Contains affiliate links

Som dere kanskje har skjønt så har jeg handla en del klær i det siste. Må jo ha nye klær før jeg skal til syden. Denne buksa er fra Juicy Couture og jeg bare elsker den. Jeg har en matchende genser i samme farge og de er så utrolig deilig å gå med. Bare elsker dem.

Har også vært en tur innom bikbok. Der hadde de ikke så mange klær jeg likte akkurat nå, men jeg fant to topper. De er helt like, men den ene er gul og den andre er svart. Klarte å finne det eneste i butikken som det ikke var salg på..., Disse toppene passer perfekt til det nye skjørtet jeg har kjøpt som jeg viste dere i forrige innlegg. 

Har også drevet med litt online shopping, fordi jeg syns bikiniene på nelly er så utrolig fine og deilige å gå med. Og mens jeg så etter ny bikini så fant jeg et utrolig søtt skjørt som jeg bare måtte kjøpe og da måtte jeg også finne en topp som kunne passe til skjørtet.

Så nå er jeg snart klar for å dra til syden, mangler bare noen få ting til <3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Disse to toppene kjøpte jeg når jeg var på Nordbysenteret for noen dager siden. De ble kjøpt på butikken "New Yorker"

Kjøpte meg også ett par nye toms, husker ikke helt hva butikken het, men de ble kjøpt på Nordbysenteret de også.

Har også kjøpt meg noen nye klær fra H&M. Pleier egentlig aldri å handle der, men var en tur innom og de hadde så mange utrolig fine og søte klær som jeg bare måtte kjøpe.

Når jeg kommer hjem skal jeg vise dere noen andre nye klær som jeg har bestilt på Nelly. Men har ikke hentet dem ennå, så de kommer i et nytt innlegg om ikke så alt for lenge ❤️

Likes

Comments

Beklager så mye for at jeg ikke har skrevet så mye i det siste, har hatt mye å gjøre. På lørdag kjørte vi en tur til Sverige og shoppet litt på Nordbysenteret før vi dro videre inn til Strömstad for å ta båten inn til Sandefjord. Det var så koselig. Dro med kjæresten, moren til kjæresten og en venninne av moren til kjæresten min og hennes datter. Vi tenkte det kunne være koselig å finne på noe sammen ettersom vi skal dra til Tyrkia sammen om ikke så alt for lenge, og at det da var greit å bli litt bedre kjent, ettersom jeg ikke har snakket så mye med dem før.

Skal begynne å skrive mer igjen når sommerferien er over, når jeg går tilbake til min vanlige hverdag <3

Likes

Comments

I dag har jeg fått gjort litt forskjellig. Startet dagen med å trene tidlig på morgningen i dag, noe som var veldig deilig ettersom det nesten ikke var noen på treningssenteret. Når jeg kom hjem tok jeg meg en dusj og dro deretter for å hente en pakke. Har nylig bestilt meg ny bukse fra juicy couture som kom i dag. (Skal vise den til dere i et senere innlegg med de andre nye klærne mine).

Litt utpå ettermiddagen i dag bestemte vi oss for å ta en tur ut med båten ettersom det var så utrolig fint vær i dag. Bare noen få skyer og ikke så store bølger, men mange brennmaneter var det. Da tørr ikke jeg å bade for å si det sånn. Ble livredd for brennmaneter etter at jeg brant med på en når jeg var på ferie i Danmark for noen år tilbake. Er sjeldent du ser meg bade på steder hvor det har blitt observert en brennmanet. Nå sitter jeg på verandaen og skriver litt, mens det fortsatt er litt sol.

<3

Likes

Comments

Da er jeg ute å reiser igjen og denne gangen gikk turen til Sverige. Har familie som har hytte her nede og tenke vi skulle dra og besøke dem og være her i noen dager. Nå i dag har vi tatt oss en tur til Lysekil. Her har vi gått litt rundt i sentrum og spist mat. Fikk tatt et bilde og det var det, gikk tom for strøm på telefonen så da ble det ikke så mange bilder i dag heller.

