Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Jotex och Åhléns.

Som några av er kanske vet så letar jag efter stolar till vårt kök. Jag vill ha nätta enkla stolar som inte är alltför dyra. Jag fastnade för Jotex stolar RIPPATS , himla fina tycker jag!

Såg att dom hade en hel del annat fint som skapar ha begär. Som den här lampan den skulle passa så mycket bättre i köket än vår hektar lampa som vi har nu. Askarna tycker jag är så fina och dom finns i två olika storlekar.

Att ha fina saker till bords är lika viktigt för mig som att ha fint i hemmet. Jag vet inte hur ofta jag har bytt ut buttar och porslin här hemma. Jag kan nog helt ärligt säga att jag inte har en kökspryl kvar sen jag flyttade hemifrån för första gången. Jag vet att det är ganska vanligt i många hem att man använder grejerna tills dom faller isär av sig själva. Men jag är alldeles för ombytlig av mig att jag hellre säljer av och köper nytt när jag hittar något jag vill ha. Win win så att säga!

Nu senast när jag gjorde en rensning så gjorde jag mig av med omaka porslin, sånt som det inte fanns fullt av och sånt som var kantstött. Nu behöver jag nya kaffekoppar och och tyckte de HÄR var fina. Besticken och salladsbesticken sätter ju pricken över i:et på vilken middag som helst. Bra pris dessutom!

Handduken är en del av Åhléns nya fina serie splatter. Vattenkokaren har jag suktat efter länge men fortfarande inte slagit till på. Och den här varianten från Åhléns var slående lik Hario kokaren men till ett betydligt mindre pris.

Just nu har Jotex en rabattkod som ger 20% på en hel order. Använd koden: 172372 Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Gäller ej på mattor eller produkter ur möbelkategorin. Endast en gång per kund. T.o.m. 2017-09-01.

Stol HÄR // Lampa HÄR // Liten ask HÄR // Stor ask HÄR // Muggar HÄR // Bestick HÄR // Salladsbestick HÄR // Handduk HÄR // Vattenkokare HÄR //


Hoppas ni har en fin dag/kväll!


Inlägget innehåller spårningslänkar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I samarbete med Furniturebox har jag valt ut mina favoriter. Att skapa och fixa i ordning ute är så kul. Det här bordet och stolarna har man sett många gånger förr. En ganska vanlig serie och vissa kanske tycker det är lite tråkigt? Men jag gillar det. Raka enkla linjer som faller mig helt i smaken. Kanske att en svartbets skulle göra matgruppen ännu vackrare? Parasollet tror jag att jag ska slå till på själv, jag behöver ett till matplatsen ute och gillade detta.

Att skapa en mysig uteplats från grunden kan vara svårt att bara göra i huvudet. Mitt tips är att sätta ihop ett kollage så man ser om sakerna passar ihop. Då kan man enkelt se om man får till den stil man är ute efter. Och framförallt att man anpassar möblerna efter utrymmet man har. Jag vet inte hur många gånger jag köpt grejer som sen visat sig att dom inte alls passade där det var tänkt. Att mäta och ha en plan är alltid det bästa!

Soffan behöver nästan ett helt inlägg för sig själv. Älskar den verkligen och den hade gärna fått bo här hemma. Återigen raka enkla linjer, visst är den väl snygg?

Hängstolen skapar den där mysiga känslan på en altan/uteplats. Jag äger ingen själv men jag hade gärna gjort. Har endast provsuttit några och man sitter gärna länge.

Krukorna är från Granit, du hittar dom HÄR

Få 15% rabatt på hela sortimentet med min kod: verothesan2
Koden giltig mellan 21/7-31/7

Klicka HÄR så kommer du till deras utförsäljning av utemöbler.

Parasoll HÄR // Matgrupp HÄR // Hängstol HÄR // Soffa HÄR // Krukor HÄR

Likes

Comments

I samarbete med SF KIDS PLAY har vi fått chansen att prova på deras tjänst. Jag har tänkt att jag ska introducera Astrid Lindgren filmerna för Eddy och nu fick jag ett perfekt tillfälle för det. SF kids play har en hel del filmer, Astrid Lindgren, Alfons Åberg, Pettson och Findus mm.

Nu i semestertider åker många av oss iväg och det bästa av allt är att man kan använda tjänsten offline, perfekt om man inte har tillgång till wi-fi och vill spara in på surfen. På planet, i bilen, i husvagnen eller närsomhelst egentligen, ett tips ;)

Nu har även NI chansen att prova på 2 månader helt gratis utan bindningstid om ni använder min kod: VEROTHESAN172
För att komma igång, skapa ett konto HÄR
Därefter kostar tjänsten 59kr/månad helt utan bindningstid, hur bra? 

SF's egna ord om tjänsten:

SF Kids Play är en streamingtjänst med filmer och tv-serier för barn som förutom alla Astrid Lindgrens filmäventyr innehåller allt ifrån Alfons Åberg till Pingu och Greta Gris. Med offline-funktionen har du alltid med dig bra barnfilm på semestern även om du åker utomlands. SF Kids Play kan användas på dator, surfplatta och i mobilen. Och på TVn med AirPlay eller Chromecast. Tjänsten har funktioner som ger möjlighet att påverka hur och vad barnen tittar på.Likes

Comments

Nu har jag alltså skaffat en blogg. Syftet med denna blogg är inte att jag ska bli en "aktiv" bloggare. Utan den är mer tänkt att den ska fungera som ett komplement till min instagram. En sida där jag kan länka till olika sidor, ge tips eller bara skriva sånt som kommer över mig. Hoppas ni vill följa mig härinne också!

Likes

Comments