Ha en fin lørdagskveld

Likes

Comments

Vel...ikke helt anda, men hair & makeup er på plass, og det samme er kjole og smykker, så da mangler det bare vipper før jeg skal ut i regnet og forhåpentligvis ikke se ut som en druknet katt i kveld. Jeg har en del jeg skal fikse i Oslo, og goodiebager til gjestene må også ordnes med, og det er ikke mindre enn 300 liksom, så godt jeg ikke er alene om det sier jeg bare. Jeg fløy Kolbotn rundt i går for å finne kjole, og til slutt endte jeg opp med en sort kort, enkel kjole fra BikBok, jeg som aldri passer i de klærne der, men noe flaks må jeg ha og. Så ses vi på Sirkus kl: 21.00 i kveld dere som skal dit ♥

Likes

Comments

Hei fine lesere ♥ Jeg er som dere vet nominert til Beste Innlegg-prisen på Sunn fornuft-prisen 2016, med dette innlegget - "En kamp mot bulemi". Spiseforstyrrelser er en sak jeg virkelig brenner for, og har brent for i mange år siden jeg selv ble frisk. Og bare det at jeg har mulighet til å dele fra min egen historie, for å få frem hvor store konsekvenser spiseforstyrrelser kan føre til, ja kanskje noen der ute vil lese det og kanskje vil det være en tankevekker?. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne hjelpe alle, men hvis jeg kan hjelpe bare en, så har jeg oppnådd det jeg ønsket når jeg skrev innlegget. Vis at dere også bryr dere om det alt for store kroppspresset som er i dag, ved å stemme på mitt innlegg HER.

Trykk på linken, deretter les hele saken, og nederst finner dere alle de nominerte innleggene, trykk på Veronica Lauritsen og så stem. Det er utrolig mange fine, ikke minst sterke innlegg jeg konkurrerer mot, og her er vi alle vinnere uansett, på hver våres måte. Det hadde uansett betydd alt i verden for meg å vinne denne prisen, da det ikke er en pris som går på bloggingen min gennerelt, men en sak jeg brenner for, og som står mitt hjerte veldig nært.

Likes

Comments

Instagram@verozitas