Håper dere nyter resten av sommeren ☀️

Likes

Comments

Da er jeg endelig på vei hjem fra hytta igjen. Ble en litt kortere tur enn planlagt, men det er jo greit ettersom det ikke er dekning eller wifi der oppe, noe jeg er veldig avhengig av for å skrive her på bloggen og oppdatere Instagram. Så nå kan jeg bli litt mer aktiv her på bloggen, har vært litt fraværende i det siste ettersom jeg har hatt veldig mye å gjøre og vært veldig mye på tur de to siste ukene. Men nå skal jeg vel være hjemme 2 uker før jeg skal til Bergen og til Tyrkia 5. August. Kjenner jeg gleder meg kjempe masse til å dra til Tyrkia og endelig bli litt brun igjen 🙈.

Hva skal dere resten av sommerferien, dersom dere har sommerferie? ❤️

Likes

Comments

Nå er vi på vei til hytta og da blir det ikke blogging på noen dager. Ikke er det dekning der og ikke er det wifi på hytta. Så da blir det stille fra min side i noen dager, både her på bloggen og på Instagram. Håper dere koser dere og nyter sommeren. Blogges om noen dager <3

Likes

Comments

Akkurat nå:

Nå har jeg akkurat stått opp og skal gå å lage meg litt frokost tenkte jeg. Etter det skal jeg en tur til Oslo og trene litt sammen med kjæresten.Ukens nedtur:

Ukens nedtur var vel at jeg måtte kjøre i over 11 timer for å komme meg hjem fra Trøndelag. Det er så utrolig kjedelig å kjøre så lenge.Ukens høydepunkt:

Ukens høydepunkt må vel være at jeg endelig har fått over 10.000 følgere på Instgram. Jeg er så utrolig glad og har ventet på det kjempe lenge.


Ukens bilde:

Ukens bilde er det bildet her. Tok det når jeg var på fotballbanen og spilte fotball. Syns himmelen var så fiiin.

Ukens film:

Ukens film må vel være Suicide Squad. Jeg vet den filmen er litt "gammel" men jeg bare elsker den filmen mer enn noe annet og den er like spennende hver gang jeg ser den.Ukens cravings:

Av en eller annen grunn har jeg hatt lyst på kjeks og is, så har sittet å spist is og kjeks nesten hver eneste dag. Er ikke akkurat den beste cravingen å ha..Ukens sang:

Ukens sang var Mama - Jonas Blue. Elsker den sangen akkurat nå, men blir vel fort lei av den så mye jeg hører på den akkurat nå 😅.Hvordan har uka deres hvert?

Likes

Comments

Min første kjærlighet var og er fremdeles helt fantastisk. Har vært sammen med min første ordentlige kjærlighet i litt over 2 år nå og han er den mest fantastiske personen jeg noen gang har møtt. Han har en måte å gjøre meg glad på som ingen andre klarer.

Jeg husker første gang jeg fortalte mamma om han. Jeg var da 15 år og det første mamma da spurte om var hvor jeg møtte han. Flau som jeg var da så sa jeg at jeg hadde møtt han på Norway Cup, noe jeg ikke hadde. Skulle jeg liksom si til mamma min at jeg hadde møtt han på "Hot or Not", nei, det var bare så flaut. Så jeg fortalte alle, inkludert mamma, at jeg hadde møtt han på Norway Cup. Den dag i dag når folk spør hvor jeg har møtt han så sier jeg "Hot or Not", alle syns egentlig bare at det er litt morsomt. Hvem hadde vel trodd at man kunne finne seg en ordentlig god person på "Hot or Not".

Jeg er så utrolig lykkelig og evig takknemlig for at jeg lagde den brukeren på "Hot or Not" selv om den egentlig bare skulle være for tull. Elsker han her <3

Likes

Comments

Jeg er som sagt i Trondheim denne uken for å treffe litt familie og se litt av Norge. Kjørte oppover på mandag. Etter 9 timer i bilen kjente jeg at jeg var ganske lei og gleder meg allerede til å kjøre 9 timer hjem igjen også... Har vært en tur oppi Snåsa, Verdalen og Steinkjer. Fått shoppa litt og ja, egentlig bare besøk familien til mamma. Mata litt sauer.

Gleder meg allerede til å komme hjem igjen til Asker, liker meg ikke oppi her sammen med kuene og sauene. Ikke for å være slem mot de som bor her da 🙈.

Håper dere alle har en fin dag videre og koser dere kjempe masse <3

Likes

Comments