Jeg har nå bestemt meg for å prøve ut blogg.no. Har hørt flere som sier at deresom du har lyst til å satse litt på blogging så når du flere folk på blogg.no. Har derfor tenkt til å prøve ut blogg.no en liten stund nå, dersom jeg finner ut at nouw er bedre for meg så kommer jeg tilbake til denne bloggen. Enn så lenge så finner dere meg her http://nordveronika.blogg.no/. <3 Håper dere vil følge bloggen min selv om jeg bytter til blogg.no. Kommer til å blogge om akkurat det samme som jeg har gjort her og skal prøve å skrive hver dag, men er ikke alltid jeg rekker det.


Håper dere alle har en kjempe fin dag, vi blogges <33

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Som dere vet, hvis dere har lest noen av de andre innleggene mine så har jeg hvert i Tyrkia i sommer. Jeg var i Tyrkia i 2 uker. Ble veldig tan, til dere som lurte, skal få se bilde etterpå.... Det var så utrolig fint der og jeg kunne gjerne tenkt meg å dra tilbake en eller annen gang. Men må si jeg ble ganske lei av maten som var på hotellet, men blir vel litt sånn når det er ca. samme mat hver dag, både til lunsj og middag. Men å lage biff, det kan de. Vi var ute på restaurant tre ganger og jeg bestilte biff alle tre gangene og det smakte så utrolig godt. Det var plankebiff med pommes frites og potetmos, toppet med bearnaise saus. Mmm himmelsk.

Det var så utrolig varmt der nede. Den ene dagen viste temperaturmåleren 52 grader, det var riktig nok i sola sikkert, men det er likevel veldig varmt. Vi brukte for det meste tiden på å sole oss nede på stranden. På kveldene dro vi enten til byen eller satt i baren på hotellet. En av dagene var vi på en båttur, og Stian (kjæresten min) og jeg tok noen utrolig fine bilder sammen. Jeg hadde egentlig ikke lyst til å bli tatt bilde av, men de klarte å overtale meg til det. Og jeg er faktisk utrolig glad for at de klarte det, fordi de bildene ble bare så fine.

Bare se så tan jeg ble

Bilde av den vakre solnedgangen i Tyrkia <3 Aldri sett så fine solnedganger før.

Bilde av dimcayi gol piknik. Der var det utrolig fint. Var små flåter på vannet, hvor vi satt å spiste frokost.

Frokosten vi spiste på dimcayi gol piknik <3

Meg på Gardermoen, når vi skal ned til Tyrkia <3

Hvordan har deres sommerferie hvert? Har dere vært på noen spennende steder? <3

Likes

Comments

Da er jeg tilbake med bloggingen etter en litt lengre pause enn det jeg hadde tenkt. Den første uken på skolen var veldig stressende og det var mye for meg å gjøre og ordne, så jeg fikk aldri god nok tid til å sette meg ned i skrive. Men nå er jeg tilbake og skal prøve å få skrevet hver dag, eller ihvertfall annenhver dag. Jeg gjør jo fortsatt ikke så mye annet enn å trene etter skolen, så skal ha ganske bra med tid.

Jeg håper dere alle har hatt en kjempe fin sommerferie, og har fått gjort mye fint. Jeg har selv hatt en kjempe fin ferie. Har vært litt her og der, og derfor ikke hatt tid til å skrive. Har blitt litt brun også faktisk.

Håper dere fortsatt vil lese bloggen min <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Som dere kanskje har skjønt så har jeg handla en del klær i det siste. Må jo ha nye klær før jeg skal til syden. Denne buksa er fra Juicy Couture og jeg bare elsker den. Jeg har en matchende genser i samme farge og de er så utrolig deilig å gå med. Bare elsker dem.

Har også vært en tur innom bikbok. Der hadde de ikke så mange klær jeg likte akkurat nå, men jeg fant to topper. De er helt like, men den ene er gul og den andre er svart. Klarte å finne det eneste i butikken som det ikke var salg på..., Disse toppene passer perfekt til det nye skjørtet jeg har kjøpt som jeg viste dere i forrige innlegg. 

Har også drevet med litt online shopping, fordi jeg syns bikiniene på nelly er så utrolig fine og deilige å gå med. Og mens jeg så etter ny bikini så fant jeg et utrolig søtt skjørt som jeg bare måtte kjøpe og da måtte jeg også finne en topp som kunne passe til skjørtet.

Så nå er jeg snart klar for å dra til syden, mangler bare noen få ting til <3

Likes

Comments

Disse to toppene kjøpte jeg når jeg var på Nordbysenteret for noen dager siden. De ble kjøpt på butikken "New Yorker"

Kjøpte meg også ett par nye toms, husker ikke helt hva butikken het, men de ble kjøpt på Nordbysenteret de også.

Har også kjøpt meg noen nye klær fra H&M. Pleier egentlig aldri å handle der, men var en tur innom og de hadde så mange utrolig fine og søte klær som jeg bare måtte kjøpe.

Når jeg kommer hjem skal jeg vise dere noen andre nye klær som jeg har bestilt på Nelly. Men har ikke hentet dem ennå, så de kommer i et nytt innlegg om ikke så alt for lenge ❤️

Likes

Comments

Beklager så mye for at jeg ikke har skrevet så mye i det siste, har hatt mye å gjøre. På lørdag kjørte vi en tur til Sverige og shoppet litt på Nordbysenteret før vi dro videre inn til Strömstad for å ta båten inn til Sandefjord. Det var så koselig. Dro med kjæresten, moren til kjæresten og en venninne av moren til kjæresten min og hennes datter. Vi tenkte det kunne være koselig å finne på noe sammen ettersom vi skal dra til Tyrkia sammen om ikke så alt for lenge, og at det da var greit å bli litt bedre kjent, ettersom jeg ikke har snakket så mye med dem før.

Skal begynne å skrive mer igjen når sommerferien er over, når jeg går tilbake til min vanlige hverdag <3

Likes

Comments

I dag har jeg fått gjort litt forskjellig. Startet dagen med å trene tidlig på morgningen i dag, noe som var veldig deilig ettersom det nesten ikke var noen på treningssenteret. Når jeg kom hjem tok jeg meg en dusj og dro deretter for å hente en pakke. Har nylig bestilt meg ny bukse fra juicy couture som kom i dag. (Skal vise den til dere i et senere innlegg med de andre nye klærne mine).

Litt utpå ettermiddagen i dag bestemte vi oss for å ta en tur ut med båten ettersom det var så utrolig fint vær i dag. Bare noen få skyer og ikke så store bølger, men mange brennmaneter var det. Da tørr ikke jeg å bade for å si det sånn. Ble livredd for brennmaneter etter at jeg brant med på en når jeg var på ferie i Danmark for noen år tilbake. Er sjeldent du ser meg bade på steder hvor det har blitt observert en brennmanet. Nå sitter jeg på verandaen og skriver litt, mens det fortsatt er litt sol.

<3

Likes

Comments

Da er jeg ute å reiser igjen og denne gangen gikk turen til Sverige. Har familie som har hytte her nede og tenke vi skulle dra og besøke dem og være her i noen dager. Nå i dag har vi tatt oss en tur til Lysekil. Her har vi gått litt rundt i sentrum og spist mat. Fikk tatt et bilde og det var det, gikk tom for strøm på telefonen så da ble det ikke så mange bilder i dag heller.

Håper dere nyter resten av sommeren ☀️

Likes

Comments

Da er jeg endelig på vei hjem fra hytta igjen. Ble en litt kortere tur enn planlagt, men det er jo greit ettersom det ikke er dekning eller wifi der oppe, noe jeg er veldig avhengig av for å skrive her på bloggen og oppdatere Instagram. Så nå kan jeg bli litt mer aktiv her på bloggen, har vært litt fraværende i det siste ettersom jeg har hatt veldig mye å gjøre og vært veldig mye på tur de to siste ukene. Men nå skal jeg vel være hjemme 2 uker før jeg skal til Bergen og til Tyrkia 5. August. Kjenner jeg gleder meg kjempe masse til å dra til Tyrkia og endelig bli litt brun igjen 🙈.

Hva skal dere resten av sommerferien, dersom dere har sommerferie? ❤️

Likes

Comments

Nå er vi på vei til hytta og da blir det ikke blogging på noen dager. Ikke er det dekning der og ikke er det wifi på hytta. Så da blir det stille fra min side i noen dager, både her på bloggen og på Instagram. Håper dere koser dere og nyter sommeren. Blogges om noen dager <3

Likes

Comments